- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.761
ya çok afederseiniz ama bişey sorucam genital bölgemde sol tarafta kıl dönmesi çıkmış 1 aydan beri vardı çıkartırım diyodum ama çıkaramadım resmen nohut gibi çok sert ne diyosunuz yarın keseyi görmek için zaten dr gidicektim sorayımmı yoksa bildiğiniz doğal yoldan bi yönteminiz var mı?tam kasık arasına yakın yer((
İyi maşaallah görmüşsünüzaynıyım canım hemen hemen,mide bulantıları halsizlik başladı. dediğin gibi sağlıklı olsunlarda :) bide bugün doktordan geldim aslında tam 7+0 oldum şuan adet döngüme göre ama 6+3 ile uyumluymuşum ultrasonda,sağlık olsun bakalım..kalp atışını henüz dinlemedim ama gördük bugün göz kırpar gibiydi :) bu arada kanamalı alan vardı kesenin yanında 2 günönce bugün dahada büyümüş inşallah bi sorun olmaz,okula falan gitmiyorum raporluyum bu hftada.inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım...
Kaşıntılar gıdıklamalara döndü.Avcumun ortasıyla okşuyorum şimdilik.Kaşırsam çatlak oluşabilirmiş.O sivrisinek kaşıntıları geçti çok şükür.İlaçlara,iğnelere,kremlere başladık bakalım dün.İnşallah cumaya kadar sonuç alırım.
Canım benim.İnşallah hemen geçer senin sıkıntılarında.Çok zor olmalı senin için
Estağfurullah canım.Gözden kaçabiliyor bazı sohbetler.Kaşıntı için dün cildiyeci verdi 4 tane.Sabah akşam vurunuyorum.Yarın sabaha son inşallah.Geçmezse 3 gün içinde tekrar gel dedi.İnşallah gerek kalmaz.Verdiği kremleri,ilaçları da kullanıyorum.
İyi maşaallah görmüşsünüz
Yat dinlen inşaallah hiçbirşey olmaz
Rabbim korusun bebişlerimizi
Yarını dört gözle bekliyorum bakalım Annesinin kuzusu canlanmışmı?
Belirtiler canlandığını gösteriyor ama,kalp atışlarını duymadan emin olamıyorum
Rabbim sağlıklı hayırlısını versin hepimize
sağol canım senden de iyi haberler bekliyoruz yarına :))
Kızlar merhaba.
Doktora gittim sabah.
6+2 günlük hamişim.
Keseyi gördük sadece. Kese boyutu 15.4 mm.
3 hafta sonra gel dedi. kalp atışı için.
hayırlı olsun incicim :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Kızlar merhaba.
Doktora gittim sabah.
6+2 günlük hamişim.
Benim bat 5 mayıs.çikolata kisti ameliyatı oldum laparoskopi ile.ve ameliyattan sonraki ilk ayım.kasım ağrılarım adet olacak gibi maalesefHiçbir belirti yok sanırım bu ay olmadı.ama nasip canımı sıkmıyorum.
Kızlar merhaba.
Doktora gittim sabah.
6+2 günlük hamişim.
teşekkür ederim canım,ya nasıl göstericem ben orayı çok,çatala yatınca zaten bir hal oluyorum utancımdan,neyse mecburen göstericem.
tekrardan saol canım iyiki varsın....
şirinim ya Allahtan hayırlısı diyecek birşey yok. olacak canım benım elbet olacak. yıpratma kendini olur mu?
senin için en iyi zaman ne zamansa o zamn gelsin yavrun .Allah biliyor senin için en iyisini
ben şimdiye kadar ki en zor günlerimi geçir,yorum sanırım istifralarım arttı. 4/5 kez belki de daha fazlası çıkarıyorum cuma doktora gitmeye karar verdim. bulantı ilacımı aldım bu sabah şimdiye kadar birşey yok ama açım. birşey yesem hemen cıkıyor.
İnşaallah canım dikkat ederim ama elde değilki sadece güzel kahvaltı yapabiliyorum gerisi mide bulandırıyor.
Rabbim sanada güç kuvvet versin tatlım...
Benim 7. haftada arttı 6.haftada midem dönüyordu ama böyle değildi.
Hadi bakalım bende yarın kalp atışları için gideceğim aslında 2 hafta sonra gel dedi ama ilacım biti mecbyren gideceğim inşaallah güzel haberlerle döneriz canım
İnşaallah Ayşem inşaallah...
Rabbim şifa versin kaşıntın için iğne vuruyorsun sanırım...
Nasıl oldun inşaallah geçmiştir kaşıntın.
Canım hayırlı zamanı bekliyor meleğin...
Demiştim sana eğer regl olunca moralini bozarsan önündeki ay kötü geçiyor relaks ol ben son iki ay hiç takmadım biliyorsun..
Ayyyy korktum şimdiiiiiiiiii :18:
Acaba 8.haftaya kadar bendemi böyle olacam
Rabbim yardımcımız olsun canımmm
ya çok afederseiniz ama bişey sorucam genital bölgemde sol tarafta kıl dönmesi çıkmış 1 aydan beri vardı çıkartırım diyodum ama çıkaramadım resmen nohut gibi çok sert ne diyosunuz yarın keseyi görmek için zaten dr gidicektim sorayımmı yoksa bildiğiniz doğal yoldan bi yönteminiz var mı?tam kasık arasına yakın yer((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?