- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.141
ayşecim 4444 tane tefriciye okundu yaz tamam mı?
Rabbim şifasını versin inşallah eşinin...
dergahımızdaki arkadaşlar sagolsunlar hepimiz aldık yarına kadar biticek inşallahh
ayşem benide ekle bende okuycam yasın eşine
Allah bin kere razı olsun tuğba.Siz de olmasanız nasıl toparlardım bu kafayı bilmiyorum.İnanırsan bastığım yeri bilmiyorum 1 haftadır.Hele bugün cümleleri falan toparlayamaz oldum.Bi de eşim kulağıma "taşıdığın varlığa iyi bak.ilk ve son bebeğimiz olabilirmiş" diyince yüreğimdeki kalan yerlerde paramparça oldu...
canım benim Allah senden de razı olsun inşallah.
hiçbirşey olmucak Rabbimin izniyle. Rabbim bukadar insanın emeklerini boşa çıkarmıcak inşallah.
moralini yüksek tutmaya bak kuzum olurmu? söylemesi kolay dicen ama eşin senden güç alırsa emin ol çok daha çabuk atlatıcaksınız.
tefriciyeler bitti bu durumda.
sadece yasinler kaldı.
yasin kaç olucak toplamda?
canım inşallah korkulucak bişey değildir,çabucak geçer.fitili düzenli kullan.
az kaldı 9 mayısta kalp atışını duymaya gidicez inşallah,birkaç gün sonrada inci gidicek.
yola sakın çıkayım deme 12-13-14. haftaya kadar sakın ha bi yere çıkma,Allaha sığın ona emanet et..
hakkında hayırlısı olsun canım dua ederim inşallah...
Allah yardımcısı olsun canım.kızlar geçen gün burda ayşeye bahsettiğim bi arkadaşım vardı 8 aylık hamile,çocuğunda kalp gelişmemiş yaşamaz demişlerdi.haftaya ankaraya yatış yapacaktı ama dün bizde otoururken birden suyu geldi ve hemen acile götürdüler.hemen ankaraya sevk edilmesi gerekiyordu çünkü çocuğu doğduğunda ameliyat edecek tek doktor ordaydı. ahh şu prosedürler yokmu.tam 4 saat beklettiler orda ve sancısı 5 dk ya düştü..sonunda eşiyle ambulansa binip gittiler ama son dk da yetişmiş varınca zaten normal doğum olmuş.çocuğa hemen oksijen bağlamışlar,henüz ne olacağı belli değil,Allah arkadaşıma bağışlasın evladını kimseye vermesin rabbim inşallah((
Allah yardımcısı olsun canım.
Bu arada nerdesiniz kızlar?
Selam kizlar. Benyine sifayi kaptim fena grip oldum. Habire limonlu su iciyorum.
Aysem dualarim sizinle. Insallah hayirlisiyla atlatacaksiniz. Biraz toparlanayim ben de okuycam.
SELAM KIZLARRRRRR
HERKEZE İYİ PAZARLARRRRR
30. HAFTAMIZDAYIZZZZ
ZAMAN NASIL HIZLI GEÇİYORRR
merhaba incim nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?
malum hafta sonu,pek gelen giden olmuyor.
hava güzel ya,kocişini koluna takan dışarı çıktı sanırım
benim eşim sınavda bugün. evdeyiz mecburen
ayyy ozim geçmiş olsunnn
kendine dikkat et.
havalar oldukça ısındı.inşallah bu son grip in olur.
İyiyim canım. Çok şükür turp gibiyimhiç hamileymişim gibi gelmiyor bana. eski hayata devam Midem bulanmıyor hiç. 8 haftalığım şuan hesaba göre tam.
15 inde gidicem işte. Bakalım bebişin kalp atışları var mı ? :26:
Benim kocişte çalışıyor. Bende lojmanda oturuyorum. İstesem yanına giderim ama sıkılıyorum orda da.
Bahçeye inerim komşumla 1-2 saate.
