- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.681
tamam canım iyi ol nolur....
ben sinirlerim bozulduğunda öörgü örerim çok iyi geliyor. gerçi sen sıcak yerdesin ama nebileyim belki iyi gelir dedim.
ben de iyi olmaya çalışıyorum işte yine aynı mızmız ben. midem midem diye bağırıyorum..
ilaç da içtim ama aynı.
cmt gidiyoruz kuzum bakalım hayırlısı olsun.
İnşallah canım...
bu sabah ateş 36.4 düştü yarın kırmızılar kesin geliyorum diyor
Hayırlısı napalım... Üzülüncede birşey değişmiyor
Seninde geçecek inşallah bu sıkıntıların az kaldı canım azıcık daha sık dişini büyük bir mucizen var onu düşün iyi ol...
Cumartesiye az kaldı hadi baklalım sağlıkla gidin gelin inşallah...
Insallah kuzum. Ruyama bile girmis doktor meselesi. Bir turlu gidemiyordum doktora. Araba bozuluyordu. Sonra siram gecmis almiyordu doktor... epey dert olmus icime..
Hayirlisi olsun cnm benim. Rabbim ol dediginde olacak dua ediyorum hep senin icin. Inan olacak ama demekki zamani var.
Opuyorum seni kocaman..
Hadi ama asma suratini..
Çocuk Gelinlerin, İşçi çocukların, Tutuklu çocukların ve bütün çocukların bayramı kutlu olsun. .
İyi bayramlar kevokçum içimizde hiç ölmeyen çocuğunda bayramı bugün... Hepimizin ruhunda yokmudur bir çocuk...
yanı benim vardırrr... Beninde kutlu olsunn... Seninde... İçindeki çocuğu hala yaşatan herkesin bayramı kutlu olsunnn :))))
Naber nasılsın canım...
Yumyum günlerin bol bol çalışın
inşallah tubiloşhum sağolasın, hatırladım bak şimdi senin o dönemlerini, sen göbekten ne iğnesi vuruluyodun canım onu hatırlamadım.. bide karın ağrım oluyo canım ya sende de varmıydı?
İnşallah canım... Sağolasın duaların için...
Sen işe gitmedinmi bugün...
Nasıl girdin bakim topiğe :)
Rüyaların tersi çıkar canım sıkılma herşey yolunda gidecek demekki...
Bak bende rüyamda hamile olduğumu görmüştüm :) ama olmadı tersi çıktı yani :)
Seninkide tam tersi herşey yolunda giedecek içini ferah tutu...
günaydın kızlaarrr
yine bol güneşli ve sıcak olacaga benzeyen bir gün başladı...
havalar ısındıkça enerjiler de yerine geliyor yawaş yawaş.
kapılar pencereler açılıp evin içi mis gibi temiz havayla dolunca insan kendini daha zinde hissediyor.
hepinize mutlu ve bereketli bir gün diliyorum...
canım ben göbekten önce 'hibor 3.500' sonra da 'claxane 4.000' iğne oldum yaklaşık 5 ay boyunca.
kanın sulanması ve bebişin sıkıca tutunup daha güzel gelişmesi içindi iğneler.
ama göbüşüm büyüyüp de iğne daha çok agrı yapınca bıraktım
ki riskli zamanlarım çoktan geçmişti ama dr önlem olarak 9 ay devam et demişti.
bense bebe aspirinine devam ediyorum. kanımda hafif koyuluk var çünki.
her gün iğne de eziyet yaa
Allah kolaylık versin canım benim.
herşey yoluna giricek inşallah. sadece kalkmamaya dinlenmeye devam et.
kısa zaman sonra hepsi geçicek bu sıkıntıların inşallah...
Hoşgeldin şekerimselam kızlar
aranızda bana da yer açar mısınız
arada öyle bir umutsuzluğa düşüyorum ki günlerce bakmıyorum bu siteye sonra öyle de olmuyor böyle diyorum tekrar takılıyorum
ben bir çocuk annesiyim ancak 2. çocuk istiyorum, oğlum 4 yaşında ve bir kardeş olmalı, 2,5 yıldır korunmuyoruz ama yok yok yok...
