Bol bebiş topiği

Hiç öyle deme.Tek ilişkiyle hamile kalan yok mu sanki aramızda?Allahım öyle güzel ayarlarki biz akıl sır erdiremeyiz olanlara.İnşallah bu ay olur...

Hiç öyle deme.Tek ilişkiyle hamile kalan yok mu sanki aramızda?Allahım öyle güzel ayarlarki biz akıl sır erdiremeyiz olanlara.İnşallah bu ay olur...

inş canım tabıkııı allh ol demeden olmuyo ama bu tam 12 ay 10 ay olmadı 1 ayda dusuk oldu bu ayda olmıycak gıbı gelıyo hepp

kızlaar merhaba uzun zamndır yoktum istirahatteydim. kusmalarım çok sıklaştı kılo vermişim. halsizim. 10. haftaya grdik çok şükür.

sizler de ne var ne yok ayse eşin nasıl oldu durumlar ne?

inci karapisso pıt pıtları duydunuz mu? şirin kevok ve tüm arkadaşlarım inşallah herkes iyidir.

yeni hamiş varmı?

Kuzum ben daha duymadım. 15 mayıs ta gideceğim.

inş canım tabıkııı allh ol demeden olmuyo ama bu tam 12 ay 10 ay olmadı 1 ayda dusuk oldu bu ayda olmıycak gıbı gelıyo hepp
İnşallah olacak dua ediyoruz hepimiz sizlere.

İnşallah atlatırsın bu haftada da düzene girer yemeklerin falan.
Eşim de bi sıkıntı yok şu anda.Tahlilleri alacağız bugün.İstanbul-Acıbadem ile görüştük Gamma Knife Tedavisi ile ameliyatsız başarı sağlanabiliyormuş.MR ve tahlilleri kargoyla göndereceğiz.Ordan haber bekleyeceğiz.Bize çok büyük umut oldu bu.İçim içime sığmıyor 1 saattir.İnşallah dualarınızla atlatacağız bu kötü günleri.
Yeni hamiş yok bu aralar.5-6 tane birden haber aldık beklemedeyiz.İnşallah yine bir sürü hamişimiz olur bu haftada

Ayşem bende varım bat 30-1 mayıstı gelmedi hala,beklıyrm ama gene bebek yoktur diye de pek heveslenmıyrm boyle işte.

aysecim canım Allahım ne kadar büyük inşallah atlatacaksınız bu günleri Allah şifa versin tez zamnda canım yüreğini ferah tut.

Kuzum ben daha duymadım. 15 mayıs ta gideceğim.

incicim sende en kısa zamnda duyarsın inşallah pıtpıtları sağlıkla büyüsün gelişsin meleğin

aysecim 13+4, 4. ay mi oluyor? gun gun gebelikte karisik
4 hafta=1ay hesabına göre 12 hafta bittiğinde 3.ay bitmiş oluyor canım.4.ayın içindesin demek 13+4...
Bazen bende yeniden hesaplıyorum kaç olduk diye.19+6 olduk bugün yani 20hafta/4 hafta=5.ay bitmek üzere.Ne kadar çabuk geçiyor zaman
Günleri sayınca bitmiyor gibi ama 6.aya girmek üzereyiz.Dün üst komşumla karşılaştık bebek mi var yoksa dedi.5 aylık dedim.Çok büyümemiş karnın az kalmış doğuma dedi.İçerde bi sıkıntı yoksa göbeğin çok büyümesi de önemli değilmiş zaten.

Ayşem bende varım bat 30-1 mayıstı gelmedi hala,beklıyrm ama gene bebek yoktur diye de pek heveslenmıyrm boyle işte.

Hadi cevocum inşallah bu sefer olur.Takmadığına sevindim canım.Her ay gecikince insan umutlanmayı da bırakır.Benimde 2 ay erken gelmişti umutlanma fırsatım bile olmamıştı.İnşallah bu ay güzel haberle dönersin topiğimize.

İnşallah melekcim.O kadar umut doldumki anlatamam.Pek çok hastamız aynı sıkıntısından kurtuldu dedi tlfda sekreter.Bu laf bile büyük bir umut oldu bana.Eşim de çok sevindi.Bugün akşam kargomuzu hazırlayıp yarın sabah veririz.Haftaiçinde de dönüş yaparlar inşallah.Sonrada doğruuu İstanbul.Uyutmadan yapabiliyorlarmış.Hasta kalkıp evine gidiyormuş aynı gün.Yatma-istirahat falan yokmuş.Çok temiz bi tedavi.İnşallah en az riskle,en çabuk şekilde kurtulur canımın canı.Bugün sabah yine dayanamadım ağladım ona sarılınca.İçimden bişeyler kopuyor seni böyle görünce diyor.Kendime çok kızıyorum ama elimde de değil.Bi an onun ameliyatlı halde yoğun bakımda yattığını düşündüm başladım ağlamaya.Rabbim tez zamanda aydınlığına çıkarsın bizleri.

Dün akşam uzanırken tekme yedim bi tane.Eşim de hemen koştu yanıma.Elini koydu resmen hissettik ikimizde.Çok belirginleşiyor artık varlığı.Dondurmayı çok seviyor.2 gündür yiyoruz akşamları,hareketleniyor içerde.Birbirimize sarıldık epey konuşmadık.Allahım onu sağlıkla eşimin kollarına vermeyi nasip et bana diye dua ettim içimden..

