Bol bebiş topiği

tubilosh merhaba canım umarım hatırlamışsındır beni nasılsın . az kalmış senin doğumunada rahat geçiyormu hamileliğin inşallah herşey yolundadır

Evet canım siyatikten de oluyormuş ki ben de var kalça ağrısı.başka sıkıntılar da oluyor ama diyorum ki sağ ya gerisinin önemi yok.hergün kalp atışlarını dinliyorum o zaman herşeyi unutuyorum.
Estağfirullah canım üzüldüm senin içinde inşallah oğlunu sağ salim alırsın kucağına.
Ben şaşırmıştım bu kan pıhtılaşması sorununu duyunca,inanıyormusun bilmem ama bana dinen hocalarda sıbyan olduğunu söylediler ben iki türlü tedbirimi aldım iğneye devam , göbeğimde de kilit var bebeği korusun diye ben ikisinede çok inanıyorum bir de bu oğlum çok güçlü o kadar trafik kazası üzüntü perişanlık hepsini atlattı maşallah. Mevlam kimseye dert keder vermesin herkese sağlık versin....

Günaydın kızlar.
70.000'i aştık sayenizde.1 günde bitirebilecek kadar çok sevildiğimi bilmiyordum.Aklıma geldikçe gözlerim doluyor.Allah hepinizin muradını versin,sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah.Fazlasını da şifa bekleyen diğer müslüman kardeşlerimize armağan ediyorum.Rabbim herkesi sevdiklerine bağışlasın.
Dün herhangi bir pazar yaşadık yüreğimle.Pikniğe gittik,güldük,oyun oynadık.Kimse konuyu açmadı,gerginlik olmadı.Ama akşam yapmamız gereken konuşmayı yaptık eşimle.Hem ağladık hem konuştuk.Beni hastanedende ameliyatındanda uzak tutmayacak.Kimsenin de tutmasına izin vermeyecek.Eve git derse evden kaçar hastanenin bahçesinde sabahlarım diye yemin ettim.Kınamayın beni.Ne evime girebilirim o yokken ne başka bi eve.Annem bile derman olamaz o yokken.Söz verdim ona.Kendime de,bebeğime de iyi bakacağım.İkisi için ayakta duracağım.O da yanımda kalsın diyecek herkese.Sandalyede sabahlamaya razıyım.Yeterki aynı odada olalım.En büyük korkum buydu.Eşimden de destek görünce daha çok rahatladım.Bi de hayırlısıyla ameliyat olmadan ilaçla tedavi olsaydı.Derdi veren dermanını da verecektir.Bizim de en büyük imtihanımız bu olsun inşallah.Allahım evlatlarımızla ve sevdiklerimizle imtihan etmesin bizleri bir daha.
Okunmuş sular,şifalı ayetler okuyacağım eşime.Ağlamakla geri gelmiyor zaman.Elbette ağlıyoruz taştan değiliz hiçbirimiz.Ama dua etmek de beni en çok rahatlatan şey.
Allah hepinizden razı olsun tekrar.Bu zor günlerde yanımda oldunuz ya Allah da sizi en zor günlerinizde yalnız bırakmasın....

ayy tatlim cok sevindim senin adına maşallah bi melek geliyor desene.

Slm kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilm bogazım yanıyor hasta oldum, dun evde temizlik yaptım halı soba perde ne varsa, iyi geldi yani, adet olmadım beklıyorum gene bakalım hayırlısı olsun.
Gelir mutlaka yarın bir gun

canım hemen hemen aynı tarihlerde duyucaz kalp atışlarını inşallah benimkide 9 mayıs senin bat ne zamandı?

günaydın leyla benim sat: 18 marttı
bat:12 nisan olmam gerekiyordu olmadım.
13 nisanda test yaptım çıktı.

yanlız kızlar kendime nazar değdirdim galiba
hiç bulantım yok diyordum.
ama başladı bulantılarım
geğirme şeklinde geliyor.
inşallah fazlalaşmaz çok korkmaya başladım. :18::18::18:
henüz hiç çıkarmadım ama gerçekten midem kötü olmaya başladı.

İnş. güzel haberlerini de alacağız. BEn 1000 i tamamlayamamıştım ama cumaya kadar denmişti.Olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle.

Merhaba kızlar

Hepiniz iyisinizdir inşallah..

Ayşecim seni güçlü görmek beni çok sevindirdi.

Rabbim herkese sağlık versin.

Hepimiz senin yanındayız. hiç şüphen olmasın.

Dışardaki komşudan arkadaştan dahada sırdaşız birbirimize.

İyi ki varsınız.

Bana gelecek olursak; endişeli bekleyiş devam etmekte. Araştıra araştıra bi hal oldum. Yolk sac kesesine taktım bu seferde.

