Bol bebiş topiği

kuruntu yapma artık incim,geçenlerde demiştim sana yolk sac vs.bunlar alttan bakıldığında görünür dedi dr ama gerek yok dedi sende karından baktırdın sıkıntı yok yani kalp atışlarına gidene kadar bekle evham yapma.

kuzum ya dünden beri bulantım başladı( başım dönüyo,ağzımın hiç tadı yok( uykum hemen geliyor:)))

canım yırtıkla nasıl durabiliyusun hemde ayakta(((

bende olmadı ama k.babamda vardı ve acısından duramıyodu ameliyat oldu,tedavi felan olmadın mı?

hakkaten sirin nerelerde yaa,acaba yoğun mu?

bende kışlıkları kaldırıyorum şimdi,yazlıları çıkardım onları makinaya atıp sericem anlıcan temizlik başlıyo bende yavaş yavaş :))

biliyorum canım :)) leyla olsada yesek hakkaten offfff offfff :) olsun gidemesende üzülme sen bebek büyütüyosun artık :)) napalım ben

2-3 saatlik yolu geçtim, kanamalı alandan dolayı yatak ve lavabo arası turlamaktan başka bişi yapamıyorum :)) bunada şükür :))

adanaya gidersen benim yerimede yee (

ikimizin yaptığı resmen işkence yaaaaaa:))
neyse canım boşverelim bu yemek konularını.

ya ben tam olarak anlamadım kanamalı alan demişin sorun ne?

Son düzenleme:
ayy tatlim cok sevindim senin adına maşallah bi melek geliyor desene.
Canim benim Rabbim en kisa. zamanda sana da nasip etsin insallah. Hep dua ediyorum sizlere.

Canim ya cok gecmis olsun, isin dolayisiyla oturamiyorsudur da .Allah yardimcin olsun.
Bu arada sirin grip olmus. Yatiyormus.

Canim benim her zaman yanindayiz. Burada aile gibi oduk. Aranizdaki sevgi o kadar guclu ki ben inaniyorum cabuck atlatacaksiniz hatta belki de ameliyata bile gerek kalmayacak. Her daim dualarimdasiniz.

Ya canım benim; bende hiç bi değişiklik yok. arada karnım agırıyor geçiyor. Ne baş dönmesi, ne mide bulantısı, öğürme, tiksinme hiçbişi yok maşallah

İnşallahh bundan sonra da olmaz. bugün tam 7 haftalıgız. İnşallah kalp atışlarıda duyarım. Bakalım neler olacak.

Çok ehvam yapıyorum canım napim.

Bu arada benim ailem Hatay da yaşıyor. Geçen yazda kahramanmaraş a gitmiştik dolaşmıştık oraları.

ailemin yanına giderken adanaya kadar uçakla geliyorum . Ordan sonrası otobüs. Malum Hatay havaalanına direkt uçuş yok.

Haziran veya ağustos ta gidicez bakalım kısmet olursa.

kuzum kalp atışlarını duymuşmuydun sen ?:44:
İnşaallah çarşamba gideceğiz duymak için...
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin...

Evet canım hoca yok dedi Elhamdülillah...
Rabbim hepimizi kötüü işlerden hastalıklardan muhafaza etsin...
Aynen canım tahlillaride 2 kayıp olmadan yaptırmıyorlar benimde senin gibi 2 taneden sonra yapıldı ve iğne verildi
Canım kalbini ferah tut Mevlam hayırlısını yazsın hakkımızda bebeğini de koruyacak Mevlam inşallah
İnşaallah canım içime su serptin Rabbim senin bütün sıkıntılarını gidersin zor zamanlarında yardımcın olsun...
Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Amin Leylacım Amin...
Bu zamanlarda yeri çok belli ediyor ama Rabbim Ahirettimizi hayırlı eylesin...
Bakalım iğneye alışıyorum gibi.
2.kutu bitmek üzere 16 tae falan kullandım heralde :44:
Şifamız olsun bebişlerimiz sağlıkla büyüsün...

inşallah tedaviye gerek kalmadan rabbimin bi mucizesi olur kuzum,tedaviye gerek kalmaz.

eşin tam adanalı desene:))

2008 müh.fakültesinden mezunum canım,eşin kaç mezunu?

İnşallah canım benim. Eşim gerçekten bi Adanalı:) bende adana gelini oldum işte. Eşim de 2009 işletme mezunu. Belki tanışıyorsunuzdur.

