- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.001
Hiçbirinize değil sözlerim.Yanlış anlamayın lütfen.Kendi annem bile bunları söylüyor.Eşim bile...Beni,bebeğimizi,eşimi düşünüyorsunuz biliyorum ama hergün sabah uyandığımda hatırlayıp yutkunmak kadar zor bişey yokmuş hayatta...
kızlar canım sıkıldı hof yaasigorta çıkışımız yapılmış geçen ayın 30 unda. yani 1 ay olmuş sigorta sonlandırılalı.
bu da demek oluyor ki 2 ay kaldı sigortadan yararlanma zamanı olarak.
doğum olmadan 1 hafta kadar önce bitiyor sigorta olmaz ama yaaa
sezeryana 500 vericekken 1000 vericez
normal olsa ücretsiz olucaktı.
herşeyde vardır bir hayır ne diyelim
Eşin konuşsaydı şirketiyle belki bişeyler yaparlardı.En azından parasını yatırırsınız kendiniz.Faydalanırsınız herşeyden. İnşallah bi kapı daha açar Rabbim.
canımcım bizim iş karışık ya.
eşimin abisinin iş yerindeki patronu eşimin sigortasını yatırabilecegini söylemişti.
yaklaşık 2 yıldır sigortamız yatıyordu.ama tam doğuma yaklaşınca böyle olması sıkıntı oldu.
eşim araç alım satımı yapıyor.kendi işimiz yani.evlendim evleneli eşimin işe gittiğini bilmem hiç.7/24 beraberiz evdeyiz
askere nasıl gidicek hiç bilmiyorum :18:
belki dediğin gibi doğum olacagı ay yatırırsak parasını belki olur.
sigorta olmadan zor yaa...
muayene,ilaçlar,doğum,doğum sonrası bebiş için ilaçlar vs...
Rabbim bir kapı açar inşallah...
Geçen hafta bugün bebeğimin cinsiyetini merak ediyor,cumartesi temizlik yapacağız diye seviniyor,nisanın bitmesi için ecel terleri döküyordum işyerimde... Bebek ve hamileliğe dair ne kadar site varsa üye oldum,beğendiklerime kısayollar oluşturdum,cinsiyeti belli olunca şu da aklımda olsun diye fikirler not aldım.Bebek eşyaları-oda takımları,baby shower partisi,lohusa şerbeti takımı,yazlık elbiseler arasında saatler geçiriyordum... Şimdi ne aklıma geliyor bunlar,ne de umrumda... Ya yanımda olmazsa o gün diye düşündüğüm anda derin nefesler alıyorum artık.Boşa kalıp ağlamamak için deli danalar gibi çalışır oldum.Temizlik için doğru gün olduğuna karar verdim bir kez daha.Ameliyat-hastane-tedavi-misafir telaşı başlamadan düzene girsin herşey istiyorum artık.O zorlu günler gelmeden bitsin istiyorum bütün teferruat.Onun dışında bişey olsun istemiyorum ilgilendiğim.Aklımda sadece o olsun istiyorum...
Süslemeleri koliledim,fikirlerim kayboldu,heyecanım rafa kalktı perşembeden beri..Kışlık bir giysiyle 9ayı tamamlamak bile umrumda değil artık.Saçlarıma ne zamandır şekil vermiyorum,ne zamandır makyaj çekmecemi açmıyorum hatırlamıyorum... O olmadan ne anlamı varki bütün bunların? Güzel günler hayal etmenin ne anlamı varki o yanında olmadıktan sonra? Sıkıntısını içine attığı için midesi-barsakları bozulmuşken rol yaptığını anlamamak için aptal olmak gerekmez mi?Tanımıyor muyum ben sanki ömrüne ömrümü kattığımı?İştah kapanmasının,işe gitmek istememesinin,akşamları oturduğu yerde uyuyakalmalarının sebebi bahar mı dersin? O der ancak bunu,beni kandıramaz ki...Belki insanlara hemen güvenecek kadar safım,belki kendimi heba edecek kadar özveriliyim ama aptal değilim ki...
Mantık üzerine kurduğum evliliğimin bu kadar büyük bir sevgiye dönüşeceğini bilemezdim...Ona güvendiğim için evlendim onunla...Boşa da çıkarmadı güvenimi..Bazen ağzından "oğlum" diye çıktığı için istiyorum ona bir erkek evlat vermeyi.Şimdi daha çok istiyorum hatta.Bu zor günlerimizde ışığımız olsun,gözlerindeki pırıltı olsun istiyorum oğlumuz...
Allahım onu başımdan eksik etmesin de kızında da değilim oğlunda da....
Ayşecim hep aklımdasın hastaydım giremedim hiç siteye ama hep dualarımdasın canım... Rabbim tez Zamanda şifanızı verecek inşallah...
Geçecek bu sıkıntılı günleriniz... Bebeğinizle yepyeni bir hayata geçeceksiniz sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah
Hayırdır canım geçmiş olsun inşaaallah önemli bir sıkıntı yoktur..
Geçmiş olsun canım sanada.Allah şifa versin.Amiiin inşallah geçecek şirin.İnşallah...
