Bol bebiş topiği

canım sana özelden upuzun bir mesaj yazmıştım silindi yazıcam bak yeniden...

Eşin konuşsaydı şirketiyle belki bişeyler yaparlardı.En azından parasını yatırırsınız kendiniz.Faydalanırsınız herşeyden. İnşallah bi kapı daha açar Rabbim.

Eşin konuşsaydı şirketiyle belki bişeyler yaparlardı.En azından parasını yatırırsınız kendiniz.Faydalanırsınız herşeyden. İnşallah bi kapı daha açar Rabbim.

canımcım bizim iş karışık ya.
eşimin abisinin iş yerindeki patronu eşimin sigortasını yatırabilecegini söylemişti.
yaklaşık 2 yıldır sigortamız yatıyordu.ama tam doğuma yaklaşınca böyle olması sıkıntı oldu.
eşim araç alım satımı yapıyor.kendi işimiz yani.evlendim evleneli eşimin işe gittiğini bilmem hiç.7/24 beraberiz evdeyiz
askere nasıl gidicek hiç bilmiyorum :18:

belki dediğin gibi doğum olacagı ay yatırırsak parasını belki olur.
sigorta olmadan zor yaa...
muayene,ilaçlar,doğum,doğum sonrası bebiş için ilaçlar vs...
Rabbim bir kapı açar inşallah...

30 gün dolmadan muayene olamazsın.Ona dikkat et.Yani dün başladı bugün doğum mümkün değil.1 ay önce başlatın ssknızı. 30 günü doldurmalısınız.340 tl yatırırsınız 1 ay için.Bütün masrafları karşılamaktansa 340 vermek daha mantıklı.Tanıdık biri de yapar bunu.Sadece şirketinde ssklı olarak gösterecek eşini.Parasını siz ödersiniz olur biter.Zor bi dönem olur sizin için.Hele de İstanbul gibi bi yerde.

Ayşecim hep aklımdasın hastaydım giremedim hiç siteye ama hep dualarımdasın canım... Rabbim tez Zamanda şifanızı verecek inşallah...
Geçecek bu sıkıntılı günleriniz... Bebeğinizle yepyeni bir hayata geçeceksiniz sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah

Geçmiş olsun canım sanada.Allah şifa versin.Amiiin inşallah geçecek şirin.İnşallah...

Rabbim eşine sağlık versin sizi birbirinize bağışlasın..
Heran aklımdasın her gittiğim sohbette ağzı dualı insanlardan dua istiyorum...
Gece yatarken bile Abimizin adını bilmediğim için ''Ayşenin eşine'' diye dualar ediyorum
Senin gergin olman çok normal zaten hamile olunca gergin oluyorsun üstüne yaşadığiın kolay değil.
Mevlam kaldıramayacağımız yük yüklemez bize sen dualarınla dualarla atlacaksın...
Rabbim sağlıkla sonuçlandırsın en kısa zamanda...
Son olarak eşinin yanında ağlama ama yanlızken ağlaman gelincede tutma. Tutmak hiç iyi değil sinir vucutta kalıyor bende oldu kaç kez ters tepti vücudum.
Mevlam hepimizin eşini evladını birbirimnize bağışlasın...

Canım kardeşlerim s,izden dua bekliyorum sabah 11 de randevum var kalp atışı için gideceğiz Rabbim müjdetle dönmeyi nasip etsin tam 7+1 içindeyiz... kızlar duyarız demi
İşte o zaman içim rahat olacak Bebişim canlansın yavaş yavaş hamilelik moduna gireyim şimdilik tam kaptırmadım kendimi

Hayırdır canım geçmiş olsun inşaaallah önemli bir sıkıntı yoktur..

Geçti çok şükür canım grip oldum kafamı kaldıramadım 3 gün yattım canım faranjitte çevirmemesi için biraz fazla dikkat ettim bol bol uyudum iyiyim şimdi hamdolsun canım... Sağolasın dilekçim

Geçmiş olsun canım sanada.Allah şifa versin.Amiiin inşallah geçecek şirin.İnşallah...

