- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.121
Endk. uzmanı kesinlikle ameliyat hemde acil demiş kızlar.Kan veriyormuş şimdi eşim.Gama knife tedavisi sana olmaz hemen ameliyat olmalısın 1 gün daha bekleme demiş.Büyüyormuş tümör.Ömrünü kısaltırmış bu hastalık((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Canım geçmiş olsun gercekten uzuldum. Ama gecicek inşallah tedavisi var sonucta ameliyat olur ve bundan kurtulursunuz umarım tez vakitte, ne desem be ayşem ki, allah acil şifalar versin eşine, istersen bugun bir daha başlıyalım 70.000 besmeleye?
iki kasığımdada ağrı oluyor bişey olmaz deilmi.derin nefesler alıoyrum içim sıkılınca.dua ediyorum hemen.ne olduğunda dra gitmeliyim sizce.en azından ben sorun çıkarmayım kimseye.
Endk. uzmanı kesinlikle ameliyat hemde acil demiş kızlar.Kan veriyormuş şimdi eşim.Gama knife tedavisi sana olmaz hemen ameliyat olmalısın 1 gün daha bekleme demiş.Büyüyormuş tümör.Ömrünü kısaltırmış bu hastalık((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ayşem senin için bir mahsuru yoksa eşinin adını söylersen niyet edince ismine niyet edip bağışlarız.
Ayşe > 100 Yasin- 500 tefriciye
fmfm> 100 Yasin - 500 tefriciye
duygubaby > 100 tefriciye
tubiloshh > haber verecek..
Şuanda 200 yasin 1100 tefriciye oldu.
Kizlar bende duaya katilmak isterim ama tek basimayim burda tanidigim kimse yok dagitma islemini yapamam yani,belki 100 tane okuyamayabilirim ama bende yasin okuycam aysenin esi icin dua edicem,allahim kabul etsin insallah
canım heraldeki pijamasını terliğini alıcaksın,herşeyiyle ilğilenmeye devam ediceksin,devam ediceksin ki yarın birgün acısını fena çıkarasın.
canı gönülden inanıyorum serdar abi bu ameliyatı sağsalim atlatıcak.
yasini ve tefriciyeyi ne zamana kadar okucaz.
yaaa midem çok bulanıyooooo ben çıkıyorum kızlar...
Kızlar bugün öğlede telefonla konuşuyordum arkadaşımla. Kapattım telefonu birden sol gözüm karardıResmen göremiyordum çokk korktum. Sonra sağ gözüm geçti sağ gözüm hem ağrıdı hemde görme kaybı yaşadım. Göz tansiyonu mu bu ya. Yattım 2 saat anca düzeldim.
Doktora soracagm. İnşallah önemli bişi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?