Bol bebiş topiği

Canım duymadık daha 6.haftada dedi.
Mayısın 1 de gideceğiz duymak için ama sanki duymayacakmışım gibime geliyor bilmiyorum korkum yok ama endişeliyim:18:
İki kezde alttan gördü 2.de kese 2 cm dedi...
İlaçlarını aksatma dedi okadar yat dinlen bile demedi yani...
Demek herşey yolundaki yat dinlen demedi...
Bide büyümüş dedi 10gün öncesine göre.
İçi dolu gibi hareketli bişey var gördüm dedi
Maşaallah kdiyim kendimi nazar etmiyim.
Önceki hüsranlarımla kıyaslamak istemiyorum o yüzdende endişem var.
İncinin yerinde olsam hiiç kafama takmam yatar dinlenir gebeliğimin tadını çıkartırım.
Mecburen her hafat kontrola gidiyorum..
İğneler canımı mosmor ediyor ama Bebişim için değer sağlıkla gelsinde sorun değil.Elhamdülillah derdimizin çaresi var.
Ama rahat olmak istiyorum bu defa tuutu diye kendimi motive ediyorum..
Midem hala bulanıyor.
Ozaman anlıyorumki bebişim büyüyor dua et bize Leylam...
Ayrıca senin bebişinde size çok güzel süprüz yaptııı....
İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...

Son düzenleme:

Canim benim tabi ki duyacaksin pitpitlari. Daha sonra tekmeri hissedeceksin insallah. Inan bana da oyle geliyordu hatta ilk gittigim doktorda duyulmayinca kalp atislari sonraki gittigimde kendimi o kadar olumsuza hazirlamistim ki duyunca pitpitlari gozlerim doldu.
Mide bulantilarin normal saglikli bir gebelik gecirdigini gosteriyo buyuyor iste hic kotu seyler getirme akkina. Opuyorum seni ve minik melegini. Biz buyuduk artik. Bakalim ablaniz mi olcaz abiniz mi yaringorcez insallah .

insallah saglikli olsun da canim kiz erkek farketmez yarin haberlerini bekliyoruz. sana yazmistim ozelde 12+6yim bugun ve eskiye dondum gibi ogurme kusma oldu moralim dustu epey. eskiye donmek istemiyorum

Merakla bekliyoruz canım Sağlıklı olsun cinsiyeti fark etmez
Sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun tatlım?
Kuzum ben de cekerim. 1000 tane bana yaz. Bitirince haberveririm. Tamam?

Tamam canım yazdım sanada 1000 tane...
Rabbim kabul etsin haftaya cuma sabahı bitmesi gerek...

Son düzenleme:
kızlar bende çekerim .çektiğim sayıyı yazrım. hepinizde Allah razı olsun .Ne güzel insanlarsınız. Allah hepinize anneliği nasip etsin inşalllah.

Bat bekleyenler,yeni hamişler heyecanlarınızı paylaşamıyorum maalesef.Allahım sağlıkla kucağınıza alacağınız,babasıyla sevdikleriyle birlikte büyüteceğiniz bebekler versin Rabbim hepinize.hepimize..Eşim ameliyat olup da sağlığına kavuşuncaya kadar hayat durdu benim için sanırım.Tekmelerini daha belirgin hissettiğim bebeğim de olmasa yaşadığımı farketmeyeceğim.Artık ağlamalarımı kontrol altına alabiliyorum.Onunla hiçbişey olmamış gibi davranıyorum.Hatta bu sabah tartıştık bile.Canım çok yandı onu üzünce ama bana özel davranıyor demesini istemedim.
Besmeleye katılan katılmayan herkese çok teşekkür ederim.Hesabı nasıl tutacağımı bilmiyorum.Çift yazarım da eksik kalır diye korktum.Keşke tablo yapabilseydim.Yada okuduğunuz sayıları bana mesaj atarsanız gözümden kaçmamış olur,burayı sık takip edemeyebilirim.Çünkü ne okuduğumu algılayabiliyorum,ne görüyorum.Dikkatim sıfıra yakın.Mesaj atarsanız bana elimdeki not defterine tutarım sayıyı.
Hepinizden Allah razı olsun...Bir gün burdan dağılsak bile gözlerimi yaşartacak dostluklar yaşattınız bana.Dualarım da bol bebiş hep olacak...

