Bol bebiş topiği

Valla koşturmaca son hız.Mesajları okuyorum cevap yazacak fırsatım olmuyor
Nisan ayı bi çıksaydı hayırlısıyla.Sonrası rahat çok şükür.Rutin aylık işlere bağlarız bundan sonra.

Allah kolaylık versin canım. Bizimde 23 nisan telaşımız var. Bu ay çıkarsa benimde bata az kalmış oluyor :))

Kızlar yarın kayınvalidem geliyor. Ohh mis gibi bakar o bana Çok seviyorum onu hiç bana bir iş yaptırmıyor evlendiğim günden beri.

Saygı ve sevgi var hep aramızda.

Hem gelsin bana moral olur evde can yoldaşı olur. Kafam dağılır biraz.

Bu aralar alacak verecek konumuz var. Maddi manevi çok yıprandık. İnşallahh mayısta paramızı alacagız yoksa ne olacak bilmiyorum. Yavruma iyi bir zemin hazırlayamamaktan korkuyorum.

Başımıza o kadar çok şey geldi ki... Anlatsam roman olur Hep kendimiz gibi bildik insanları ondan dolayı. Rabbim benim gibi olanlara yardım etsin.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu duygu dalgalanmalarımın bu sorunlarlada alakası var. Ağlamak istemiyorum artık. Ruh gibi oldum.

Hayırlısı artık

selam kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
havaların ısınmasıyla ben evde çok daha sıkılır oldum.
gerçi daha bugün biraz güzel hava.eşimle sabahtan beri nereye gitsek die düşünüp duruyoruz ama daha icraat yok tabi
akşam oldu biz daha dışarı çıkalım dioz.
neyse bugün olmazsa yarın artık.
10 hafta bişeyim kaldı doğuma.
38 de bebişi alıcakları için hesaplamam daha kolay oluyor.
çok ağırlaşmamışken nekadar gezersem okadar kar die düşünüyorum.

yakın zamanda da tekrar bir dr kontrolüne gideyim diyorum.
en son geçen ayın 15 i gibi gitmiştim dr a.
o da konya'daki dr du.

bakalım minik sıpa kaç kg kaç cm olmuş...
artık ayaklarını rahatça görebiliyorum nereden ittirdiğini
maşallah kuzularımızın hepsine

10 Haftamııııııı???
Ne zaman geçti onca hafta tubiiii:44::44::44::44::44:
Allah nazarlardan saklasın.Gez toz gönlünce.Bende Nisan'ı bi atlatsam nefes alacağım da işten.Hadi hayırlısı artık.

iyi akşamlar herkese
bende cumartesi günü gittim doktoruma
ulturasonda gördük fındığımızı.4 haftalıkmış.
3 hafta sonra11 mayısa randevu verdi.
sabah aç karnına gidicem
kan alıcaklar. şeker testi yapılıcakmış.
hemde kalp atışını duyarız dedi inşallah.
çok korkuyorum şu damardan kan vermeye
ama mecburen dayanıcam artık.:18::18:

oh maşallah çalışkan annecik hem çalış hem temizlik yap hemde bebişin odasına başla
aah ah benim ev 2+1. mecburen oturma odasını çocuk odasına çeviricem.
aman kuzucuklarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar da, gerisi boş.
ben şükür temizliği bitirdim.
halılar yıkandı geldi,yerlerim eskitme,grimsi meşe rengi laminant oldu.
perdeler,camlar,hurçlar,hepsi tamam.
ben hem Kenoşuma hemde bebişe alışveriş yapmalıyım
ihtiyaç bitmio ki,
kenana tek kişilik baza + uyku seti + nevresim vs vs vs
bebişe beşiğimiz var ama hastane çıkışları,battaniye,biberon,emzik,tarak seti,ve daha biiir sürü ihtiyacı
ayrıca benim için de pijama takımı,emzirme atleti,çamaşır derken büyükçe bir alışveriş listem var.
nezaman başlasam aceba :18:

canım benim sakın kötü düşünme. benim de aynı senin haftalarında kanama bölgem vardı.
hatta lekelenmem oluyordu.
sürekli göbekten iğne oluyordum.
istirahatine devam et ve iğneleri aksatma canım.
hiçbirşey olmucak Allah'ın izniyle.

