Bol bebiş topiği

Ayşecim canım arkadaşım dualarım sizlerle. İnşallah sağlıgına kavusacak. bu imtihandanda alnınız ak bi şekilde çıkıcaksınız. Dualar ilacımız olsun Allah yar ve yardımcınız olsun.

Kizlar selam. Bugun gittim doktora. Doktor sordu cin takvimine baktinmi? Bende dedim erkek cikiyor. Guldu kiz geliyor annesi dedi. Allahima binlerce sukur. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin. En onemlisi saglik. Hersey oluyor bir sey sekilde.

canım feyza hoşgeldin okudum umre gidip gelmişsin canım hayırlı kılsın rabbim umreni tüm duaları kabul olan kullardan eğlsıın rabbim sizi.inşallah rahatsındır canım .7 .haftadan beri ben yeni yeni kendime geliyorum.bulantısı olan hamişlere sadece sabır diliyorum.yok şu hafta yok bu hafta diye saymayın geçen her güne şükredin eninde sonunda bitecek.hepinize selamlar

canim 27. haftadasin ve daha yeni mi gecti? Allahim sabir versin bizlere..

Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz? Ben hafta sonu Adana'da kayınvalidemlerdeydim. Giremedim. Besmele için zikirmatik aldım besmele duası bitmiş. Allah hepinizden razı olsun. Duaya yetişemedim ama gene okunursa inşallah ona yetişirim.

Ayşem canım rabbim eşine şifa versin dualarımdasınız.

Özlem canım kızın geliyormuş. Çok sevindim canım. Rabbim sağlıklı hayırlı etsin inşallah.

inşallah bundan sonra azalır canım bulantın.annem burdayken demişti eğer hamilelğin bana çekerse bi sorun yaşamassın dedi hiç bulantısı baş dönmesi felan olmamış inşallah bende ona çekmişimdir.

evet iğneyi alıştığım için hiç zorlanmıyorum çok şükür,vurup çıkıyorum hemen :)

sağsalim alıcaz inşallah miniklerimizi.

ah ahh bende adanada olabilsem ünv.yi orda okudum bende ayrı bi yeri var,eşimle bazen gideriz şırdan yemeye :))

dularımdan adını hiç eksik etmiyorum canım,en kısa zamanda seninde hayırlı haberini alıcaz..

kuzummm napıosun nasılsın ?

Benim 3-4 saattir karnım ağrıyor. sol kasıgımda agırıyor. Ne oluyo anlamadım seninde öyle mi ?

Sağol canım benım iyiyim Allah'a şükür biran önce doğsun istiyorum artık biraz ağırlaştım sanki sağ kalçam çok ağrıyor o kadar tavafı yapan ben değildim sanki :)))
Sen nasılsın, nasıl gidiyor biraz sıkıntılı gitmiş galiba olsun az kaldı benim 10 haftam var 36 da alacak beni doğuma ...

Canim benim aminnnnn insallah Rabbim en kisa zamanda sana da nasip eder. Opuyorum seni.

Canim benim 1000 tane besmeleyi tamamladim ben. Eksik kalirsa destege hazirim. Allah kabul etsin..Rabbim sifa versin. Aminnnnnnn..

ah ahh bende adanada olabilsem ünv.yi orda okudum bende ayrı bi yeri var,eşimle bazen gideriz şırdan yemeye :))

dularımdan adını hiç eksik etmiyorum canım,en kısa zamanda seninde hayırlı haberini alıcaz..

Sağol canım benim. Bu ay da olmazsa önümüzdeki aya tedaviye başlanacak. Bata 8-9 gün kaldı. Nasip kısmet bakalım. Canım eşim hem adana doğma büyüme hemde Çukurova da okumuş belki okuldan tanışıyor bile olabilirsiniz:))

Canim benim aminnnnn insallah Rabbim en kisa zamanda sana da nasip eder. Opuyorum seni.

Sağol canım benim. Darısı bütün isteyenlere olsun inşallah. .

