Bol bebiş topiği

canım patronunun davranışı bana pekte iyimser gelmedi,sana gerçekten iyilik etmek isteyen patron ;ayşe istediğin zaman eşinin yanına gidebilirsin,maddi anlamda da çıkarıp sana avans yada harçlık verebilirdi istersen işten çıkabilirsin demek bi noktada bi süre sonra bana sıkıntı yaratacaksın demek bana göre bu canım.

ama dediğim gibi bu sadece benim fikrim bizde ofis çalıştırıyoruz 15-20 tane personel var birkaçına ben şahit oldum sekreterin annesi rahatsızdı eşim biletini aldı harçlığını verdi 1 haftada izin verdi kalman gereken olursa kalabilirsin dedi sonrasında geldi ve tekrar işe başladı.

şuda var bulunduğun konum,şehir,insanlık çok büyük bi yerdesin aslında çokta beklentin olmaması lazım,biraz egoist olmakta fayda var canım...

sonuç olarak tek gerçek sen eşin ve bebeğin patronunu boşver Allah herkesin kalbine göre versin.eşin inşallah ameliyata gerek kalmadan turp gibi olur inşallah,ayyy turp demişken canım turp istedi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Dün geceden beri çok kötü bir gün geçiriyoruz.
Eşimin kuzeninin çocuğu öldü. Henüz 3 yaşındaydı. Doğuştan karaciğer büyümesi vardı. Annesi bir ay önce ciğerini verdi. İyi gidiyordu ama birden kötüleşti. Bir daha nakil yapıldı olmadı. Gene yapıldı olmadı. Dün gece vefat etti. Hiç uyumadan sabah 6 da Adana ya gittik. Ve şuan eve geri dönüyoruz. Herkes çok Üzgün perişan.
Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.
.

amin canım,,

ya ne zordur şimdi en çokta annesi nasıl yıpranmıştır rabbim sabrını versin inşallah....

başınız sağolsun..

sağol leylacım.progestanın 200 mg kullanıyorum ama fitil gibi kullanıyorum bu hap hem ağızdan hem fitil gibi kullanılıyormuş canım.kanamalı alan neden olur bilmiyorum canım ama biçok kadında oluyormuş öyle dedi doktorum. kanamalı alan dediği böyle kesenin hemen altında böyle siyah sanki küçük bir kese gibi canım.

ah leyla keşke başka doktora gidebilsek bi ilçedeyim şuan ,ile gitmem için 1 saat yol gitmem lazım ama doktor yerinden kalkmayacaksın diyo gidemiyorum canım riske atmak istemiyorum,okulada gitmiyorum her hafta raporla geçiyor şuan.tek o büyüsünde napalım sağlık olsun :))

kalp atışını hemen duymazsanız korkmayın sakın leylacım (inci ) ben 6+5 idim ultrasonda göz kırpması gibi görmüştük :)) inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ,sıra inci ve sende...

Allah rahmet eylesin canım ya,Allah annesine ve ailesine bol sabır versin...çok zordur ...

Canımmm ben aslen Trabzonluyum. ama Hatay da yaşadık hep. Ordan gelin gittim antalya ya. Annemler orda halen. Merkezde değildiz ilçesindeyiz.

Maraş dondurması harika zaten. Bayılıyorum nasıl bir tattır. Demek senin bulantılar başladı he ? Bende tık yok. İnşallah böyle devam eder.

Ya çok üzüldüm. Meleğim benim. Uçtu gitti günahsız yavrum . Annesi her fedakarlıgı yaptı ama kurtaramadı. elinden geleni yaptı. Allah yardımcıları olsun.

Canim benim gozunaydin bebisinin pitpitlarini duymussun. Cok sevindim. Simdi artik cinsiyet heyecani baslar. Her ay baska heyecanlar decvam edecek. Darisi tekmelerin basina olsun. En kisa zamanda tekmeleri de duyarsin insallah. Ben biraz biraz birseyler hissediyorum ozellikle eksi birseyler yedikten sonra. Benim kizim eksi seviyor
Hayirlisiyla dunyaya gelsinker insallah. Optum cnm.

Bence düşünceli davranmış ama yineede sen daha iyi bilirsin canım..
Kuzum kızmadım tabi ki iyiliğim için dediğini biliyorum.