Dün akşam ateş yaktık mantar pişirdikKahvaltı dışarda, öğle yemeği, pasta, börek...
akşam 10 da evlere girdik. Evde bunalıyorum bende. Tadını çıkartırıyorum. Malum seneye alalh nasip ederse aman bebiş üşümesin diye dışarı pek çıkamam gibime geliyor. :18:
Yarında hıdırellez var. Eşimin köyüne gidicez. Abim geldi benimHep beraber gidicez. Güzel güzel pikniğimizi yapıcaz.
tubiş seninde evin 2 +1 di demi ? Benim de evim 2 + 1 . Neden bu lojmanalrı geniş yapmıyorlar ya. Ben bu halimle sığamıyorum bebişimle ne etcez bilmem :44:
Misafir odasına bebişin karyolasını ve dolabını alırım diye düşünüyorum. Ama sıgacak mı bilmem :26:
Sağlıkla bi gelsinlerde. Zamanla kendi evimizde olur inşallahh
ooo maşallah. ne güzel ya bahçe keyfi yapmışsınız
benim öyle bir imkanım yok maalesef.
hangi şehirdesin ki incim?
lojman felan demişsin?
evet canım benim evim de 2 + 1
ev değiştirmeyi düşündük ama içimize sinen bir daire bulamadık
ya banyo küçük ya mutfak yada balkonu yok
biz özellikle balkonlu istiyoruz da.
oturma odasında köşe oturma grubu vardı
kenan'a tek kişilik baza aldım oturma odasına koydum.dolabı da var.yatagının yanına da komodin koydum.
kenan bizimle yatıyordu halen. yani yatak odamızdaki beşiğinde. ama artık küçük geliyordu ve kardeşine bırakması lazımdı.
hamd olsun hiç zorlanmadım odasını ayırırken.
şimdi de beşiğimiz hazır. yatak odamızda.
bu şekil idare edicez bir süre.
ama şikayetçi de değilim. gayet güzel oldu baza oturma odasına.
kırmızılı-siyahlı koltuklarım ve halım.
baza ve başlıgı siyah,nevresimi de kırmızılı siyahlı arabalı :) sevimli durdu odada.
sağlıklı olsun bebişlerimiz de gerisi önemli değil.sanki herkez 3+1 de mi oturuyor. buna da şükür
Kuzum benimde misafir odasında köşe kolktuk var. Masa bide konsolbilerek öyle almıştım. Bebişe yer açılır. Senin dedidiğin gibi yatak ve dolap sığar benimde inşallah.
Ben antalyadayım. eşim antalyalı ben trabzon. bi ara zırıl zırıl ağlıyordum gurbetteyim bebişe nasıl bakacam diye. Sende beni teselli etmiştin. Ya ben ilk başlarda ne kadar duygusaldım. Geçti çok şükür. Yoksa piskolojim bozulacaktı.
Lojmanda 4 daire var. Eşimde 10 metre ilerimde çalışıyor. Lojmanların balkonlarıda yok denecek gibiO yüzden bizde bahçede oturuyoruz. Çok şükür.Etrafımız çevrili. Güvenliğimiz var. 7 / 24. Bahçemiz var. Sebzede ekiyoruz. Oyalanıp duruyoruz.Mahallemiz yok. O yüzdende çok bunalıyordum. Resmen iş yerinden çıkmıyordum ilk evlendiğimde
Bide ben evlendiğimde lojmanda kimse yoktu. daha yeni geldiler sayılır. Kocaları postalıyoruz iş yerine. Biz arkadaşımla oturuyoruz ohh
Sen hangi şehirdesin canım? Eşin araba satıyordu demi ? Biz de orta yollu bi araba alacaz. ama güvenipte kimseden alamadık. Başımızdan bi takım olaylar geçti bu araba yüzünden
anlatsam roman olur da bakma sen. Hayat herşeye rağmen çok güzel tubişim
lojman zordur kuzu yaa.
benim de eşimin kuzeni Antalya da polis.O da arada bizden araç alıyor orada satıyor.
şehir şehir gezdiler eşiyle.Lojmanlarda kaldılar ama memnun olmadılar hiç. en son Antalya'da kaldılar.ve ev tuttular.
sık sık gidip geliyoruz biz de.
ben İstanbul'da oturuyorum. ailem Konya'da
uçakla Antalya ya gidip kuzenlerde kalıyoruz 1-2 gün sonra da konyaya geçiyoruz.
genelde eşim Antalya'dan araç alıcagı zaman beraber geliyoruz.
ama bu ara pek gitmedim.hamilelik dolayısıyla pek uzaga gitmek istemiyorum.
eşim araba alım satımı yapıyor evet.
hatta beraber yapıyoruz desem yeridir
ticaret kolay değil.kimseye güvenilmiyor.
Hayat da bir okadar zor ama dediğin gibi herşeye ragmen güzel
bu arada canım yatak odana sıgmaz mı bebiş için alıcagın beşik veya karyola?
gece sık sık kalkılıyor çünki. çok zorlanırsın.ilk etapta yanında olursa çok daha kolay olur senin açından. sonra istersen ayırırsın.
benimki 2buçuk yıl yanımızda yattı
çünki ben 2,5 yıl emzirdim.
hamile kaldıktan sonra kestim sütten...
dr kızmıştı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?