Sağol canım benim... Rabbim kimseleri şifasız bırakmaz eminim sizinkide biranda geçecek canım... Allah yardımcınız olsun Allah'a emanet olun canım benim

Dilekçim sıkılma hayırlısıyla duyacaksınız canım ilk pıt pıtları sonra cinsiyeti hepsi bir bir gelip geçecek hayırlısıyla sıkılma canım benim dualarındasın herzaman... Allah'a emanet olun canım benim

İnşaallah Feraycım inşaallah güzel duaların için çok teşekkürler darızı en kısa zamanda sana
Senlede belirtileri pıtpıtları konuşalım inşaallah...

Allah razı olsun.Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sizlere.O kadar sıcaksınızki içimi ısıtıyorsunuz.Amiinn duaların için.

İnşallah duyup geleceksin o minik pıtpıtları canım benim.İçin rahatlayacak bu sefer de farklı şeyleri takacaksın kafana.Hiç bitmeyecek emin ol.İnşallah hiçbir sorun olmayacak ve mutlu döneceksin buluşmanızdan.

Günaydın herkese.
Tetanoz aşısını druma sordum yaptır dedi ,o yüzden sağlık ocağına uğradım gelirken. Tatillermiş. Nasıl iş anlayamadımBelediye işçileri,sanayi işçileri vs işçiler çalışıyor işçi bayramında memurlar tatil.Devlet bazen hakikaten saçmalıyor Neyse yarına kaldı aşı.Temizlikten önce yaptırmam iyi olur mu ki? 3-4 gün ağrısı oluyor dediler haftaya mı bıraksam acaba?İlla 20.haftanın içinde mi olmak zorundaki bu aşı?Sonra olsa problem olur mu ki?Fikri olan var mı?

Kendi sorumu kendim cevapladım araştırıp.Çoğu kişide 1 hafta sürebilen kol ağrısı,uyuşma olabiliyormuş.Hiç sırası değilmiş aşının.Tatil olması işime yaradı.Haftaya yaptırırım aşımı.Oturur çekerim acısını.Temizlikte sıkıntı olmasın bana.

Ayşecim günaydın...

Ben başka bi doktora gideyim mi ? 15 mayıs çok geç dimi ?

doktor acaba benden ümitli değilmiydi? Düşerse o zamana kadar düşer diye mi düşündü ki?

Kafamada takmıyorum fakat hep kötü rüyalar görüyorum.

Hep düşük yapıyorum. 3-4 kere gördüm.

Ve en kötüsü de gördüğüm her rüya çıkar. bunu da herkes biliyor :26::26:

Günaydın canım.Doktorun verdiği tarih doğru oluyor hep.Bende ilk randevumda 15 gün bekletecek boşuna diyerek başka bi dra gittim o da aynı tarihi söyleyince anladım sabırsızlandığımı.Doktorlar biliyorlar bu işi.Tabi işinin ehli olanlar.Doktoruna güveniyorsan hiç çabalama boşuna.Kötü rüyaları da hep kafana taktığın için görüyorsun bence.Hamileleri pek rahat bırakmazlarmış.Bende sürekli ağlayarak ve kabus görerek uyanıyorum.Hiç boş gecem yok gibi bişey.Kimseye anlatma kötü rüyalarını.Uyanır uyanmaz da Ayetel Kürsi oku sadece.Kendini şartlama düşük olacak diye.Ben doktoruma düşük olursa önlem almayacakmısınız bunun için dedim.Sen amuda kalkıp öyle yaşasan da düşecek olan düşer dedi.Dikkat edeceksin sadece dedi.Eksik olan gebelikler Allah tarafından sana da zarar vermeyecek şekilde sonlanırmış.Bunu hem din alimleri,hem de drlar söylüyor.Daha kan pıhtısı iken düşmesi 5-6 aylıkken düşmesinden daha iyi diyor dr.Seni tehlikeye atmaz sadece adet kanaması gibi olur diyor.Ve bilki eksik gebelik belki de senin hayatın boyunca çekeceğin bir sıkıntının engellenmesidir diyor.İçini ferah tut.Kimse bebeğinin eksik olmasını istemez.Rabbim de bunun önlemini bizim haberimiz yokken alıyor düşükle sonuçlandırarak.Onun eksik olması sana tutunamadığını gösterir bu açıdan düşün.Elleri,ayakları,organları tam değilki tutunup büyüyemedi.ALLAH ESİRGESİN TABİ BEN DÜŞÜK YAPANLAR İÇİN KONUŞUYORUM.Kimsenin başına vermesin Rabbim.İnsan o heyecana kapılınca bitmesi çok kötü olur.Ama dediğim gibi elhamdülilllah inancımız var.Veren de O alan da O.
Sen Yasin oku bol bol.Elini karnına koyup Ya Bari diye dua et.Sağlıklı,eksiksiz bir bebeğin olsun inşallah.Doktor için de acele etme.
Uzun yazdım kusura bakma ama insan geçince aynı sıkıntılardan ister istemez herşeyi söylemek istiyor.

