Bol bebiş topiği

hangi şehirdesin canım ? gurbet zor ama alışıp gidiyoruz işte. inşallah kanamalı alanında yok olup gider. Sendee rahat hareket edebilirsin. antalya ya geliyorsun o zaman.

hangi şehirdesin canım ? gurbet zor ama alışıp gidiyoruz işte. inşallah kanamalı alanında yok olup gider. Sendee rahat hareket edebilirsin. antalya ya geliyorsun o zaman.

kastamonu'dayım canım bi ilçesindeyim ben.inşallah geçerde bende doya doya hamileliğimin tadını çıkarabilirim :)) evet canım 15 tatilde geldik ordaydık,bu yaza tabi okadar uzun yola gidebilir miyim bilmiyorum canım durumum netleşsin bi bakalım.olmazsa annemleri çağırcam 1 haftada olsa gelsinler :))

Ben ailemi çok özlüyorum. Yine aklıma geldiler.

Keşke 1 mahalle ötemde olsalardı

evet kanama alanının büyümemesi iyi birşey.
Rabbimin izniyle bebişini sağ salim kucagına alıcaksın inşallah canım benim.
Rabbim inşallah arkadaşının bebeğine de şifa verir.
her halimize şükretmeliyiz aslında... bizden ne zor durumda olan insanlar var.
senin de dediğin gibi, Allah'ım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah...

oooooo maşallah size bu ne hız
ben daha sadece 1 çıtçıtlı bady aldım
o da hoşuma gitti dia aldım öle.
3-4 hafta sonra 1 defada alırım hepsini die düşünüyorum ben.
civil e gider toptan alırım ne ihtiyaç varsa...
geç mi kaldım ne
dur hele yarın bi dr randevumu alayım dr ne dicek ona göre başlarım olmadı...

2. bebekte 38. haftayı geçirmeye gerek duymuyolarmış kuzum
bebişin gelişimi iyiyse 37,38 de alıyolar.
bu durumda bende temmuz başı gibi olur doğum diye düşünüyorum
ablam 2. sez. doğumunu yaptı. bebiş az daha kilo alsın die 38. haftayı tamamlattılar sonra aldılar.
kızı 2.900 doğdu.
ama normalde 38 haftanın başında alıyolarmış...

bakalım bizimkiler ne zaman gelicekler.
sizin boy-kilo ne alemde

ben bugün iyice abarttım su içmeyi
küçük şişe suyu bir dikişte bitiriyorum,sonra gidip tekrar dolduruyorum dolaba koyup sogutuyorum sonra yine hooop bitiyor
e haliyle 5-10 dk da bir wc ye çıkıyorum.sıpacık sıgamıyor içeri ben çok su içince.tekmeleyip duruyor
aman bol bol yemektense bol bol içmeyi tercih ederim... kilo almak istemiyorumm

Tubisim saol cnm benim. Insan bu sıcakta grip olur mu? Ben oldum iste saka gibi.

incim baksana dün bebişkoya ne aldım
çok hoşuma gitti alayım dedim.

Eki Görüntüle 703076

Oyyy ne guzelmis pasamiz gule gule giysin pek seker...

Tubisim saol cnm benim. Insan bu sıcakta grip olur mu? Ben oldum iste saka gibi.

Oyyy ne guzelmis pasamiz gule gule giysin pek seker...

aman bol bol C vitamini almayı ihmal etme canımcım.
İnşallah kısa zamanda atlatırsın...

teşekkürler teyzesi.alışverişi 1 defada yapıcagım için hiçbişey almamıştım.
bu Dua lı olunca hoşuma gitti :)
şöyle 3-4 hafta geçsin,eşimle bir çıkarım zaten Civil de herşey var.hem kaliteli hem ekonomik.
gerek anne gerekse bebiş için. sıcaklarda oraya buraya gidip gezmenin anlamı yok bence.rahatsız oluyorum sıcaktan

Kesinlikle sicakta gezilmez kuzum. Ben de bakayim oraya canimcim. Gerci pek gormedim ama vardir herhalde bursadada ama nerde. Joker magazasina girdik biz de oyun parklarina filan baktik. Ben de oyle yaparim herhlde. Herseyini toptan birkere de alirim. Zaten hediye de gelir herhalde.

Tamam tubisim simdi limonlu ihlamur iciyorum. Hic sevmezdim ama aksama kadar limon yedim kizim da pek seviyor eksiyi. Tatli yiyemiyorum...

Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz?

Cadiozy canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Ozayder canım umarım bebişin de sende iyisindir

Tubiloshh bebişin büyümüş maşallah

İnci baharın tadını çıkar oh bebeğinle..

Karapisso canım rabbim kolay hamilelik nasip etsin inşallah.

Bu arada şirin gene kayboldu nerelerde acaba?

Ben bu sabah kırmızı kartı yedim. Bu ay son şansımızdı. Salı günü tedavi başlanacak artık. Nasip kısmet. . Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. .

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, bu son bekleyişin olsun inşallah hayırlı haberlerini duyalım kevokcum :)) gelecek ay senden de güzel haberler bekliyoruz,ama bu arada havalar güzel diye aman ayaklarını ve kendini sakın üşütme :))

Allah yardımcısı olsun o minik meleğinde ailesininde.İnatçı olur da hayata sıkı sıkı tutunur inşallah sağlıkla.

