Bol bebiş topiği



Canim ben de senin gibi olabilecem mi acep? Enerji gelip yuruyup, top oynayabilecek miyim, istahsizlik bulanti gececek mi?
 

herşey rabbimin takdirine bakıyor canım..doktor bu teşhisi koymadan önce herşey olurunda gidiyordu galiba..şimdi değişen şey beyindeki misafiri sizin öğrenmiş olmanız..ama emin ol kalmayacak..hormonlar istediği kadar yüksek olsun..rabbimin izniyle eşini size bağışlayacak..tıbba inanmayan sendin..herşey allahın ol demesine bakıyor diyecek kadar şuurlusun maşallah..allah buna da ol diyecek ve herşey oluruna girecek..bu kötü süreçten size kalanda birbirinize daha sıkı kenetlenmeniz olacak..rabbim hayatın,elimizdeki nimetlerin kıymetini anlamamız için biz kullarını imtihanlarıyla sarsar ama hiç bir kuluna da taşıyamayacağı yükü yüklemez..sen duygusal olarak şuanda hassas davransan da senin içinde güçlü bir kadın var ve siz bunun üstesinden geleceksiniz..

sonuçlardan bizi tekrar haberdar edersin umarım..
 
Canim ben de senin gibi olabilecem mi acep? Enerji gelip yuruyup, top oynayabilecek miyim, istahsizlik bulanti gececek mi?

CANIM MERAK ETME BENDEN BİLE ENERJİK OLUCAKSIN İNŞALLAH
ben 16. haftaya kadar çektim.bulantı isteksizlik iştahsızlık,inan konuşmak bile istemiyordum kimseyle.ağlıyordum kendime sinir olyordum.
ama hamd olsun Rabbime ne zaman geçmiş anlamadım bile
bir gün bir baktım aa bulantım yok. neşe ve enerji de zamanla geliyor ve hamileliğin tadını çıkartmaya başlıyorsun.
inan zofer ve zofran ilaçlarına bagımlı gibi yaşar olmuştum.bulantım azalmıyordu o ilaçlardan birinden almadan.
bu hep böyle gidicek derken bir baktım hayata dönmüşüm.
sende sabret canım bnim bak 14 haftaya gelmişsin bile. geçicek çok az kaldı
 

canim Allah senden razi olsun bugun bas agrimdan agladim. 13+4 um normal mi hala bulanti, enerjim yok is fln hic bisey yapmiyorum. gecen hafta daha iyiydim bu hafta kotulestim. Inanmak istiyorum herkes iste geciyor diyor ama inancim azaldi sen 16. haftaya kadar mi bulanti oldu, enerji eksikligi dr ne diyor ben ydisindayim dr bakmior ebe o da 2 ayda bir zaten siz deneyimlilerden akil soruyorum
 

Aysem canim cok sevindim lazerle cabuak atlatacaksiniz insallah. Hem ameliyat surecinden daha cabuk iyilesir esin. Inan cok sevindim. Rabbim buyuk tez zamanda hersey youna girecek insallah.

Senin bebis baslamis tekmelere masallah yerim o kucuk melegi. Dondurmayi severmis.. optum Aysem seni. Rabbim esini sana ve bebegine bagislasin.
 

Aysem umudunu yitirme. Belki yine lazerle tedavi olabilir. Rabbim buyuk. Hep dua ediyorum.
Haberlerini bekliyorum.
 

Ipekcim canim benim yine mi basladi bulantilar? Bazi gebeliklerd 16.haftaya kadar surebiliyormus. Hatta bir arkadasim 18.haftayi buldu demisti. Ama bak gecen hafta iyiymissin. Yavas yavas iyi oldugun zamanlar artacak.bas agrilarin normal bebisinin gelistigini gosteriyor. Sevinmelisin.
 

canim inanmaya ihtiyacim var. bas agriisi gelisim mi demek ?
 

istahsizlik cok canim bir de zaten 44 kiloydum iyice halsiz olursam die korktum. senle konusmustuk gecen hafta sen 13+4 lerde iyi oldum diordun sanki ben 13+5 im bugun yanlis yazmiim da az once.
 

Allah senden de Razı olsun canımcım.
ben 16. haftaya kadar çektim evet. hatta dr a soruyordum sürekli neden bukadar devam ediyor die.
çünki ilk hamileliğimde 9-10. haftalarda geçmişti.
her hamilelik farklı,çok normal bunlar demişti bana.
serumlar bile fayda etmemişti.hem çıkartıyor hemde ağlıyordum.hiçbir yediğimden tat alamıyordum.
fakat şimdi öyle bir tat alıyorum ki aldıgım kilo 13 oldu
hepsi geçicek canım benim.çok az kaldı...
 
canim inanmaya ihtiyacim var. bas agriisi gelisim mi demek ?

Normal bir gebelik geciriyorssun iste. Ben de yasadim vas agrilarini hatta Ayse de yasadi. Hormonlardan dolayi damarlar genisliyor kan artiyor. Ben internette epey arastirdim. Cunku gunlerce agridi basim. Isyerinde arkadas da dedi bebek gelistigi icin normal diyordu bana. Ama biliyorum o bas agrisi cok fena. Dunyasini karartiyor insanin.
 

canim insallah gecer ya su enerji, istah-agiz tadi gelse, bulantilar gecse bir. Agridan gozler firlicak gibi, enseden geliyor yukari dogru yayilior
 

canim senin sorunlar mide ile ilgili gecti mi tamamen?
 
canim senin sorunlar mide ile ilgili gecti mi tamamen?

