- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.081
merhaba kızlar nasılsınız?
ben bol bol diz agrısı ve bel ağrısı çeker oldum
dün pikniğe gittik top oynadımehehh hareket iyi geldi ama akşam pilim bitmişti.
kaldı şurada az bir haftam.zaman çabuk geçiyor.oğluşumun bazası nevresimleri vs annemler buradayken alınmştı ve paşam 5 gündür ayrı odasında uyyorbukadar kolay olacagını tahmin etmemiştim.
şimdi sıra bebişin ve benim ihtiyaçlarımda.
4 hafta sonra da hepsini tamamlıcam inşallah. 1 ay kala alalım diyoruz.
şu an elimizde araba kalmadıgı için dr a gidemiyorum :S
inşallah eşim bugün-yarın alırsa hemen dr a gidicem bakalım.
benim minik sıpa içerden öyle bir hareketler yapıyor ki gülüyoruz artık
bi yerden ayak çıkıyo bi yerden başka bişi
sizler nasılsınız kızlar?
ayşecim az biraz okudum yazdıklarını.çok zor olmayan bir ameliyat olacakmış sanırım.
inşallah herşey güzel gidicek.
inşallah dr ümitlerini söndürücek tarzda konuşmucak canım benim.
bu arada dıştan da rahat hissediosunuz artık tekmeleri he
maşallah size.
dondurmayı bende çok seviyorum ama eşim çocuğu üşütcen diyor sıcak su içiriyor
Rabbim yawrularımızı sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin,hepimizin yuvamıza,evimize huzur mutluluk nasip etsin inşallah
Hormon sonuçları çıktı kızlar.Hem büyüme hormonu hemde prolaktin hormonu yüksek çıkmış.Eşim şimdi dru bekliyor hastanede.Bakalım dr ne diyecek bu duruma.
Sabahki ümidimi söndürme Yarabbi.....(((((((((
Canim ben de senin gibi olabilecem mi acep? Enerji gelip yuruyup, top oynayabilecek miyim, istahsizlik bulanti gececek mi?
CANIM MERAK ETME BENDEN BİLE ENERJİK OLUCAKSIN İNŞALLAH
ben 16. haftaya kadar çektim.bulantı isteksizlik iştahsızlık,inan konuşmak bile istemiyordum kimseyle.ağlıyordum kendime sinir olyordum.
ama hamd olsun Rabbime ne zaman geçmiş anlamadım bile
bir gün bir baktım aa bulantım yok. neşe ve enerji de zamanla geliyor ve hamileliğin tadını çıkartmaya başlıyorsun.
inan zofer ve zofran ilaçlarına bagımlı gibi yaşar olmuştum.bulantım azalmıyordu o ilaçlardan birinden almadan.
bu hep böyle gidicek derken bir baktım hayata dönmüşüm.
sende sabret canım bnim bak 14 haftaya gelmişsin bile. geçicek çok az kaldı
İnşallah melekcim.O kadar umut doldumki anlatamam.Pek çok hastamız aynı sıkıntısından kurtuldu dedi tlfda sekreter.Bu laf bile büyük bir umut oldu bana.Eşim de çok sevindi.Bugün akşam kargomuzu hazırlayıp yarın sabah veririz.Haftaiçinde de dönüş yaparlar inşallah.Sonrada doğruuu İstanbul.Uyutmadan yapabiliyorlarmış.Hasta kalkıp evine gidiyormuş aynı gün.Yatma-istirahat falan yokmuş.Çok temiz bi tedavi.İnşallah en az riskle,en çabuk şekilde kurtulur canımın canı.Bugün sabah yine dayanamadım ağladım ona sarılınca.İçimden bişeyler kopuyor seni böyle görünce diyor.Kendime çok kızıyorum ama elimde de değil.Bi an onun ameliyatlı halde yoğun bakımda yattığını düşündüm başladım ağlamaya.Rabbim tez zamanda aydınlığına çıkarsın bizleri.
Dün akşam uzanırken tekme yedim bi tane.Eşim de hemen koştu yanıma.Elini koydu resmen hissettik ikimizde.Çok belirginleşiyor artık varlığı.Dondurmayı çok seviyor.2 gündür yiyoruz akşamları,hareketleniyor içerde.Birbirimize sarıldık epey konuşmadık.Allahım onu sağlıkla eşimin kollarına vermeyi nasip et bana diye dua ettim içimden..
Hormon sonuçları çıktı kızlar.Hem büyüme hormonu hemde prolaktin hormonu yüksek çıkmış.Eşim şimdi dru bekliyor hastanede.Bakalım dr ne diyecek bu duruma.