ilk çocuğum da 2 yıl bekledikten sonra gelmişti bizim sıpalar hep nazlı mı olcak nedir
ben 34 yaşındayım yaş da gidiyor bir an önce hamile kalmam lazım
arada stres yapıyorum arada sakin olmaya çalışıyorum bir ara soğan kürü denedim eşim keçiboynuzu kürü denedi ama düzensiz, artık öyle üşeniyoruz ki gün bile hesaplamıyoruz sanki hiç doğuramayacakmışım gibi gelyor
doktora geçen ilkbaharda gittim her şey normal dedi önceki dr m rahim yarası var demişti ama bu bi şey demedi, bu ay kahverengibir damla geldi geçen hafta, iki gün üst üste ama rahim yarasındandır diyorum sonra da en son gittiğim dr o yarayı nasıl göremedi ki diyorum ne bileyim kafam karışık
bu civarda iyibir dr da yok bildiğim
bu arada bat 29 nisan
sizce umut var mıdır kızlar
Çocuk Gelinlerin, İşçi çocukların, Tutuklu çocukların ve bütün çocukların bayramı kutlu olsun. .
Sabah 8den beri drdayım ben.
Kaşıntılar isilik gibi olmaya başladı bu sabah.Diğer sivri ısırıkları hafifledi ama bu başladı şimdide.Göğsümden baldırlarıma kadar,totom dahil fısır fısırdı sabah.Çok korktuk eşimle.Hemen kendi druma koştum.Gebelik alerjisi değilmiş çok şükür.Cildiyeciler hamilelik dönemlerinden anlamadıkları için her kaşıntıyı ona benzetiyorlarmış.Gebelik alerjisi 7.aydan sonra çıkarmış.Rahmin safrakesesine yaptığı baskı yüzünden olurmuş o.Yinede testleri yeniledik.Çok şükür bişey çıkmadı.Vitaminlerimi arttırdı.Bu arada çok aşırı akıntım ve kasık ağrım olduğu için fitil verdi.Ve fitil boyunca ilişki yasak dedi.Eşim baya üzülecek bu duruma
Yeni bi cildiyeciye yönlendirdi o da baktı.Stres,sıcaklık,sıkı giyinme,yediğinin dokunması,bitkisel yağlar hepsi yüzünden olabilir dedi.O da bi sürü krem verdi.İğne verdi 4 tanede.3 gün içinde geçmezse tekrar gel dedi.İnşallah gerek kalmaz.
Bu arada cinsiyete baktırdım yeniden.Kız gibi görünüyor ama kesin değil dedi.Şiş duruyor net görünmüyor dedi.2-3 hafta daha bekleyeceğiz mecburen.
Çatlakları hem doktoruma hem cildiyeciye sordum.İkisi de aynı kremi önerdi.%90 oranında azaltır dediler.Hem çatlakların lazer tedavisi olabiliyormuşÇok sevindim.Günde 2 lt su ve düzenli nemlendirme bile çok işe yarar dedi.Krem lierac.91tl fiyatı Maalesef alamadım.Eşimle konuşurum akşam.Yarına alırım büyük ihtimal.Çatlaklarımdan ve moralimden daha önemli değil ama önemsenmeyecek kadarda değil maaelesef.
Bende durumlar böyle.Havalar düzeldi enerjim yükseldi.Gebelik alerjisi ihtimalini sıfıra düşürdüm yüzüme renk geldi.Temizliği bitirememiş,cinsiyeti öğrenememiş,işlerimi hafifletememiş olsamda iyiyim çok şükür.
Evet hepimizin kutlu olsun canım benim de içimde hala bir çocuk var. Zaten olmasa bu işi de yapamazdım.
İyiyim canım çalışıyoruz işte:) Bugün törenim vardı sabah. Bugün yarın tatil bana. Kocişe sadece bugün tatil. Bu günlerde bebiş geldi geldi yoksa nasip öteki aya artık. Sen nasılsın canım toparlandın mı kendini biraz?
Yok kuzum bugun 23nisan nese doluyor insan. Bayramin mubarek olsun..evdeyim cnm bugun. Bazanin altindaki esyalari duzenlioruz vakumlu hurc aldi? Ilk defa ku,lancam bakalimiyi mi???
Insallah canim bakalim pampis mi gorcez pipos mu?
Sabah 8den beri drdayım ben.
