- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.981
Yazmadığımda kendimi iyi hissedemiyorum.Saatlerce yazmak geliyor içimden.Küçük bi ajandam var.Evde yalnız kaldığım bi günü denk getirebilsem oturup yazacağım herşeyi.Mühim olan eşinmiş..Destekçin,sırdaşın,dostunmuş,kankanmış,ortağınmış meğerse.O olmadan ne beklediğin meleğin tadı varmış,ne yarına uyanabilmenin mutluluğu...Bunu unutmamak gerekiyor aslında.Aysecim,canim benim o kadar duygulandim ki resmen kendim yasamis kadar hissettim yasadiklarini,yazdiklarini okurken gozyaslarimi tutamiyorum,arkasindan dualarimi siraliyorum,allahim daha dogmamis meleginin yuzu suyu hurmetine hayirlisiyla verecektir derdinizin dermanini sen hic merak etme,ne olur icini ferah tut ve aklina hic kotu bisey getirme,bunlarin hepsi sinav hepsini allahin izniyle atlatacaksiniz,yaz gelecek gececek eylul ayinda miniginizi kucaginiza aldiginizda bu gunlerinizi hatirlamicaksiniz bile..adak ada aysecim,hersey yoluna girdiginde adaginizi yerine getirirsiniz,hic kotu seyler dusunme,kiyafetmis susmus pusmus bunlar muhim degil,allah saglik versin huzur versin,rabbim ucunuzu birbirinize bagislasin,amin.
İnşallah.Hepimize canım...MasaAllah canim. Allah nazarlardan saklasin en zor imtihaniniz bu olsun ve geçip gitsin biran önce ve yine bebisinize askiniza odaklanin. Rabbim gönlün gibi güzellikler nasip etsin sana daima
tubilosh merhaba canım umarım hatırlamışsındır beni nasılsın . az kalmış senin doğumunada rahat geçiyormu hamileliğin inşallah herşey yolundadır
ooo selam canım hatırlamazmıyım yaa :)
iyiyim hamd olsun.göbüş büyütmekle meşgulüm
şu an tam olarak 12,5 kilo almış bulunmaktayım. dikkat ediyorum ama naapim iştahım çok açık
geceleri rahat yatamıyorum artık.düz yatsam ha bire tekmeliyor. sağa dönünce de çok rahat ettiğim söylenemez.bol bol soluma yatıyorum ama vücut kendi düzenini değiştiriyor sanırım.daha az uyuyorum.
eveet kaldı 8 buçuk haftam zaman su gibi geçiyor.
1 ay daha bekler sonra bebişin ihtiyaçlarını alırım. zaten oğluşumdan kalan bir dünya şeyimiz var o yönden şanslıyız
sen nasılsın canım?
kolay geçiyordur inşallah hamileliğin.
------------------------------------------
SELAM KIZLAR GÜNAYDINNNN
nasılsınız bakalım?
ayşem,kuzum sen nasılsın tatlım?
hepimiz burada birbirimize destegiz.sakın kendini yalnız hissetme tamam mı?
öncelikle Allah sonra da biz yanındayız.hepppsi gelip geçicek Rabbimin izniyle.
önemli olan Rabbime tevekkül edip,buna da şükür diyebilmek.imtihan dünyası işte...
seni çok seviyorum unutma tamam mı
bu arada kızlar beni gören dio ki kızın olcak dimi
ne alaka diyorum,ilk hamileliğime hiç benzemiyormuş.
popidik genişlemiş azcık ve yanlardan almışım kiloyu.her hamilelik aynı değil demekki.
bi kabul ettiremedim etraftaki insanlara oğlum olcaanı ya
ben yine de bi dr a gidip pipi resmi çektireyim bari.elimde belgem olsun
gerçi bende görmedim daha pipiş felan ama bu hafta görürüm heralde.....
Çok sağol tubiloshum.Allahım verecektir dermanınıda.Dua ediyoruz bol bol.
Görünüş ve yediklere göre herkes bişey söylüyor ama tam tersi de çıkabiliyor.Yolda gören bile oğlunuzmu olacak diyor bana.Hala önde top gibi karnım.Zaten oğlunda kızında değilim artık.Eşime söz verdiğim için bakıyorum kendime.Ve o sabiye üzüldüğüm için.Moral olarak ona çok şey veremiyorum bu aralar ama en azından beslenme konusunda es geçmeyim garibimi diye yiyorum.Zorla da olsa.Merak bile etmiyorum artık.Hastanede koştururken bi ara uğrarım bende kadın doğum bölümüne iyimi diye bakarım yeter.Zaten test falan yaptırmayacağım üçlü falan.Allahım dert üstüne dert vermez inşallah.Nisan çıksın işler hafiflesin,evimi temizletiyim artık hamileliğimin tadını çıkarayım derken neler geldi başımıza.Allahım daha beterinden esirgesin tabi bunada hamdolsun.Her hamileliğin sıkıntısı başkaymış.Kimi bebekten,kimi kendinden,kimi sevdiklerinden çekiyormuş.Bana da bunu uygun görmüş Rabbim.Allah ömür versin eşime başka da bişey düşünemiyorum artık...
