Bol bebiş topiği

c.tesi doktora gıttım kızlar progesteron testı ıstedi sadece bu testın içinde başka hangı hormonları görebbılır bılgınız var mı
?

canım bu test adetin 21. günü yapılan bir hormon testi,yani sadece senin yumurtalarnın çatlayıp çatlamadığını anlicak doktor.başka bişeyi içermiyo yani canım.değerin 5 ve üstü çıkarsa iyi ama 10 ve üzeri çıkarsa yumuranın garanti çatladığını anlıyo doktor.5'in altında olması çatlamadığı anlamına geliyor.

Ayşem canım benim mesajina cevap yazdım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi. Duaların bitmesine sevindim canım rabbim abimize şifa versin inşallah. Herşeyi Allah rızası için yapıyoruz. . Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Temizliğini evin işlerini yola koymuşsun oh maşallah. Bende hafta sonu evi çok dağıttım kırmızı kartı görünce bıraktım öyle. Bugün özel dersim vardı onu da iptal ettim. Öyle uzanıyorum şimdi sancımın hafiflemesini bekliyorum.

Canım az kaldı 12. haftayı doldurunca riskin azalır inşallah. Küçülmeye de başlamış. Bi daha ki kontrolde inşallah hiç kalmaz. Rabbim evladını sağlıklı etsin inşallah.

cnm teşekkür ederim inşallah sonuclar ıyı cıkar bı de rahmıme baktı doktor rahmimde kemer gördü umarım bi problem cıkmaz

Hiç sıkma canını.Sana çok dua ediyorum ben.Kalbinin güzelliğine göre verecek Rabbim.En kısa zamanda olması için dua edeceğiz bol bol..

cevodileksuuu
babylove27
HICRAN4242
sekercik
eglenceli
hatibulut
Kızlar ne yaptınız?Batlar geçti,varmı ses soluk?Güzel haberlerinizi bekliyoruz hepimiz..... Sitenin arama kısmı hata veriyor o yüzden ulaşamıyorum sizlere.Merakta bırakmayın bizleri.16 gün oldu babylove.Artık bi test yaptırsan diyorum.Bi dra gitsen.Sıkıntımı var,bebekmi öğrensek..Hıcran 10 gün oldu seninde.Sende bi test yapsan artık.Yada kan versen diyorum.Bu kadar gecikme normal değil diyorlar.sekercik sende 1 haftayı doldurdun.Bi test yapında sevindirin bizleri hadi...

canım öncelikle geçmiş olsun.allah acil şifalar versin eşine.sana ve bebeğine bağışlasın rabbim.bu durumda olduğun için yazmak istemedim ama ben adet oldum ve bittim bile.yen, bat 1 haziran.inşallah herkes için hayırlı olur.

merhaba kızlar nasılsınız. Ayşe daha iyi gördüm seni, temizlik yaramış :) Bir de benim eve el atsan süper olur vallahi :)) Sayfa açılırken listeyi gördüm de heveslendim yine. Hadi beni de ekle, BAT 30 Mayıs...

cnm ben 2 gunluk gecıkme ve yaptıgım testte gordugum sılık ama bellı olan olab bı cızgıden sonra dun kırmızı kartı yedım yıne sabhtan berıde cok yougnum yzamadım bı turluu anlıycan olmadı yıne

Geçmiş olsun canım.İnşallah son adetin olmuştur yaşadığın.Duaların için de çok teşekkürler.Allahım sağlık versin gerisi sonra olsa da olur diyor insan...

Canımsın.Keşke elimde olsa yaparım valla.Temizlik yapmayı seviyorum.İnşallah sende yaşa bugünlerimi ama hamileyken oturmak bile insanı çok yoruyormuş onu anladım 2 gündür.Dualarım sizinle canım.İnşallah son bat bekleyişleriniz olur sizinde...

Canımsın.İnşallah bi dahaki sefere olur.Dualarımdasınız her zaman.Allahım sağlık versin gerisi kolay inşallah.Canına bişey oldumu canın yanıyor ama sevdiğine bişey olduğunda kavruluyorsun...Rabbim yüreklerimizi yakmasın daha büyük acılarla....Yeni bat kaç?

Geçmiş olsun canım.İnşallah son adetin olmuştur yaşadığın.Duaların için de çok teşekkürler.Allahım sağlık versin gerisi sonra olsa da olur diyor insan...

bazı hastalıklar sonradan çıkıyor eşinde olduğu gibi.sevdiğin için eşin olduğu için göğüs germek zorundasın.bazılarıda benim gibi hastalığı bile bile evleniyor.eşim epilepsi hastası.bile bile evlendim.çünkü allahın onlara biçtiği ömür ne olursa olsun sevdiğimiz için bizim yanımızda olmalarını istediğimiz için bunlara dayanıyor ve sabrediyoruz.allah yardımcımız olsun.tevekkülü elden bırakma inşallah.

eglenceli sana dua eddiyorum tüm kalbimle allah sana tez zamnda bebiş versin allah tüm isteyenlere versin kucaklarında koysun

Az önce sayfa reklamlarının birinde annesinin yanında uyuyan bi bebek gördüm.Anne o kadar sevgi dolu,bebek o kadar huzurlu ki "bir insanı hiçbir şey bilmediği bir dünyaya hazırlayan ancak çook büyük bir sevgi olmalı" diye düşünmeden edemedim.Sevgi o kadar kuvvetli bişeyki hiçbir hastalık,kötülük önünde duramıyor.Yeterki sonsuz bir sadakatla bağlanalım sevdiklerimize.Eminimki sonradan hasta olanlarda,baştan beri hasta olanlar da sevgiyle toparlanıp uzun yıllar sağlıkla yaşayacaklardır.Allah seninde yardımcın olsun canım.Onları başımızdan eksik etmesin...

aminn cnm aminnn bir arkadasımında uzun sure hıc bı sorun yokken coocugu olmadı olmayan her ay kocasıyla arası bıraz dha acılıyoduu hep korktum ama allaha şükürler olsun bız her ay daha çok sarıldık bırbırımıze bızım canımız saolsun olur elbet allahın izniyle yeni bat 2 haziran yaz geç yada erken yumurtlarsam ben sölerim sana tekrar cnm

Tamam canım.Güncellerim gördükçe..İnşallah son batındır seninde....

Ayşem canım benim yeni bat 2 Haziran..
Tamam canım ekledim.Dualarım hep sizinle.Çok bekletmesin Rabbim sizleri de...

-Ameliyatı atlatalım gidip bütün eşyalarını alalım.Şimdiden belirle ne alacağını.
-Boşver işi gücü sana sarılmak istiyorum...
-Bu tarafa dönsene sana bakmak istiyorum...
-Sen başka odadayken bile seni özlüyorum...
-Saat 5 olduğunda çok mutlu oluyorum.Sana sarılmama dakikalar kalmış oluyor...
-Seninle dışarda buluşmayı sevmiyorum.Doyasıya sarılamadıktan sonra seni görmek hep eksik kalıyor sanki...
-Keşke arabamız olmasaydı,elini daha çok tutuyordum yürürken...
-Sen sanki benden bi parçaymışsın da sonradan kopmuş yanımda olmuşsun gibi geliyor...
-Sana sarılırken zaman duruyor sanki..
-Seni seviyorum kelimesi ne kadar küçük geliyor duygularıma...
-Özlemek değil,hasret değil... Seni görmediğimde eriyorum sanki...
-Bu nasıl bi sevgi yaa..Bütün hataları,kırgınlıkları unutuyorum sana bakarken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…