- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.041
canım keşke progestanın fitilini kullansan gerçi dr un daha iyi bilir ama,üzüldüm ya ama korkma önemli bişey değildir geçer inşallah.
neyden oluyomuş kanamalı alan?ya bu bahsettiği şey kan pıhtısı olmasın sakın??
başka bi dr a gitsen bakalım o ne dicek?
Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Dün geceden beri çok kötü bir gün geçiriyoruz.
Eşimin kuzeninin çocuğu öldü. Henüz 3 yaşındaydı. Doğuştan karaciğer büyümesi vardı. Annesi bir ay önce ciğerini verdi. İyi gidiyordu ama birden kötüleşti. Bir daha nakil yapıldı olmadı. Gene yapıldı olmadı. Dün gece vefat etti. Hiç uyumadan sabah 6 da Adana ya gittik. Ve şuan eve geri dönüyoruz. Herkes çok Üzgün perişan.
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.
.
ne güzel kuzum rahat rahat geçiyo maşallah hamileliğin.
valla kuzum bende başladı dün akşam eşim evde yoktu malum biliyosun yoğun çalışıyo :)) canım bişey istedi saat 22.00 felandı çıktım aldım geldim resmen gözümün önünde döndü onu yemeden rahatlamıcama inanıyodum :)) tabi gece saat 03.30 dada biraz kustum.bi defa oldu zaten şimdi sadece hafif bulantılarım var bide ağzım bir tuhaf kaygan kaygan :))
kız maraşa gelince haber ver dondurma yemeye götüreyim seni,bu arada ben ortaokul ve liseyi hatayda okudum,orda yaşadın mı hiç?
Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Eşimin kuzeninin çocuğu öldü. Henüz 3 yaşındaydı. Doğuştan karaciğer büyümesi vardı. Annesi bir ay önce ciğerini verdi. İyi gidiyordu ama birden kötüleşti. Bir daha nakil yapıldı olmadı. Gene yapıldı olmadı. Dün gece vefat etti. Hiç uyumadan sabah 6 da Adana ya gittik. Ve şuan eve geri dönüyoruz. Herkes çok Üzgün perişan.
.
Bence düşünceli davranmış ama yineede sen daha iyi bilirsin canım..eşimin hastalığını anlattım patronuma.senin için zor olacak nasılsa hamilesin işten çıkabilirsin dedi.daha rahat edersin dedi ama tabi bi de maddi durumu var işin dedi.şimdi ben kibarca kovulmuşmu oldum.eşime de anlatamadım canı sıkılmasın diye.kime akıl sorayım?bişey söyleyin nolur.yediğim yemekmi beni yedi benmi onu bişey anlamadım.
Elhamdülillah Maşaallah duyduk darısı sizlere çok güzel bir hiss...Kuzum kızmadım tabi kiiyiliğim için dediğini biliyorum.
Sen duydun mu pıt pıtları?
İyiyim Elhamdülillah bi mukabele canım sizide birbirinize bağışlasınAllah seni yavruna,yavrunuda sana bağışlasın canım.
nasıl oldun bulantıların azaldımı biraz?
iğneyi psikolojikmidir nedir lavabo önünde yapınca acımıyo ama başka yerde yapınca acıyo :)))
Evet canım inşaallah en kısa zamanda duyarsınız darısı ssirin kevok cevo tuğrave diğer isteyen bütün kardeşlerimize olsuncanımmm çok tebrik ederim çok sevindim inanki takip ediyodum seni,çok şükür duymuşun sıra inciyle bende inşallah bizde duyarız sağsalim.
Rabbim sabır versin kiseye kaldıramayacağı yük vermesin canım dua edelim inşaaallah tekrar bebişleri olur ve sağlıklı olur...Merhaba kızlar Nasılsıniz?
.
Canim benim gozunaydin bebisinin pitpitlarini duymussun. Cok sevindim. Simdi artik cinsiyet heyecani baslar. Her ay baska heyecanlar decvam edecek. Darisi tekmelerin basina olsun. En kisa zamanda tekmeleri de duyarsin insallah. Ben biraz biraz birseyler hissediyorum ozellikle eksi birseyler yedikten sonra. Benim kizim eksi seviyor
Hayirlisiyla dunyaya gelsinker insallah. Optum cnm.
Eşim de onu tanıdığı için,ince düşünceli bir adam senin açından durumu değerlendirmiş dedi.Açıksözlü olduğu için çıkmanı isteseydi çıkman daha iyi olur,yollarımızı ayıralım derdi diyor.Bilmiyorum diğer patronumu bekliyorum şimdi.O gelsin onunla da konuşacağım.Yıllık iznine saysınlar diyor eşim.Nasılsa tatile gitseydik izin vereceklerdi.Bunu da ona saymaları lazım dedi.Bakalım neler olacak.canım patronunun davranışı bana pekte iyimser gelmedi,sana gerçekten iyilik etmek isteyen patron ;ayşe istediğin zaman eşinin yanına gidebilirsin,maddi anlamda da çıkarıp sana avans yada harçlık verebilirdi istersen işten çıkabilirsin demek bi noktada bi süre sonra bana sıkıntı yaratacaksın demek bana göre bu canım.
ama dediğim gibi bu sadece benim fikrim bizde ofis çalıştırıyoruz 15-20 tane personel var birkaçına ben şahit oldum sekreterin annesi rahatsızdı eşim biletini aldı harçlığını verdi 1 haftada izin verdi kalman gereken olursa kalabilirsin dedi sonrasında geldi ve tekrar işe başladı.
şuda var bulunduğun konum,şehir,insanlık çok büyük bi yerdesin aslında çokta beklentin olmaması lazım,biraz egoist olmakta fayda var canım...
sonuç olarak tek gerçek sen eşin ve bebeğin patronunu boşver Allah herkesin kalbine göre versin.eşin inşallah ameliyata gerek kalmadan turp gibi olur inşallah,ayyy turp demişken canım turp istedi
Allah rahmet eylesin.Minik bir melek daha cennete gitti desene.Allah ecir sabır versin anasına babasına sizlere..Merhaba kızlar Nasılsıniz?
.
Ben 4.aya başladığımda iştah arttı ama yemek yeme isteği bitti.Enerjimde düştü.Bahar-yorgunluk-büyüme etkileyebilir dedi dr.Korkma aç kalmadığın sürece sorun yok.Geçecek elbet.Allah başka dertler vermesin.kizlar 13+4 um hala sindirim sorunu,bulanti ve enerji eksikligi var istahsizlik da var cok yemiyorum. yediklerim taze fasulye, tavuk, makarna, meyva beslenemiyorum diye uzuluorum... sizde durum nasil?
11 mayis benim bat ekleyin lutfennnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldiniz kızlar.Ekliyorum sizleri de listemize.28 mayıs da benim bat beni de ekler misinizz kızlarrrr
Hayırlı olsun canım..Allah sağlıkla kucağına aldırsın kuzunu.kızlar hamileyim inanamıyorum acaba diyorum hala
Kuzum günaydın.
Bat yarın.Ne yaptın?Test yaptın mı?Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?