10 Haftamııııııı???
Ne zaman geçti onca hafta tubiiii:44::44::44::44::44:
Allah nazarlardan saklasın.Gez toz gönlünce.Bende Nisan'ı bi atlatsam nefes alacağım da işten.Hadi hayırlısı artık.

kuzum bende şaşırıyorum bazen zaman ne çabuk geçiyor diye
ama şaka maka harbiden kaldı 10 hafta :18:
mecburi sezeryan olucagı için en fazla 38 haftaya kadar kalırmış.
gelişimi iyi olursa doğum 37. haftada bile olur belki.
bu verilere göre tahmini doğum tarihi temmuz 1 veya haziran sonu gibi görünüyor.
aman Ramazan başlamadan olsun daha ne isterim ki

Canım sabah okumuştum yazını sana yazdım sandım canım... Atlamışım yeni fark ettim kusura bakma olurmu
Kafam karışık ya gözümden kaçmış canım...

Hiç kötü düşünme allahın izniyle sıkı sıkı tutundu anneciğine
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek canım...
Bol bol dualar et bende ederim senin için
allahın izniyle bırakmıyacak seni üzülme sakın üzülmesin meleğin...
Allaha emanet ol canım..

kuzzuuuu nasıl oldun? iyi misin?

slm ayşecim nasılsn canım.. bebiler nasıllaarrr ben bi konuda yardım istcem senden şu tabloyu nasıl yağtn canım yaaa... bana bi yol gösterebilir misinnn... sendn cvp beklyormmmmm

inşallah tubiloşhum sağolasın, hatırladım bak şimdi senin o dönemlerini, sen göbekten ne iğnesi vuruluyodun canım onu hatırlamadım.. bide karın ağrım oluyo canım ya sende de varmıydı?

sağol şirincim olur mu ne kusuru :) Allah razı olsun canım,rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın sanada nasip etsin inşallah hayırlısıyla...dediğin gibi kötü düşünmüyorum ben elimden geleni yapıyorum Allahtan hayırlısı canım inşallah bırakmaz beni ...

Eh işte iyiyim biraz daha ağlamak iyi geldi açıldım yorgunum sadece..,
Sen nasılsın meleğin nasıl?
Cinsiyeti Cumartesi öğreneceksiniz dimi?

tamam canım iyi ol nolur....
ben sinirlerim bozulduğunda öörgü örerim çok iyi geliyor. gerçi sen sıcak yerdesin ama nebileyim belki iyi gelir dedim.
ben de iyi olmaya çalışıyorum işte yine aynı mızmız ben. midem midem diye bağırıyorum..
ilaç da içtim ama aynı.
cmt gidiyoruz kuzum bakalım hayırlısı olsun.

canim mide yanmasi devam mi? bende de enerji yok uyku, halsizlik, bas agrisi tabi mide durumu ayri

selam kızlar
aranızda bana da yer açar mısınız
arada öyle bir umutsuzluğa düşüyorum ki günlerce bakmıyorum bu siteye sonra öyle de olmuyor böyle diyorum tekrar takılıyorum

ben bir çocuk annesiyim ancak 2. çocuk istiyorum, oğlum 4 yaşında ve bir kardeş olmalı, 2,5 yıldır korunmuyoruz ama yok yok yok...
ilk çocuğum da 2 yıl bekledikten sonra gelmişti bizim sıpalar hep nazlı mı olcak nedir
ben 34 yaşındayım yaş da gidiyor bir an önce hamile kalmam lazım
arada stres yapıyorum arada sakin olmaya çalışıyorum bir ara soğan kürü denedim eşim keçiboynuzu kürü denedi ama düzensiz, artık öyle üşeniyoruz ki gün bile hesaplamıyoruz sanki hiç doğuramayacakmışım gibi gelyor
doktora geçen ilkbaharda gittim her şey normal dedi önceki dr m rahim yarası var demişti ama bu bi şey demedi, bu ay kahverengibir damla geldi geçen hafta, iki gün üst üste ama rahim yarasındandır diyorum sonra da en son gittiğim dr o yarayı nasıl göremedi ki diyorum ne bileyim kafam karışık
bu civarda iyibir dr da yok bildiğim
bu arada bat 29 nisan
sizce umut var mıdır kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…