Bol bebiş topiği

İnşallah edindiğin bilgileri uygulamaya da geçersin en kısa zamanda

Ayşecim şu yaz tatilini bi atlatayım eylül ekim gibi bir kadın doğuma gidicem. Nasipse Aralık gibi filanda korunmayı bırakıcam. O zamana kadar sen doğum yapmış olucaksın ve korkarımki topik sensiz kalacak. o yüzden şimdiden okumaya çalışıyorum. Ama tabi biyerlere gitmesen zamanı gelince benide listeye yazsan hamilelik döneminde yaşananlarla ilgili bol bol sohbet ortamımız olsa daha süper olur..

Çok sıkıntılı olmazsam gelirim ben.Belki bu kadar sık olmaz ama gelirim.

ya bu ifadeleri nerden yapıyorsunuz arkadaşlar

Kullanıcı Kontrol Paneli
Seçenekleri Düzenle
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
Standart Editör - Toolbar Seçeceksin.Otomatik gelir mesajlarının altına.

Kızlar merhabalar:)
uzun zaman gelemedım. Bu ay yaşamış olduğum garip bir şey var bat 20 nisan dı benim fakat 17 sınde pembe leke geldi çok az 18 19 da da 1-2 kezdevam etti ama 20 sinde regl oldum. Ama ilk gün biraz daha yoğun 21 ınde yanı dun az bugun bır damla leke ve yıne bıttı neden boyle oldu kafam karıstı normalde benım yoğun 5 gün sürer sonrada lekelenmeyle bıter kafam karıştı acaba hamile olabilir miyim ki?

Test yaptın mı ?

Sağol melekçimm
Çok üzüldüm ya
Çok umutluydum ama kısmet işte herşeyin hayırlısı tabi canım...
Kendine iyi bak öpüyorum canım

Sağol ayşecim
Herşeyin hayırlısı
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlım... Allah'a emanet olun...

yapmadım canım yapmicamda ancak 10 gün falan geçerse giderim dr okadar bıktımki ngatif görüp kırmızıların gelmesinden gene gelir büyük ihtimalle o yüzden boşuna gene gene gene heveslenmek istemiyorum

Canım umutsuzluğa kapılma diycem ama genelde öyle oluyor. Yine adet olurum hiç umudum yok denildiği zamanlarda bir bakmışsın pat diye hamile olduğunu öğreniyorsun. İnşallah seninde öyle olur :)

Canım umutsuzluğa kapılma diycem ama genelde öyle oluyor. Yine adet olurum hiç umudum yok denildiği zamanlarda bir bakmışsın pat diye hamile olduğunu öğreniyorsun. İnşallah seninde öyle olur :)

inş bakalım olursa çokkkkkk güzel olur gerçekten umudun bittigi yerdeyim şuanda belirti falan takmıyorum artık kendimi dinlemiyorum düşün nekadar kafayı yediysem sabah kusması bile yaşadım o yüzden belirti diye bişey yok benim hayatımda bakalım yarın bat nolucak ama bellide olmaz çünkü benim pek düzenkli deil günlerim gerçi 3 aydır falan hep aynı günde ama rabbim ol derse olmicak hiçbişey yok artık ilaç falanda içmiyorum en son bu ay yüzümü mahfettikten sonra bakalım hayırlısı

ayşemmm inş hamileyimdir nekadar istedigimi bi bilsen inan o kusmalar baş agrıları heeepppsini göze alıyorum rabbim yeterki versin sen şimdi ne güzelsindir hamilelik 4 7 arası okadar keyifliki tadını çıkar doyaaa doya istedigini giy canının istedigini ye inan insan hayatındaki ennn güzel günleri allahım banada göstersin inş o kocamannn göbişimle resimlerimi çekip çekip yollicam size allahım bi gösterse

yaptım ama negatif çıktı neyse sağlık olsun naapalım elbet bir gün olacaktır:
Atma testi bekle bakalım.İnşallah çıkar silik de olsa

İnan bana o kadar çok dua ediyorumki sizler için.İsimlerinizi tek tek anamasam da bekleyen bütün arkadaşlarıma,topiğimizdeki bat bekleyenlere,tanıdığım tanımadığım herkese nasip et bu güzel duyguyu diyorum.Hatta bekarlara da benimki gibi kolay hamilelikler diliyorum.Sürekli dua ediyorum.İnşallah senin de olacak bir gün.İnanıyorum ben.Bu ay olmasa diğer ay mutlaka olacak Allah'ın izniyle.Ol desin yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…