Bol bebiş topiği

ya çok afederseiniz ama bişey sorucam genital bölgemde sol tarafta kıl dönmesi çıkmış 1 aydan beri vardı çıkartırım diyodum ama çıkaramadım resmen nohut gibi çok sert ne diyosunuz yarın keseyi görmek için zaten dr gidicektim sorayımmı yoksa bildiğiniz doğal yoldan bi yönteminiz var mı?tam kasık arasına yakın yer((

Doktoruna sorman daha iyi olur.Doğal çarelerde zarar verebilir bebeğe.Allah korusun.Geçmiş olsun canım.

İyi maşaallah görmüşsünüz
Yat dinlen inşaallah hiçbirşey olmaz
Rabbim korusun bebişlerimizi
Yarını dört gözle bekliyorum bakalım Annesinin kuzusu canlanmışmı?
Belirtiler canlandığını gösteriyor ama,kalp atışlarını duymadan emin olamıyorum
Rabbim sağlıklı hayırlısını versin hepimize

İnşaallah cumaya kalmaz tamamen biter canım
Rabbim şafiismiyle şifa versin...

Kızlar merhaba.

Doktora gittim sabah.

6+2 günlük hamişim.

Keseyi gördük sadece. Kese boyutu 15.4 mm.

3 hafta sonra gel dedi. kalp atışı için.

Benim bat 5 mayıs.çikolata kisti ameliyatı oldum laparoskopi ile.ve ameliyattan sonraki ilk ayım.kasım ağrılarım adet olacak gibi maalesef Hiçbir belirti yok sanırım bu ay olmadı.ama nasip canımı sıkmıyorum.

tatlım inşallah 3 gune kalmadan atlatırsın kulln sen ilaçları hemen sağlına kavuşmanı dilerim

karapisso geçmiş olsun canım senınde erkenden başlamış benimm 6. haftada başlamıştı 3 hafta oldu neredeyse. hiç beslenme yok yüzüm gözüm ruh gibi solgun . Allah yardımcımız olsun bizim minikler yaramaz :)

Kuzum yeni batlarınızı bilmediğim için yazamıyorum.Hemen ekliyorum.İnşallah son kez beklersin batasıca batını

Kızlar merhaba.

Doktora gittim sabah.

6+2 günlük hamişim.

Keseyi gördük sadece. Kese boyutu 15.4 mm.

3 hafta sonra gel dedi. kalp atışı için.

Gözün aydın canım.Kalp atışını da duyarsın merak etme.Boş değildir.Duanı eksik etme kuzundan.Tutunsun o minnacık elleriyle annesinin göbüşüne.Kocaman olsun inşallah.

teşekkür ederim canım,ya nasıl göstericem ben orayı çok,çatala yatınca zaten bir hal oluyorum utancımdan,neyse mecburen göstericem.

tekrardan saol canım iyiki varsın....

incim hayırlı olsun bitanem,inşalah sağsalim kalp atışlarınıda duyucaksın duyucaz :))

3 hafta aslında geç değilmi,daha erken duyulur gibi sanki,belki dr un kesin olarak duymak için bir hafta felan geç söylemiş olabilir.bende yarın gidicem keseyi görmeye...

kuzum keseyi görmek için karından mı yoksa alttan mı muayene etti?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım,ya nasıl göstericem ben orayı çok,çatala yatınca zaten bir hal oluyorum utancımdan,neyse mecburen göstericem.

tekrardan saol canım iyiki varsın....

Ben alttan muayene olmayı reddediyorum artık.Doktorum gerek görmezse başka dra gerek yok.Tehlikeli bi durum olsa tamamda kalp için falan alttan istemem.Beklerim daha iyi.

bitanem çok geçmiş olsun kıyamam sana yaaa.
bende şimdilik bişey yok kuzum adet tarihime göre buğün 5+6 oluyo ama çok şükür dediğim gibi bişey yok normal hayatımdan.
yarın keseyi görmeye gidicem bakalım ne olucak?
Allaha emant ol canım inşallah çabucak geçer bütün sorunların.
kıskandırmak gibi olmasın ama annem burdaydı 3 gündür saolsun bebek gibi nazladı beni,gerçi şu sıralar bende pek giremiyorum nete yatılı misafirlerim vardı buğün kimse kalmadı annemde gitti buğün (

gerçi annem bana yakın sayılır ben antepte oturuyorum annemde maraşta bir saatlik yol inşallah gelmesine gerekte kalmaz biraz rahatsız yormak istemem.k.valdem çok yakın oturuyo yürüyerek 10 dak.

tekrardan geçmiş olsun kuzum...dua ediyorum

Sağol melekçimm... İnşallah canım ya inşallah çok zor sabretmesi beklemesi napalım yapacak birşey yok... Herşey Allah'tan...
Sanada Kıyamam... Ama üzülme böyle oluyor diye ne kadar çok üzülüyoruz bak olmayınca çok şanslısiniz inşallah bu sıkıntılarınızda yakında geçecek rahatlatacaksınız keyfini o zaman çıkarırsınız şimdi azıcık sıkın dişinizi... Sizin melekleriniz var hamdolsun yüce Rabb'ime... İnşallah Tez zamanda da banada nasip eder... Hayırlı be sağlıklı evlatlar....

Sağol dilekçimmm Allah var herşey var napalım beklicez... Yeterki hayırlısı ve sağlıklı evlatlar versin güzel allahım...
Sende sık azıcık dişini canm geçecek nasıl olsa meleğinin varlığı yeter olsun varsın o kadarcık... Sen çalışmıyorsun nasıl olsa yat uzan dinlen canım... Yapma sıkıntı...
Geçecek çok yakında canım benim...

Leylacım geçmiş olsun canım...
Doktoruna sor mutlaka...
Bende de olmuştu ama kıl dönmesi bilmiyorum çünkü sert ve leblebiden. Biraz daha büyüktü hatta o zaman ağdaya gittiğim kız bunu bastırarak ovun demişti sıkılmıyorsa acıyor çok bastırınca ama ben yaptım ne kadar zamanda geçmişti bilmiyorum ama yok oldu canım...
Sende bebek var bastırmak çok mantıklı değil gibi... Belki doktor daha kolay bir yöntem ile halleder canım...
Geçmiş olsun Leylamm...
Allah'a emanet ol...

doğru diyosun canım yarın neyle karşılaşıcamı bilmiyorum benim dr şimdiye kadar tedavi sürecim boyunca hep alttan muayene etti ben her seferinde karından mı diye sormama rağmen.
yarın da yine derse alttan kabul etmicem,isterse kalp atışlarını duyabilriz desin buna rağmen alttan muayene olmucam.hatta gerekirse bir ay beklerim kalp atışları için.bana ve eşime keseyi görene kadar ilişkiye girmeyin dedi ben tedbir alıyorumda dr niye almasın dimi ama :)))

ayy kıyamam eşim eli elime değmiyor korkusundan:)))

saol şirinim çok teşekkür ederim.
sen nasılsı, bat ın yaklaştı sanki ,gelmez inşallah.
en son dua ettiğim zaman bu sabah ve öğle namazında dua ettim isim isim sen,kevok,mevanur,diğer topikten kızlar aklıma geldikçe isim isim ediyorum,inşallah yerini bulur en kısa zamanda hatta bu ay inşallah :))

dediğin gibi yapıyorum birkaç gündür kan geliyor devam ediyorum sıkmaya ama çok acıyo,neyse yarın dr a sorarım belki krem felan verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…