Bol bebiş topiği

Canımsın başlamadıysan başlama.sayıyı tamamladık çok şükürki.
msmesi de okurum demişti.o da getirirse 70000 geçer.
Allah razı olsun duan için.
çok geçmiş olsun.Allahım sana da şifa versin en kısa zamanda toparlan inşallah.

ayyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım yaa bende 30.000 alıcaktım şimdi ama bitmiş bile 2.000 tane kalmış 1.000 taneyi de ben aldım canım

ayyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh canım yaa bende 30.000 alıcaktım şimdi ama bitmiş bile 2.000 tane kalmış 1.000 taneyi de ben aldım canım

Okumadıysan başlama canım.Okurum diyen 2-3 arkadaş daha vardı.Onlardan da gelirse geçecek 70.000i.İki üç güne net sayı belli olur haber gelir herkesten.Çok sağol.Allah razı olsun duaların için,desteğin için.

ne yapim bilemedim ki başlamıştım,o zaman şöyle yapalım kızlardan haber gelmezse ben tamamlarım eksik olanı.

sağol ayşem Allah razı olsun, başlamıştım ama olsun,dualarımız sizinle canım ,herşey güzel olacak inşallah ..

olsun tam sayıyı denk getiririz fazlada olursa ameller niyetlere göre başka birine hediye ederiz...senin tanıdığın birisi varsa başka ona gönder şifa niyetine

44.000 aysel arkadaşım
10.000 karapisso
10.000 fmfm
1.000 hatice arkadaşım
1.280 cevodileksu
1.000 cadiozy
1.000 hctp
500 leyla4627

70.000 tamamlandı arkadaşlar.ARANIZDA OKUYAN VARSA BANA MSJ ATSIN FAZLA OLMASIN SAYI.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.1 HAFTA BİLE SÜRMEDİ SİZİN GİBİ CANDAN ARKADAŞLAR SAYESİNDE.
ALLAHIM SİZLERE YAŞATMASIN BÖYLE Bİ SIKINTIYI.ÇOK SAĞOLUN.

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canım,rabbim en kısa zamanda acil şifa versin,ben inanıyorum çabucak geçicek bu günler sende eşinde kuzunuzda çok mutlu olucaksınız.

canım benim çıkmam lazım k.valdeme gidicem.öpüyorum Allaha emant ol canım dualarım hepinize....

44.000 aysel arkadaşım
10.000 karapisso
10.000 fmfm
1.000 hatice arkadaşım
1.280 cevodileksu
1.000 cadiozy
1.000 hctp
500 leyla4627

70.000 tamamlandı arkadaşlar.ARANIZDA OKUYAN VARSA BANA MSJ ATSIN FAZLA OLMASIN SAYI.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.1 HAFTA BİLE SÜRMEDİ SİZİN GİBİ CANDAN ARKADAŞLAR SAYESİNDE.
ALLAHIM SİZLERE YAŞATMASIN BÖYLE Bİ SIKINTIYI.ÇOK SAĞOLUN.

kızlar bende çekerim .çektiğim sayıyı yazrım. hepinizde Allah razı olsun .Ne güzel insanlarsınız. Allah hepinize anneliği nasip etsin inşalllah.
Amin Allah razı olsun bendan sonra bütün dualarımız Aişe ve eşi için...
Sadece besmele değil bildiğim bütün dualarla dua ediyorum allahım kabul etsinnn...

Karapisso bende katkıda bulunmak isterim ama daha önce böyle bileye hiç katılmadım. Sadece besmelemi çekicez , abdestli olmamız gerekiyor mu ? Kusurabakmayın kızlar hiç birşey bilmiyor demeyin
Abdestli olman şart değil regl ikende okunuyor.
Ne demek bileye bilirsin canım..
BEsmelemiz tamamlandı ama sen yinede heran dua et haepimize Rabbim birbirimizi tanımadan Sadece Kendi rızası için verdiğimiz çabanın emeğin hürmetine Dualarımızı kabul etsin...
Maşaallah canım ne güzel oldu ;Hemen bitirdik...
Abimizin şifası besmelemizde saklı...
İnşaallah şifasını bulacak Senin desteğinle dahada iyi olacak...
Cevşen okuyabilirsin bütün hastalıklara Dermandır.
Ve fatiha süresini bir kağıda yazıp suya koy. yazı silinince o kağıdı bir toprağa göm.
Arapçanın her bir yazısında bir melek var ve inşaallah şifa olur eşine...
Ben besmeleyi sağlıklı bebişimiz olsun diye okumuştum ve iki günde bitmişti...
Rabbim kabul etsin...
Fazlasıda ihtiyaç sahiplerine gitsin biz 70.000 Aişe kardeşimizin eşine hediye ettik Rabbim sebep etsin...

Maşaaallah kiminde mide bulantısı hiç olmıuor..
Bende Cadiozy gibi habire ögürüyorum yağsız şeyler yiyorum
İğneni güzel vuruyorsun demek ben beceremedim
Benim 1 myısta 7+1 olacak inşaallah...
Sağlılla kucağımıza alırız Leylacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…