Sen duydun mu pıt pıtları?
Elhamdülillah Maşaallah duyduk darısı sizlere çok güzel bir hiss...
Tekrar gidince sesini kaydedeceğiz inşaallah

Allah seni yavruna,yavrunuda sana bağışlasın canım.
nasıl oldun bulantıların azaldımı biraz?
iğneyi psikolojikmidir nedir lavabo önünde yapınca acımıyo ama başka yerde yapınca acıyo :)))
İyiyim Elhamdülillah bi mukabele canım sizide birbirinize bağışlasın
Benim her türlü ağrıyor morarıyor bebişimiiz sağlıklı olsunda geçer herşey...
canımmm çok tebrik ederim çok sevindim inanki takip ediyodum seni,çok şükür duymuşun sıra inciyle bende inşallah bizde duyarız sağsalim.
Evet canım inşaallah en kısa zamanda duyarsınız darısı ssirin kevok cevo tuğrave diğer isteyen bütün kardeşlerimize olsun
Rabbim sabır versin kiseye kaldıramayacağı yük vermesin canım dua edelim inşaaallah tekrar bebişleri olur ve sağlıklı olur...

Amin canım inşaallah hepimiz dua ediyoruz Mevlam kabul etsin..
İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız

kizlar 13+4 um hala sindirim sorunu,bulanti ve enerji eksikligi var istahsizlik da var cok yemiyorum. yediklerim taze fasulye, tavuk, makarna, meyva beslenemiyorum diye uzuluorum... sizde durum nasil?

Eşim de onu tanıdığı için,ince düşünceli bir adam senin açından durumu değerlendirmiş dedi.Açıksözlü olduğu için çıkmanı isteseydi çıkman daha iyi olur,yollarımızı ayıralım derdi diyor.Bilmiyorum diğer patronumu bekliyorum şimdi.O gelsin onunla da konuşacağım.Yıllık iznine saysınlar diyor eşim.Nasılsa tatile gitseydik izin vereceklerdi.Bunu da ona saymaları lazım dedi.Bakalım neler olacak.

Allah rahmet eylesin.Minik bir melek daha cennete gitti desene.Allah ecir sabır versin anasına babasına sizlere..

kizlar 13+4 um hala sindirim sorunu,bulanti ve enerji eksikligi var istahsizlik da var cok yemiyorum. yediklerim taze fasulye, tavuk, makarna, meyva beslenemiyorum diye uzuluorum... sizde durum nasil?
Ben 4.aya başladığımda iştah arttı ama yemek yeme isteği bitti.Enerjimde düştü.Bahar-yorgunluk-büyüme etkileyebilir dedi dr.Korkma aç kalmadığın sürece sorun yok.Geçecek elbet.Allah başka dertler vermesin.

11 mayis benim bat ekleyin lutfennnnnnnnnnnnnn

28 mayıs da benim bat beni de ekler misinizz kızlarrrr
Hoşgeldiniz kızlar.Ekliyorum sizleri de listemize.

kızlar hamileyim inanamıyorum acaba diyorum hala
Hayırlı olsun canım..Allah sağlıkla kucağına aldırsın kuzunu.

Daha önce girip de kendime gecelik-sabahlık,bebeğe takımlar sorduğum yere bu sabah yeniden girdim.Eşim için hastane pijaması sordum.Önden düğmeli bişey alırsam daha rahat kullanır diye düşündüm.Birkaç iç çamaşırı da alacağım daha.....O kadar içime oturduki yaptığım...Ne hayal ediyorduk ne yapıyoruz....

Dün bi profla daha görüştüm ameliyat şart dedi o da.Bugün sabah bi haber aldım.Bu hastalığı lazerle tedavi edebiliyorlarmış.İstanbul'da adını bilmediğim bir hastane ve Ankara GATA...Bugün onları araştıracağım.Ameliyat olmasındansa lazer daha iyi diye düşündük eşimle.İnşallah hayırlı bir sonuç alırız..

Kuzuma FBli bir tulum almaya karar verdim.Eşim mutlu olsun diye.Nasılsa kız da olsa fbli olacak erkek de olsa fbli olacak.Renk sorunu yok..6-9 ay için olanlarından alayımki bahar-yaz döneminde giyebilsin gezerken.Babası-ben ve kuzumuz...

Eczanede sıra beklerken 7aylık bebeği olan bi kadınla sohbet ettim.Çocuk emanet dedi.Bende bakıcı sandım.Meğerse olmadığı için evlat edinmişler.Allahım size de nasip etsin kendi yavrunuzu dedim.Amin bile demedi...Bazen ne kadar umutsuz oluyoruz ((

babylove27
HICRAN4242
Mevanurrr
sekercik
Arama yaptıramıyorum sitede.Hata veriyor sayfa.Kızlar kendi sıkıntımdan sizleri unutmuşum.Ne yaptınız?Var mı gelen giden?
İnşallah hepiniz güzel haberlerle dönersiniz bugün siteye....

Kuzum günaydın.
Bat yarın.Ne yaptın?Test yaptın mı?Merak ettim

günaydınnnn kuzcummmmm
evet bat yarın ama ben test falan yapmadımm hiç yapasımda yokkk yarın olmazsam cumartesı yaparım artıkk ama ben umutlu dgeılım bu yadan pekk yumurtalama donemıı boş geçtı sayılırrr cnm oyuzden umduum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…