- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.601
canim hala beklemedeyim insallah gecer sikayetler..
Cnm benim ates olcme konusunu pek bilmiyorum ama sanmiyorum sorun oldugunu. Her zaman sabit olamaz herhalde. Belki bugun biraz usumussundur ya da ne bileyim ustunu acmissindir.kızlar size bişi sorucam ama nolur bana gülmeyinn olur mu( biraz abartmış olabilirim ama.... ben hala ateş ölçmeye devam ediyordum her sabah tabi 47. günümdeyim bugün ve tam 2 aylık olan kadar ölçücem dedğim için her sabah kurulmuş alarm gibi kalktığım için ölçtüm...
biliyorum, aranızda benim kadar psikopat olan olduğunu sanmıyorum ama sorum şu : Hamilelikten sonra ateşim 36.9 iken sabitlenmişken bugün 36.7 ye düşmüş olması. sizce bi sorun var mıdır arkadaşlar,nolur beni hoş görün(
Kızlar merhabalar
Hava yine kapalı. İçim kararıyo.
Herkesi farkli farkli etkiliyor incim mesela ben de herseye sinirlenir oldum. Biri meraba dese hırrrrrrrr diyorum resmen. Cok sinirli oldum. Benim cocukda oyle olacak kesin. Herseyi tersinden anliyorum. Hepsi hormonlardan oluyor. Hepsi gececek insallah normale donecegiz...Kızlar ben bazen iyi oluyorum bazen kötü. duygu değişimleri yaşıyorum. eşimde bana destek olmaya çalışıyor. bitanem benim
Geçicek inşallah bu hallerim. Kendimden sogudum resmen.:26:
Saçma sapan düşünceler, ağlamalar, üüfff.
Salı günü kayınvalidem gelecek. O bana moral olur inşallah.
sevdiklerim yanımda olsun istiyorum ne yapim. Benide hamilelik böyle etkiledi.
Cnm benim ates olcme konusunu pek bilmiyorum ama sanmiyorum sorun oldugunu. Her zaman sabit olamaz herhalde. Belki bugun biraz usumussundur ya da ne bileyim ustunu acmissindir.
Icini ferah tut hicbir sey olmayacak Allahin izniyle kucagina da alacaksin insallah.
sağol canım gerçekten insan hamileyken daha hassaslaşıyo sanırım,herşeyi kafaya takar oldum, umarım öyledir özlemcim iyi dileklerin için teşekkür ederim :))
13.haftayi doldurdugunda rahatlayacaksin inan. Ne kadar oldu simdi?iyi oldugungunler artacak...
13.haftayi doldurdugunda rahatlayacaksin inan. Ne kadar oldu simdi?iyi oldugungunler artacak...
canim bu agizdaki eksi tat, tat bozuklugu olduruyor adami..
Evet cnm maalesef 13. Haftayi doldur ozaman o kadar olmayacak yediklerinin tadini anlayacaksin.
Bende ssimdi arada oluyor ama mide eksimesi oldugunda ozellikle. Aci su geliyor agzima. Ama tabi baslardaki o kotu tat gibi degil yedidklerinin tadini alamiyorsun..
insallah 2 hafta var diorum her haftainsallah tat alirim ne yesem eksi tat pis tat..
mide eksimesi icin netten bak canim eger asit arttirici seyler yiyorsan cok oluyor. ben misal domates. portakal gibi asitli seyleri yemiyorum ise yariyor. bir de gaviscon hamileler icin surubu var o da baya iyi geliyor. zararsiz karbonat fln iceriyor.
Iciyorum kuzum ya gavisconu. O iyi geliyor o olmasa yandik. Domatesi yiyorum da arada yiyorum cnm. Kan yapsin diye. Bundan sonra dikkat ederim cnm midem kotu oldugunda yemem en azindan. Hala mesela tatli seyler pek yiyemiyorum agzimin tadini bozuyor sanki. Yada yedikten sonra coksu iciyorum otat gitsin diye. Zor is hamilelik. Atlatacagiz insallah hepsini.
canim ornek site ne yenmelei ne yenmemeli ama cesitli kaynaktan da bak. baya yariyor bu sekilde diyet bana.
EVY BABY - Hamilelikte Refl
Okudum cnm hepsini. Tsk ederim. Tek tek vermis gidalari. Bunlara dikkat edecegim cnm.
Kızlarrr dayanamayıp test yaptım ve sonuç NEGATİF
iyi akşamlar kızlar gene çokkk uzun zamandı gelmiyorum bu ay hiçççç bişey umurumda deil şiddetle adet olmayı bekliyorum tak taaakkk nereye kadar bat 23 ama dün az bi kan gelmiş bi iki damla neyin nesi bilmem adette gelmedi daha ama hiçççç umutlanmıyorum her ay adette oldugu gibi migrenim azmış durumda bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?