- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.881
arkadaşlar buraya sürekli yazamıyorum bel ağrım geçmiyor,vurulduğum iğne yerlerinden oturamıyorum,yan dönemiyorum,inlallah kanamalı bölgem te zamanda geçer ve normale dönerim, kızlar banada 1000 tane yazın bende başlicam şimdi okumaya ,rabbim şifasını versin inşallah...
ayyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım yaa bende 30.000 alıcaktım şimdi ama bitmiş bile 2.000 tane kalmış 1.000 taneyi de ben aldım canım
canım sayıyı geçmeyelim başlamıştım ama bin olmadı,şuan tam 70.000 olduysa okumuyayım.
Canımsın başlamadıysan başlama.sayıyı tamamladık çok şükürki.
msmesi de okurum demişti.o da getirirse 70000 geçer.
Allah razı olsun duan için.
çok geçmiş olsun.Allahım sana da şifa versin en kısa zamanda toparlan inşallah.
500 tane çekmişim canım
sağol ayşem Allah razı olsun, başlamıştım ama olsun,dualarımız sizinle canım ,herşey güzel olacak inşallah ..
Amin Allah razı olsun bendan sonra bütün dualarımız Aişe ve eşi için...kızlar bende çekerim .çektiğim sayıyı yazrım. hepinizde Allah razı olsun .Ne güzel insanlarsınız. Allah hepinize anneliği nasip etsin inşalllah.
Abdestli olman şart değil regl ikende okunuyor.Karapisso bende katkıda bulunmak isterim ama daha önce böyle bileye hiç katılmadım. Sadece besmelemi çekicez , abdestli olmamız gerekiyor mu ? Kusurabakmayın kızlar hiç birşey bilmiyor demeyin
Maşaallah canım ne güzel oldu ;Hemen bitirdik...44.000 aysel arkadaşım
10.000 karapisso
10.000 fmfm
1.000 hatice arkadaşım
1.280 cevodileksu
1.000 cadiozy
1.000 hctp
500 leyla4627
70.000 tamamlandı arkadaşlar.ARANIZDA OKUYAN VARSA BANA MSJ ATSIN FAZLA OLMASIN SAYI.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.1 HAFTA BİLE SÜRMEDİ SİZİN GİBİ CANDAN ARKADAŞLAR SAYESİNDE.
ALLAHIM SİZLERE YAŞATMASIN BÖYLE Bİ SIKINTIYI.ÇOK SAĞOLUN.
aynen canım inan şok olmuştum o t çizgisini görünce,rabbim şimdi uygun görmüş devamını getiririz inşallah.
aslında inciyi alıcaksın bi yere sabitleyip başka bişey düşündürmüceksin kafaya çok takıyo herşey Allahtan inşallah bişey olmaz bebişlerimize.
iğne konusuna gelince dün 10.iğnemi yaptım çok şükür bende morarma felan yok hatta panik atak olan ben şimdi çok şükür çok rahat bi şekilde yapıyorum,progestanı fitil olarak kullanıyorum folik plus ta zaten vitamin,dr bana da söylemişti morarma olucak diye ama çok şükür olmadı diğer zamanlardamı olur acaba?
şimdilik ne aşerme nede bulantı var gülüm,bende anlayamadım????
rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi nasip etsin,isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.her namazımda isim isim dua ediyorum..
bende dün keseyi gördüm 5+1 de 2 hafta sonra da kalp atışları için çağırdı o zamanda 7+1 olucak hayırlısı olsun canım...
Canımsın okuduğun sayıyı söylersen eksiği hesaplarım canım.fazla olacak gibi şimdiden.
canım buraya yazdığımda yeni başlamıştım 300 tane olmuştu bıraktım ..
Tamam canım seni de ekledim.Çok sağol duaların için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?