- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.961
evvvet canım ben dedim,gece şırdancı ünala gidiceksin 2,3,4,5,6 tane yiceksin :)))
bu hafta sonu gitme durumum var aslında ama yola çıkmaya korkuyorum anteple adana arası 2,5-3 saat bişey olurmu diye korkuyorum,gidemem heralde.
arkadaşın semineri varmış c.teside burcu güneşin konseri çokta güzel olurdu ama gidemem..baran türkü evini biliyomusun?
Canim benim Rabbim en kisa. zamanda sana da nasip etsin insallah. Hep dua ediyorum sizlere.ayy tatlim cok sevindim senin adına maşallah bi melek geliyor desene.
Merhaba kızlar Nasılsıniz? Benim şu dizimde ki yırtık canımı yakıyor. Ayakta hiç duramıyorum ama okulda mecbur saatlerce ayakta kalıyorum. Bata da bir hafta kaldı ve hiç bir belirti yok. Bende durumlar böyle. .
Ayşem canım dualarımız hep seninle..
Bu arada şirin nerelerde ya görünmüyor ortalıkta. .
Günaydın kızlar.
70.000'i aştık sayenizde.1 günde bitirebilecek kadar çok sevildiğimi bilmiyordum.Aklıma geldikçe gözlerim doluyor.Allah hepinizin muradını versin,sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah.Fazlasını da şifa bekleyen diğer müslüman kardeşlerimize armağan ediyorum.Rabbim herkesi sevdiklerine bağışlasın.
Dün herhangi bir pazar yaşadık yüreğimle.Pikniğe gittik,güldük,oyun oynadık.Kimse konuyu açmadı,gerginlik olmadı.Ama akşam yapmamız gereken konuşmayı yaptık eşimle.Hem ağladık hem konuştuk.Beni hastanedende ameliyatındanda uzak tutmayacak.Kimsenin de tutmasına izin vermeyecek.Eve git derse evden kaçar hastanenin bahçesinde sabahlarım diye yemin ettim.Kınamayın beni.Ne evime girebilirim o yokken ne başka bi eve.Annem bile derman olamaz o yokken.Söz verdim ona.Kendime de,bebeğime de iyi bakacağım.İkisi için ayakta duracağım.O da yanımda kalsın diyecek herkese.Sandalyede sabahlamaya razıyım.Yeterki aynı odada olalım.En büyük korkum buydu.Eşimden de destek görünce daha çok rahatladım.Bi de hayırlısıyla ameliyat olmadan ilaçla tedavi olsaydı.Derdi veren dermanını da verecektir.Bizim de en büyük imtihanımız bu olsun inşallah.Allahım evlatlarımızla ve sevdiklerimizle imtihan etmesin bizleri bir daha.
Okunmuş sular,şifalı ayetler okuyacağım eşime.Ağlamakla geri gelmiyor zaman.Elbette ağlıyoruz taştan değiliz hiçbirimiz.Ama dua etmek de beni en çok rahatlatan şey.
Allah hepinizden razı olsun tekrar.Bu zor günlerde yanımda oldunuz ya Allah da sizi en zor günlerinizde yalnız bırakmasın....
canım çok geçmiş olsun,bende düne kadar herhangi bi bulantı baş dönmesi vs.bişey yoktu ama dün akşam inanılmaz başım döndü bayılıcam zannettim ve midem bulandı buğünde vardı ama çok hafifti,kasık ağrısına gelince adet tarihimin olduğu zamanda yani 3-4 haftalıkken çok fazlaydı geceleri sancıya uyanıyodum ama şimdi yok çok şükür.