Ultrasyon fotografında görünmüyor demiştim. Görülmemesi iyi değilmiş görünse bbebiş sağlıklı demekmiş.

Kendi kendimi bunalıma sokuyorum. Yaptıgım başka bişi yok. Bu huylarımı hiç sevmiyorum ben. Kötü kötü rüyalar görmeyede başladım zaten.

Düşük yapıyorum, kürtaj oluyorum, çamurlu yollar, uçurumlar görüyorum.. Durumum hiç iç açıcı değil...

Birde ben burdan sıkıldım. Herşey üstüme üstüme geliyor.

Ağlamalarım kesildi son 4-5 gündür. Onu atlattım. Ama bin bir türlü düşünceler kafamın içinden çıkmıyor çıkmıyorrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!:26:

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm. Ama güçlü olmaya çalışman güzel. İnşallah ilaçla tedavisi olur. Ama ameliyat olsa da eminim çabucak toparlanacaktır. Sonuçta genç ve sağlıklı bir insan. Tedavisinin başarılı olacağına eminim. Keşke elimizden birşey gelebilse... Ama hepimizin iyi dilekleri seninle...

feyzacım canım trafik kazası demişsin canım nezaman geçirdin .inşallah kalıcı bir zarar kalmamıştır canım çok çok geçmiş olsun canım. rabbim sevdiği kullarını sınarmış .rabbim kolaylık versin sana inşallah.sıbyan nedir canım ben bilmiyorum. iğneyi oluyorum ama dr keserse ne olacak diye korkuyorum

Günün hep aydınlık olsun ayşem.
canım bugün kendine yakışan bir şekilde yazmışsın kontrollü ve kendinden emin.Ağzı dualı bir insansın herşeyin hayırlısını istiyorsun . Rabbim mutlak elini boşcevirmeyecektir.konuşmakla iyi yapmışsınız canım. önünü ve yapman gerekenlere karar ver vermek senin için daha rahat olur artık Rabbim şifa verecek ben biliyorum. çok öpüyorum

ayşecim çok çok geçmiş olsun rabbim şafii ismiyle acil şifalar versin..zor bir durum olsa da sen bunun allahtan olduğunu imtihan içerisinde olduğunun farkındasın elhamdülillah..ve sen çok güçlü bir kadınsın..sabrederek bunun da üstesinden geleceksiniz..

doktor aynı durumun eniştemde olduğunu söylemişti..ameliyat demişti ama eniştem biraz tez canlı..doktorlar abartıyor dedi sonuçları yaktı ne ameliyat oldu ne doktora gidiyor ama maşallah turp gibi..sende canını sıkma atlatacaksınız..daha paylaşacağınız çok güzel şeyler sizi bekliyor..yapabileceğimiz birşey olursa unutma hep yanındayız..bedenen olamazsa da her daim ducınızız..

Evet canım Allah'a şükür geçti inşallah Aralık'ta geçirdik babamın arabasında iki oğlum ve ben vardık zincirleme kaza oldu bizim birşeyimiz yoktu ama 8 yaşındaki büyük oğlum beyin kanaması geçirdi çok ağırdı yoğun bakımdan daha kötü bir yerde yattı sağ tarafı hissizleşti ciğerleri parçalandı ama şükürler olsun şimdi daha iyi normal hayata döndü sadece unutkanlığı ve dikkat eksikliği var olsun o da geçecek inşallah.
Sıbyan denilen şeyde dinde hamile kadınlara musallat olup bebeklerini kaybettiren bir varlık koruma gerekiyor birkaç bebeğini kaybedenlerde genellikle bu durum çıkıyor muska takıyorum birde karnımda kilit var koruması için. Bazılarına saçma gelebilir ama benim gibi iki evladını nerdeyse doğmak üzereyken , hiçbir neden yokken kaybediyorsan herşey sana normal geliyor. Bu sefer bütün tedbirlerimi aldım Ve Mevlaya bıraktım kendimi hakkımızda hayırlısını versin.bu benim son hamileliğim canım doğumdan sonra belki rahimi alacaklar, bir de rahim ağzı kanseri çıktıda bende(((( hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
Çok sağol canım benim.Benimde kesemde bebiş görünmüyordu ilk ultrasonda canım.Hiç canını sıkma.Herşey yolunda gidecek.Biraz sakin olmak için Yasin oku kendine üfle.Vücudunu sıvazla,duayı yutkun.Hergün yeni bir acaba ile geçecek hamilelik.Sonrası daha zor.Evhamı biraz kenara bırakmak gerekiyor.Bu da sadece senin elinde.Bak neler yaşıyoruz hepimiz.Sende atlatacaksın bu acabalı günlerini.Herşey yoluna girecek eminim ben..

