Bol bebiş topiği

Kesinlikle Aysem iyi oldum mu hersey sahane. Ama dun gece midem tuttu. Gaviscon ictim iki olcek sonra uyuyakalmisim. bas agrilarim gecti ama midem eksime yapiyor. Senin gecti mi basagrilarin??

canim once de yazdim mide eksimelerin noldu? cok mu kotu eksime agza geliyor mu? bas agrilari bende de var zonklama seklinde basim cok agir kulce gibi senin de oyle miydi?

gecmis olsun aysecimm aman dikkat. Allah korumus valla.. ben de basim zonklayinca oyle oluyor. bas agrilari acaba oksijen eksikliginden mi oluyor ki? benim basim fena agir, sag sol yapsam agirliktan kopcak gibi ilginc agri, zonklama..

canim once de yazdim mide eksimelerin noldu? cok mu kotu eksime agza geliyor mu? bas agrilari bende de var zonklama seklinde basim cok agir kulce gibi senin de oyle miydi?

Aynen canin benim basim da oyleydi. Sanki kocaman birsy vardi basim yerinde. Cok sukur birkac gunduriyiyim.
Midem dun cok yandi ve acidi. Agzima gliyordu acisu. Gaviscon ictim yine oldu yatmadan bir olcek dahaictim. Cok sukur bugun iyiyim. Gaviscon ikinci olcude iyi geldi uyuyakkalmisim sora.
Sen nasilsin ipekcim?bulantilar nasil?

Aynı ben.
Epey çemkirdim eşime bu konuda.Şimdi sıkmıyor o kadar.Ya ben çocuk muyum,aklım mı yok ne diye koruyup duruyorsun diye kızıyordum.
Hele bi de onun uyardığı bi konuda kötü bişey olursa senin yüzünden oldu diyorum

Baktigin site onemli. Saticiyla iletisim varsa sor derim..
Aldım valla.Sormadım da arayıp.İletişim var sitede.Çabuk gelir inşallah

gecmis olsun aysecimm aman dikkat. Allah korumus valla.. ben de basim zonklayinca oyle oluyor. bas agrilari acaba oksijen eksikliginden mi oluyor ki? benim basim fena agir, sag sol yapsam agirliktan kopcak gibi ilginc agri, zonklama..

Evet canım.Oksijenin az olmasından oluyormuş başağrısı.Derin nefesler al ver açık havada iyi gelir başağrısına.

Aynen gerizekalimiyim ben diyorum dusunemiyorum mu? Az cemkirmiyorum ben de.
Hayirliolsun cnm. Orjinaldir herhalde.
Ben bas agrilari icin nane yagi aldim ama basagrilarim gecti olursa deniycem migrene filan faydaliymis. Yada bizim evdeki denek uzerinde denerim gerci o da basim agriyor demedi epeydir.

sagol kuzum, halsizlik, bas agrisi, mide yanmasi (arada) devam valla. ogurme de ac kalinca oluyor.

sagol kuzum, halsizlik, bas agrisi, mide yanmasi (arada) devam valla. ogurme de ac kalinca oluyor.

Ac kalinca bende de oluyor kuzum. Sabahlari hemen kahvalti yapiyorum. Ac kalma cnm. Halsizlik de gececk enerjin artacak meark etme. Ama yavas yavas ben simdilerde iyiyim bak dorduncu ay doldu bugun.. yavas yavas her isimi yapiyorum. Kendimi halsiz hissetmiyorum. Onceden herseyi salmistim.

Denek güzelmiş
Bak ben bi sayfa buldum çok güzel.Sende bak oraya.Fikir edinirsin alışverişte
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...sman-oldugunuz-kullanmadiginiz-seyler-11.html

Ay valla gözlerim ağrıdı okumaktan ama harika öneriler var.Çok güzel fikir edindim.Özellikle giysi konusunda.Tüm tulumlar almayın diyorlar.Boyu çabuk uzadığı için kullanılmıyormuş.

Kesinlikle cnm bize zaman gecmiyor gibi geliyor ama dunyaya geldikten sonra bir bakmisiz kocaman olmuslar...

canim ben zaten ne yemek ne ev isi esim yapiyor her seyi. enerji artsa, valla eski beni ozluyorum.. evet benim daha 12+3 bakalim hayirlisi dedigin gibiyse 2 hafta anca var daha bu arada 3 ay 12 hafta mi 13 haftada mi doluyor gun gun gebelikte 11 den sonra 4.ay yaziyor da..

Benim bildigim gebelikte her 4 afta bir ay olaraka hesaplanir. 12.haftani doldurdugunda 3 ayi doldurmus olursun ipekcim. Sen 3 ayi doldurmussun. 13.haftanin icindesin.
Az daha sbir canim artacak inan temizlik bile yapacaksin. Hatta bak ben kolumu kipirdatamazdim simdi ogle arasiisten cikinca yuruyus yapiyorum. Temizlik yapiyorum. Supurgeyi zorlamasamda silme isini yapiyorum. Utulerimi yapiyorum.. ben de senin haftanda hicbisey ellemiyordum hepsi esime bakiyordu.
Sonuna yaklastin artik eski ipek olacaksin... inan bak ben eski ozlem oldum. Ama az sizlanmadim az aglamadim...

ayy canim cok moral oldun bana demek sen de benim haftada boyleydin. insallah canim insallah.. masallah sana..

ayy canim cok moral oldun bana demek sen de benim haftada boyleydin. insallah canim insallah.. masallah sana..

Kesinlikle canim hatta ben doktora gitmistim 12 hafta 4 gunluktum. Doktor demisti bana bundan sonra istahin artacak halsizligin yavas yavas gececek bulantilarin gececek. Ben de o kadar icten insallah insallah demistim cunku hic gecmicek gibi geliyor. O yuzden cok iyi hatirliyorum. Birhafta sonra sonuclarimi almaya gittim o zaman 13 hafta 4 gunluktum. Biraz daha iyi hissediyordum kendimi. Hatta dukkanlari gezmistim uzun bir aradan sonra.

ay canim agzindan bal damliyor ben yine 2 hafta diyeyim de hayal kirikligi olmasin. artik plesanta uretiyor hormonu sanirim ondan ilk bastaki sorunlar azalior galiba..

ay canim agzindan bal damliyor ben yine 2 hafta diyeyim de hayal kirikligi olmasin. artik plesanta uretiyor hormonu sanirim ondan ilk bastaki sorunlar azalior galiba..

Evvet kesinlile cnm. Kiz atmiyorum yasadiklarimi yaziyorum...
Vucudun da artik gebeligi kabul edecek alisacak sonra ohh en guzel zamanlar. Bebisine esyalar bakacaksin gezeceksin. Bak biz gecen hafta sonukapalia carsiyi gezdik ardindan bir de alisveris merkezini gezdik. Eski halim olsa hayatta gidemezdim. Bebis heyecaniyla acaip gezdik..

insallah canim, moral kaynagim :) ne guzel insallah beklemedeyiz bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…