- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.861
ilk öğrendiğim gün dr karından baktığında kalınlaşma var demişti dün keseyide 5+1 de gördü bakalım kalbi ne zaman duyucaz verdiği tarihe göre 7+1 felan oluyo hayırlısı olsun canım,sen ne yaptın duydun mu kalp atışlarını?
Canım sen çekmeye başla istersen enaz 1.000 çekersen sayıda karışıklık olmaz 10.000 ben dağıttım seninkiyle birlikte diğer okuyan arkadaşlarınkinide hesaplarız olurmu?
Canım duymadık daha 6.haftada dedi.
Mayısın 1 de gideceğiz duymak için ama sanki duymayacakmışım gibime geliyor bilmiyorum korkum yok ama endişeliyim:18:
İki kezde alttan gördü 2.de kese 2 cm dedi...
İlaçlarını aksatma dedi okadar yat dinlen bile demedi yani...
Demek herşey yolundaki yat dinlen demedi...
Bide büyümüş dedi 10gün öncesine göre.
İçi dolu gibi hareketli bişey var gördüm dedi
Maşaallah kdiyim kendimi nazar etmiyim.
Önceki hüsranlarımla kıyaslamak istemiyorum o yüzdende endişem var.
İncinin yerinde olsam hiiç kafama takmam yatar dinlenir gebeliğimin tadını çıkartırım.
Mecburen her hafat kontrola gidiyorum..
İğneler canımı mosmor ediyor ama Bebişim için değer sağlıkla gelsinde sorun değil.Elhamdülillah derdimizin çaresi var.
Ama rahat olmak istiyorum bu defa tuutu diye kendimi motive ediyorum..
Midem hala bulanıyor.
Ozaman anlıyorumki bebişim büyüyor dua et bize Leylam...
Ayrıca senin bebişinde size çok güzel süprüz yaptııı....
İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...
Canim benim tabi ki duyacaksin pitpitlari. Daha sonra tekmeri hissedeceksin insallah. Inan bana da oyle geliyordu hatta ilk gittigim doktorda duyulmayinca kalp atislari sonraki gittigimde kendimi o kadar olumsuza hazirlamistim ki duyunca pitpitlari gozlerim doldu.
Mide bulantilarin normal saglikli bir gebelik gecirdigini gosteriyo buyuyor iste hic kotu seyler getirme akkina. Opuyorum seni ve minik melegini. Biz buyuduk artik. Bakalim ablaniz mi olcaz abiniz mi yaringorcez insallah .
Merakla bekliyoruz canım Sağlıklı olsun cinsiyeti fark etmezCanim benim tabi ki duyacaksin pitpitlari. Daha sonra tekmeri hissedeceksin insallah. Inan bana da oyle geliyordu hatta ilk gittigim doktorda duyulmayinca kalp atislari sonraki gittigimde kendimi o kadar olumsuza hazirlamistim ki duyunca pitpitlari gozlerim doldu.
Mide bulantilarin normal saglikli bir gebelik gecirdigini gosteriyo buyuyor iste hic kotu seyler getirme akkina. Opuyorum seni ve minik melegini. Biz buyuduk artik. Bakalim ablaniz mi olcaz abiniz mi yaringorcez insallah .
Kuzum ben de cekerim. 1000 tane bana yaz. Bitirince haberveririm. Tamam?
Canım sen çekmeye başla istersen enaz 1.000 çekersen sayıda karışıklık olmaz 10.000 ben dağıttım seninkiyle birlikte diğer okuyan arkadaşlarınkinide hesaplarız olurmu?
Yok canim benim donmezsin merak etme. Git gide azalacak merak etme. Sonra tamamen kesilecek. Kuzum telden yaziyorum mesajlarin goremiyorum o yuzden. Ama sakın moralini bozma. Gececek merak etme. Artik daha iyisin dimi ilk baslara gore?daha azaldi yani daha seyrek oguruyor daha seyrek kusuyorsun dimi?insallah saglikli olsun da canim kiz erkek farketmez yarin haberlerini bekliyoruz. sana yazmistim ozelde 12+6yim bugun ve eskiye dondum gibi ogurme kusma oldu moralim dustu epey. eskiye donmek istemiyorum
Merakla bekliyoruz canim Sağlıklı olsun cinsiyeti fark etmez
Sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun tatlım?
Canim bata gore 8 hafta2gunluktu ama benim bebis ultrasona gore geriden geliyordu. Ultrasona gore 7 hafta 4 gunluktu. Yani 8.haftanin icindeydim. Bata gore 9.haftaya girmistim.
Tamam canim elimden geleni yapicam el birligiyle bitircez insallah. Rabbim kabul etsin.Aminnnnn...
Bat bekleyenler,yeni hamişler heyecanlarınızı paylaşamıyorum maalesef.Allahım sağlıkla kucağınıza alacağınız,babasıyla sevdikleriyle birlikte büyüteceğiniz bebekler versin Rabbim hepinize.hepimize..Eşim ameliyat olup da sağlığına kavuşuncaya kadar hayat durdu benim için sanırım.Tekmelerini daha belirgin hissettiğim bebeğim de olmasa yaşadığımı farketmeyeceğim.Artık ağlamalarımı kontrol altına alabiliyorum.Onunla hiçbişey olmamış gibi davranıyorum.Hatta bu sabah tartıştık bile.Canım çok yandı onu üzünce ama bana özel davranıyor demesini istemedim.
Besmeleye katılan katılmayan herkese çok teşekkür ederim.Hesabı nasıl tutacağımı bilmiyorum.Çift yazarım da eksik kalır diye korktum.Keşke tablo yapabilseydim.Yada okuduğunuz sayıları bana mesaj atarsanız gözümden kaçmamış olur,burayı sık takip edemeyebilirim.Çünkü ne okuduğumu algılayabiliyorum,ne görüyorum.Dikkatim sıfıra yakın.Mesaj atarsanız bana elimdeki not defterine tutarım sayıyı.
Hepinizden Allah razı olsun...Bir gün burdan dağılsak bile gözlerimi yaşartacak dostluklar yaşattınız bana.Dualarım da bol bebiş hep olacak...
Yok canim benim donmezsin merak etme. Git gide azalacak merak etme. Sonra tamamen kesilecek. Kuzum telden yaziyorum mesajlarin goremiyorum o yuzden. Ama sakın moralini bozma. Gececek merak etme. Artik daha iyisin dimi ilk baslara gore?daha azaldi yani daha seyrek oguruyor daha seyrek kusuyorsun dimi?
canim 12+6 da yani dun tekrar ogurme bulanti basladi. Normalde nispeten azalmisti ama basladi tost yiyebiliyordum ekmek ve peynirden de agzim eksiyor artik. Birden bicak gibi kesiliyor dediler ya ben de ole olacak die geri geldi sandim moralim sifir oldu. Bir de enerjim hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?