- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.941
Ayşem 4444 tefriciye dagistan okusak hepimiz onu da bence çoğu arkadaş besmeleyle katilamadik daha iyi olur hem sanki
Canımsın çok sağol.70000 okuduk sayenizde.Dua kimseye yük olmaz biliyorum ama bu kadar çok şey de isteyemem sizlerden.Okusanızda okumasanızda hepinizden razı olsun.Dua etmeniz,anmanız yeter.
Eyer okuycaksanız ben de katılmak isterim.
İnşaallah canım sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla katlanırız demiAminnnn canim insallah.hep dualarimdasiniz..
Abla olucaz bizbakalim sizlerin bebislerinin cinsiyeti ne olacak.
Ilk 3 ay bulanti kusmalar coktu. Ilk yesil elmaya aserdimsalata cok yedim. eksi sevmezdim deli gibi erikyiyorum. O cok sevdigim tatlilar agzimda cok kotu tat birakiyor yiyemiyorum. Bendeki belirtiler bunlardi. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Hepimize saglikli ve hayirli evlat nasip etsin.
Canim o bulantilar fena.hic gecmiycek gibi geliyor ama inan geciyor. Sabretmeyi ogreniyoruz. Allah yardim etsin. Insallah cabucak atlatacaksin cnm.
Aaaaaaaaaa çok şaşırdım fmfmEvet canım siyatikten de oluyormuş ki ben de var kalça ağrısı.başka sıkıntılar da oluyor ama diyorum ki sağ ya gerisinin önemi yok.hergün kalp atışlarını dinliyorum o zaman herşeyi unutuyorum.
Estağfirullah canım üzüldüm senin içinde inşallah oğlunu sağ salim alırsın kucağına.
Ben şaşırmıştım bu kan pıhtılaşması sorununu duyunca,inanıyormusun bilmem ama bana dinen hocalarda sıbyan olduğunu söylediler ben iki türlü tedbirimi aldım iğneye devam , göbeğimde de kilit var bebeği korusun diye ben ikisinede çok inanıyorum bir de bu oğlum çok güçlü o kadar trafik kazası üzüntü perişanlık hepsini atlattı maşallah. Mevlam kimseye dert keder vermesin herkese sağlık versin....
İnşaallah bebişşin gelir tatlımSlm kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilm bogazım yanıyor hasta oldum, dun evde temizlik yaptım halı soba perde ne varsa, iyi geldi yani, adet olmadım beklıyorum gene bakalım hayırlısı olsun.
Gelir mutlaka yarın bir gun
Evet canım Allah'a şükür geçti inşallah Aralık'ta geçirdik babamın arabasında iki oğlum ve ben vardık zincirleme kaza oldu bizim birşeyimiz yoktu ama 8 yaşındaki büyük oğlum beyin kanaması geçirdi çok ağırdı yoğun bakımdan daha kötü bir yerde yattı sağ tarafı hissizleşti ciğerleri parçalandı ama şükürler olsun şimdi daha iyi normal hayata döndü sadece unutkanlığı ve dikkat eksikliği var olsun o da geçecek inşallah.
Sıbyan denilen şeyde dinde hamile kadınlara musallat olup bebeklerini kaybettiren bir varlık koruma gerekiyor birkaç bebeğini kaybedenlerde genellikle bu durum çıkıyor muska takıyorum birde karnımda kilit var koruması için. Bazılarına saçma gelebilir ama benim gibi iki evladını nerdeyse doğmak üzereyken , hiçbir neden yokken kaybediyorsan herşey sana normal geliyor. Bu sefer bütün tedbirlerimi aldım Ve Mevlaya bıraktım kendimi hakkımızda hayırlısını versin.bu benim son hamileliğim canım doğumdan sonra belki rahimi alacaklar, bir de rahim ağzı kanseri çıktıda bende(((( hayırlısı inşallah
Çok sağol cevocum.Allah razı olsun bu güzel arkadaşlığınız için...
İnşaallah canım sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla katlanırız demi
Anne olmak kolay değil
Aaaaaaaaaa çok şaşırdım fmfm
Benim 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması çıktı hocaya okundum sübyan yok sende dedi...
Kilit yaptırmadım o yüzden. ama okunmuş sularım var onları içiyorum kilit yerine okunmuş su gönderdi hoca ban...
Şimdi içime kurt düştü acaba bendemi kilit yaptırsam :44:
Ama bişey çımadı bende :44:
Bide sürekli kendime okuyorum tılsımlı şekilde...
Yatarken abdestli oluyorum sağıma soluma önüme arkama aşağıma yukarıma birer Ayelel kürsi okuyorum. sonra birini okurken etrafımda daire çiziyorum üfleyerek en son 8.ciyi okuyup nefesimi yutuyorum.
Bu şekilde seni bütün pisliklerden koruyor.
Nas Felak okurkende önce avcuma üflüyorum bütün nefas nazar gitsin diye sonra NAs Fek-lak okuyup elimin ulaştığı yerlere sürüyorum bunu 3 kez tekrarlıyorum.
İnanıyorumki bebişim korunuyor bu şekilde.
Ve düşük önlenmesi için Meryem süresinin 5. ve 15. ayetlerini okuyorum...
Bebişime bişey olmasın Allahım sağlılla bağışla bize...
İnşaallah bebişşin gelir tatlım
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımm...
Ahirette bunların mükafatını kat kat alırsın inşaallah...
Önce kaybetttiğin bebklerinde iğne oldunmu veya tedavi oldunmu?
Aniden başlayan bi baş dönmesi,bütün yediklerimi kustum ve başağrısı başladı.Evhamlanacak bi durumyoktur değilmi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?