- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.901
Yok canim benim donmezsin merak etme. Git gide azalacak merak etme. Sonra tamamen kesilecek. Kuzum telden yaziyorum mesajlarin goremiyorum o yuzden. Ama sakın moralini bozma. Gececek merak etme. Artik daha iyisin dimi ilk baslara gore?daha azaldi yani daha seyrek oguruyor daha seyrek kusuyorsun dimi?
canim 12+6 da yani dun tekrar ogurme bulanti basladi. Normalde nispeten azalmisti ama basladi tost yiyebiliyordum ekmek ve peynirden de agzim eksiyor artik. Birden bicak gibi kesiliyor dediler ya ben de ole olacak die geri geldi sandim moralim sifir oldu. Bir de enerjim hala yok
Canim peynir bendede yapiyor kasar yiyorum okadar yapmiyor. Ama benim bicak gibi jesilmedi. Azalarak gecti. Ama mesela hala tatli yedigimde agzimda aci bir tat oluyr.
canım feyza hoşgeldin okudum umre gidip gelmişsin canım hayırlı kılsın rabbim umreni tüm duaları kabul olan kullardan eğlsıın rabbim sizi.inşallah rahatsındır canım .7 .haftadan beri ben yeni yeni kendime geliyorum.bulantısı olan hamişlere sadece sabır diliyorum.yok şu hafta yok bu hafta diye saymayın geçen her güne şükredin eninde sonunda bitecek.hepinize selamlar
canım feyza hoşgeldin okudum umre gidip gelmişsin canım hayırlı kılsın rabbim umreni tüm duaları kabul olan kullardan eğlsıın rabbim sizi.inşallah rahatsındır canım .7 .haftadan beri ben yeni yeni kendime geliyorum.bulantısı olan hamişlere sadece sabır diliyorum.yok şu hafta yok bu hafta diye saymayın geçen her güne şükredin eninde sonunda bitecek.hepinize selamlar
Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz? Ben hafta sonu Adana'da kayınvalidemlerdeydim. Giremedim. Besmele için zikirmatik aldım besmele duası bitmiş. Allah hepinizden razı olsun. Duaya yetişemedim ama gene okunursa inşallah ona yetişirim.
Ayşem canım rabbim eşine şifa versin dualarımdasınız.
Özlem canım kızın geliyormuş. Çok sevindim canım. Rabbim sağlıklı hayırlı etsin inşallah.
ah ahh bende adanada olabilsem ünv.yi orda okudum bende ayrı bi yeri var,eşimle bazen gideriz şırdan yemeye :))
dularımdan adını hiç eksik etmiyorum canım,en kısa zamanda seninde hayırlı haberini alıcaz..
Canim benim aminnnnn insallah Rabbim en kisa zamanda sana da nasip eder. Opuyorum seni.
ah ahh bende adanada olabilsem ünv.yi orda okudum bende ayrı bi yeri var,eşimle bazen gideriz şırdan yemeye :))
dularımdan adını hiç eksik etmiyorum canım,en kısa zamanda seninde hayırlı haberini alıcaz..
Maşaallah canım çok güzel bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuKizlar selam. Bugun gittim doktora. Doktor sordu cin takvimine baktinmi? Bende dedim erkek cikiyor. Guldu kiz geliyor annesi dedi. Allahima binlerce sukur. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin. En onemlisi saglik. Hersey oluyor bir sey sekilde.
Aynen yaaaaaaa korktum bi ancanim 27. haftadasin ve daha yeni mi gecti? Allahim sabir versin bizlere..
Rahmetli annemde hiç bilmezmiş bana çekersen hiç sorun yaşamazsın derdi ama kısmet işte...inşallah bundan sonra azalır canım bulantın.annem burdayken demişti eğer hamilelğin bana çekerse bi sorun yaşamassın dedi hiç bulantısı baş dönmesi felan olmamış inşallah bende ona çekmişimdir.
evet iğneyi alıştığım için hiç zorlanmıyorum çok şükür,vurup çıkıyorum hemen :)
sağsalim alıcaz inşallah miniklerimizi.
Aminnnn canim insallah.hep dualarimdasiniz..Sağol canım benim. Bu ay da olmazsa önümüzdeki aya tedaviye başlanacak. Bata 8-9 gün kaldı. Nasip kısmet bakalım. Canım eşim hem adana doğma büyüme hemde Çukurova da okumuş belki okuldan tanışıyor bile olabilirsiniz:))
Sağol canım benim. Darısı bütün isteyenlere olsun inşallah. .
Maşaallah canım çok güzel bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuu
Yerim onu bennnnnn
Aynen yaaaaaaa korktum bi an
Benim 5.haftada başladı az az şimdi devam ediyor Rabbimsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Rahmetli annemde hiç bilmezmiş bana çekersen hiç sorun yaşamazsın derdi ama kısmet işte...
Yemeğin kokusunda bile öğürme başlıyor
İnşaaallah Leylacım sağlıkl akucağımıza alırıız...
Bende morartmadan vurabilsem ne iyi olacak sana binbir kere Maşaallah
canim 27. haftadasin ve daha yeni mi gecti? Allahim sabir versin bizlere..
Sağol canım benım iyiyim Allah'a şükür biran önce doğsun istiyorum artık biraz ağırlaştım sanki sağ kalçam çok ağrıyor o kadar tavafı yapan ben değildim sanki :)))
Sen nasılsın, nasıl gidiyor biraz sıkıntılı gitmiş galiba olsun az kaldı benim 10 haftam var 36 da alacak beni doğuma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?