Bol bebiş topiği

Her ikisine de razıyım Özlemcim.Bi kesinleşseydi.Odasını boyayacağız daha kuzumuzun

Kıpır kıpır içerde bi görsen.Totosu falan yusyuvarlak

Ara bir renk yapsaniz ikisine uyabilecek?? Ben bu hafta ogrenemezsem yavas ysvas esyalari almaya basliycam. Karnim buyuyunce gezmek daha zor olacak. Bide benim kocis kolay begenmiyor ayrintici. O kadsr bebek arabasi baktik hepsine bir kulp buldu begenmedi yok bebegin onundeki bar kapaninca yere degiyor yok kapatmasi zor yok cift yonlu olsun sanki kendi binecek dedim tam otomatik jeep alalim

Aslında bu dönemlerinde tadını çıkarmak çok güzel.Elhamdülillah rahat geçince insan hoşlanıyor hamile olmaktan. Ama tabi merak etmiyor da değiliz :)

Kesinlikle Aysem iyi oldum mu hersey sahane. Ama dun gece midem tuttu. Gaviscon ictim iki olcek sonra uyuyakalmisim. bas agrilarim gecti ama midem eksime yapiyor. Senin gecti mi basagrilarin??

Bizim evde de tam tersi.Ben zor beğenirim.Onun da çözümünü buldum.Hangi özelliği istiyorsam onları belirledim.Ona göre gidip alacağız 7.ayda.
Arabada bastonlara karar verdim ben.Hafif,kapanması kolay olsun istiyorum.Arabada yer kaplamasın.Çift yönlü ve tam yatması da istediğim diğer 2 özellik.Bunlar olsun markası falan önemli değil.Baby 2 go ürünlerinden memnun herkes.Çok pahalı da değil.Ne denk gelirse artık.

Kesinlikle Aysem iyi oldum mu hersey sahane. Ama dun gece midem tuttu. Gaviscon ictim iki olcek sonra uyuyakalmisim. bas agrilarim gecti ama midem eksime yapiyor. Senin gecti mi basagrilarin??
Mide ekşimesi bende de oluyor özellikle sinirlendiğimde.Gaviscon en güzeli o anda.Çantamda taşıdım koca şişeyi.Birgün büroda unutunca gidip aldık eşimle.Hep yanımda olsun herşeyim :) Fazla tedbirciyim ben.Başağrılarım azaldı çok şükür.Çok berbat olduğumda 1 parol aldım geçti çok şükür.

Benim esim hanim omaliymis ama tembel hanim olurdu
Bu gavisconuneden kucuk sisesi yok. Ise goturmek getirmek cok zor zaten cantam esek olusugibi
Bas agrilarin gecmesine sevindim cnm. Ben her daim sinirliyim ondan mi fena acaba
Oto koltugu icin mecbur travel sistem alcaz. Dogumdan sonra mecburmus. Pierre cardin in arabalari cok hafif. 6.5 kilo. Ona eh dedi benim esim aslinda bastonlar mantikli cjnku buyuyunce digerleri rahat olmuyormus baston alan cokmus sonradan. Baby 2 go iyiymis demek. Aklimda bulunsun.

Ben oto koltuğu düşünmüyorum.Arabamız yok zaten bizim.Emanet arabaya da oto koltuğu alamam.Araba almayı düşünürsek o zaman fikrim değişebilir.
Travel sistemler çok pahalı,hemde çok hantal.Ben dışarda görüp beğendiğim arabaları sahiplerine soruyorum.Memnunmusunuz diye.Onlarda açık açık söylüyorlar,şurası iyi burası kötü diye.Hepsi baston al diyor.İlk 6 ay zaten battaniyeye sararsın düşmez diyor.Sonrasında da indirmek-sürmek kolay olur bastonda diyorlar.Hele biri pek dertliymiş.800 tl verdim yepyeni duruyor evde dedi.Gitmiş baston almış hemen.O ne öyle külçe gibi diyor.Kaldırımdan çıkmaz,iteklemek zor,bir de çocukla hepten zor oluyor dedi.İyi görünüyor,kaliteli ama ağır diyor herkes.Travel sistemlerin bastonları da var.Yani o kadar hafif olmasa da onlar gibi olan.Belki onlardan alırız bizde.
Eşim alışveriş konusunda çok şanslı.Hem ucuz hem kaliteli denk geliverir onunlayken.Hemde gönlüme göre olur.Ben detaya indikçe o beni yönlendirir.Şu daha önemli bi özellik,bu sorunu şöyle çözebiliriz falan diye.Ben kullanacağım için hiçbir seçimeme de karışmaz sağolsun.
Oda takımı,beşiği ve arabası alınacak öncelikler.Mama sandalyesini 5-6aylıkken, araba koltuğunu da büyüyünce veya araba alırsak almayı düşünüyoruz.
O zamana bende çalışırım belki evden gelirimiz artar.İnşallah Belki de hediye gelir

