- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.661
Hoşgeldin inciim
Merhaba KEVOK
Merhaba nasılsın ayşe?
Valla koşturmaca son hız.Mesajları okuyorum cevap yazacak fırsatım olmuyor
Nisan ayı bi çıksaydı hayırlısıyla.Sonrası rahat çok şükür.Rutin aylık işlere bağlarız bundan sonra.
Allah kolaylık versin canım. Bizimde 23 nisan telaşımız var. Bu ay çıkarsa benimde bata az kalmış oluyor :))
Hadi inşallah 23 Nisan sana da kuzunu getirir.
selam kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
havaların ısınmasıyla ben evde çok daha sıkılır oldum.
gerçi daha bugün biraz güzel hava.eşimle sabahtan beri nereye gitsek die düşünüp duruyoruz ama daha icraat yok tabi
akşam oldu biz daha dışarı çıkalım dioz.
neyse bugün olmazsa yarın artık.
10 hafta bişeyim kaldı doğuma.
38 de bebişi alıcakları için hesaplamam daha kolay oluyor.
çok ağırlaşmamışken nekadar gezersem okadar kar die düşünüyorum.
yakın zamanda da tekrar bir dr kontrolüne gideyim diyorum.
en son geçen ayın 15 i gibi gitmiştim dr a.
o da konya'daki dr du.
bakalım minik sıpa kaç kg kaç cm olmuş...
artık ayaklarını rahatça görebiliyorum nereden ittirdiğini
maşallah kuzularımızın hepsine
Günaydın kızlar.
Yağmurlu,kasvetli,kapalı bir hava olsa da gönlümüzde çiçekler açmasını diliyorum bu hafta.En güzel haberleri alsın inşallah herkes.
Benim kaşıntılar hafifledi Allah'a binlerce şükür kiKremleri düzenli kullanıyorum.Hiç birini aksatmıyorum.
Hemoroid sıkıntısı yaşasamda dünden beri ona da elhamdülillah artık.
Dün büyük beden şeyler aldım kendime.Hırka aldım normalde de giyeceğim bedende.Nasılsa içinde gömlek falan olur kullanırım yaza kadar.Bu baharın biteceği yok baksanıza.Elbiselere,eteklere,tulumlara baktım dün.Çok yazlıktı ve daha karnım küçük olduğundan almadım.Yenileri de gelir dediler 1 aya kadar.Bu yazı elbiseyle geçireceğim inşallah
Evimi düzenleme konusunda kendimi aşmış durumdayım.Banyomu da hazır aldığım organizetörle düzenledim.Önce peçeteyle sonra şeffaf defter kabıyla kapladığım ayakkabı kutumu da koydum kenara.Eski cdye deniz kabukları asarak rüzgarlık bile yaptımAtkı-şapkaları unutmuşum kaldırmayı,sabah da onları hurçladım.E ne yaparsın hem hamile hem çalışan olunca unutuluyor bazı şeyler.Haftaya halılarımı göndereceğim temizliğe.Temizlikten sonraya yetişsin diye.Kuzumun odasını boyamaya karar verdik.Havalar ısınsın açık krem rengine boyayıp cinsiyete göre stickerlarla süsleyeceğiz.Perdelerini de eşyalarına göre seçeceğim.Zebra düşünüyorum kuzuma.Evime hiç zebra perde almadım.İlk onun olsun.Çok pahalı da değilmiş sordum.
Bende düşünce çok.Allah icraata geçirecek fırsatlar versin yeterki
kızlar doktordan geldim şimdi, karından baktı bebeği gördü kalp atışını göremedi, alttan baktı kalp atışı belli belirsiz dedi( bide kanamalı bölgem varmış biraz kanama olursa gel dedi, progestan hapının iğnesinden verdi vuruldum evdeyim şimdi,dinlenecekmişim hep ( bişey olur mu kızlar nolur dua edinnn....
10 Haftamııııııı???
Ne zaman geçti onca hafta tubiiii:44::44::44::44::44:
Allah nazarlardan saklasın.Gez toz gönlünce.Bende Nisan'ı bi atlatsam nefes alacağım da işten.Hadi hayırlısı artık.
kızlar doktordan geldim şimdi, karından baktı bebeği gördü kalp atışını göremedi, alttan baktı kalp atışı belli belirsiz dedi( bide kanamalı bölgem varmış biraz kanama olursa gel dedi, progestan hapının iğnesinden verdi vuruldum evdeyim şimdi,dinlenecekmişim hep ( bişey olur mu kızlar nolur dua edinnn....
Canım sabah okumuştum yazını sana yazdım sandım canım... Atlamışım yeni fark ettim kusura bakma olurmu
Kafam karışık yagözümden kaçmış canım...
Hiç kötü düşünme allahın izniyle sıkı sıkı tutundu anneciğine
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek canım...
Bol bol dualar et bende ederim senin için
allahın izniyle bırakmıyacak seni üzülme sakın üzülmesin meleğin...
Allaha emanet ol canım..
kuzzuuuu nasıl oldun? iyi misin?
canım benim sakın kötü düşünme. benim de aynı senin haftalarında kanama bölgem vardı.
hatta lekelenmem oluyordu.
sürekli göbekten iğne oluyordum.
istirahatine devam et ve iğneleri aksatma canım.
hiçbirşey olmucak Allah'ın izniyle.
Canım sabah okumuştum yazını sana yazdım sandım canım... Atlamışım yeni fark ettim kusura bakma olurmu
Kafam karışık yagözümden kaçmış canım...
Hiç kötü düşünme allahın izniyle sıkı sıkı tutundu anneciğine
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek canım...
Bol bol dualar et bende ederim senin için
allahın izniyle bırakmıyacak seni üzülme sakın üzülmesin meleğin...
Allaha emanet ol canım..
Eh işte iyiyim biraz daha ağlamak iyi geldi açıldım yorgunum sadece..,
Sen nasılsın meleğin nasıl?
Cinsiyeti Cumartesi öğreneceksiniz dimi?
tamam canım iyi ol nolur....
ben sinirlerim bozulduğunda öörgü örerim çok iyi geliyor. gerçi sen sıcak yerdesin ama nebileyim belki iyi gelir dedim.
ben de iyi olmaya çalışıyorum işte yine aynı mızmız ben. midem midem diye bağırıyorum..
ilaç da içtim ama aynı.
cmt gidiyoruz kuzum bakalım hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?