Kaşıntılar isilik gibi olmaya başladı bu sabah.Diğer sivri ısırıkları hafifledi ama bu başladı şimdide.Göğsümden baldırlarıma kadar,totom dahil fısır fısırdı sabah.Çok korktuk eşimle.Hemen kendi druma koştum.Gebelik alerjisi değilmiş çok şükür.Cildiyeciler hamilelik dönemlerinden anlamadıkları için her kaşıntıyı ona benzetiyorlarmış.Gebelik alerjisi 7.aydan sonra çıkarmış.Rahmin safrakesesine yaptığı baskı yüzünden olurmuş o.Yinede testleri yeniledik.Çok şükür bişey çıkmadı.Vitaminlerimi arttırdı.Bu arada çok aşırı akıntım ve kasık ağrım olduğu için fitil verdi.Ve fitil boyunca ilişki yasak dedi.Eşim baya üzülecek bu duruma
Yeni bi cildiyeciye yönlendirdi o da baktı.Stres,sıcaklık,sıkı giyinme,yediğinin dokunması,bitkisel yağlar hepsi yüzünden olabilir dedi.O da bi sürü krem verdi.İğne verdi 4 tanede.3 gün içinde geçmezse tekrar gel dedi.İnşallah gerek kalmaz.
Bu arada cinsiyete baktırdım yeniden.Kız gibi görünüyor ama kesin değil dedi.Şiş duruyor net görünmüyor dedi.2-3 hafta daha bekleyeceğiz mecburen.
Çatlakları hem doktoruma hem cildiyeciye sordum.İkisi de aynı kremi önerdi.%90 oranında azaltır dediler.Hem çatlakların lazer tedavisi olabiliyormuşÇok sevindim.Günde 2 lt su ve düzenli nemlendirme bile çok işe yarar dedi.Krem lierac.91tl fiyatı Maalesef alamadım.Eşimle konuşurum akşam.Yarına alırım büyük ihtimal.Çatlaklarımdan ve moralimden daha önemli değil ama önemsenmeyecek kadarda değil maaelesef.
Bende durumlar böyle.Havalar düzeldi enerjim yükseldi.Gebelik alerjisi ihtimalini sıfıra düşürdüm yüzüme renk geldi.Temizliği bitirememiş,cinsiyeti öğrenememiş,işlerimi hafifletememiş olsamda iyiyim çok şükür.
İyiyim canım ya ağladım ağladım rahatladım... Bekliyorum kırmızıları bugün yatın gelir...
Senin ohh çok güzel valla tatilin tadını çıkarın canım... Yumyumlarıda ihmal etmeyin :) Rabbim bu sefer hayırlısıyla verecektir inşallah...
Kızzz delicimmm almadan önce sorsanaaaa....
Ahhh valla ben onun sonradan nasıl kırış kırış olduğunu nasıl delirttiğini biliyorum canım... Yapmadıysan yapma derim... Sen yer kaplamasın diye bu yolu tercih ettim sanırım ama kuzum sonra vurma başını taşlara... Yada sevmediklerini koy içine kullanmadığın şeyleri...
Nacizane tavsiyem...
Her ikisine de razıyım Özlemcim.Bi kesinleşseydi.Odasını boyayacağız daha kuzumuzunTunaydin Aysem. Inşallah ilaçlar fayda eder de cabucak gecer.
Isler biter mi kuzum omur biter hayatin kosturmacasi bitmez oldugu kadar yapacaz.
Hayirlisi olsun kuzum. Allah ne verirsr raziyiz. Vardir elbet bunda da bir hayir. Hem belli olmaz kiz deyip sonradan erkek diyen doktorlar cok..
Ooo ayşecim ne çok şeyler yapmışsın... Çok sevindim alerji olmamasına... İnşallah daha çabuk geçen birşeydir ve hemen biter canım... Sıkıntı yaptın bir ara belki ondan bile çkmış olabilir...
Bebiş yine netleşmemiş ama sağlıklı olduğunu bilmek yeter...
Hayırlısı olsun canım..,
Gelmiş geçmiş olsun...
Oyle yapiyorum zaten kuzum giyecek koymadim battaniye ve yorganlar.. bir suru annem verdi kayinvalidem verdi. Duruyor hic kullanmiyoruz ki. yer kapiliyor. Bazanin tatli sadece yorgan battaniye dolu. Kullanilmayanlari koydum. Iki tane daha alcam. Iki yorgan daha var onlari da vakumlarsam superyer kaplamasin. Zaten kullanacagim zaman cikaririm havalandirir nevresime koyarim oyle kullanirim olmaz mi???
Her ikisine de razıyım Özlemcim.Bi kesinleşseydi.Odasını boyayacağız daha kuzumuzun
Kıpır kıpır içerde bi görsen.Totosu falan yusyuvarlak
Aaaa tamam o zaman bende kışlklarını koyacaksın sandım giysiler sonra giyilmiyor valla çok fena kırışıyor... Battaniye yorgan için en iyi çözüm tabiii :)
Kolay gele canım...
Isırırım onun totosunu
Ayyyy çabucak geçsin zamanda çıkıversin diyorsun dimi :)
Hareketli olcak annesi gibi desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?