Vallacnm hala tatli yiyemiyorum.tatli agzimin tadini bozuyor bulanti yapiyor.bol bol meyve tuketiyorum. Istahim da cok artmadi oyle ama normalde de cok istahli degildim. 4.5ayda 3 kilo aldim. AmA tat alabiliyorym.
Bazen dislerimi frcalarken oguruyorum. Mide eksimesi arada olyuyor hemen gaviscona sariliyorum birde yuksek yatiyorum. Kuzum tamamen eskisi gibi iyi olamiyorsun kolay mi anne olmak. Icinde bir canvar.
 

insallah iyi oluruz ya insallah gecer..
 

Sağol canım bakalım nasip, bu ara cok daha farklı sorunlarım var bebeği düşünmeye vaktım bile yok.
 
En yakın arkadaşımın bile bilmediği,herkese tek tek anlatmaktansa topikte yazarım dediğim,dostluğu-sevginizi-dualarınızı-desteğinizi yakından hissettiğim arkadaşlarım günaydın hepinize.İyiki varsınız,iyiki sizi tanımışım...Sözleriniz o kadar sıcak ve samimi geliyorki bana inanın merakla okuyorum yorumlarınızı.
Bugün endokrinolojiye gitti eşim.Hangi hormon hangisini tetikliyor onu tespit edeceklermiş.Ona görede ilaç-ameliyat tedavisine karar verilecek.Acıbadem'e de sonuçlarımızı yollayacağız.Gamma Knife tedavisi için araştırma yapıyoruz.Belki de ilaçla düşürülebilecek bir hormondur demiş dünkü gittiği prof.Duayla güzel haberler bekliyorum eşimden..

Yarın temizlik günüm.Sonunda geldi çattı.Sabahın 6sından beri evde koşturuyorum.Paspasları yıkadım,süs eşyalarımı topladım evleri düzenledim.Temizliğe de hazırlık temizlikten beş beter yoruyor adamı.Halı yıkama akşama halılarımı alır büyük ihtimal.Kalanları da halı yıkama robotuyla temizleyeceğiz.Ama yarın değil.Ana hatlar bi bitsin halıları hergün akşam tek tek yaparım artık.Ameliyat ve doğumdan önceki son çıkış benim için.Ondan sonra önce eşime,sonra da bebeğime odaklanacağım inşallah.Evde otursam daha temiz olurdu düzenleme işi ama bu kadarına da çok şükür.Ütülerimi de bitirdim dün.Yarın sabahtan perdeler yıkanmaya başlanacak.Kadın temizledikçe onları asacağız.Bir yandan da dolaplar-vitrin içleri inecek yıkanacak,yerleştirilecek.Akşam eve giderken son temizlik alışverişini yapacağım.Akşamda ufakları yaparım.Yarına dinlenmiş olmam lazım.

Bu kadar yoğunluğun arasında pazar günü kardeşime misafir geliyor.Üzerimdeki günlük giysilerle olmaz diye (hangi arada yaparım bilmiyorum ama) bikaç şey almam lazım.En azından bi elbise alırsam hem rahat olur hemde tek parçayla bitirmiş olurum dedim.Yarın akşama pertim çıkmazsa 7-8 gibi annelerle gider elbise alırım.Evime yakın bir yer var,daha önce bakmıştım hoşuma gitmişti ordakiler.Olmazsa da yapacak bişey yok.

Anlayacağınız kaça bölüneceğimi şaşırmış durumdayım.Gözüm-aklım-kalbim hep telefonda.Eşimden gelecek umut dolu haberler bekliyorum.Tedirginlik-acabalar-soru işaretleri arasında şaşkın şaşkın bakmaktayım.Temizlik konusunda hepiniz beni anlıyorsunuzdur eminim.Neyi nereye koymalıyım,doğumda-ameliyatta lazım olurmu,hepsini yetiştirebilecekmiyim vs vs vs.... Kardeşimi bu özel gününde yalnız bırakmak istemiyorum,ama insanlara da alelade giyinip önemsemiyorum sizi hissi vermek istemiyorum.Falan falan falan...

Sabah sabah sıkıntılarımla yordum hepinizi...Kusuruma bakmayın...
 
Endk. uzmanı kesinlikle ameliyat hemde acil demiş kızlar.Kan veriyormuş şimdi eşim.Gama knife tedavisi sana olmaz hemen ameliyat olmalısın 1 gün daha bekleme demiş.Büyüyormuş tümör.Ömrünü kısaltırmış bu hastalık ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
 
Allah yardımcın olsun Ayşeciğim sen anlatırken yoruldum valla)) ben de hastanedeyim dün itibari ile Nur topu gibi bir SİSTİT im oldu. Çok sancım var idrar tahlili yaptırıyorum,ayrıca şeker yüklemesi de yaptırıyorum miğdem bulanıyor çok fenayımmmmmm.
Ayşeciğim Ömer'in Dr var Göztepe Eğitim ve araştırmada beyin konusunda çok ileri derece de uzman kolay kolay ameliyat etmiyor önce diğer tedavileri öneriyor raporları bana da yolla istersen ben de Dr agöstereyim belki değişik bir sonuç alırız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…