- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.841
canım tek kişi cuma gününe kadar 70.000 tane besmele çekicek dimi? yoksa 70.000 e mi tamamlıcaz toplanıp?
kuzum yapma Allah aşkına ya dün dr a gittiğimde dr un yanındaki hemşire leyla istersen alttan bakalım yolk kesesini felan görürüz dedi dr um hayır gerek yok dedi böyle bişey olmuş olsaydu dr um emin ol kalp atışını dinletirdi bana ve dün keseyi gördüm bende 13 mm ve 5.haftanın içindesin dedi.bana da kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi aynı şekilde başka dr a gittim oda 2 hafta sonra gel dedi 9 mayısta gidicem
tamam canım olur ben başka topikteki kızlardan da dua istedim zikirmatiğim var namaz kıldıktan sonra başlıcam tabloyu birisi hazırlasın tamamlayalım inşallah
kuzum yapma Allah aşkına ya dün dr a gittiğimde dr un yanındaki hemşire leyla istersen alttan bakalım yolk kesesini felan görürüz dedi dr um hayır gerek yok dedi böyle bişey olmuş olsaydu dr um emin ol kalp atışını dinletirdi bana ve dün keseyi gördüm bende 13 mm ve 5.haftanın içindesin dedi.bana da kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi aynı şekilde başka dr a gittim oda 2 hafta sonra gel dedi 9 mayısta gidicem
Hepinizden Allah razı olsun.Ayrıntı konuşmak istemediğim için kimseye açılamadım,konuşamadım,rahatlayamadım,eşimi daha çok üzmemek için onunla da konuşamıyorum.Gözlerine bakamıyorum zaten.Besmeleyi anneme de söyledim.Onlar da okuyacak.Ben her sabah toplam sayıyı bildirim.Yeni tablo yapmayı bilmiyorum ama liste oluştururum oraya eklerim okuyanları.
İyiki varsınız...
Hepinizden Allah razı olsun.Ayrıntı konuşmak istemediğim için kimseye açılamadım,konuşamadım,rahatlayamadım,eşimi daha çok üzmemek için onunla da konuşamıyorum.Gözlerine bakamıyorum zaten.Besmeleyi anneme de söyledim.Onlar da okuyacak.Ben her sabah toplam sayıyı bildirim.Yeni tablo yapmayı bilmiyorum ama liste oluştururum oraya eklerim okuyanları.
İyiki varsınız...
incim içini rahatlatmak için söylemiyorum ama doğru olan bu kuzum o yüzden için rahat olsun..
bu arada mayısın kaçına gidicen kalp atışı için?
Ben de beslemeye katılmak istiyorum.Bana yol gösterin katkım olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?