şimdi nasılsın herhangi bi değişiklik var mı?
kuruntu yapma artık incim,geçenlerde demiştim sana yolk sac vs.bunlar alttan bakıldığında görünür dedi dr ama gerek yok dedi sende karından baktırdın sıkıntı yok yani kalp atışlarına gidene kadar bekle evham yapma.
kuzum ya dünden beri bulantım başladı( başım dönüyo,ağzımın hiç tadı yok ( uykum hemen geliyor:)))
İnşaallah çarşamba gideceğiz duymak için...kuzum kalp atışlarını duymuşmuydun sen ?:44:
Evet canım hoca yok dedi Elhamdülillah...Hoca yok dediyse yoktur sıkma canını.ya bu kilit koruyucu bir unsur hamile kalamayana bile takıyorlar bebek güzel yerleşsin diye valla inanıp inanmamak insana mahsus ama ben çok inanıyorum benim bebeğimi koruduğuna.önceki bebeklerde bir tedavi olmadım canım iğneyi bu bebekte kullandım iki tane kaybetmeden vermiyorlarmış iğneyi(((illa bu acıyı yaşa diyorlar yani
İnşaallah canım içime su serptin Rabbim senin bütün sıkıntılarını gidersin zor zamanlarında yardımcın olsun...Canım kalbini ferah tut Mevlam hayırlısını yazsın hakkımızda bebeğini de koruyacak Mevlam inşallah
Allah gani gani rahmet eylesin canım,bian çok kötü oldum rahmetli deyince,nur içinde yatsın..
iğnenin sivri ucunu yan tarafa getir,ilk girdiğinde hafif acıyo ama soğukkanlı ol ve derin nefes al o zaman zorlanmıyosun,şimdiye kadar kaç tane iğne yaptın?
inşallah tedaviye gerek kalmadan rabbimin bi mucizesi olur kuzum,tedaviye gerek kalmaz.
eşin tam adanalı desene:))
2008 müh.fakültesinden mezunum canım,eşin kaç mezunu?
canım yırtıkla nasıl durabiliyusun hemde ayakta(((
bende olmadı ama k.babamda vardı ve acısından duramıyodu ameliyat oldu,tedavi felan olmadın mı?
hakkaten sirin nerelerde yaa,acaba yoğun mu?
bende kışlıkları kaldırıyorum şimdi,yazlıları çıkardım onları makinaya atıp sericem anlıcan temizlik başlıyo bende yavaş yavaş :))
Sağol canım benim. Teşekkür ederim. Şirine üzüldüm ya çok mu hasta acabaCanim benim Rabbim en kisa. zamanda sana da nasip etsin insallah. Hep dua ediyorum sizlere.
Canim ya cok gecmis olsun, isin dolayisiyla oturamiyorsudur da .Allah yardimcin olsun.
Bu arada sirin grip olmus. Yatiyormus.
Ya canım benim; bende hiç bi değişiklik yok. arada karnım agırıyor geçiyor. Ne baş dönmesi, ne mide bulantısı, öğürme, tiksinme hiçbişi yok maşallah
İnşallahh bundan sonra da olmaz. bugün tam 7 haftalıgız.İnşallah kalp atışlarıda duyarım. Bakalım neler olacak.
Çok ehvam yapıyorum canım napim.
Bu arada benim ailem Hatay da yaşıyor. Geçen yazda kahramanmaraş a gitmiştik dolaşmıştık oraları.
ailemin yanına giderken adanaya kadar uçakla geliyorum . Ordan sonrası otobüs. Malum Hatay havaalanına direkt uçuş yok.
Haziran veya ağustos ta gidicez bakalım kısmet olursa.
ikimizin yaptığı resmen işkence yaaaaaa:))
neyse canım boşverelim bu yemek konularını.
ya ben tam olarak anlamadım kanamalı alan demişin sorun ne?
İyi geldi ikimize de pazar günü.Açıkhava yordu biraz ama stres atmaya yetti.canım moralli bi pazar geçirmenize çok sevindim emin ol nice pazarlar geçiriceksiniz.
ayın kaçında tahlil sonuçları çıkıcak?ilaç tedavisi ne zamana kadar sürücek?
herzaman dularımızdasın ve çok sevildiğini unutma !!!
