- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.741
Ayy ben mi utandim tsk ederim sekercimben gercekleri anlatiyorum.
ben de gercekleri soyluyorum canimcim:)
bide gebelerde vucut normalden sicak mi oluyor benim ates var gibi sanki..
evet galiba canım benimde öyle. hatta hep üşürdüm geceleri sıcak basıyor. zaten ateş ölçenlerde ateş düşmediyse hamilelilk var diyorlar ya. hatta bazen yüzüm gözüm çpok yanıyor kolonya sürüyorum serinliyeyim diye.sanki hhastaymışım da ateşlenmişim gibi oluyor.
ben banyodan sonra acayip titriyorum hergun banyo yapardim onceden simdi korkudan yapamaz oldum feci titreme usume oluyor..
ben banyodan sonra acayip titriyorum hergun banyo yapardim onceden simdi korkudan yapamaz oldum feci titreme usume oluyor..
titreme damarlar büzüldüğünde olur bildiğim.soğuk suyla mı yıkanıyorsun yoksa?ben epey sıcak suyla yıkanıyorum. doktorum çok sıcak suyla duş alma dedi..üşümüyorum ama kendimi de yakmıyorum.. kendime göre ayarlıyorum. aman kuzum üşüme hasta olmaman lazım.. ben titreme yaşamadım ama zaman zaman yüzüm gözüm yanıyor hissediyorum. hastaymışım gibi oluyor.
kızlar giremiyorum çünkü iyi değilim.
Mide bulantılarım istifra halsizlik var acayip geçiyor. ne yersem yiyim sonrasında bulanıyor sanki midemde taş varsindirmiyor gibi
Benimle aynı olan arkadaşlar bulantılarınız başladımı?
İnci leyla ?
Perşembeye kalp atışları için gideceğiz bakalım inşaallah sağlıklı olsunda geçer bu günler.
Sizi seviyorum dua edin bu garip arkadaşınıza
Annemi istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Mide bulantılarım istifra halsizlik var acayip geçiyor. ne yersem yiyim sonrasında bulanıyor sanki midemde taş varsindirmiyor gibi
İnci leyla ?
Perşembeye kalp atışları için gideceğiz bakalım inşaallah sağlıklı olsunda geçer bu günler.
İnci leyla ?
Günaydın kızlar
Dün 19:30 gibi uykuya dalmışım inanabiliyor musunuz?Ve deliksiz bir uyku çektim 06:30a kadar.Dinlenmiş sanki vücudum.İğne yaptırdım sabah sabah.Bi yaktı bi yaktı sormayın Neyse Allah'tan 5 tanecik.İkisi gitti kaldı 3.
Sabah yine dayanamadım harıl gürül kalan işlere sarıldım.Kitaplığımız olmadığı için kitap kolilerimi boş dolabın birine yığdım.Korkmayın kaldırmadım.Tek tek çıkardım kitapları.Koliyi koydum dolaba.Sonra tekrar doldurdum.Daha tam bitmedi geç kalacağım diye öylece bırakıverdim.
Çoğu gitti azı kaldı nisan ayınında.Zor bi 6 gün olacak ama çok şükür bitecek
Sizler nasılsınız anlatın bakem
İnci leyla ?
Günaydın kızlar
Dün 19:30 gibi uykuya dalmışım inanabiliyor musunuz?Ve deliksiz bir uyku çektim 06:30a kadar.Dinlenmiş sanki vücudum.İğne yaptırdım sabah sabah.Bi yaktı bi yaktı sormayın Neyse Allah'tan 5 tanecik.İkisi gitti kaldı 3.
Sabah yine dayanamadım harıl gürül kalan işlere sarıldım.Kitaplığımız olmadığı için kitap kolilerimi boş dolabın birine yığdım.Korkmayın kaldırmadım.Tek tek çıkardım kitapları.Koliyi koydum dolaba.Sonra tekrar doldurdum.Daha tam bitmedi geç kalacağım diye öylece bırakıverdim.