Kızlar günaydın.
Ben 200 tane daha dağıttım KEVOKcum.Böylelikle sayı tamamlanmış oldu.Okuyanlar olursa elimdeki 30dan düşerim artık.Haber beklediğim kişiler var.270 tanesi garantili.Hatta okundu bile.
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.Tanışmadığımız halde zaman ayırıp dua ettiniz bizim için.Okuyan okumayan herkese teşekkür ederiz..Eşime de söyledim o da çok teşekkür etti.Rabbim sizleri de sıkıntılarınızdan kurtarsın ve kimsenin başına böyle dertler vermesin...

Cumartesi günü delirmiş gibi temizlik yaptık.Ama o kadar harika olduki gözlerim doldu mutluluktan.Yıkanmadık hiçbir şey kalmadı binlerce şükür.Daha iç perdeleri asılmadı,ufak tefek süs eşyaları yerleşmedi ama hiç umrumda değil şu saatten sonra.Birkaç saatte akşam yaparım hepsini artık.
Pazar kardeşime misafirler geldi.Hayırlısı olsun diye dua ediyoruz.Yuva kurmak,insanları tanımak kolay değil.Şimdi araştırma aşamasına geçti annemler.Onların telaşı da arttı bizimkinin yanında.
Bugün sabah tetanoz aşısı oldum.Kolumda sızı var az az.3 kilo almışım daha.Kalp atışı için epey bi uğraştı ebem.Tedirgin olduk ikimizde.Çünkü Cuma günü 2 kez garip bir acı yaşadım.Öğlen Yasin okurken karnımı biri bıçakla boydan boya yırttı sanki.Nefesim tıkandı resmen.Besmeleyi bile zor çektim.3-4 dk sürdü.Yasin'e ara vermek zorunda kaldım.Diz çökünce sıkıştı ondan oldu sanırım dedim.Ama aynı akşam koltukta sırtüstü uzanınca da oldu aynı şey.Yüzüm falan bembeyaz oldu.Eşim çok korktu.Oda 3-4 dk sürdü.Kanama falan olmadı çok şükür.Kadın doğumcuna uğra bi ara dedi ebem.Sıkıntımızı da bilince önlem alınsın bişey varsa dedi.Onu da anlatınca korktuk açıkçası.Gerçi kıpırdıyor içimde hissediyorum ama insan yinede tedirgin oluyor bu kadar acının üstüne bişey oldumu diye.
Yeni haftayla 3 önemli işi geride bıraktık.Temizlik,dünürler,aşı...Bundan sonra odaklandığım tek şey eşim olacak inşallaj.Hastane için alışveriş yapacağım ona.Bu hafta içinde haber gelecek diye düşünüyoruz.Bi an önce olsun bitsin inşallah.Beklemek çok geriyor ikimizi de.Dün en az 3-5 gün 24 saat beraber olacağız diye sevinirken buldum kendimi.Onu görmediğim her dakika yıl gibi geliyordu,bu sıkıntıdan beri asrı gibi gelmeye başladı.Ameliyat günü belli olsun ikimizde yıllık izne çıkacağız.Zaten işlerimiz yoğun değil bu aralar.Rahat rahat gezeriz,kafa dağıtırız nişanlıyken yaptığımız gibi dedik.
Bende durumlar böyle şimdilik.Sizlerden gelecek güzel haberler bekliyorum inşallah.Bekleyenler bu ay güzel müjdeler verir,kalp atışı heyecanına kapılırlar,sağlıklı haberlerle dönersiniz inşallah hepiniz...

ayşecim söylemeyi unuttum yasinin 1 tanesini bugün okiycam canım okuduğumda haber ederim yine ben sana.çok iyi karar vermişsiniz canım yıllık izine çıkma fikriyle bu size iyi gelecek eminim,bir bakmışsın eşin ameliyat olmuş bitmişş,gayet güzel geçmiş,taburcu olmuş evinde ,bebiş biraz daha büyümüş :)) hayatın telaşesi derken inanıyorum güzel günler gelecek bu sıkıntılarının ardından :))

Tamam canım elimde 30 tane kaldı zaten.Ondan düşüyorum artık gelen haberleri.Sadece dağıtmaya gerek kalmadı.Haberi olanlar dönüş yapıyorlar sağolsunlar senin gibi.
Yıllık izin konusu iyi oldu.Eşim doğumdan sonraya bırakmıştı yıllık iznini.Nasip böyleymiş.Ameliyata 1-2 gün kala çıkarsak,hastane koşturmacası da dinlenme de daha iyi olacak inşallah.En fazla 10 gün kalınıyormuş zaten.3-4 günde çıkarsın dedi dr.Bende 3 günde çıkarız diye düşünüyorum.Yoğun bakıma falan almayacaklar çünkü.Bu arada annelerle de konuştuk hastanede kalmama izin verdiler.Bende maske-eldiven takacağım,yemeklerime falan dikkat ediyorum şimdiden.Doktora da gideceğiz eşimle cinsiyet için.Ameliyattan önce öğrenelim dedi.İnşallah eşimin gönlüne göre gelir cinsiyetimizde.Ameliyat öncesi iyi bi doping olur ona.Diğerine de üzülmeyeceğiz ama herkesin gönlünde yatan bir aslan oluyor mutlaka.Eşimle,ailelerimizle,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzumuzu da.Ağlama safhalarını atlattım sayılır.Bazen gelsede saatler sürmüyor en azından.Duaların bu kadar çabuk okunup bitmesi beni çok rahatlattı.İnşallah eski sağlığına kavuşacak canımın canı.

canım ayşem günaydın .benide yaz yasin için canım hemen okuyayım . bu gün 3 tane okuyabilirim
canım birde bir şey sorucam sizlerin dr randevularının araları nekadar .dr beni ayda 2 kere alıyor .sizin muayene süreleri daha mı uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…