Bol bebiş topiği

eşimin hastalığını anlattım patronuma.senin için zor olacak nasılsa hamilesin işten çıkabilirsin dedi.daha rahat edersin dedi ama tabi bi de maddi durumu var işin dedi.şimdi ben kibarca kovulmuşmu oldum.eşime de anlatamadım canı sıkılmasın diye.kime akıl sorayım?bişey söyleyin nolur.yediğim yemekmi beni yedi benmi onu bişey anlamadım.

ah canım yaa ,peki sen patronunun iyi niyetli olup olmadığını bilirsin canım. ama bana pek kovulma gibi gelmedi işin maddi tarafı var derken zaten sen karar verebilirsin anlamında demiş gibi geldi bana. ama üzülme canım eğer çok kafana takacaksan bence samimi bir şekilde gidip sorabilirsin patronuna.senin kalbini samimiyetinle açarsan anlicaktır seni. sıkılma nolur bide buna üzülme canımsn.

benim 2 patronum var.bu konuştuğum beni sevmez.samimi değiliz.onun sevdiği elemanla aram açık olduğu için bana ters davranıyor 5-6 aydır.nasılsa nisanı atlattık artık işte rahatız sen burayı düşünme işi bırakacaksan biz hallederiz dedi.biz seni idare ederiz nolcak git eşinin yanında ol demedi.

şimdi anladım canım ne demek istediğini,hatırlıyorum 5-6 ay öncede bi sorun ollmuştu arkadaşınla.canın epey sıkılmıştı falan,ayşe çok belliki iyi niyetle söylenmemiş ama zaten bu insanın dost olmadığı herşeyden önce halden anlamayan,insanlıktan nasibini almamış biri olduğu belli.senin şu durumunda bunu diyorsa zaten...ama bu duruma sen canını çok sıkma bence zaten sadece onun kararıyla olacak bişi değil,sende onun lafıyla işi bırakcak değilsin canım.tek patron o değil tek başına kararda veremez. insan böyle kötü durumdayken kim dost kim düşman daha belli oluyor canım,onun eksikliği boşver sen Allah bilsin, herkese gönlündekini nasip etsin canım.böyle insanlar için hiç canını sıkma...

Kuzum kızmadım tabi ki iyiliğim için dediğini biliyorum.

Sen duydun mu pıt pıtları?

Onun dostum olmadığını zaten 2 yıldır biliyorum.Onun kaypaklığını farkettiğim ve onaylamadığım için oluyor bütün bu soğukluklar.Eşimden başka bi derdim yokken ne bebeğin masrafları umrumda ne işim.Yerde yorganın üstünde de yatırırım ben.Hazır bezde almayıveririm.Sanki ben pamuklardamı büyüdüm.O da büyür bi şekilde.Hayallerimin üstüne sünger çekmişim ben,o neyin derdinde.Karnımda kıpırdanışına bile sevinemezken paranın derdine mi düşeceğim şu saatten sonra ben.Çok şükür var bikaç kuruş kenarda.Eşimi ayağa kaldıracak,doğumdan sonraya kadar bize yetecek kadar var.Umrumda sanki iş.Konuşurken bile sesim titredi,yaşları tutamadım onun yorumuna bak.Taş olsa insafa gelir yaşadıklarıma.Rızkımı o vermiyor elbet başka bi kapı açacaktır Allahım.İşten çıkarsam topiğe de sık gelemem.Hayırlısı olsun

Canım halden anlamayan bir insan oldugu besbelli. fakat diğer patronla da konuş. Sen istemedikçe ordan çıkartamazlar. Çıkarsanda tazminatını al öyle çık.

Bende pamuklara sarılı büyümedim. Köyde baktı annem bize 3 yaşına kadar. Kaynanasıyla beraber. Bekar görümce, bekar kayın, k.peder...Hazır bez mi vardı ozamanlar.. Yamalarla.. Anacağım ne çekmiş kurban olurum onun yollarına.. Köle olurum annelere ben... Hamile olunca daha da iyi anlıyorum onları.. Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Büyüdük... Ve gerçek hayatla tanıştık.. Bazen hep çocuk kalsaymışım diyorum...

Sen çok güçlüsün. Hepimize destek veriyorsun. Aileleriniz yanınızda.. Her konuda sizi sarıp sarmalayacaklardır kesinlikle. Herşeyde bir hayır vardır.

Çoğu insanın ciğeri para olmuş para...

ayşem Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına inşallah ,hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. dışarda çok fazla kötü insan olduğunu hepimiz biliyoruz ama zaten hayatımızda herşey yolunda gitmezken birde bu insanların bundan kendine pay çıkarması....Ben inanıyorum ki herşey yoluna girecek,eşinle ilgili hiçbir problem kalmiycak ,bebeğiniz olacak birlikte severek büyüteceksiniz inşallah,herşey senin sabrını deniyor sadece ayşem hakkımızda herşeyin hayırlısı ...

bu arada benim burda bi arkadaşım var tam 8 aylık hamile şuanda,1 ay önce doktora gittiğinde bebeğin kalbinin bir tarafının hiç gelişmediği öğrenildi,doğduğunda yaşama şansı yok denecek kadar az dedi doktorlar,3 profesöre göründü ama aynı,dün ankaradan doktordan geldi bebeğin beslenmesinde de sıkıntı varmış,yarın ankaraya tekrar gidiyor hastaneye yatış yapacak,2 haftaya sezaryen olacak takip etceklermiş,az önce konuştum napim ben şimdi yanıma bebeğe bikaç kıyafet aliymmi yinede dedi içim okadar kötü olduki anlatamam...oda biliyo ama Allahtan umut kesilmez diyoruz dua ediyoruz...Rabbim dermansız dert vermesin kimseye ...