evet haberler nasıl şirin inşallah gelmemiştir kırmızlar senden haber beklıyorum
ayse ne iğnesi canım geçmişi okumadım kusura bakma tekrar soruyorum geçmiş olsun
Canım benim.İnşallah hemen geçer senin sıkıntılarında.Çok zor olmalı senin içiniyi olmus dinlenmissin canim. masallah enerjin yerinde olsun islere sarilmissin yine ben ev duzeni birak kalkip bi tas yemek ugrassam yorgunluktan oluyorum.. bas zonklamasi da cabasi
evet haberler nasıl şirin inşallah gelmemiştir kırmızlar senden haber beklıyorum
ayse ne iğnesi canım geçmişi okumadım kusura bakma tekrar soruyorum geçmiş olsun
Canım benim.İnşallah hemen geçer senin sıkıntılarında.Çok zor olmalı senin için
Estağfurullah canım.Gözden kaçabiliyor bazı sohbetler.Kaşıntı için dün cildiyeci verdi 4 tane.Sabah akşam vurunuyorum.Yarın sabaha son inşallah.Geçmezse 3 gün içinde tekrar gel dedi.İnşallah gerek kalmaz.Verdiği kremleri,ilaçları da kullanıyorum.
İnşaallah canım dikkat ederim ama elde değilki sadece güzel kahvaltı yapabiliyorum gerisi mide bulandırıyor.karapissocum Allah sabir versin, kolaylik versin insallah demekten baska yapilacak yok gibi. Ama sunu diyeyim cikartsan da yemeye gayret et bos olunca da mide bulaniyor. insallah gececek canim yani bunu yaziyorum moral olsun diye benim de hala halsizlik, enerji eksikligi, mide sorunlari, istahsizlik gecmedi ama azalacak insallah sabirla.. dikkat et kendine opuyorum
Benim 7. haftada arttı 6.haftada midem dönüyordu ama böyle değildi.Canim cok gecmis olsun. Senin bat 9 nisan sanirim. Bnmde 7 nisan.Fakat bnde bulanti olmadi.suan cok rahatim. Yarin kontrol var bakalim bebis ne halde. Kuzum moralini bozma. Bnde cok duygusalim zaten. Leylanin misafirleri var giremiyor cnm. Insallah biran once gecer kuzum.
İnşaallah Ayşem inşaallah...Allah acil şifalar versin canım.İnşallah çabuk atlatırsın.
Rabbim şifa versin kaşıntın için iğne vuruyorsun sanırım...Günaydın kızlar
Canım hayırlı zamanı bekliyor meleğin...Kıyamam sana
Çabuk geçsin sıkıntıların inşallah
Allah yardımcın olsun canm...
İğneler merhemler iyi geldi demekki ayşecim rahatlatmış seni... İnşallah çabucak biter kaşıntıların sıkıntıların...
Melekçimm günaydın...
Yokkkk be kuzum geldi benim kırmızılarnapalım olmadı zaten testte de çıkmamıştı... Ateş beni yanılıtmıyor canım düştüğü zaman kesin geliyor... Ateşten de belli olmuştu... Neyse artık hayırlısı...
Sen nasılsın? Meleğin nasıl?
Ayyyy korktum şimdiiiiiiiiii :18:şirinim ya Allahtan hayırlısı diyecek birşey yok. olacak canım benım elbet olacak. yıpratma kendini olur mu?
senin için en iyi zaman ne zamansa o zamn gelsin yavrun .Allah biliyor senin için en iyisini
ben şimdiye kadar ki en zor günlerimi geçir,yorum sanırım istifralarım arttı. 4/5 kez belki de daha fazlası çıkarıyorum cuma doktora gitmeye karar verdim. bulantı ilacımı aldım bu sabah şimdiye kadar birşey yok ama açım. birşey yesem hemen cıkıyor.
İnci leyla ?
İnşaallah canım dikkat ederim ama elde değilki sadece güzel kahvaltı yapabiliyorum gerisi mide bulandırıyor.
Rabbim sanada güç kuvvet versin tatlım...
Benim 7. haftada arttı 6.haftada midem dönüyordu ama böyle değildi.
Hadi bakalım bende yarın kalp atışları için gideceğim aslında 2 hafta sonra gel dedi ama ilacım biti mecbyren gideceğim inşaallah güzel haberlerle döneriz canım
İnşaallah Ayşem inşaallah...
Rabbim şifa versin kaşıntın için iğne vuruyorsun sanırım...
Nasıl oldun inşaallah geçmiştir kaşıntın.
Canım hayırlı zamanı bekliyor meleğin...
Demiştim sana eğer regl olunca moralini bozarsan önündeki ay kötü geçiyor relaks ol ben son iki ay hiç takmadım biliyorsun..
Ayyyy korktum şimdiiiiiiiiii :18:
Acaba 8.haftaya kadar bendemi böyle olacam
Rabbim yardımcımız olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?