Allah razı olsun canım. Birde uyku düzensizliğim başladı? sende de oluyor mu? sabah 4-5-6 gibi kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum.

Düşeceksede her türlü düşer. biz ne yaparsak yapalım. Temennim büyükken kaybetmemek. Onun acısı daha büyüktür. Bunu yaşayan bir çok kadın var.

Allah kaldıramayacagımız yükü vermiyor elbette. Göğüs ağrılarım, karın ağrılarımda olmasa hamile oldugumun farkına varmıcam Çok şükür hiç daha midem bulanmadım. bugün 7+3 olduk. Benim tahminim.

Bu haftayıda atlatırsam yırttım demektir.

Son düzenleme:

Evet bende de hala var uyku düzensizliği.Sabah 5-6 gibi uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum.Hala daha.Pazar günleri çok işime yarıyor bu durum.Eşim uyurken ütü yapıyorum.Çamaşır-bulaşık mak.çalıştırıyorum.Toz alıyorum.Dolapları yerleştiriyorum falan.Bir sürü işimi hallediyorum sabahın köründe.Tabi erken kalktığım için akşam 9da uyku basıyor haliyle.

İnşallah hiç bulanmaz.Dikkat edersen ve rahat olursan bulantın olmuyormuş.Ben denedim bunları,tuttuda teori.Olursa da geçecek nasılsa diye düşündüm hep.Tedbirimizi alalım da takdir Allah'ın...

Benim hamileliğime benziyor seninki.İnşallah rahatca bitirirsin sende ilk üç ayını.Ondan sonrası da kolay geçer inşallah.
Bende şu an bel-sırt ağrıları oluyor sadece.Özel sıkıntımız yüzünden de iştahsızlık var sadece.Zorla yiyorum bende.Yoksa ayakta duramıyorum.2,5 kilo aldım daha.Onun da hepsi göbeğimde.Top gibi önümde kendisi.Hayırlısıyla eşimi de aydınlığına çıkarsın Rabbim,sonrası doğum telaşı falan.Allah başka dert vermesin kaldıramayabilirim artık ((((((((

Selamun aleyküm kızlar Elhamdülillah Maşaallah bebişimizin pıtpıtlarını duyduk çok güel bir duygu Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel hisleri...
10 gün sonra kontrolum var. sıkı takip edeceğim seni dedi
Eşimde yanımdaydı çok duygulandık Minnakım benim bu defa Annesini üzmeyecek Allahın izniyle sağlıkla gelecek bize
Dualarım sizlerle en kısa zamanda inşaallah

Beni deli ediyorsun kızma ban tamammı iğliğini istiyorum
Ne kadar çok vesveseye kulak veriyorsun benim 3.gebeliğim Vallahi ben senin kadar vesvese yapmadım.
Bolbol meryem suresi oku bebişin sağlıkla büyüyor bırak bebişi buyüsün rahatsız ediyorsun onuda
Benden sana tavsiye relaks ol ve estağfirullah çek Allaha sığın herşey onun elinde bebişini koruyacak olan Allah...
Bazen sebeplere takılırız ama asıl gerçeği göremeyiz olacağı vardır olmuştur.
Hamileliğinin tadını çıkart inşaaallah gittiğinde bebişinin pıtpıtlarını duyacaksın minik gözlerini göreceksin...
Bana sakın kızma okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…