Ayse, uzun zamandır girmemistim foruma, bugun bir bakayım dedim ve bu haberinle karsılastım. Benim kayınvalidemde de tümor vardı aynı esininki gibi iyi huylu. Ameliyat oldu ve gecti. Bir daha da tekrar etmedi cok sükür. Allah beterinden korusun. Esine sifa lutfetmeyi dileyecek olan azamet sahibi Allah'tan seni hem bebegin hem esinle sevindirmesini diliyorum..

Çok üzüldüm arkadaşına

Allah tan umut kesilmez. İnşallah yavrusu sapasağlam doğar.

Amiiin inşallah canım.İnşallahhh...
Hepimiz bir şekilde imtihan veriyoruz işte.Allah yardımcısı olsun o kadınında.Bi arkadaşın ablasına da aynı şeyi dediler.Üstelik sebebine de kadının çok fazla demli çay ve kahve içmesi demişler.Yandı kül oldu kadın.Benim yüzümden diye.Doğum yaptı kalp cerrahları falan hemen gördüler bebeği.Hiçbirşeyi yok çok şükür.En ufak sorunu çıkmadı yavrunun.Kadın 20 gün içinde ömründen ömür verdi bebeğim ölecek diye.Hemde kendi hatası yüzünden diye.Çıkmadık candan ümit kesilmez.Alsın yanına doğum çantasını bence.İnşallah bebeğiyle sağlıkla dönerler yuvalarına...

Eşime anlattım konuyu.Sen alınganlık yapmışsın dedi.İkimizi de bildiği için tarafsız konuştu.Onurumu çiğnetmem çık demek istediyse çıkarım dedim.Senden önce ben derim çıkman lazım artık adam başka nasıl desin diye dedi.Biraz rahatladım.Tabi 1 saattirde ağlıyorum.Yasin okudum az önce.41 Yasin'e başladım eşim için.Hergün 5-7 okusam biter 1 haftada.Ameliyatsız ilaçla eski sağlığına kavuşsun inşallah.Ameliyat olursa da yapacak bişey yok artık.Rabbim ŞAFİ ismiyle göndersin şifasını canımın canını.Yavrusuna bağışlasın onu.Para pul umrumda değilki...

Geçmiş olsun canım.Çok sağol duan için.Rabbim kimseye vermesin böyle sıkıntılar.İnşallah bizde şifasını bulacağız eski haline dönecek eşim.

Canım patronu kafana takma, işten ayrılıp ayrılmıyacağın tamamıyle sana bakar, sen bilirsin.
İnşallah tez vakitte eşin sağlına kavuşacak ve sen bu zor gunleri atlatıcaksın.
Herşey senin bebeğin ve eşin için en hayırlısı olsun.

ne güzel kuzum rahat rahat geçiyo maşallah hamileliğin.
valla kuzum bende başladı dün akşam eşim evde yoktu malum biliyosun yoğun çalışıyo :)) canım bişey istedi saat 22.00 felandı çıktım aldım geldim resmen gözümün önünde döndü onu yemeden rahatlamıcama inanıyodum :)) tabi gece saat 03.30 dada biraz kustum.bi defa oldu zaten şimdi sadece hafif bulantılarım var bide ağzım bir tuhaf kaygan kaygan :))

kız maraşa gelince haber ver dondurma yemeye götüreyim seni,bu arada ben ortaokul ve liseyi hatayda okudum,orda yaşadın mı hiç?

Allah seni yavruna,yavrunuda sana bağışlasın canım.
nasıl oldun bulantıların azaldımı biraz?
iğneyi psikolojikmidir nedir lavabo önünde yapınca acımıyo ama başka yerde yapınca acıyo :)))

gösteriden sonra al bence raporu dinlenirsin.
ayyy 2 gün oldu yazlıkları çıkaralı ve hala ütülenecekleri ütülemedim (
eşini görsem belki tanırım canım kampüs büyük ama yüz yabancı gelmiyor okuldakilerin.benim bölümle eşinin bölümü yürüyerek 10 dak
şuan ünv.sınavına tekrar gidiceksin deseler yine adanayı yazarım.canım okulum :))
nerde görev yapıyosun?

canım keşke progestanın fitilini kullansan gerçi dr un daha iyi bilir ama,üzüldüm ya ama korkma önemli bişey değildir geçer inşallah.
neyden oluyomuş kanamalı alan?ya bu bahsettiği şey kan pıhtısı olmasın sakın??
başka bi dr a gitsen bakalım o ne dicek?

canımmm çok tebrik ederim çok sevindim inanki takip ediyodum seni,çok şükür duymuşun sıra inciyle bende inşallah bizde duyarız sağsalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…