Bol bebiş topiği

Çok içim acıyorrr ((( çok üzgünüm şuan içimde tutamıyorum ki gözyaşlarımıııı ((( çok istiyorum bir Türlü olmuyorrr (((
Çokkkk yoruldummmmm çok ((

ahh canım ya okadar iyi anlıyorum ki seni,çok yıpratıcı bir süreç gerçekten güçlü olmak gerekiyor. inanki geçen ay okadar mutsuzdumki anlatamam eşimle aram limoni olmaya başladı hemde hiç olmadığı kadar,her gün tartışmak için bi bahane bulabiliyoduk,çocukla ilgili herşey bütün hayatımıza yansımıştı canım. bu ay klomen tedavisine başlicaktım kii hamile kaldım hemde hiçbir kür yapmadan...bazen sabrımızı deniyor rabbim, çok zor biliyorum ama içindede bişey bırakma şirincim ağlamak istiyosan ağla yoksa fena patlıyo sonrasında...

Allahım sanada en kısa zamanda en hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah...

Çok içim acıyorrr ((( çok üzgünüm şuan içimde tutamıyorum ki gözyaşlarımıııı ((( çok istiyorum bir Türlü olmuyorrr (((

Kuzum testi atmadin insallah belki saatler sonra cikar..
Hayirjlisi olsun cnm ya.. Rabbim ne yazdiysaonu yasiyoruz. Elimizden gelen bir sey yok.
Kiyamam sana.

canın sağolsun bitanem olucak inşallah.sana tavsiyem gelecek ay adet tarihini hesaplama,hatta yumurtlama tarihi felan.sürekli bi meşğuliyet bul kendine.

k.babam burdayken hamile kalmışım :)) gündüzleri sürekli hastanedeydik akşamlarıda okey oynuyoduk:))) gecede eşimle muhabbet ediyoduk :))

Âmin canım amin inşallah...
çok teşekkür ederimm desteğin için...
Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Allah'a emanet ol tatlım...

Kuzum testi atmadin insallah belki saatler sonra cikar..
Hayirjlisi olsun cnm ya.. Rabbim ne yazdiysaonu yasiyoruz. Elimizden gelen bir sey yok.
Kiyamam sana.

Atmadım Özlemcim ama olsaydı çıkardı bugün 11. Günümdü...
Neyse artık yapacak birşey yok
Allah'a emanet ol canım...

Öylede leylacım çok yoruldum tatlım ya neyse artık TR ye gelince iyice bir kontrolden geçerim...
Allah'a emanet ol canım...

lütfen üzme kendini daha günün bile geçmemiş. günü 10 geçtikten sonra öğrenenler var. illa daha önce çıkacak diye birşey yokki yıpratma kendini kırmızılar bile gelmemişken.hem yorulmak ne demek anne olmak kolay değil ki sabır şükür ve umut bunlar olmalı canım sende bunlar var inşallah olacak.

seni çok iyi anlıyorum kuzum,ağla tutma içinde rahatlarsın.yorulduğunu da biliyorum her ay hangi psikolojiyle karşılaştığınıda biliyorum,geçen ay bende bunalıma girmiştim hatta eşim sürekli şehir dışına çkıyodu ve evde tek oluyodum hıçkıra hıçkıra ağlıyodum,ilk defa bu kadar çok ağladım artık dudaklarım ve burnumun kenarlarının uyuştuğunu hissettim arkadaşı aradım kötüyüm diye sağolsun toparlattı beni.

geçenlerde aile hekimliğie gittim aile hekimimin ilik kemik kanseri olduğunu öğrendim hatta kendisi söyledi ben dayanamadım ağlamaya başladım kendisi gülüyodu,gözümde o dr un yerinde kat ve kat arttı.dr ben çok mutluyum diyo hastalığıma herşey Allahtan diyo,inşallah günahlarımın kefaretini ödüyorumdur diyo konuştukça ağladım.

anlıcan herzaman güçlü olmamız lazım canım,ne olursun bu ay aklından çıkar,adet tarihini ve yumurtlama tarihini hesaplama bu ay ben böle yapmıştım aklıma geldikçe hayır hesaplamıcam,bilmiyorum dedim..

ne olursun fazla üzme kendini ağlamana kıyamam,ağla ama fazla da değil kuzum,olucak inşallah inanıyorum.

çok değil dr yumurtan oluşmamış deyince eve geldim yatakta gizlice ağladım ben kısırım diye.Allah kimseyi bu duruma getirmesin canım..

Teşekkür ederim tatlım desteğin için...
Uyudum uyandım biraz daha iyiyim..,
Rabbim hepimiz için herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah...
Allah razı olsun canım...

