Bol bebiş topiği

kızlar doktora giitiim bugün kese büyümüş ve içi dolu gibi görünüyor dedi 6.haftada ve 2cm boyutunda inşaallah haftaya çarşamba tekrar gideceğim bakalım zaman neşeri gösterecek...
Aişeye canı gönülden dua ediyorum Rabbim eşine şafi ismiyle şifalar versin dermanını yaratsın...

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN...
Ama bu kadar erken değil Allahım.Lütfen..Daha yolun başındayken değil...Yaşlanmadan değil...lütfen...

Canım ayşem benim. Rabbim eşini sana ve bebeğine bağışlasın inşallah. İnan dualarımız seninle. Çok zor birşey rabbim daha kötüsünden korusun canım. Bizim yapabileceğimiz birşey varsa biz yanındayız canım.

Ağlamamak için söz verdim eşime.Ama yapamıyorum.gözlerimin içine tuz atmışım gibi acıyor.nefesim yetmiyor sanki.Allahım kimsenin yuvasını yıkma.benimkiyle beraber

Ama bu kadar erken değil Allahım.Lütfen..Daha yolun başındayken değil...Yaşlanmadan değil...lütfen...

Ayşecim çok zor bir durum ne söylesek senin için ferahlatır bilemiyorum senin eşin ve doğacak bebeğin için bol bol dualar edicem canım... İnşallah bu sıkıntıyıda tez zamanda atlatacaksınız... Rabbim acil şifa verecektir canım...

Bu bir şifa duasıdır..,

Ve eyyube iz nada rabbehu ennı messeniyed durru ve ente erhamür rahımın Festecebna lehu fe keşefna ma bihı min durriv ve ateynahü ehlehu ve mislehüm meahüm rahmetem min ındina ve zikra lil abidın

Herkes birkez okusun lütfen Ayşe arkadaşımızın eşine acil şifa için...

Hayırlısı olsun dilekçim...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

oyy kuzumm beni mahvettin zaten ağlıyorum. Çok üzüldüm. Rabbim şifa versin. Allah 'ım onu sizlere bağışlasın

Herşey düzelecek inşallah.. Sabır sabır sadece.

Hayırlısı olsun dilekçim...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

aMİN CANIM aMİN...
hAYIRLISIYLA DARISI SANA EN KISA ZAMANDA.
Rabbim herkese sağlıklı bir ömür nasip etsin...
Doğmamış bebklerimizide eşlerimizide bize bağışlasın...

Tahliller 10 gün sonra çıkacak ondan sonrada iyi bi profesöre daha gideceğiz.16 mayısa randevu alabildik.O zamana kadar yapacak bişey yok.Dua etmekten başka.Tek isteğimiz ameliyatsız ilaçla tedavi edilebilmesi.Hamile olduğum için onunla hastanede kalmama izin vermeyecek kimse.biliyorum.Onsuz bi eve girmek istemiyorum.Onsuz bi uyku istemiyorum.Bunu kaldıramam şu an.Hastanede sandalyede uyumaya razıyım.
Dün dayanamadım gözlerine bakarken ağlamaya başladım.O da ağladı benimle.Sen üzüldükçe ben kahroluyorum dedi.O çok moralli.Dermansız değil çok şükür diyor.Beni teselli etmeye çalışıyor.Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.Boğazımda bi düğüm var yutkunamıyorum.Sabahtan beri belimden kasıklarıma kadar bi ağrı başladı.Zor yürüdüm işe.Ne çocukta,ne evde,ne parada,ne kendimdeyim artık.Onsuz bunların hiçbir anlamı yok..
Dualarınızı,güzel dileklerinizi okuyorum.Hepinize binlerce kez teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Sizlere yaşatmasın bu durumu hiçbir zaman.Geç gebelik,düşük,kavgalar,cinsiyet,inanın bunların hiçbir önemi yokmuş.Sevdiğinle olmadıktan sonra hepsi gönlüne göre olsa ne olurki....

Ayşem benım gulum cok uzuldum, allahım acil şifalar versin eşine, allah ucunuzu hiç ayırmasın,kuzum allah her derdin dermanını da vermiş sen içini ferah tut, dualarımız seninle, eşine, bebeğine kendine cok iyi bak. Allah tez vakitte şifasını versin inşallah.

Aysem canim benim bu cuma gecesinde esin, senin ve bebegin icin Kuran okuyup dua ettim Mevlam hepimizin yuzunu guldursun insallah....
Rabbim kabul etsinnn...
Aişem bugün cuma dualarımızın kabul olduğu bir zaman...
Bugün ezan vaktinde Eşin için niyet edip besmeleye başlayacağım...
Gelecek cuma günü ezan vaktine kadar hepimiz birlikte okuyalım 70 bin besmeleyi bitirelim...
Canım bu Besmele çok okunup denenmiştir ve inşaallah eşine derman olarak geri dönecektir...
Birkaç dua daha var şifa için onlarıda okuyalım Rabbim Sebep etsin inanarak okuyunca inşaallah kabulunü göreceğiz eşinin sağlıklı haberlerini alacağız....
Bebişinle birlikjte yapyeni bir hayatınız olacak...
Şunu unutma aklındakilere sahip çık sakın ama sakın olumsuz şeyler düşünme ve yazma Eşini,n iyi olacağını herşeyin düzeleceğini düşün inan ve yaz.....
Seninlşeyiz kardeşim bugün başlayacağım devamını birlikte getirelim haftaya kadar bitsin...

canim benim insallah her sey yoluna girecek insallah esin sagligina kavusacak. Hepimizin dualari sizinle, insallah bebeginizle saglikli bir omur var onunuzde. Gonullerimiz hep bir buradaki arkadaslarla dualarimiz sizinle..

ayşem canım çok ama çok geçmiş olsun inan çok şaşırdım,nasıl oldu bir andamı etkisini gösterdi,inşallah sağsalim atlatırsınız canım,dua ederim inşallah.

canım ne olursun böyle konuşma Allah sizi birbirinize bağlamış zaten,aklına kötü şeyler getirme ben inanıyorum senin be bebeğinin desteğiyle eşin sağsalim hatta eskisinden de daha iyi olucak inşallah.

şuan sana çok iş düşüyo canım sen ayşesin bizim yeri geldiğinde doktorumuz,yeri geldiğinde ablamız herşeyimizssin sadece şu sıralar desteğini bizden biraz çekip eşine vericeksin.

ne olur üzme kendini,dik dur,eşine hep gülümse ama içinden gelerek hepimiz burdayız dualarımız sizinle,ayşe ne olur güçlü dur keşke yanında olabilsem..

namazımı kıldıktan sonra kuran okucam inşallah canım....bol bol ayetel kürsü oku

ayşe Allah rızası yapma ne olur bu şekilde kendini yıpratıyosun,yapma ne olur ağlamamk için zor tutuyorum kendimi

ayşem şuan boncuk boncuk gidiyo benden ne olur böyle şeyler konuşma kötü şeyler düşünme,nelerin üstesinden gelmedikki bunuda atlatıcaz inşallah.

şu on günde bol bol dua edelim o zamana kadar inşalllahhhhhhh ameliyata gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…