Bende geçen hafta öğrendim canım yırtık olduğunu rapor vericekti ama istemedim. Yıl sonu gösterisine hazırlıyorum çocukları bırakamam onları. Bende kışlıklarla yazlıkları değiştirdim ama bir sürü yazlık kıyafet ütüsü var ya

Canim benim Rabbim en kisa. zamanda sana da nasip etsin insallah. Hep dua ediyorum sizlere.

Canim ya cok gecmis olsun, isin dolayisiyla oturamiyorsudur da .Allah yardimcin olsun.
Bu arada sirin grip olmus. Yatiyormus.
Sağol canım benim. Teşekkür ederim. Şirine üzüldüm ya çok mu hasta acaba

Bende adana hatay arasındayım canım gel misafirim ol:)

ikimizin yaptığı resmen işkence yaaaaaa:))
neyse canım boşverelim bu yemek konularını.

ya ben tam olarak anlamadım kanamalı alan demişin sorun ne?

canım geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde keseyi ve bebeği gördüğünü 6+2 idim ozaman,ama kesenin altında kanamalı alan

gördüğünü söyledi, heran kanaman olabilir dedi,zaten progestan hapını kullanıyordum bide iğnesini verdi 3 günde bir, hiç ayağa

kalkmayacaksın dedi,hep dinleneceksin,sıkı takip etcez kanamalı alanı dedi,eğer bu alan büyürse keseye ve bebeğe zarar verebilirde

vermeyebilir de dedi.1 hafta yattım bugün yine gittim hiç bi değişiklik yok şuan,bebek büyüyor kese büyüyor ama o daha

küçülmedi,korkmuyo değilim ama Allahtan hayırlısı diyorum, inşallah küçülür de kaybolur leylacım umudum bu...

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

İyi geldi ikimize de pazar günü.Açıkhava yordu biraz ama stres atmaya yetti.
Bu cuma yada pazartesi tahliller çıkacak.16mayısta başka bi profa görüneceğiz.O zamana kadar beklemedeyiz.Eğer o dr da ameliyat derse ondan sonra hemen yatacak.Yani beklemektense bi an önce olsun bitsin istiyoruz ikimizde.Beklemek insanı çok geriyor.Çok sağol canım karşılıklı herşey...

Dediğin gibi olmuş Feyzacım.Dün dayanamadım eve gitmeden acile girdik.Dr dinlenirsen geçer dedi.Geçmezse gel tekrar kadın doğumcu çağıralım dedi.Evde de oldu 1 kere uzanınca geçti.İyiyim çok şükür.Eşim için,bebeğim için iyi olmak zorundayım artık ....

Canim benim her zaman yanindayiz. Burada aile gibi oduk. Aranizdaki sevgi o kadar guclu ki ben inaniyorum cabuck atlatacaksiniz hatta belki de ameliyata bile gerek kalmayacak. Her daim dualarimdasiniz.
Canımsın.İnşallah gerek kalmasın bitanem.İnşallah...

Ayşem naptın nasıl oldun , meraklardayım
Günaydın canım daha iyiyim.Dr olur bu aylarda dedi.Stres,sıkıntı,fazla koşturma,vitaminsizlik yapabilir dedi.

Sevindim canım akşam seni çok merak ettim sen aklımdayken yatınca da rüyamda seni gördüm ikimiz aynı hastanede doğum yapmışız ikimizin de oğlu olmuş bak diyorum ağrıların doğumdanmış:))))

Sevindim canım akşam seni çok merak ettim sen aklımdayken yatınca da rüyamda seni gördüm ikimiz aynı hastanede doğum yapmışız ikimizin de oğlu olmuş bak diyorum ağrıların doğumdanmış:))))

:) Sen nasıl birisin ya.Beni hiç görmeden defalarca rüyanda gördün.Rabbim kalbinin güzelliğine versin inşallah.Allah hayır getirsin.Bende 3-4 gündür annemle uğraşıyorum.Kavga-tartışma-yıkım-korku-sinir hepsi var.Çok gergin oluyorum uyanınca.Bugünde sen hiç sevmiyorum diye bağırırken uyandırdı eşim.Benimi diyor garibim.Sıkıntıdan kabuslar görmeye başladım anlayacağın.