Bütün gece ağladım diyebilirim sanırım akıttım içimdeki öfkeyi üzüntüyü ama yorgunluk gitmiyor be leylacım
Dediğin gibi neler neler yaşıyor insanlar Rabb'im hiç bitimize altından kalkamıyacağımıZ sıkıntılar dertler vermesin... Herkes şifasını bulsun inşallah...
Çok haklısın takmamak lazımda
Burda onu yapamıyorum maalesef birşeye odaklanmışım birkere
Yanlızım burda arkadaşım yok dışarı çıkamıyorum akşamda. Aksama eşimi görüyorum haftada bir yada 2 kez dışarı avm ye gidebiliyiruz alisverisle atmaya calisiyorum sıkıntımı İnan her seferin de alacak birşey bulamıyor insan ama almış olmak için alıyorum resmen bir bavul oldu nerdeyse alıpta giymedğim...
Dr sıkıntısı çok büyük sıkıntı bilmiyorum ki sorun varmı yokmu bilsem biraz daha rahat olurum herhalde...
Böyle işte be canım çok zor işlermiş çokkkkk
Burdan şikayet ediyor gibi hissediyorum bazen üzülüyorum da burayı seviyorum burda olduğumuz için eşimin böyle kutsal bir yerde emeği geçtiği için çok mutluyuz hamdolsun sonuna kadar kalmayı çok istiyoruz... Rabb'imin gücüne gitmesin inşallah İnan isyan da değilim sadece hastane sistemi zor bize uymuyor belirsizlik yoruyor beni
Herşeyin hayırlısı olsun..,
Allah'ın herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Allah'a emanet ol canım..,

Kızlarrr dayanamayıp test yaptım ve sonuç NEGATİF

şirinciiiimm canım benımmm ama daha kırmızılar gelmemiş üzme kendiini tatlımmm hemen olumsuzluğa düşmüşsün eğer kırmızlar gelirse de ne olur yıpratma kendini hani pozitif oluyorduuk biliyorsun bebekler streslı annnelere gelmıyorr. rahat oluyoruz biliyorum zor bir süreç ama bebeğin geldiğinde hepsi geçecek. şimdi lütfen sakinleş türkiyeye dönmene az kaldı inşallah ozmana kadar göbişinde bebiş olacak :)

günaydınn kızlarrrrr

ayşecimmmm benım batı degıstrebılrıısn ben bu ay 17. gunde yumurtladım kendı tahmınlerıme goreee bu konuda mastır yapıcamm:))) yenı bat 3 mayısss :)) ama bu ay yumurtlama gunlerı goz gore gore bos gecti 15. gunde ve 18. gunde calsıma oldu sadceee hayırlısııı pek umudum yok ama allh bılrı tabikide

Ayşe kırmızılar geldi bugün beni sil listeden canim
Hayırlısı olsun canım.İnşallah bu gecikme gelecek ayın güzel habercisidir.Genelde öyle oluyor çünkü.

merhabalar ben yeni katıldım ama sürekli takipteyim bende bebek için uğraşanlardanım nekadar da çok aynı kaderi paylaştığım varmış
Hoşgeldin canım.İnşallah çok beklemezsin topiğimiz uğur getirir sana.

36.7 çıktı
36.9 lardan düştü canım...
Yarın bir tık daha düşer sonra bir tık daha
Aaaaa bi bakarım ki beklenmeyen kırmızıları gelivermiş bianda
Kısmetttt napcan beklicez :)
Bende çift çizgiyi gördüğümde ateşimi ölçmüştüm ve bi önceki ay adet olduğum günle aynı değerde çıkmıştı.Olmadı bu ay da demiştim.Ama akşama test çiftleşti.

Güler miyim canım benim.Hormonlar neler yaptırmıyorki insana.Neden ölçmeye devam ediyorsun onu anlayamadımki ben.Onlar bat beklerkendi.Hadi bırak ve tadını çıkar bu güzel günlerin

Aynı şeyler oluyor.Yataktan ağlayarak kalkıyorum,kahvaltıda şen şakrağım.Öğlene kadar kakara kikiri,sonra bi ağla bi ağla gözlerim şişiyor.Geçecek inşallah seninkilerde

canim bu agizdaki eksi tat, tat bozuklugu olduruyor adami..
Ayyy hiç sorma o konuyu İpek'im Hala bazen olur tiksinirim yemeden içmeden.Özellikle kırmızı et yediğimde oluyor benim.
İnsan çilek yerken iğrenirmi valla iğrendim

Kızlarrr dayanamayıp test yaptım ve sonuç NEGATİF
Kuzum sakin ol.Bat gelmeden ümidimizi kesmey yok şirinim.İsmin gibi küçük bir şirinin/şirinen olacak inşallah seninde.En kısa zamanda.Moral bozmak yok.Gelecek o sıpalar Allah'ımın izniyle

Yerleşme olabilirmi seyideeee Ay hadi sıra sende canım.Güzel haberlerini bekliyoruz 4 gözle