Sabahki ümidimi söndürme Yarabbi.....(((((((((
canim Allah senden razi olsun bugun bas agrimdan agladim. 13+4 um normal mi hala bulanti, enerjim yok is fln hic bisey yapmiyorum. gecen hafta daha iyiydim bu hafta kotulestim. Inanmak istiyorum herkes iste geciyor diyor ama inancim azaldisen 16. haftaya kadar mi bulanti oldu, enerji eksikligi dr ne diyor ben ydisindayim dr bakmior ebe o da 2 ayda bir zaten siz deneyimlilerden akil soruyorum
Ipekcim canim benim yine mi basladi bulantilar? Bazi gebeliklerd 16.haftaya kadar surebiliyormus. Hatta bir arkadasim 18.haftayi buldu demisti. Ama bak gecen hafta iyiymissin. Yavas yavas iyi oldugun zamanlar artacak.bas agrilarin normal bebisinin gelistigini gosteriyor. Sevinmelisin.
Ipekcim canim benim yine mi basladi bulantilar? Bazi gebeliklerd 16.haftaya kadar surebiliyormus. Hatta bir arkadasim 18.haftayi buldu demisti. Ama bak gecen hafta iyiymissin. Yavas yavas iyi oldugun zamanlar artacak.bas agrilarin normal bebisinin gelistigini gosteriyor. Sevinmelisin.
canim Allah senden razi olsun bugun bas agrimdan agladim. 13+4 um normal mi hala bulanti, enerjim yok is fln hic bisey yapmiyorum. gecen hafta daha iyiydim bu hafta kotulestim. Inanmak istiyorum herkes iste geciyor diyor ama inancim azaldisen 16. haftaya kadar mi bulanti oldu, enerji eksikligi dr ne diyor ben ydisindayim dr bakmior ebe o da 2 ayda bir zaten siz deneyimlilerden akil soruyorum
canim inanmaya ihtiyacim var. bas agriisi gelisim mi demek ?
Normal bir gebelik geciriyorssun iste. Ben de yasadim vas agrilarini hatta Ayse de yasadi. Hormonlardan dolayi damarlar genisliyor kan artiyor. Ben internette epey arastirdim. Cunku gunlerce agridi basim. Isyerinde arkadas da dedi bebek gelistigi icin normal diyordu bana. Ama biliyorum o bas agrisi cok fena. Dunyasini karartiyor insanin.
Normal bir gebelik geciriyorssun iste. Ben de yasadim vas agrilarini hatta Ayse de yasadi. Hormonlardan dolayi damarlar genisliyor kan artiyor. Ben internette epey arastirdim. Cunku gunlerce agridi basim. Isyerinde arkadas da dedi bebek gelistigi icin normal diyordu bana. Ama biliyorum o bas agrisi cok fena. Dunyasini karartiyor insanin.
canim senin sorunlar mide ile ilgili gecti mi tamamen?
Vallacnm hala tatli yiyemiyorum.tatli agzimin tadini bozuyor bulanti yapiyor.bol bol meyve tuketiyorum. Istahim da cok artmadi oyle ama normalde de cok istahli degildim. 4.5ayda 3 kilo aldim. AmA tat alabiliyorym.
Bazen dislerimi frcalarken oguruyorum. Mide eksimesi arada olyuyor hemen gaviscona sariliyorum birde yuksek yatiyorum. Kuzum tamamen eskisi gibi iyi olamiyorsun kolay mi anne olmak. Icinde bir canvar.
4 hafta=1ay hesabına göre 12 hafta bittiğinde 3.ay bitmiş oluyor canım.4.ayın içindesin demek 13+4...
Bazen bende yeniden hesaplıyorum kaç olduk diye.19+6 olduk bugün yani 20hafta/4 hafta=5.ay bitmek üzere.Ne kadar çabuk geçiyor zaman
Günleri sayınca bitmiyor gibi ama 6.aya girmek üzereyiz.Dün üst komşumla karşılaştık bebek mi var yoksa dedi.5 aylık dedim.Çok büyümemiş karnın az kalmış doğuma dedi.İçerde bi sıkıntı yoksa göbeğin çok büyümesi de önemli değilmiş zaten.
Hadi cevocum inşallah bu sefer olur.Takmadığına sevindim canım.Her ay gecikince insan umutlanmayı da bırakır.Benimde 2 ay erken gelmişti umutlanma fırsatım bile olmamıştı.İnşallah bu ay güzel haberle dönersin topiğimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?