Maşaallah canım çok güzel bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuu
Yerim onu bennnnnn
Aynen yaaaaaaa korktum bi an
Benim 5.haftada başladı az az şimdi devam ediyor Rabbimsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Rahmetli annemde hiç bilmezmiş bana çekersen hiç sorun yaşamazsın derdi ama kısmet işte...
Yemeğin kokusunda bile öğürme başlıyor
İnşaaallah Leylacım sağlıkl akucağımıza alırıız...
Bende morartmadan vurabilsem ne iyi olacak sana binbir kere Maşaallah

Aminnnn canim insallah.hep dualarimdasiniz..

Abla olucaz biz bakalim sizlerin bebislerinin cinsiyeti ne olacak.
Ilk 3 ay bulanti kusmalar coktu. Ilk yesil elmaya aserdim salata cok yedim. eksi sevmezdim deli gibi erikyiyorum. O cok sevdigim tatlilar agzimda cok kotu tat birakiyor yiyemiyorum. Bendeki belirtiler bunlardi. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Hepimize saglikli ve hayirli evlat nasip etsin.
Canim o bulantilar fena.hic gecmiycek gibi geliyor ama inan geciyor. Sabretmeyi ogreniyoruz. Allah yardim etsin. Insallah cabucak atlatacaksin cnm.

Sorma canım ya yemek kokusunu bir yana bırak konuştuğum anda çıkarmaya başlıyordum 8.haftadan sonra azdı iyice. tek tavsiyem serum yaptırmaktan çekinmeyin ona katılan vitaminler biraz dayanma gücünü arttıyor 2 güne 1 bana serum takıldı.yoksa vucüt çküyordu.6 kilo kaybettim 8-10 haftalarda.dr böyle giderse sonlandırırım dedi de o korkuyla inadın ayedim kustukça gidip birşeyler yiyordum. kolay değil ama kuzum için yapıyorsun hamileliğimi yeni yeni anlıyorum. iğnelerde 8.ayda keseriz diyor ama ben korkuyorum kestikten sonra pıhtılaşma olursa diye.neyse galiba kucagımıza alıncaya kadar hep bir seyler için korkucaz bu normal bu arada ilk yada 2. farketmiyor herseferinde bu korkuları yaşıyorsunuz. anneliğin verdiği bir diürtü sanırım:18:

doğrudur canım büyüdükçe taşıması zorlaşıyor,kalça ağrısı bende de var feyzam ya galiba pelvik genişliyor ya o yüzden.zor du canım yani yeni yeni tadına varıyorum oğluşumun benim 13 hafta kaldı tabii allerji başlayıp yine erken doğum yapmassam kızımı 37 .hafta da doğurdum. rabbim bunu gününde doğurmayı nasip etsin inşallah.rabbim senide şifa ile kurtarsın inşallah canım.kalça ağrın dışında başka şikayetin olmamiştır umarım.

SELAM KIZLARR
nasılsınız?
bir süredir gelemedim.annemler gelmişlerdi. bana sürpriz yaptılar
geçmişe şöyle bir göz attım.

AYŞECİM kuzum neler olmuş öyle.çok çok geçmiş olsun.
inşallah bu sınavdan kolaylıkla geçersiniz.herşey bizim için. vardır bunda da bir hayır canım benim...
ayrıca besmele çekmişsiniz. ayy keşke haberim olsaydı yaa katkım olsun çok isterdim.
bak tefriciye olur,ayet el kürsi olur,yasin olur veya her hangi bir dua... Allah rızası için okumaya hazırım. Rabbim şifa versin inşallah...

ben bu hafta bir doktor kontrolüne gitmeyi düşünüyorum.
gelişmelerden sizi haberdar ederim arkadaşlarım...

hepiniz iyisinizdir inşallah

canım az önce ağustos topiğinde pıhtılaşma ile ilgi bir soru sormuşun onu okudum. burdan cevap vereyim dedim haddim olmayarak.pıhtılaşma benim2 cocuktan sonramı çıkmıştır diye sormuşsun . canım bu pıhtılaşmanın türleri var.bende kızımda böyle bir şey olduğundan haberim olmadan dünyaya getirdim . benimde 2kalp durması sonucu kaybım oldu.gen testlerinde heterozigot olduğum ortaya çıktı.yani bebeklerimin yaşama şansı yüzde elli oluyormuş.yani sonradan oluşan bir şey değil anneyle ilgili genetik bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…