- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.801
eşimin beyninde tümör çıktı.ameliyat olacakmış.dua edin nolur
Kızlar merhaba.
Doktora gittim sabah.
6+2 günlük hamişim.
Keseyi gördük sadece. Kese boyutu 15.4 mm.
3 hafta sonra gel dedi. kalp atışı için.
Dün teşhis kondu.Tahlil sonuçlarından sonra bi profa daha gideceğiz.bugün birine gittik o da ameliyat dedi.Nereye bastığımı bile bilmiyorum.Durup dururken birbirimize bakarken Allah bizi ayırmasın diye ağlayan bi çiftiz biz.Rabbim derdini verdi dermanını da verecektir yavrumuzun yüzü sühürmetine.Fazla muhabbetinize giremem artık.Ne moralim var ne akıl sağlığım.Listeyi güncellemek için geldim.Rabbim onu bize bağışlasın((((((((((((((( Dualarınıza ihtiyacımız var.Eşim,ben ve bebeğimin....
Dün teşhis kondu.Tahlil sonuçlarından sonra bi profa daha gideceğiz.bugün birine gittik o da ameliyat dedi.Nereye bastığımı bile bilmiyorum.Durup dururken birbirimize bakarken Allah bizi ayırmasın diye ağlayan bi çiftiz biz.Rabbim derdini verdi dermanını da verecektir yavrumuzun yüzü sühürmetine.Fazla muhabbetinize giremem artık.Ne moralim var ne akıl sağlığım.Listeyi güncellemek için geldim.Rabbim onu bize bağışlasın((((((((((((((( Dualarınıza ihtiyacımız var.Eşim,ben ve bebeğimin....
Ağlamamak için söz verdim eşime.Ama yapamıyorum.gözlerimin içine tuz atmışım gibi acıyor.nefesim yetmiyor sanki.Allahım kimsenin yuvasını yıkma.benimkiyle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?