Ayşeciğim ben de eşine şifa için dua ettim Allah kabul etsin inşallah...
Allah razı olsun canım.Allahım yavrusuna bağışlasın canımın canını...

İnş. güzel haberlerini de alacağız. BEn 1000 i tamamlayamamıştım ama cumaya kadar denmişti.Olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle.
Çok sağol canım.Allah herkesin yardımcısı olsun.Bu özel ve tadı çıkarılması gereken dönemimi daha rahat atlatmak isterdim ama Rabbim bunu uygun görmüş banada.Sağlığına kavuşsun hamilelik yaşamakta falan gözüm yok artık.Bu stres eminim bebeğimi de etkileyecektir ama onunla konuşuyorum artık.Babamız sağsalim geri dönecek hayatımıza.Çok mutlu olacağız,bu sadece bi imtihan geçecek diyorum.

Elinizden gelen en özel şeyi yapıyorsunuz zaten canım.Dua ediyorsunuz ya bunun yerini başka ne tutar..

Teşekkür ederim canım.İçimi aydınlattın sözlerinle.Belirsizlik mahvediyordu beni.Şimdi daha iyiyim.Ağlasam bile saatler sürmüyor artık.Biliyorumki hep yanında olacağım ve beraber aşacağız bu zor günleri.

İnşallah canım benim.İnşallah tez zamanda kurtulacağız bu sıkıntıdanda.Benim eşiminde bünyesi çok sağlamdır,kendine iyi bakar,ilaçlarını aksatmaz,moralini bozmaz.O yüzden içim daha rahat.Ameliyat bile olsa çabucak toparlanacaktır eminim.O nelerin üstesinden gelmediki bi ameliyatmı yıkacak sanki...Onu üzen benim üzülmem.Beni üzende onun üzülmesi.Birbirimize sıkıca sarılıp atlatacağız inşallah bu kötü günleri.Hoş olmayacak ama anı olarak kalacak hayatımızda..

Ümmüsübyan denir bizim burdada ona.Genelde kayınvalideden geline geçer.Teyzeme de yaptı kayınvalidesi.Kendisi 4 çocuk kaybetmiş,2 evladını da zor durdurmuşlar teyzemde muskalarla gezerdi,uyurdu,sürekli okunmuş su içerdi.Kilit konusunu hatırlamıyorum ama çok şeyler yaptılar onada.Ve teyzemde 9 ay düşük tehlikesiyle boğuştu neyseki aldı kucağına kuzusunu. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.Doğumla insanın 40 hastalığı temizlenir derler.Seninki de doğumla temizlensin inşallah Feyzacım.Kalbinin güzelliğine,yavrularına,eşine bağışlasın seni.

Canım benim bu sıkıntılı halinle bile bize moral veriyorsun. Mevlam asıl senin kalbinin güzelliğini senin hayatına da yansıtsın inşallah.evet canım ümmüsübyan da deniliyor , Allah kimseye vermesin zor aslında bütün hamileliklerimde çok okurum hatimler bitiririm ama nasıl bulaşıyor bilemedim ben kaynanamda varmıydı hiç sormadım olabilir tabi.kilit de bir ipe okuyarak küçük bir kilit takıyorlar tekrar okuyarak göbeğine ipi bağlıyorlar doğuma kadar taşıyorsun doğuma girmeden önce çıkartıyorsun.alıştım kilitle yaşamaya sanki benim bir parçam gibi...

Ayşeciğim İnan sana her gece teheccüdde dua ediyorum , annemler umreye gittiler onlara da söyledim kabede bol bol dua edin arkadaşıma dedim. Ben hissediyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.....

Aysecim neler yasamissin,inanamadim rabbim once acil sifalar sonra da dayanma gucu versin.toplu dua etmissiniz keske erken gorseydim de bende katilsaydim,ama butun iyi dileklerim ve dualarim herzaman sizinle olacak.yazdiklarini okurken gozlerim doldu,lutfen kendine bebisine ve esine cok iyi bak,iyi haberlerinizi bekliyoruz insallah

Allah bin kere razı olsun Feyzacım senden.İnşallah dualarla kurtaracağız canımın canını.Dün de ben bi arkadaşımı umreye gönderdim 7 Yasinle.O da dua edecek.Dua eden,destek olanlar dert görmesin inşallah.Ciğer başka bişeymiş.Annem bile o kadar uzak geliyorki şu an.Kimseye değil sadece ona ihtiyacım var...

Çok sağol canım.Duaya her zaman ihtiyacımız var.Sayıyı tamamladık sadece.İnşallah kötü haberlerle sizleri üzdüğüm gibi,güzel haberlerle de sevindireceğim hepinizi.

Ayşem 4444 tefriciye dagistan okusak hepimiz onu da bence çoğu arkadaş besmeleyle katilamadik daha iyi olur hem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…