AMİNN canım benim.çok haklısın.Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.
herşeyde vardır bir hayır canımcım.ameliyatı atlattıktan sonra başlarsın hamileliğinin tadını çıkarmaya.
o zaman biraz daha büyümüş olur bebiş,eşinle hareketlerini izlersiniz
size moral ve heyecanınızın geri gelmesine yardımcı olur.
mühim olan birbirinizin yanında olmanız.eşin de zaten uzak tutmayacakmış seni hastaneden vs.
sana tek birşey kalıyor,hem bebişini geri plana atmıcan hemde eşini... onlar senin canların.
bebişinle de konuş,onunla ilgilen.eşinin de yanında olucan sürekli.
Rabbim bu süreçte kolaylıklar nasip etsin inşallah size.
eylül ayında minik meleğiniz kollarınızda yeni hayatınızın tadını çıkaracaksınız Rabbimin izniyle
İnşallah canım benim. Eşim gerçekten bi Adanalı:) bende adana gelini oldum işte. Eşim de 2009 işletme mezunu. Belki tanışıyorsunuzdur.
Bende geçen hafta öğrendim canım yırtık olduğunu rapor vericekti ama istemedim. Yıl sonu gösterisine hazırlıyorum çocukları bırakamam onları. Bende kışlıklarla yazlıkları değiştirdim ama bir sürü yazlık kıyafet ütüsü var ya
Sağol canım benim. Teşekkür ederim. Şirine üzüldüm ya çok mu hasta acaba
Bende adana hatay arasındayım canım gel misafirim ol:)
ayşedurmaz;
tatlım naptın yavrunun cinsiyeti belli oldumu ?
Olmadı canım.Şiş diyor dr.Bana da gösterdi ne kıza benziyor ne erkeğe dedi.Şişlik inerse kızmış.Pipi büyürse erkek.Şu an çok da önemi kalmadı kızın erkeğin.Belki de 2-3 ay gidemem dra.Öncelik eşimde şu an.Herkesten herşeyden önce o...
hayırlısı cnm bnm.Hayırdır ne oldu ki eşine bi sıkıntı mı var mevzuyu blmediğim için :s:18:
Eşimin beyninde tümör çıktı geçen hafta.Ameliyat şart diyorlar.Zararsız,kanser falan da değilmiş.Ama ameliyat olması şart.16mayıstan sonra belli olacak kesin tarihi.Anlayacağın bebekle falan ilgilenecek takat kalmadı bende(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım çok geçmiş olsun..çok şükür ki kötü huylu olmaması büyük şans... hep deriz ya beterin beteri var diye gerçekten çok doğru.. Allah beterinden saklasın tatlım.. sen de güçlü olmaya çalış ki eşin seni öyle görüp üzülmesin.. bebeğini de ihmal etme.. unutma sen iyi olursan ikiside iyi olacak.. kadınlar evin direği çünkü.. Allaha emanet olun ...
canım çok zor günler geçirmişsin sen ya. Rabbim bir daha yaşatmasın oğlunda daha iyi olacak eminim.hamilelik öncasi yaşadıklarını biliyorum canım tedavi doğumdan sonra bırakılmıştı. Mucize bebek diyorduk ya. rabbim doğumunuda şifanla birlikte verecetir inşallah. merak ettim hastalığın içinde kontroller yapılıyormu feyza yoksa tedavi şimdi sadece bebeğe yönelik mi?
Üzülme bebeğinin sana ihtiyacı var.
Üzülme eşinin sana ihtiyacı var.
Ben taştan mıyım?Öyle mi görünüyorum yoksa?Siz olsanız üzülmez misiniz dediğimde yutkunmayın o zaman karşımda.Üzülmezdim dik dururdum diyinde ben de inanayım güçlü olmam gerektiğine.....
yanlış anlama sana yazmadım bunları....bu cümleleri duymaktan gına geldi 3-5 gündür.Biri de demiyorki gel sarıl bana da ağla... Bırakında üzüleyim bende.O benim herşeyim.Onsuz ne çocuk doğurmak istiyorum,ne nefes almak istiyorum,ne yarını hayal etmek istiyorum.üzülüyorum işte,kahroluyorum.içim yanıyor.eriyorum günlerdir.hiçbişey umrumda değil.kendimden bile geçtim ben.
canım seni çok iyi anlıyorum inan.. büyük bir sınavdan geçiyorsun ve üzülmemen imkansız.. tabii ki üzüleceksin acını yaşayacaksın ama üzül üzül nereye kadar... üzülüp durunca herşey yoluna mı girecek.. karnında günahsız bir melaike varken onu düşünmenden daha doğal ne olabilir ki?
burda herkes sana destek olmak ve moral vermek için yazmış olmalı bunları.. keza ben de öyle.. ne zamandır belli bu durum bilemiyorum ama ben bugün duydum ve sana moral olsun diye içimden gelenleri yazdım..
geçen günlerde(1 ay içinde) başıma gelenleri sana yazayım da özelden seni anlayabildiğime inanasın..
hemen hemen aynı tarihler canım benim sat 19 mart bat 16 nisan 12-13 nisanda da öğrendim.
aynen canım bana da diyolardı bulantı felan yokmu diye dün başladı şimdilik ağır bulantı değil sadece akşam başım çok kötü döndü,bulantım arttı ama uzanınca hafifledi.
buğün hafiften bulantım var,geçen hafta keseyi gördük 9 mayısta kalp atışları için gidicez,sana ne zaman gün verdi kalp atışı için?
11 mayısda gidicem kalp atışı için ve aç gel dedi
kan tahlili yapılıcak. günler çabucak geçsinde duyalım miniciğimizin kalp atışlarını
çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?