Değiştirdim canım.Doğru söylüyorsun valla.Mastır yapacak seviyeye geldik.Tıp fakülteleri incelese yazılarımızı direk kadın-doğumcu ünvanı verirler bize

Günaydın kızlar.
Yağmurlu,kasvetli,kapalı bir hava olsa da gönlümüzde çiçekler açmasını diliyorum bu hafta.En güzel haberleri alsın inşallah herkes.
Benim kaşıntılar hafifledi Allah'a binlerce şükür ki Kremleri düzenli kullanıyorum.Hiç birini aksatmıyorum.
Hemoroid sıkıntısı yaşasamda dünden beri ona da elhamdülillah artık.
Dün büyük beden şeyler aldım kendime.Hırka aldım normalde de giyeceğim bedende.Nasılsa içinde gömlek falan olur kullanırım yaza kadar.Bu baharın biteceği yok baksanıza.Elbiselere,eteklere,tulumlara baktım dün.Çok yazlıktı ve daha karnım küçük olduğundan almadım.Yenileri de gelir dediler 1 aya kadar.Bu yazı elbiseyle geçireceğim inşallah
Evimi düzenleme konusunda kendimi aşmış durumdayım.Banyomu da hazır aldığım organizetörle düzenledim.Önce peçeteyle sonra şeffaf defter kabıyla kapladığım ayakkabı kutumu da koydum kenara.Eski cdye deniz kabukları asarak rüzgarlık bile yaptım Atkı-şapkaları unutmuşum kaldırmayı,sabah da onları hurçladım.E ne yaparsın hem hamile hem çalışan olunca unutuluyor bazı şeyler.Haftaya halılarımı göndereceğim temizliğe.Temizlikten sonraya yetişsin diye.Kuzumun odasını boyamaya karar verdik.Havalar ısınsın açık krem rengine boyayıp cinsiyete göre stickerlarla süsleyeceğiz.Perdelerini de eşyalarına göre seçeceğim.Zebra düşünüyorum kuzuma.Evime hiç zebra perde almadım.İlk onun olsun.Çok pahalı da değilmiş sordum.
Bende düşünce çok.Allah icraata geçirecek fırsatlar versin yeterki

ona ne şüphe ben düşük yaptıgımda 2 kere kan testı yaptırdımmm deger dusmemıstıde 2katı yukselmemıstıdeee kan sonuclarımı vermden ben soledım bunuuu bı garıplık var dıyee dokotrda dıyokıı sen zaten bılinçlisn bu konudaaaa cok k fazla detylı anlatmama gerek yokk dıoo:)))) o derce yanııı:)

kızlar doktordan geldim şimdi, karından baktı bebeği gördü kalp atışını göremedi, alttan baktı kalp atışı belli belirsiz dedi ( bide kanamalı bölgem varmış biraz kanama olursa gel dedi, progestan hapının iğnesinden verdi vuruldum evdeyim şimdi,dinlenecekmişim hep ( bişey olur mu kızlar nolur dua edinnn....

Ben kalp atışını 8.haftada görmüştüm.Bence küçük olduğundan görememiştir dr.Başka bir dra sor bakalım normalmi net görünmemesi?Dinlen bol bol.Dua et.Yasin ve Meryem suresi oku yattığın yerde.Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.Dualarım seninle canım.

sağol ayşecim,bebeğin ve kesenin gelişimi normal dedi zaten ama kanama bölgesinin olması buna garanti veremem dedi... bol bol dua edicem Allah hayırlısını nasip etsin ...

sağol ayşecim,bebeğin ve kesenin gelişimi normal dedi zaten ama kanama bölgesinin olması buna garanti veremem dedi... bol bol dua edicem Allah hayırlısını nasip etsin ...

YA BARİ ismiyle dua et sürekli.Veren Allahım büyümesine de izin versin inşallah
Bana da geçen hafta iç kanama var plasentada dedi.Devam ederse gel dedi.Ben hiç takmadım,üzülmedim.Allahım koruyor onu,bizde elimizden geleni yapıyoruz.Gezmiyorum,yürümüyorum,ağır kaldırmıyorum,hoplamıyorum.Ev-iş bi hayatımız oldu 4 aydır.Rabbimin takdiri bundan sonrası.Hiç korkma sende.Bişey olmaz

sağol ayşecim gerçekten, sende okadar sıkıntı yaşamana rağmen bu bakış açına hayranım gerçekten :)) Allah huzurunuzu eksik etmesin canım..

sağol ayşecim gerçekten, sende okadar sıkıntı yaşamana rağmen bu bakış açına hayranım gerçekten :)) Allah huzurunuzu eksik etmesin canım..

Üzüldüğümüzde,kahrolduğumuzda ne düzeldiki hayatımızda?Biz bi tarafımızı yırtsak da afedersin kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Önlemlerimizi aldıktan sonra dua etmekten,O'na güvenmekten başka yapacağımız ne var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…