insallah saglikli olsun da canim kiz erkek farketmez yarin haberlerini bekliyoruz. sana yazmistim ozelde 12+6yim bugun ve eskiye dondum gibi ogurme kusma oldu moralim dustu epey. eskiye donmek istemiyorum
Yok canim benim donmezsin merak etme. Git gide azalacak merak etme. Sonra tamamen kesilecek. Kuzum telden yaziyorum mesajlarin goremiyorum o yuzden. Ama sakın moralini bozma. Gececek merak etme. Artik daha iyisin dimi ilk baslara gore?daha azaldi yani daha seyrek oguruyor daha seyrek kusuyorsun dimi?

Son düzenleme:

Aminnn cnm hepimiz insallah. Hersey insanlar icin. Hepimizin basina gelebilir. Siz de atlatacaksiniz bugunleri inaniyorum. Hayat bir sinav. Her an sinaniyoruz.
Hicbirinizi tanimiyorum ama hepinizi seviyorum. Her zaman yanindayim canim benim. Herdaim dualarimdasiniz.

Canım sen çekmeye başla istersen enaz 1.000 çekersen sayıda karışıklık olmaz 10.000 ben dağıttım seninkiyle birlikte diğer okuyan arkadaşlarınkinide hesaplarız olurmu?

Karapisso bende katkıda bulunmak isterim ama daha önce böyle bileye hiç katılmadım. Sadece besmelemi çekicez , abdestli olmamız gerekiyor mu ? Kusurabakmayın kızlar hiç birşey bilmiyor demeyin

kızlar okudum 1000 besmele ayşenin eşi için, hafta sonuda okumaya çalışcam daha fazla okursam haberdar ederim sizleri iyi hafta sonları dilerim hepinize.

44.000 aysel arkadaşım
10.000 karapisso
10.000 fmfm
1.000 hatice arkadaşım
1.000 cevodileksu
1.000 cadiozy
1.000 hctp
KALAN 2.000 İÇİN HABER VEREN ARKADAŞLARIM VAR.ARANIZDA OKUYAN VARSA BANA MSJ ATSIN FAZLA OLMASIN SAYI.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.1 HAFTA BİLE SÜRMEDİ SİZİN GİBİ CANDAN ARKADAŞLAR SAYESİNDE.
ALLAHIM SİZLERE YAŞATMASIN BÖYLE Bİ SIKINTIYI.ÇOK SAĞOLUN.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar buraya sürekli yazamıyorum bel ağrım geçmiyor,vurulduğum iğne yerlerinden oturamıyorum,yan dönemiyorum,inlallah kanamalı bölgem te zamanda geçer ve normale dönerim, kızlar banada 1000 tane yazın bende başlicam şimdi okumaya ,rabbim şifasını versin inşallah...

aynen canım inan şok olmuştum o t çizgisini görünce,rabbim şimdi uygun görmüş devamını getiririz inşallah.
aslında inciyi alıcaksın bi yere sabitleyip başka bişey düşündürmüceksin kafaya çok takıyo herşey Allahtan inşallah bişey olmaz bebişlerimize.

iğne konusuna gelince dün 10.iğnemi yaptım çok şükür bende morarma felan yok hatta panik atak olan ben şimdi çok şükür çok rahat bi şekilde yapıyorum,progestanı fitil olarak kullanıyorum folik plus ta zaten vitamin,dr bana da söylemişti morarma olucak diye ama çok şükür olmadı diğer zamanlardamı olur acaba?

şimdilik ne aşerme nede bulantı var gülüm,bende anlayamadım????

rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin,isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.her namazımda isim isim dua ediyorum..

bende dün keseyi gördüm 5+1 de 2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı o zamanda 7+1 olucak hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…