Bol bebiş topiği

Canımm ya böyle yapma inan ben çok üzülüyorum

Hemen ameliyat olması sizin için daha iyi oalcak. Önceden önlem alacak vakit kaybetmeyeceksiniz.

Sana destek verecek insanlarla yan yana ol. Anneciğine babacıgına sımsıkı sarıl.

bu hastalıktan kurtulacaksınız. Rabbim eşini sana bağışlayacak eminim.

Bol bol dua edicez hepimiz sana.

Allah ım tez zamanda kurtarsın sizi. Biz herzaman burdayız. Mutlaka yaz. Paylaşarak azalacaktır üzüntülerimiz.

O kadar acilmişki durumu 15inde çıkacak olan diğer tahlillerini bile beklemeye gerek yok demiş.
16sında Ankarada haluk dedaya gidecektik zaten.şimdi güvendiğimiz bi beyin cerrahıyla görüşecek.ameliyat şartsa ona olurum diyor zaten.Belki de haftaya yatacak ameliyata.Ben şimdi ne okuyacağım.41 yasini bitireyimmi.başka duaya başlayımmı.4444 okutturayımmı.ne yapmam lazım feyza.bişeye sarılmam lazım benim.karanlığın içinde yapayalnız kaldım gibi.

Aysem acibademe de arkadaşa da raporları faxla bence kargoyla uğraşma hem sonuç almis olursun aklında kalmaz hem hızlı olur

Niye yalnız kalasın biz hepimiz buradayız hem karanlığın ucu bol güneş görmüyor musun elele gidiyoruz hadi yürü bakimmm tefriciye başlayalım bir de 500 Yasin okuyalım ama herkes bir tane Yasin okuyacak ben 100 tane dağıtırım bizim kurslar var orda, 500 tefriciye okurum hadi kızlar cuma günü mübarek gün başlayalım...

Allah sabır versin canım,eşinede bol bol şifa versin inşallah,dualarımız sizinle canım,Allah sonucunu güzel etsin inşallah .

Ayşem canım benim. Rabbim şifa versin inşallah. İyi araştırın canım benim. Her gecenin bir sabahı var canım. İnşallah geçecek bu günler.

canım ayşem Allahım sabır ve kuvvet versin sana.Zor ama sakin olmaya çalış Rabbim kalbinin sesini duyuyor ve karşılığını verecektir.canım.dua ediyorum size rabbim hiç bir şeyi yarım bıraktırmasın.dedi rahatsızlığı bu kadar çabuk bulundu .rabbim şifasını da çabucak şifasını verecektir.

Canım dağıttıklarımı yazalım. Sayısını hesaplamış oluruz. İsteyenlere sen dağıt istersen.

ben ne okuyum.
41 yasinimin 3 tanesini okudum ben devam edeyimmi ona.4444ü burda okutabilirim ben.cemaat evlerine.ellerimi bağladılar sanki zincirle.ne yapmam gerekiyor söyleyin ben yapayım.

sen anlatırken içimden bişeyler akıp gidiyor ( böyle olmasında vardır bi hayır .
canım bak öncelikle sakin olmaya çalış biliyorum çok zor ama,bunu yapmaya çalış.bak rabbim ne büyükki sebeplerden sebep edip bu hastalığı en son aşamaya gelmeden gösterdi size canım,aslında kötü gibi görünsede durum herşey iyi olacak buna inan. sakın kendini bırakma ayşem herşey çok güzel olacak inan buna.belki bu kadar erken olmasında vardır bir hayır.

Duygubaby okunur canım .Ayşeciğim 500 Yasin okuyalım o daha tesirli , herkese bir tane okutulacak, tefriciyeyi dağıtalım bugün Mevlam cuma günü yüzü suyu hürmetine şifa verecek canım benim hiç üzme canını ,annem umrede onu da aradım hemen Yasin verdim dua edecekler grupla babam kafile başkanı bütün kafileye dua ettireceğim dedi. Mevla kabul etmeyeceği duayı etmeyi nasip etmez ben eminim herşey çok güzel olacak.
Yalnız bu dağıtıp yazma işini ben beceremem kızlar bu işi başkası üstlenirse daha iyi olur hadi bakalım müslümanın Müslüman kardeşi için ettiği dua kesin makbul canım arkadaşlarım toparlayalım hemen....

Ben 100 tanesini alayım o zaman.okuruz diye bekleyen çok arkadaşım var.dağıtırım.hastane koşturmacasında bende toplayamam sayıyı.ama isterseniz bana mesaj atın elimden geleni yaparım girmeye çalışırım hergün buraya.

Allah razı olsun canım.
Tamam ben dağıtayım canım.
Telefondan girdiğim için sık sık bakarım.
Şimdi herkes kendisi ve çevresi dahil kaç tane okutabilir yazsın tek listede toplayalım.

Telefonumun şarjı bitiyor birazdan eve geçicem zaten. Bende hafız kuzenimle konuşayım tam liste ve sayıları yazarım.
Ayşem için rahat olsun canım. Allahın izniyle herşey guzel güzel olacak.

Allah razı olsun canım.
Tamam ben dağıtayım canım.
Telefondan girdiğim için sık sık bakarım.
Şimdi herkes kendisi ve çevresi dahil kaç tane okutabilir yazsın tek listede toplayalım.

100 yasin+500 tefriciye de bana yaz.tefriciyeyi kendim okurum.yasinleri de dağıtıyorum.

kızlar merhaba,tefriciye ve yasin e başladık sanırım...
Rabbim şifalar versin ayşeciğimin eşine inşallah.
şifa olsun okuduklarımız inşallah.
ben okuyim,sayısını yazarım olurmu?
biraz da dagıtayım.haber veririm size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…