Bol bebiş topiği

Kızlar kaç gündür araştırıyorum. Kese 1 cm. oldugunda yolk sac kesesi, 1.5 cm oldugundada bebiş görünürmüş. görünmezse büyük ihtimal düşük olabilirmiş. moralim çok bozuk

kuzum yapma Allah aşkına ya dün dr a gittiğimde dr un yanındaki hemşire leyla istersen alttan bakalım yolk kesesini felan görürüz dedi dr um hayır gerek yok dedi böyle bişey olmuş olsaydu dr um emin ol kalp atışını dinletirdi bana ve dün keseyi gördüm bende 13 mm ve 5.haftanın içindesin dedi.bana da kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi aynı şekilde başka dr a gittim oda 2 hafta sonra gel dedi 9 mayısta gidicem

canım tek kişi cuma gününe kadar 70.000 tane besmele çekicek dimi? yoksa 70.000 e mi tamamlıcaz toplanıp?

Toplam 70.000 tamamlayacağız leylacım zikirmatik ile çok kısa sürede binler çekiliyor zaten alan arkadaşlar yazsın inşaallah ayşede dağıtır bizlerde çevreye dağıtalım bitirelim haftaya cumaya kadar... 70 bin Besmelemizi...

tamam canım olur ben başka topikteki kızlardan da dua istedim zikirmatiğim var namaz kıldıktan sonra başlıcam tabloyu birisi hazırlasın tamamlayalım inşallah

İnşallah kuzum dediğin gibi olur. doktorumda gayet iyi herkes memnun mehtedenler çok. bende seviyorum doktorumu Acaba dedim eşimde yanımda oldugu için bizi üzmemek adına mı böyle 3 hafta sonra gelin dedi.

Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın. ona çok ihtiyacım var. Dogmamış cocugumun hakkını yiyen o kadar insan var ki. Benim yavrum annesine güneş olacak Yavrumun hakkını yiyenlere hakkımı asla helal etmicem

Çok yıprandım birde ona bişi olursa hiç toparlanamam diye düşünüyorum

tamam canım olur ben başka topikteki kızlardan da dua istedim zikirmatiğim var namaz kıldıktan sonra başlıcam tabloyu birisi hazırlasın tamamlayalım inşallah

Tamam canım ben tablo yapamam ama burda syıyı tutarım inşaallah kısa sürede biter canım...
Rabbim sağlığını geri versin Abimize...
Onu Ayşesine bebişine ailesine bağışlasın...
Salihlerden eylesin...

Leylacım ben iki kezdir alttn baktırıyorum idrara sıkışık olmadığım için üstten görünmüyor:18:
Ama herşey Maşaaallah gayet yolunda en erkan 7.haftada kalp atışı duyuluyormuş

Hepinizden Allah razı olsun.Ayrıntı konuşmak istemediğim için kimseye açılamadım,konuşamadım,rahatlayamadım,eşimi daha çok üzmemek için onunla da konuşamıyorum.Gözlerine bakamıyorum zaten.Besmeleyi anneme de söyledim.Onlar da okuyacak.Ben her sabah toplam sayıyı bildirim.Yeni tablo yapmayı bilmiyorum ama liste oluştururum oraya eklerim okuyanları.
İyiki varsınız...

Allah acil şifalar versin ayşeciğim dualarım sizinle..

Canım ben 10.000 dağıttım..
Dağıttığın kadarını hesaba katalım ona göre okunsun İnşaallah...

Rabbim sıkıntıda olan bütün kardeşlerimizin derdine derman olsun...
Herkese çok dua ettim Aişecim sizede ayrıca dua ettim...
Bugün Cuma sohbetindeydim Rabbim kabul etsin hayırlı kapılar açsın...

incim içini rahatlatmak için söylemiyorum ama doğru olan bu kuzum o yüzden için rahat olsun..

bu arada mayısın kaçına gidicen kalp atışı için?

ilk öğrendiğim gün dr karından baktığında kalınlaşma var demişti dün keseyide 5+1 de gördü bakalım kalbi ne zaman duyucaz verdiği tarihe göre 7+1 felan oluyo hayırlısı olsun canım,sen ne yaptın duydun mu kalp atışlarını?

sende iyiki varsın canım.besmeleye başladım diğer kızlarda görsün o zaman paylaşırız kimin ne kadar okucana

iyi akşamlar kızlar
bir hafta geçti kaldı iki hafta
bende kalp atışları için 11 mayısı bekliyorum.
bende 7 haftalık olucam o zaman
şeker testi yapıcaklar.
kalp atışınu duysak rahatlıcaz
allahın izniyle

incim içini rahatlatmak için söylemiyorum ama doğru olan bu kuzum o yüzden için rahat olsun..

bu arada mayısın kaçına gidicen kalp atışı için?

3 hafta sonra gel dedi. Oda mayıs ın 15 ine denk geliyor. Ama ben o kadar beklemicem. 9 haaftalık olacak ozamana. Çok geç gibi geldi.

Canim benim bugun bol bol dua ettim sizee. Etmeye de devam edicem. Rabbim onu sana ve bebisinize bagislasin insallah. Rabbim sizi hic hic ayirmasin. Bu da gececek insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…