Bol bebiş topiği

Ayşem 4444 tefriciye dagistan okusak hepimiz onu da bence çoğu arkadaş besmeleyle katilamadik daha iyi olur hem sanki

Canımsın çok sağol.70000 okuduk sayenizde.Dua kimseye yük olmaz biliyorum ama bu kadar çok şey de isteyemem sizlerden.Okusanızda okumasanızda hepinizden razı olsun.Dua etmeniz,anmanız yeter.

Canim dağıt okuyalım hep birlikte olursak çabuk biter ben cepten giriyorum düzenli giremediğim içın sayıyı takip edemeyebilirim. Neyin neye vesile olacağı bilinmez bizleri de eşine çekilecek tefriciye nin vesilesinden mahrum bırakma

İnşaallah canım sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla katlanırız demi
Anne olmak kolay değil

Aaaaaaaaaa çok şaşırdım fmfm
Benim 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması çıktı hocaya okundum sübyan yok sende dedi...
Kilit yaptırmadım o yüzden. ama okunmuş sularım var onları içiyorum kilit yerine okunmuş su gönderdi hoca ban...
Şimdi içime kurt düştü acaba bendemi kilit yaptırsam :44:
Ama bişey çımadı bende :44:
Bide sürekli kendime okuyorum tılsımlı şekilde...
Yatarken abdestli oluyorum sağıma soluma önüme arkama aşağıma yukarıma birer Ayelel kürsi okuyorum. sonra birini okurken etrafımda daire çiziyorum üfleyerek en son 8.ciyi okuyup nefesimi yutuyorum.
Bu şekilde seni bütün pisliklerden koruyor.
Nas Felak okurkende önce avcuma üflüyorum bütün nefas nazar gitsin diye sonra NAs Fek-lak okuyup elimin ulaştığı yerlere sürüyorum bunu 3 kez tekrarlıyorum.
İnanıyorumki bebişim korunuyor bu şekilde.
Ve düşük önlenmesi için Meryem süresinin 5. ve 15. ayetlerini okuyorum...
Bebişime bişey olmasın Allahım sağlılla bağışla bize...
İnşaallah bebişşin gelir tatlım

Rabbim yar ve yardımcın olsun canımm...
Ahirette bunların mükafatını kat kat alırsın inşaallah...
Önce kaybetttiğin bebklerinde iğne oldunmu veya tedavi oldunmu?

Hoca yok dediyse yoktur sıkma canını.ya bu kilit koruyucu bir unsur hamile kalamayana bile takıyorlar bebek güzel yerleşsin diye valla inanıp inanmamak insana mahsus ama ben çok inanıyorum benim bebeğimi koruduğuna.önceki bebeklerde bir tedavi olmadım canım iğneyi bu bebekte kullandım iki tane kaybetmeden vermiyorlarmış iğneyi(((illa bu acıyı yaşa diyorlar yani

Merhaba kızlar Nasılsıniz? Benim şu dizimde ki yırtık canımı yakıyor. Ayakta hiç duramıyorum ama okulda mecbur saatlerce ayakta kalıyorum. Bata da bir hafta kaldı ve hiç bir belirti yok. Bende durumlar böyle. .

Ayşem canım dualarımız hep seninle..

Bu arada şirin nerelerde ya görünmüyor ortalıkta. .

Aniden başlayan bi baş dönmesi,bütün yediklerimi kustum ve başağrısı başladı.Evhamlanacak bi durumyoktur değilmi kızlar?

Korkma canım benim stresten veya yediğin birşey dokunmuş olabilir. Geçen gece canım kokoreç istedi ayıptır söylemesi hem de meşhur bir yerden aldık hepimiz yedik kimseye birşey olmadı ben öyle kötü oldum ki birden başım dönmeye miğdem bulanmaya başladı felaket derecede kustum ve affedersiniz bir de ishal başladı meğer besin zehirlenmesi olmuşum o kadar kusunca iki gün başım ağrıdı. Dikkat et kendine öpüyorum

canım çok geçmiş olsun,bende düne kadar herhangi bi bulantı baş dönmesi vs.bişey yoktu ama dün akşam inanılmaz başım döndü bayılıcam zannettim ve midem bulandı buğünde vardı ama çok hafifti,kasık ağrısına gelince adet tarihimin olduğu zamanda yani 3-4 haftalıkken çok fazlaydı geceleri sancıya uyanıyodum ama şimdi yok çok şükür.

şimdi nasılsın herhangi bi değişiklik var mı?

inşallah tedaviye gerek kalmadan rabbimin bi mucizesi olur kuzum,tedaviye gerek kalmaz.

eşin tam adanalı desene:))

2008 müh.fakültesinden mezunum canım,eşin kaç mezunu?

evvvet canım ben dedim,gece şırdancı ünala gidiceksin 2,3,4,5,6 tane yiceksin :)))

bu hafta sonu gitme durumum var aslında ama yola çıkmaya korkuyorum anteple adana arası 2,5-3 saat bişey olurmu diye korkuyorum,gidemem heralde.

arkadaşın semineri varmış c.teside burcu güneşin konseri çokta güzel olurdu ama gidemem..baran türkü evini biliyomusun?

Allah gani gani rahmet eylesin canım,bian çok kötü oldum rahmetli deyince,nur içinde yatsın..

iğnenin sivri ucunu yan tarafa getir,ilk girdiğinde hafif acıyo ama soğukkanlı ol ve derin nefes al o zaman zorlanmıyosun,şimdiye kadar kaç tane iğne yaptın?

canım moralli bi pazar geçirmenize çok sevindim emin ol nice pazarlar geçiriceksiniz.
ayın kaçında tahlil sonuçları çıkıcak?ilaç tedavisi ne zamana kadar sürücek?
herzaman dularımızdasın ve çok sevildiğini unutma !!!

hemen hemen aynı tarihler canım benim sat 19 mart bat 16 nisan 12-13 nisanda da öğrendim.

aynen canım bana da diyolardı bulantı felan yokmu diye dün başladı şimdilik ağır bulantı değil sadece akşam başım çok kötü döndü,bulantım arttı ama uzanınca hafifledi.

buğün hafiften bulantım var,geçen hafta keseyi gördük 9 mayısta kalp atışları için gidicez,sana ne zaman gün verdi kalp atışı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…