Bol bebiş topiği

Kuzum bilmiyorum ki 3 hafta sonra 9 haftalık olacak. Belki daha erken giderim.

6.cı haftada bebişi görenlerde var. Ultrasyon kagıdına bakıyorum içinde bişicik yok

Doktor bişi demedi ama iyi gidiyor dedi. Ve bi aksilik olmaz ise kalp atışlarını duyarız dedi. Acaba eşim var diye mi öyle dedi? Üzülmeyelim diye mi bilmiyorum. Eşimde pür dikkat ekrana bakıodu. Canım benim

Karnımdan baktı kuzum alttan muayene yapmadı.

kuzum belki geç döllenme olduysa geç duyulabilir evham yapma kuzum duyucaksın inşallah.

hatta 8.haftada başka dr a git istersen,yarın 2 dr a gidicem bitanesi zaten sürekli gittiğim dr du hatta 3.aşılamayı iptal eden hiç yumurta göremediğini söyleyen dr um bide kemal bayındır diye bi dr var çok tecrübeli alttan muayeneyi çok zor kalmadıkça yapmayan bir dr.yarın kendi dr um alttan derse yaptırmıcam.diğer dr a gidicem.

şimdi çıkmam lazım öpüyorum hepinizi,eşim geliyomuş

Herkese merhaba kızlar Nasılsıniz? Bugün tatil olduğu için bugünü değerlendireyim dedim sabah erkenden doktora gittim.
Göğüs bölümü
Ortopedi
Cildiye
Ve kadın doğum. .

Bir sürü emar film tahlil sonucu

Göğüs bronşit dedi
Ortopedi dizde yırtılma var dedi
Cildiye yaralara merhem verdi
Kadın Doğum bu ay da olmazsa tedaviye başlayalım. Artık beklemeye gerek yok dedi.
Birden içimi bi korku sardı sanki zor ve yıpratıcı bir süreç beni bekliyor.
Rabbim kolaylık versin.

Benim drum bunu söyledi bana 10 gün daha bekle üstten duyalım alttan tehlikeye girmeyelim diye

Ah Leylamm ahhh yine olmadı be kuzum erkenden geldi benimkiler 23 Nisan günü çıkageldi...
Napalım kısmet değilmiş
Rabbim ol deyince olacak inşallah duaların için Allah razı olsun inşallah kabul olsun canımmm...
Kendine dikkat et meleğinde
Allah'a emanet olun canım...

Ahhh be hemşerim
Neler çıkmış birden bire
Varmıydı şikayetlerin neden gittin hepsine birden...
Bronşit nasıl derler hemen yahu varmı bir rahatsızlığın... Benim faranjitim var mesela ama bunu bulamamıştı doktorlar bi anlamamıştı bende basmanedeki şifaya gitmiştim oradaki kadın doktor nasıl iyi anlatamam o anladı derdimi ileri derece faranjit olmuşsun dedi ve verdiği ilaçlarla bir haftada ayağa kalktım öncesinde 1 ay hastane hastane dolaştım verdikleri ilaç hiç bir işe yaramamıştı... Sen hemen inanma doktorlara izmire gittiğinde git şifaya o kadın hala orda eminim doğru teşhisi koyacaktır canım... Bebek içinde doktorlar neler söylüyorlar bak leylayada yumurtan yok diyor iğneyi vurdurmuyor ama Rabbim ol diyor ve maşallah şimdi hamile... Seninde öyle olacak canım sıkma canını... Doktorun her dediğinide inanma... İzmire gittiğinde şifaya git canım...
Belki denk geliriz izmirde Allah nasip ederse Haziran gibi gidicem ben izmire Allah'ın izniyle gider girmez şifaya gidicem...
Kendine çok dikkat et tatlım..,
Allah'a emanet ol...

eşimin beyninde tümör çıktı.ameliyat olacakmış.dua edin nolur
Ayşem canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Başka doktorlara da gösterin canım.