kızlar ben geldım nasılsınız?
Hoşgeldin canım.Çok şükür iyiyiz sen nasılsın?

kızlar ben geldım nasılsınız?

Kesinlikle Aysemz mama sandalyesinnacelesi yok biarkadasim hic oturtamamis. Durmuyormus sandalyede. Alistirmadim diyor. Gerci onlar pahali degil. Bastonlr hafif cok guzel. Ben okadar paraveremem arabaya. Bin liranin uzerinde de araba var. 400 450 ikisi brarada ancak verebilirim. 500u gecenlere bakmiyorum zaten..400 450 ye kanz ve sunny baby var. 480 filan pierre cardin. Chiccco asmis zaten.
Hediyeler cok gelir Aysem zaten. Hele senin akrabalarinda yaninda. Bence cok fazla birsey alma. Yakin akrabalara da birak.

Ohh ohh senin bebiş içerde çoşmuşturrr
Aferin kız sana öçal kuzum çal sters atarsın :)

Aslında bu dönemlerinde tadını çıkarmak çok güzel.Elhamdülillah rahat geçince insan hoşlanıyor hamile olmaktan. Ama tabi merak etmiyor da değiliz :)

Bencedeee yaa ne keyiflidirrr..
Herkes bir ilgi bir dikkat bir özen içindedir şimdi dimi
Bende yalancı belirtiler çok olduğundan her ay hamile moduna giriyorum ben :) ayyy eşim nasıl pervane oluyor bide gerçekten hamile olsam neler yapacak kimbilr nelerr

Özelsiniz kızım valla kıymetini bilin keyfini doyasıya çıkarınn ohh miss valla...
Rabbimmbanada tez zamnada nasip etsin inşallahhhh
Banada bol bol dua edin

Ben o kadar bile düşünmüyorum araba için.Tabi denk gelirse 300-400 civarı bişey olsun yeter.Travel sistemler pahalı.Bastonlar 400e kadar var.Zaten giysi konusuna hiç girmeyeceğiz sanırım biz.Belki 1-2 zıbın,fbli takımlar,komik giysiler falan.Hevesimizi almak için onlar da:)) Hem akrabalar,hem arkadaşlar lazım olanı sorarlar eminim.Düğünümümüzde de öyle olmuştu.Aslında giysiden çok altın gelse daha makbule geçer geleceğine yatırım yapmış olmak adına.Amaan ne önemi var gelende sağolsun gelmeyende.Hediye de falan gözüm yok şu an.Cinsiyeti bi öğreneydik
İki annemde alışverişi benimle yapacak o konuda da doyasıya alacağım.Çünkü ikisi de çok hevesli almaya.Oda takımını bölüşürlerse biz çok rahatlayacağız.1500-1800den aşağı oda takımı yok.Onlar da marka falan da değil.Ama kaliteli ürünler.Beşiği de 150tl civarına alırım sanırım.Arabası da 400 olsa 2000i geçmez ana eşyaları.Banyo takımları,oda perdesi,süsleri falan alacağım ben genelde.Örgüler ve hazır giyim gelecek ailelerden.Biberonu,eşyaları,çantası falan alınacak sadece.Onları da alırım.O kadar da harcayım yokluğa gelmiyor çok şükür Aldıkça paylaşırım burdan.

