- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.821
Dün teşhis kondu.Tahlil sonuçlarından sonra bi profa daha gideceğiz.bugün birine gittik o da ameliyat dedi.Nereye bastığımı bile bilmiyorum.Durup dururken birbirimize bakarken Allah bizi ayırmasın diye ağlayan bi çiftiz biz.Rabbim derdini verdi dermanını da verecektir yavrumuzun yüzü sühürmetine.Fazla muhabbetinize giremem artık.Ne moralim var ne akıl sağlığım.Listeyi güncellemek için geldim.Rabbim onu bize bağışlasın((((((((((((((( Dualarınıza ihtiyacımız var.Eşim,ben ve bebeğimin....
Dün teşhis kondu.Tahlil sonuçlarından sonra bi profa daha gideceğiz.bugün birine gittik o da ameliyat dedi.Nereye bastığımı bile bilmiyorum.Durup dururken birbirimize bakarken Allah bizi ayırmasın diye ağlayan bi çiftiz biz.Rabbim derdini verdi dermanını da verecektir yavrumuzun yüzü sühürmetine.Fazla muhabbetinize giremem artık.Ne moralim var ne akıl sağlığım.Listeyi güncellemek için geldim.Rabbim onu bize bağışlasın((((((((((((((( Dualarınıza ihtiyacımız var.Eşim,ben ve bebeğimin....
Ağlamamak için söz verdim eşime.Ama yapamıyorum.gözlerimin içine tuz atmışım gibi acıyor.nefesim yetmiyor sanki.Allahım kimsenin yuvasını yıkma.benimkiyle beraber
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN...
Ama bu kadar erken değil Allahım.Lütfen..Daha yolun başındayken değil...Yaşlanmadan değil...lütfen...
kızlar doktora giitiim bugün kese büyümüş ve içi dolu gibi görünüyor dedi 6.haftada ve 2cm boyutunda inşaallah haftaya çarşamba tekrar gideceğim bakalım zaman neşeri gösterecek...
Aişeye canı gönülden dua ediyorum Rabbim eşine şafi ismiyle şifalar versin dermanını yaratsın...
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN...
Ama bu kadar erken değil Allahım.Lütfen..Daha yolun başındayken değil...Yaşlanmadan değil...lütfen...
Hayırlısı olsun dilekçim...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
eşimin beyninde tümör çıktı.ameliyat olacakmış.dua edin nolur
aMİN CANIM aMİN...
hAYIRLISIYLA DARISI SANA EN KISA ZAMANDA.
Rabbim herkese sağlıklı bir ömür nasip etsin...
Doğmamış bebklerimizide eşlerimizide bize bağışlasın...
Tahliller 10 gün sonra çıkacak ondan sonrada iyi bi profesöre daha gideceğiz.16 mayısa randevu alabildik.O zamana kadar yapacak bişey yok.Dua etmekten başka.Tek isteğimiz ameliyatsız ilaçla tedavi edilebilmesi.Hamile olduğum için onunla hastanede kalmama izin vermeyecek kimse.biliyorum.Onsuz bi eve girmek istemiyorum.Onsuz bi uyku istemiyorum.Bunu kaldıramam şu an.Hastanede sandalyede uyumaya razıyım.
Dün dayanamadım gözlerine bakarken ağlamaya başladım.O da ağladı benimle.Sen üzüldükçe ben kahroluyorum dedi.O çok moralli.Dermansız değil çok şükür diyor.Beni teselli etmeye çalışıyor.Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.Boğazımda bi düğüm var yutkunamıyorum.Sabahtan beri belimden kasıklarıma kadar bi ağrı başladı.Zor yürüdüm işe.Ne çocukta,ne evde,ne parada,ne kendimdeyim artık.Onsuz bunların hiçbir anlamı yok..
Dualarınızı,güzel dileklerinizi okuyorum.Hepinize binlerce kez teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Sizlere yaşatmasın bu durumu hiçbir zaman.Geç gebelik,düşük,kavgalar,cinsiyet,inanın bunların hiçbir önemi yokmuş.Sevdiğinle olmadıktan sonra hepsi gönlüne göre olsa ne olurki....
Rabbim kabul etsinnn...Aysem canim benim bu cuma gecesinde esin, senin ve bebegin icin Kuran okuyup dua ettim Mevlam hepimizin yuzunu guldursun insallah....
Aişem bugün cuma dualarımızın kabul olduğu bir zaman...Tahliller 10 gün sonra çıkacak ondan sonrada iyi bi profesöre daha gideceğiz.16 mayısa randevu alabildik.O zamana kadar yapacak bişey yok.Dua etmekten başka.Tek isteğimiz ameliyatsız ilaçla tedavi edilebilmesi.Hamile olduğum için onunla hastanede kalmama izin vermeyecek kimse.biliyorum.Onsuz bi eve girmek istemiyorum.Onsuz bi uyku istemiyorum.Bunu kaldıramam şu an.Hastanede sandalyede uyumaya razıyım.
Dün dayanamadım gözlerine bakarken ağlamaya başladım.O da ağladı benimle.Sen üzüldükçe ben kahroluyorum dedi.O çok moralli.Dermansız değil çok şükür diyor.Beni teselli etmeye çalışıyor.Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.Boğazımda bi düğüm var yutkunamıyorum.Sabahtan beri belimden kasıklarıma kadar bi ağrı başladı.Zor yürüdüm işe.Ne çocukta,ne evde,ne parada,ne kendimdeyim artık.Onsuz bunların hiçbir anlamı yok..
Dualarınızı,güzel dileklerinizi okuyorum.Hepinize binlerce kez teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Sizlere yaşatmasın bu durumu hiçbir zaman.Geç gebelik,düşük,kavgalar,cinsiyet,inanın bunların hiçbir önemi yokmuş.Sevdiğinle olmadıktan sonra hepsi gönlüne göre olsa ne olurki....
Tahliller 10 gün sonra çıkacak ondan sonrada iyi bi profesöre daha gideceğiz.16 mayısa randevu alabildik.O zamana kadar yapacak bişey yok.Dua etmekten başka.Tek isteğimiz ameliyatsız ilaçla tedavi edilebilmesi.Hamile olduğum için onunla hastanede kalmama izin vermeyecek kimse.biliyorum.Onsuz bi eve girmek istemiyorum.Onsuz bi uyku istemiyorum.Bunu kaldıramam şu an.Hastanede sandalyede uyumaya razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?