Canım benim o senin kendi güzelliğin benim rüya kapasitem çok geniştir. Çok rüya görürüm sevdiğim düşündüğüm insanları hep görüyorum hayra çıkarsın Mevlam senin rüyaların normal sıkıntılısın şimdi ben de sıkıntılı olduğumda kabuslarla uyanıyorum.hamilelikte sakinlik hem anne için hem bebek için önemli , bu hafta geçti tehlikeyi atlattım diye birşey yok stres yaptın mı her zaman sıkıntı var o yüzden canım benim zorla da olsa sakin olmaya çalış kendine , eşine, ve bebişine dikkat et canım

Geçen hafta bugün bebeğimin cinsiyetini merak ediyor,cumartesi temizlik yapacağız diye seviniyor,nisanın bitmesi için ecel terleri döküyordum işyerimde... Bebek ve hamileliğe dair ne kadar site varsa üye oldum,beğendiklerime kısayollar oluşturdum,cinsiyeti belli olunca şu da aklımda olsun diye fikirler not aldım.Bebek eşyaları-oda takımları,baby shower partisi,lohusa şerbeti takımı,yazlık elbiseler arasında saatler geçiriyordum... Şimdi ne aklıma geliyor bunlar,ne de umrumda... Ya yanımda olmazsa o gün diye düşündüğüm anda derin nefesler alıyorum artık.Boşa kalıp ağlamamak için deli danalar gibi çalışır oldum.Temizlik için doğru gün olduğuna karar verdim bir kez daha.Ameliyat-hastane-tedavi-misafir telaşı başlamadan düzene girsin herşey istiyorum artık.O zorlu günler gelmeden bitsin istiyorum bütün teferruat.Onun dışında bişey olsun istemiyorum ilgilendiğim.Aklımda sadece o olsun istiyorum...
Süslemeleri koliledim,fikirlerim kayboldu,heyecanım rafa kalktı perşembeden beri..Kışlık bir giysiyle 9ayı tamamlamak bile umrumda değil artık.Saçlarıma ne zamandır şekil vermiyorum,ne zamandır makyaj çekmecemi açmıyorum hatırlamıyorum... O olmadan ne anlamı varki bütün bunların? Güzel günler hayal etmenin ne anlamı varki o yanında olmadıktan sonra? Sıkıntısını içine attığı için midesi-barsakları bozulmuşken rol yaptığını anlamamak için aptal olmak gerekmez mi?Tanımıyor muyum ben sanki ömrüne ömrümü kattığımı?İştah kapanmasının,işe gitmek istememesinin,akşamları oturduğu yerde uyuyakalmalarının sebebi bahar mı dersin? O der ancak bunu,beni kandıramaz ki...Belki insanlara hemen güvenecek kadar safım,belki kendimi heba edecek kadar özveriliyim ama aptal değilim ki...
Mantık üzerine kurduğum evliliğimin bu kadar büyük bir sevgiye dönüşeceğini bilemezdim...Ona güvendiğim için evlendim onunla...Boşa da çıkarmadı güvenimi..Bazen ağzından "oğlum" diye çıktığı için istiyorum ona bir erkek evlat vermeyi.Şimdi daha çok istiyorum hatta.Bu zor günlerimizde ışığımız olsun,gözlerindeki pırıltı olsun istiyorum oğlumuz...
Allahım onu başımdan eksik etmesin de kızında da değilim oğlunda da....

Aysecim,canim benim o kadar duygulandim ki resmen kendim yasamis kadar hissettim yasadiklarini,yazdiklarini okurken gozyaslarimi tutamiyorum,arkasindan dualarimi siraliyorum,allahim daha dogmamis meleginin yuzu suyu hurmetine hayirlisiyla verecektir derdinizin dermanini sen hic merak etme,ne olur icini ferah tut ve aklina hic kotu bisey getirme,bunlarin hepsi sinav hepsini allahin izniyle atlatacaksiniz,yaz gelecek gececek eylul ayinda miniginizi kucaginiza aldiginizda bu gunlerinizi hatirlamicaksiniz bile..adak ada aysecim,hersey yoluna girdiginde adaginizi yerine getirirsiniz,hic kotu seyler dusunme,kiyafetmis susmus pusmus bunlar muhim degil,allah saglik versin huzur versin,rabbim ucunuzu birbirinize bagislasin,amin.

MasaAllah canim. Allah nazarlardan saklasin en zor imtihaniniz bu olsun ve geçip gitsin biran önce ve yine bebisinize askiniza odaklanin. Rabbim gönlün gibi güzellikler nasip etsin sana daima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…