Canım kardeşlerim s,izden dua bekliyorum sabah 11 de randevum var kalp atışı için gideceğiz Rabbim müjdetle dönmeyi nasip etsin tam 7+1 içindeyiz... kızlar duyarız demi
İşte o zaman içim rahat olacak Bebişim canlansın yavaş yavaş hamilelik moduna gireyim şimdilik tam kaptırmadım kendimi
Geçti çok şükür canım grip oldum kafamı kaldıramadım 3 gün yattım canım faranjitte çevirmemesi için biraz fazla dikkat ettim bol bol uyudum iyiyim şimdi hamdolsun canım... Sağolasın dilekçim
Sağol canım benim... Rabbim kimseleri şifasız bırakmaz eminim sizinkide biranda geçecek canım... Allah yardımcınız olsun Allah'a emanet olun canım benim
Dilekçim sıkılma hayırlısıyla duyacaksınız canım ilk pıt pıtları sonra cinsiyeti hepsi bir bir gelip geçecek hayırlısıyla sıkılma canım benim dualarındasın herzaman... Allah'a emanet olun canım benim
Allah razı olsun.Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sizlere.O kadar sıcaksınızki içimi ısıtıyorsunuz.Amiinn duaların için.Rabbim eşine sağlık versin sizi birbirinize bağışlasın..
Heran aklımdasın her gittiğim sohbette ağzı dualı insanlardan dua istiyorum...
Gece yatarken bile Abimizin adını bilmediğim için ''Ayşenin eşine'' diye dualar ediyorum
Senin gergin olman çok normal zaten hamile olunca gergin oluyorsun üstüne yaşadığiın kolay değil.
Mevlam kaldıramayacağımız yük yüklemez bize sen dualarınla dualarla atlacaksın...
Rabbim sağlıkla sonuçlandırsın en kısa zamanda...
Son olarak eşinin yanında ağlama ama yanlızken ağlaman gelincede tutma. Tutmak hiç iyi değil sinir vucutta kalıyor bende oldu kaç kez ters tepti vücudum.
Mevlam hepimizin eşini evladını birbirimnize bağışlasın...
Canım kardeşlerim s,izden dua bekliyorum sabah 11 de randevum var kalp atışı için gideceğiz Rabbim müjdetle dönmeyi nasip etsin tam 7+1 içindeyiz... kızlar duyarız demi
İşte o zaman içim rahat olacak Bebişim canlansın yavaş yavaş hamilelik moduna gireyim şimdilik tam kaptırmadım kendimi
Ayşecim günaydın...
Ben başka bi doktora gideyim mi ? 15 mayıs çok geç dimi ?
doktor acaba benden ümitli değilmiydi? Düşerse o zamana kadar düşer diye mi düşündü ki?
Kafamada takmıyorum fakat hep kötü rüyalar görüyorum.
Hep düşük yapıyorum. 3-4 kere gördüm.
Ve en kötüsü de gördüğüm her rüya çıkar. bunu da herkes biliyor :26::26:
Günaydın canım.Doktorun verdiği tarih doğru oluyor hep.Bende ilk randevumda 15 gün bekletecek boşuna diyerek başka bi dra gittim o da aynı tarihi söyleyince anladım sabırsızlandığımı.Doktorlar biliyorlar bu işi.Tabi işinin ehli olanlar.Doktoruna güveniyorsan hiç çabalama boşuna.Kötü rüyaları da hep kafana taktığın için görüyorsun bence.Hamileleri pek rahat bırakmazlarmış.Bende sürekli ağlayarak ve kabus görerek uyanıyorum.Hiç boş gecem yok gibi bişey.Kimseye anlatma kötü rüyalarını.Uyanır uyanmaz da Ayetel Kürsi oku sadece.Kendini şartlama düşük olacak diye.Ben doktoruma düşük olursa önlem almayacakmısınız bunun için dedim.Sen amuda kalkıp öyle yaşasan da düşecek olan düşer dedi.Dikkat edeceksin sadece dedi.Eksik olan gebelikler Allah tarafından sana da zarar vermeyecek şekilde sonlanırmış.Bunu hem din alimleri,hem de drlar söylüyor.Daha kan pıhtısı iken düşmesi 5-6 aylıkken düşmesinden daha iyi diyor dr.Seni tehlikeye atmaz sadece adet kanaması gibi olur diyor.Ve bilki eksik gebelik belki de senin hayatın boyunca çekeceğin bir sıkıntının engellenmesidir diyor.İçini ferah tut.Kimse bebeğinin eksik olmasını istemez.Rabbim de bunun önlemini bizim haberimiz yokken alıyor düşükle sonuçlandırarak.Onun eksik olması sana tutunamadığını gösterir bu açıdan düşün.Elleri,ayakları,organları tam değilki tutunup büyüyemedi.ALLAH ESİRGESİN TABİ BEN DÜŞÜK YAPANLAR İÇİN KONUŞUYORUM.Kimsenin başına vermesin Rabbim.İnsan o heyecana kapılınca bitmesi çok kötü olur.Ama dediğim gibi elhamdülilllah inancımız var.Veren de O alan da O.
Sen Yasin oku bol bol.Elini karnına koyup Ya Bari diye dua et.Sağlıklı,eksiksiz bir bebeğin olsun inşallah.Doktor için de acele etme.
Uzun yazdım kusura bakma ama insan geçince aynı sıkıntılardan ister istemez herşeyi söylemek istiyor.
Allah razı olsun canım. Birde uyku düzensizliğim başladı? sende de oluyor mu? sabah 4-5-6 gibi kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum.
Düşeceksede her türlü düşer. biz ne yaparsak yapalım. Temennim büyükken kaybetmemek. Onun acısı daha büyüktür. Bunu yaşayan bir çok kadın var.
Allah kaldıramayacagımız yükü vermiyor elbette. Göğüs ağrılarım, karın ağrılarımda olmasa hamile oldugumun farkına varmıcamÇok şükür hiç daha midem bulanmadım. bugün 7+3 olduk. Benim tahminim.
Bu haftayıda atlatırsam yırttım demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?