Dediğin gibi olmuş Feyzacım.Dün dayanamadım eve gitmeden acile girdik.Dr dinlenirsen geçer dedi.Geçmezse gel tekrar kadın doğumcu çağıralım dedi.Evde de oldu 1 kere uzanınca geçti.İyiyim çok şükür.Eşim için,bebeğim için iyi olmak zorundayım artık ....Korkma canım benim stresten veya yediğin birşey dokunmuş olabilir. Geçen gece canım kokoreç istedi ayıptır söylemesi hem de meşhur bir yerden aldık hepimiz yedik kimseye birşey olmadı ben öyle kötü oldum ki birden başım dönmeye miğdem bulanmaya başladı felaket derecede kustum ve affedersiniz bir de ishal başladı meğer besin zehirlenmesi olmuşum o kadar kusunca iki gün başım ağrıdı. Dikkat et kendine öpüyorum
Canımsın.İnşallah gerek kalmasın bitanem.İnşallah...Canim benim her zaman yanindayiz. Burada aile gibi oduk. Aranizdaki sevgi o kadar guclu ki ben inaniyorum cabuck atlatacaksiniz hatta belki de ameliyata bile gerek kalmayacak. Her daim dualarimdasiniz.
Günaydın canım daha iyiyim.Dr olur bu aylarda dedi.Stres,sıkıntı,fazla koşturma,vitaminsizlik yapabilir dedi.Ayşem naptın nasıl oldun , meraklardayım
İyi geldi ikimize de pazar günü.Açıkhava yordu biraz ama stres atmaya yetti.
Bu cuma yada pazartesi tahliller çıkacak.16mayısta başka bi profa görüneceğiz.O zamana kadar beklemedeyiz.Eğer o dr da ameliyat derse ondan sonra hemen yatacak.Yani beklemektense bi an önce olsun bitsin istiyoruz ikimizde.Beklemek insanı çok geriyor.Çok sağol canım karşılıklı herşey...
Dediğin gibi olmuş Feyzacım.Dün dayanamadım eve gitmeden acile girdik.Dr dinlenirsen geçer dedi.Geçmezse gel tekrar kadın doğumcu çağıralım dedi.Evde de oldu 1 kere uzanınca geçti.İyiyim çok şükür.Eşim için,bebeğim için iyi olmak zorundayım artık ....
Canımsın.İnşallah gerek kalmasın bitanem.İnşallah...
Günaydın canım daha iyiyim.Dr olur bu aylarda dedi.Stres,sıkıntı,fazla koşturma,vitaminsizlik yapabilir dedi.
Sevindim canım akşam seni çok merak ettim sen aklımdayken yatınca da rüyamda seni gördüm ikimiz aynı hastanede doğum yapmışız ikimizin de oğlu olmuş bak diyorum ağrıların doğumdanmış:))))
:) Sen nasıl birisin ya.Beni hiç görmeden defalarca rüyanda gördün.Rabbim kalbinin güzelliğine versin inşallah.Allah hayır getirsin.Bende 3-4 gündür annemle uğraşıyorum.Kavga-tartışma-yıkım-korku-sinir hepsi var.Çok gergin oluyorum uyanınca.Bugünde sen hiç sevmiyorum diye bağırırken uyandırdı eşim.Benimi diyor garibim.Sıkıntıdan kabuslar görmeye başladım anlayacağın.
Geçen hafta bugün bebeğimin cinsiyetini merak ediyor,cumartesi temizlik yapacağız diye seviniyor,nisanın bitmesi için ecel terleri döküyordum işyerimde... Bebek ve hamileliğe dair ne kadar site varsa üye oldum,beğendiklerime kısayollar oluşturdum,cinsiyeti belli olunca şu da aklımda olsun diye fikirler not aldım.Bebek eşyaları-oda takımları,baby shower partisi,lohusa şerbeti takımı,yazlık elbiseler arasında saatler geçiriyordum... Şimdi ne aklıma geliyor bunlar,ne de umrumda... Ya yanımda olmazsa o gün diye düşündüğüm anda derin nefesler alıyorum artık.Boşa kalıp ağlamamak için deli danalar gibi çalışır oldum.Temizlik için doğru gün olduğuna karar verdim bir kez daha.Ameliyat-hastane-tedavi-misafir telaşı başlamadan düzene girsin herşey istiyorum artık.O zorlu günler gelmeden bitsin istiyorum bütün teferruat.Onun dışında bişey olsun istemiyorum ilgilendiğim.Aklımda sadece o olsun istiyorum...