Etmezmiyim her güzel anda,her sıkıntılı anda dua ediyorum Allahım topikteki kızlara da nasip et diye

Aminnn cnm insallah en kisa zamanda sen de yasayacaksin.hep ediyorum zaten ben. Isminle...
Icerde babasi gibi kulaklarini mi tikadi costu mu bilmem
O ilgi ve ozen bazen bayiltiyor yarim kiloluk su sisesini tasima diyor kayinvalidem
Aldim kuzum ama daha bitmedi. Daha orda elektrikliler var onlari baglicam amfiye... butun bursaya yayinyapicam

Son düzenleme:
Etmezmiyim her güzel anda,her sıkıntılı anda dua ediyorum Allahım topikteki kızlara da nasip et diye

Allah razı olsun canım

Tıkamamıştır kızzz :)
Anasının kuzusu o mutlu olmuştur
Taşıma kızım sende :) alalalalal :) deli
Keyfini sürün yahu
İnsan hayatında kaç kez hamile kalıyorki!...
En özel dönem bence
Tadını çıkar kuzucum...

Paylas tabi ben de goreyim fikir olsun..
Siz de mi fener biz de aile boyu.. ben de anneme dedim orguler senden
Sizin de ilk torun dimi? Hevesliler hepsi valla.
Oda takimlari oyle cnm ya. Allah kolaylik versin hepimize. Benim hesap da senin gibi 2000 gecmez diyorum ama ivir ziviri da tutar herhalde. Mesela yataklar bile 70 tlden basliyor. Kucucuk yatak. Allah yardimcimiz olsun.
Aysem banyo icin sunger degil de havlu eldivenlerden mi aldin? hep sunger gordum ama sormak lazim..genelde sungeri ilk ay icintavsiye etmiyorlar.

Dün başıma geleni anlatayım,kulağınıza küpe olsun.Yerde otururken bi anda kalktım koşar adım mutfağa gittim,börekler yandımı diye hemen fırının karşısına yere oturdum,çıkardım içindekileri ve aynı hızla ayağa kalktım.Hani halsiz değilim yaa...O an bi yığıldım yere.Eşim zor tuttu.Betim benzim atmış,elim ayağım buz oldu.Salona sürünerek gittim resmen.Tansiyonum düştü sanırsam.İyiyim diyecek hal kalmadı,yarı baygın sabahı ettim.
Aklınızda bulunsun hamilelikte en rahatı siz bile olsanız ani hareketler mahvedebiliyor insanı.Çok pişman oldum o kadar hızlı olduğuma.Elimde çaydanlık,tepsi olsa,o hızla balkonda yada dışarda olsam inanın biterdim.Allah'tan yalnız değildim.:26::26::26::26::26:

Benim tarafta ilk torun da,eşiminkilerde 2.Ama ilk gibi heyecanlılar çok seviyorlar çocukları.
Ben kabaca hesaba 2000 dedim büyük ihtimal bizimki de geçer.
Süngeri tavsiye etmiyorlar ben file aldım.Eldiven alacağım da aramadım daha.

Aman canim Allah korumus yine.
Dikkat etmek lazim ama bende unutuyorum senin gibi ani hareket ediyorum. Sonra sanci giriyor karnima. Hatirlatiyor kendini. Allismisiz cunku hizli hareket etmeye. Unutuveriyoruz.
Gecmis olsun cnm artik dikat edersin. Ne kadar soylenirse soylensin yasayinca kupe oluyor.

Kızlar 91 tl olan çatlak kremini 42 tlye buldum nette.Sizce orjinalmidir.Kutuları eczanede gördüğümle aynı ama bilemedim.Alsammı ne dersiniz???

Ben gibi manyak olunca direk ters anliyorum karismayin bana. Hasta muamelesi yapmayin bana diyorum.
Gercek soyluyorum iyiligime de soylense hamilelikten sanirim herseyi ters anliyorum. Aglayiveriyorum.
Naz yapmak hic bana gore degil. Fazla ozgurlukcuyumdur zaten hamilelikte iyice artti. Bizim evde bir tanenazli var o da kocis. Valla minik sipa da babasina cekerse yandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…