.yazdıkarını okuyunca bak bende sevindim şimdi. herşey güzel olacak canım bebişiniz de size uğur getirsin bereket getirsin sağlık getirsin inaşşalh. sakın ağlayıp yıpratma kendini eşini de üzme şimdi moral zamanı. geçecek bu günler aydınlık yakın.

Ben hataydayım canım. Anasınıfı öğretmeniyim. Eşim nerdeyse bütün Üniv. arkadaşlarıyla aktif görüşür. belki ortak arkadaşınız vardır. Ama ben bir türlü adanayı sevemedim ya. Orda yaşamak istemem mesela. belki de zamanla alışırım.
amin canım,,

ya ne zordur şimdi en çokta annesi nasıl yıpranmıştır rabbim sabrını versin inşallah....

başınız sağolsun..

Allah rahmet eylesin canım ya,Allah annesine ve ailesine bol sabır versin...çok zordur ...

Ya çok üzüldüm. Meleğim benim. Uçtu gitti günahsız yavrum . Annesi her fedakarlıgı yaptı ama kurtaramadı. elinden geleni yaptı. Allah yardımcıları olsun.

canım benim başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin..Allah sabır versin...çok üzüldüm.

Rabbim sabır versin kiseye kaldıramayacağı yük vermesin canım dua edelim inşaaallah tekrar bebişleri olur ve sağlıklı olur...

Allah rahmet eylesin.Minik bir melek daha cennete gitti desene.Allah ecir sabır versin anasına babasına sizlere..
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah. Vefat eden dışında 2 çocukları daha var ama büyük çocukları da aynı hastalıkla boğuşuyor. Rabbim ona ömür versin inşallah.

Canım benim rabbim kolay hamilelik nasip etsin inşallah. Benim bata az kaldı ama hiç ihtimal vermiyorum. Adet olunca tedaviye başlanacak. Hayırlısı artık.

Mevanuru merak ettim ya nerelerde acaba?

rabbim sabıor versin canım..miniğimiz cennete uçtu ailesine kavuşmayı bekliyor..rabbim rahmet eylesin..

kızlar hamileyim inanamıyorum acaba diyorum hala
hayırlı olsun canım..tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip eylesin..

canım bulunduğun durum çok zor..ama unutma ki daha zor durumda olanlar var..eşinin durumu aşılamayacak birşey değil bi tanem..elini tutup sarılıyorsun,gözünün önünde nefesini hissediyorsun..yapılacak operasyonla biraz dinlenip kalkacak..daha bebeğinizin odası yapılacak..cinsiyetten sonra isimm bulacaksınız..yavrunuzun kokusunu içinize çekeceksiniz..eşinin gözüne baktığında ameliyat evresini düşünme bunları düşün canım..insanı ayakta tutan geleceğe dair ümitleridir..bizlerde dua etmeye devam ediyoruz..eşin bu imtihanı atlacak allahın izniyle..rabbim sabrına sabır yağdırsın..içinde ki canı da ihmal etme.burdan bir arkadaş çok üzüldüğüm zamanlarda ultrasonda bebeğinin ağlamasına şahit olmuştu...aynı şeyi yaşamak istemezsin biliyorum..eşine allahın şafii ismiyle dua et canım..

Mevanuru merak ettim ya nerelerde acaba?

canım dün adet oldum en azından gecikip umutlandırmadı..yeni bat 1 haziran..

Çok sağol canım benim.İnşallah düzelecek herşey.
Senin için dua ediyorum bende.Rabbim tez zamanda versin meleğini de sana.

Hormon sonuçları çıktı kızlar.Hem büyüme hormonu hemde prolaktin hormonu yüksek çıkmış.Eşim şimdi dru bekliyor hastanede.Bakalım dr ne diyecek bu duruma.
Sabahki ümidimi söndürme Yarabbi..... (((((((((

merhaba kızlar nasılsınız?
ben bol bol diz agrısı ve bel ağrısı çeker oldum
dün pikniğe gittik top oynadım ehehh hareket iyi geldi ama akşam pilim bitmişti.
kaldı şurada az bir haftam.zaman çabuk geçiyor.oğluşumun bazası nevresimleri vs annemler buradayken alınmştı ve paşam 5 gündür ayrı odasında uyyor bukadar kolay olacagını tahmin etmemiştim.
şimdi sıra bebişin ve benim ihtiyaçlarımda.
4 hafta sonra da hepsini tamamlıcam inşallah. 1 ay kala alalım diyoruz.
şu an elimizde araba kalmadıgı için dr a gidemiyorum :S
inşallah eşim bugün-yarın alırsa hemen dr a gidicem bakalım.
benim minik sıpa içerden öyle bir hareketler yapıyor ki gülüyoruz artık
bi yerden ayak çıkıyo bi yerden başka bişi

sizler nasılsınız kızlar?
ayşecim az biraz okudum yazdıklarını.çok zor olmayan bir ameliyat olacakmış sanırım.
inşallah herşey güzel gidicek.
inşallah dr ümitlerini söndürücek tarzda konuşmucak canım benim.

bu arada dıştan da rahat hissediosunuz artık tekmeleri he
maşallah size.
dondurmayı bende çok seviyorum ama eşim çocuğu üşütcen diyor sıcak su içiriyor
Rabbim yawrularımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin,hepimizin yuvamıza,evimize huzur mutluluk nasip etsin inşallah

İnşallah arkasından iyi haberler gelir canım... Umudunu yüksek tut.Sonuç ne olursa olsun, hangi tedavi uygulanacak olursa olsun, umarım en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…