Canım benim 4-5 gündür göğsüm çok ağrıyordu öksürükten boğuluyordum. Dizim desen bükemiyorum çok acıyordu. Emar çektirdim işte sonuçlar böyle.

Bu arada canım ablam Gaziemir deki şifaya gidiyormuş. Ama doktoru değiştirebilir belki aksi biriymiş galiba.

Ay Allah ya geçmiş olsun canım... Dikkat et çok kendine...

Evet gaziemirdeki şifada erkek Dr. Var onu biliyorum duymuştum sinirli agresif biriymiş... Zaten bana bayan lazım :) eşim izin vermiyor erkek doktora zaten bende rahat edemem ya... Bayan olsun daha iyi...
Neyse gidince ben şifada iyice bir görüneyim bakim be var ne yok :) ablana deki basmanedeki şifada Mine hanım varmış kadın süper ötesi acayip meşhur izmirde haberi olsun...

Aaaaaa ayşecim nerden çıktı birden bireee Ayyy allahım ya çok üzüldüm canımmm... Mevlam tez elden şifasını versin inşallah... Allah yardımcınız olsun canım... Çok geçmiş olsun... Rahatsızlığı varmıydı nasıl oldu böyle aniden

Canım Gaziemir de gittiği doktor bayanmış. Ablam tarama testlerini yaptırmak istememiş. Test sonucu kötü de çıksa bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum demiş. Doktor azarlamıs ablamı, işte özürlü çocuğu ne yapıcan falan diye.Ablam şok olmuş doktorun tepkisine.

Bu arada ovu testim dün geldi canım. Dün yaptım koyu çizgi çıktı. Bugün yaptım silik çıktı. Çatladı galiba yumurtam. İnşallah bu ay tutar tedavi süreci korkutuyo beni.

Amin canım Rabbim yardımcımız olsun...
Yaramazlarımızı bize bağışlasın

Ayşecim çok geçmiş olsun.

Allah şifa versin.

Rabbim dermanını verecektir. Canım benim sakın kendini bırakma.

Biran önce sağlıgına kavusması dileğiyle.

dualarımız seninle..

Kızlar merhaba.

Doktora gittim sabah.

6+2 günlük hamişim.

Keseyi gördük sadece. Kese boyutu 15.4 mm.

3 hafta sonra gel dedi. kalp atışı için.
Gozzunaydin incim. Keseyigormussun. 3 hafta sonra kalp atisslarini da duyacaksin insallah. Hic telas yapma ben doktora kalp atisi icin gittigimde 6 hafta 7 gunluktu. Sadece kese gorundu kalp atisini duyamadik. Kalp atislari 8.haftadan sonra duyuluyor cnm hic bozma moralini. Bebegin gorunmaemesi normal...
Cnm gecmis olsun. Insallah atalatirsin hepsini cabucak.
Insallah bebiinde en kisa zamanda gelecek. Belki cok kisa bir tedavi yeterli olacak. Allah sifasiz dert vermesin.
Aysem scok gecmis olsun. Insallah onemli birseyd degildir. Rabbim yardim etsin sifa versin.

Aaa bayanı bilmiyorum tatlım... Dengesiz bu insanlar terbiyesizlik yapmış... Çok haklı içine sinen onu anlayan bir doktor bulur inşallah...

Canım hadi maşallah çok iyi iyice değerlendirin canım inşallah gerek kalmayacak tevadiye...
Kaçıncı günündesin tatlım erkenmi çatladı yumuyumların?

Kuzum çok sağolasınnn. İçim rahatladı

Nettende araştırdım görünmemesi normal. Bazısında görünmüş bazılarındada dediğin gibi 8. 9. haftada görüp pıtpıtları duymuslar.

Ultrasyona bakıp bakıp gülüyoruz eşimle. bir zamanlar bizde böyle oluştuk. annelerimize bu şekilde tutunmuşuz

Allahım bu güzel mutlulugu herkese göstersin.

Aklımda suan ayşede. İyi haberlerini bekliyorum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…