- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.101
Endk. uzmanı kesinlikle ameliyat hemde acil demiş kızlar.Kan veriyormuş şimdi eşim.Gama knife tedavisi sana olmaz hemen ameliyat olmalısın 1 gün daha bekleme demiş.Büyüyormuş tümör.Ömrünü kısaltırmış bu hastalık((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
O kadar acilmişki durumu 15inde çıkacak olan diğer tahlillerini bile beklemeye gerek yok demiş.Allah yardımcın olsun Ayşeciğim sen anlatırken yoruldum valla)) ben de hastanedeyim dün itibari ile Nur topu gibi bir SİSTİT im oldu. Çok sancım var idrar tahlili yaptırıyorum,ayrıca şeker yüklemesi de yaptırıyorum miğdem bulanıyor çok fenayımmmmmm.
Ayşeciğim Ömer'in Dr var Göztepe Eğitim ve araştırmada beyin konusunda çok ileri derece de uzman kolay kolay ameliyat etmiyor önce diğer tedavileri öneriyor raporları bana da yolla istersen ben de Dr agöstereyim belki değişik bir sonuç alırız
Aysem acibademe de arkadaşa da raporları faxla bence kargoyla uğraşma hem sonuç almis olursun aklında kalmaz hem hızlı olur
O kadar acilmişki durumu 15inde çıkacak olan diğer tahlillerini bile beklemeye gerek yok demiş.
16sında Ankarada haluk dedaya gidecektik zaten.şimdi güvendiğimiz bi beyin cerrahıyla görüşecek.ameliyat şartsa ona olurum diyor zaten.Belki de haftaya yatacak ameliyata.Ben şimdi ne okuyacağım.41 yasini bitireyimmi.başka duaya başlayımmı.4444 okutturayımmı.ne yapmam lazım feyza.bişeye sarılmam lazım benim.karanlığın içinde yapayalnız kaldım gibi.
Endk. uzmanı kesinlikle ameliyat hemde acil demiş kızlar.Kan veriyormuş şimdi eşim.Gama knife tedavisi sana olmaz hemen ameliyat olmalısın 1 gün daha bekleme demiş.Büyüyormuş tümör.Ömrünü kısaltırmış bu hastalık((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Niye yalnız kalasın biz hepimiz buradayız hem karanlığın ucu bol güneş görmüyor musun elele gidiyoruz hadi yürü bakimmm tefriciye başlayalım bir de 500 Yasin okuyalım ama herkes bir tane Yasin okuyacak ben 100 tane dağıtırım bizim kurslar var orda, 500 tefriciye okurum hadi kızlar cuma günü mübarek gün başlayalım...
O kadar acilmişki durumu 15inde çıkacak olan diğer tahlillerini bile beklemeye gerek yok demiş.
16sında Ankarada haluk dedaya gidecektik zaten.şimdi güvendiğimiz bi beyin cerrahıyla görüşecek.ameliyat şartsa ona olurum diyor zaten.Belki de haftaya yatacak ameliyata.Ben şimdi ne okuyacağım.41 yasini bitireyimmi.başka duaya başlayımmı.4444 okutturayımmı.ne yapmam lazım feyza.bişeye sarılmam lazım benim.karanlığın içinde yapayalnız kaldım gibi.
Duygubaby okunur canım .Ayşeciğim 500 Yasin okuyalım o daha tesirli , herkese bir tane okutulacak, tefriciyeyi dağıtalım bugün Mevlam cuma günü yüzü suyu hürmetine şifa verecek canım benim hiç üzme canını ,annem umrede onu da aradım hemen Yasin verdim dua edecekler grupla babam kafile başkanı bütün kafileye dua ettireceğim dedi. Mevla kabul etmeyeceği duayı etmeyi nasip etmez ben eminim herşey çok güzel olacak.
Yalnız bu dağıtıp yazma işini ben beceremem kızlar bu işi başkası üstlenirse daha iyi olur hadi bakalım müslümanın Müslüman kardeşi için ettiği dua kesin makbul canım arkadaşlarım toparlayalım hemen....
Duygubaby okunur canım .Ayşeciğim 500 Yasin okuyalım o daha tesirli , herkese bir tane okutulacak, tefriciyeyi dağıtalım bugün Mevlam cuma günü yüzü suyu hürmetine şifa verecek canım benim hiç üzme canını ,annem umrede onu da aradım hemen Yasin verdim dua edecekler grupla babam kafile başkanı bütün kafileye dua ettireceğim dedi. Mevla kabul etmeyeceği duayı etmeyi nasip etmez ben eminim herşey çok güzel olacak.
Yalnız bu dağıtıp yazma işini ben beceremem kızlar bu işi başkası üstlenirse daha iyi olur hadi bakalım müslümanın Müslüman kardeşi için ettiği dua kesin makbul canım arkadaşlarım toparlayalım hemen....
Allah razı olsun canım.
Tamam ben dağıtayım canım.
Telefondan girdiğim için sık sık bakarım.
Şimdi herkes kendisi ve çevresi dahil kaç tane okutabilir yazsın tek listede toplayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?