Bol bebiş topiği

hay Allah aniden nasıl çıktı canım bu hastalık Acil şifslar dilerim allah yardımcınız olsun. okuyunca şok oldum inşallah ciddi birşey değildir. çok çok geçmiş olsun

Dün teşhis kondu.Tahlil sonuçlarından sonra bi profa daha gideceğiz.bugün birine gittik o da ameliyat dedi.Nereye bastığımı bile bilmiyorum.Durup dururken birbirimize bakarken Allah bizi ayırmasın diye ağlayan bi çiftiz biz.Rabbim derdini verdi dermanını da verecektir yavrumuzun yüzü sühürmetine.Fazla muhabbetinize giremem artık.Ne moralim var ne akıl sağlığım.Listeyi güncellemek için geldim.Rabbim onu bize bağışlasın ((((((((((((((( Dualarınıza ihtiyacımız var.Eşim,ben ve bebeğimin....

canım sen metanetlisin Allah yardım etsin dualarım sizinle Allah bebeğini de eşini de sağlıkla sana bağışlasın.

eşimin beyninde tümör çıktı.ameliyat olacakmış.dua edin nolur

tatlım tanımıyorum seni ama çok geçmiş olsun..Rabbim bebeğinin şansına inş eşine sağlık versin..beyin tümörleri zararsızda olaibliyor canım..önemli olan nerede olduğu nereye yerleştiği...Allah yar ve yardımcın olsunn:26::26:

Ayşecim çok geçmiş olsun,Allah şifa versin .. Sakın bozma moralini iyileşecek bir an evvel inşallah .. Benimde kuzenimde çıktı yaklaşık 4 ay önce şok olduk ve nerdeyse portakal büyüklüğünde dedi doktor .. İyi huylu olduğu için hemen ameliyat dedi doktorlar .. Ameliyat olmazsa her an ölüm riski varmış . Ameliyat oldu şimdi çok iyi .. Bizde çok korktuk ama atlattı eşinde atlatıcak inşallah

canım çok geçmiş olsun yeni okudum rabbim eşinin şifasını versin ikinizinde yar ve yardımcısı olsun herşey yoluna girecek canım sen üzülme ki eşinde senden moral alsın bebişin herşeye ilaç gibi gelecek gönlünü ferah tut

Ağlamamak için söz verdim eşime.Ama yapamıyorum.gözlerimin içine tuz atmışım gibi acıyor.nefesim yetmiyor sanki.Allahım kimsenin yuvasını yıkma.benimkiyle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…