Süslemeleri koliledim,fikirlerim kayboldu,heyecanım rafa kalktı perşembeden beri..Kışlık bir giysiyle 9ayı tamamlamak bile umrumda değil artık.Saçlarıma ne zamandır şekil vermiyorum,ne zamandır makyaj çekmecemi açmıyorum hatırlamıyorum... O olmadan ne anlamı varki bütün bunların? Güzel günler hayal etmenin ne anlamı varki o yanında olmadıktan sonra? Sıkıntısını içine attığı için midesi-barsakları bozulmuşken rol yaptığını anlamamak için aptal olmak gerekmez mi?Tanımıyor muyum ben sanki ömrüne ömrümü kattığımı?İştah kapanmasının,işe gitmek istememesinin,akşamları oturduğu yerde uyuyakalmalarının sebebi bahar mı dersin? O der ancak bunu,beni kandıramaz ki...Belki insanlara hemen güvenecek kadar safım,belki kendimi heba edecek kadar özveriliyim ama aptal değilim ki...
Mantık üzerine kurduğum evliliğimin bu kadar büyük bir sevgiye dönüşeceğini bilemezdim...Ona güvendiğim için evlendim onunla...Boşa da çıkarmadı güvenimi..Bazen ağzından "oğlum" diye çıktığı için istiyorum ona bir erkek evlat vermeyi.Şimdi daha çok istiyorum hatta.Bu zor günlerimizde ışığımız olsun,gözlerindeki pırıltı olsun istiyorum oğlumuz...
Allahım onu başımdan eksik etmesin de kızında da değilim oğlunda da....
Geçen hafta bugün bebeğimin cinsiyetini merak ediyor,cumartesi temizlik yapacağız diye seviniyor,nisanın bitmesi için ecel terleri döküyordum işyerimde... Bebek ve hamileliğe dair ne kadar site varsa üye oldum,beğendiklerime kısayollar oluşturdum,cinsiyeti belli olunca şu da aklımda olsun diye fikirler not aldım.Bebek eşyaları-oda takımları,baby shower partisi,lohusa şerbeti takımı,yazlık elbiseler arasında saatler geçiriyordum... Şimdi ne aklıma geliyor bunlar,ne de umrumda... Ya yanımda olmazsa o gün diye düşündüğüm anda derin nefesler alıyorum artık.Boşa kalıp ağlamamak için deli danalar gibi çalışır oldum.Temizlik için doğru gün olduğuna karar verdim bir kez daha.Ameliyat-hastane-tedavi-misafir telaşı başlamadan düzene girsin herşey istiyorum artık.O zorlu günler gelmeden bitsin istiyorum bütün teferruat.Onun dışında bişey olsun istemiyorum ilgilendiğim.Aklımda sadece o olsun istiyorum...
Süslemeleri koliledim,fikirlerim kayboldu,heyecanım rafa kalktı perşembeden beri..Kışlık bir giysiyle 9ayı tamamlamak bile umrumda değil artık.Saçlarıma ne zamandır şekil vermiyorum,ne zamandır makyaj çekmecemi açmıyorum hatırlamıyorum... O olmadan ne anlamı varki bütün bunların? Güzel günler hayal etmenin ne anlamı varki o yanında olmadıktan sonra? Sıkıntısını içine attığı için midesi-barsakları bozulmuşken rol yaptığını anlamamak için aptal olmak gerekmez mi?Tanımıyor muyum ben sanki ömrüne ömrümü kattığımı?İştah kapanmasının,işe gitmek istememesinin,akşamları oturduğu yerde uyuyakalmalarının sebebi bahar mı dersin? O der ancak bunu,beni kandıramaz ki...Belki insanlara hemen güvenecek kadar safım,belki kendimi heba edecek kadar özveriliyim ama aptal değilim ki...
Mantık üzerine kurduğum evliliğimin bu kadar büyük bir sevgiye dönüşeceğini bilemezdim...Ona güvendiğim için evlendim onunla...Boşa da çıkarmadı güvenimi..Bazen ağzından "oğlum" diye çıktığı için istiyorum ona bir erkek evlat vermeyi.Şimdi daha çok istiyorum hatta.Bu zor günlerimizde ışığımız olsun,gözlerindeki pırıltı olsun istiyorum oğlumuz...
Allahım onu başımdan eksik etmesin de kızında da değilim oğlunda da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?