- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.201
canım ayşem günaydın .benide yaz yasin için canım hemen okuyayım . bu gün 3 tane okuyabilirim
canım birde bir şey sorucam sizlerin dr randevularının araları nekadar .dr beni ayda 2 kere alıyor .sizin muayene süreleri daha mı uzun
Günaydın canım.Her kişi 1 tane okuyabiliyor canım.500 kişi 500 yasin yani.Sana 1 yazayım o yüzden.zaten sayı tamamlandı.Dağıtmana gerek yok daha fazla.Çok sağol..
Drdan dra değişiyormuş o.Benimki 4 haftada 1 gel diyor hep.Son aylarda sıklaşacakmış.Kalp atışı ve kese için 1 hafta sonra yine gel demişti.O da 10 gün içinde olunca kontrol oluyormuş.2li-3lü test falan yaptırcaksan daha sık çağırıyormuş diye duydum.Ben yaptırmadım ikisini de.Bi sıkıntı olsa drlar saklamıyor zaten için rahat olsun.
tmm canım kızı okula gönderdikten sonra okurum..cevabıniçinde sağol.hafta sonu dr daydım. clexan ığneyi kesmek istedi ama korktuğum için 1 ay daha devam etmeme izin verdi.sonayda bir aksilik olur diye korkuyorum ya.Allahım biz analara biraz kalbimizi serin tutma gücü ver.Allahım herşeyin hayırlısını bilir ama işte bu korku varya
mrb ayşe nasısın hatırladınmı benı uzun zamandır giremiyorum bu arada hamileyım bende senın çakrak otu işe yaradı galiba
Hatırlıyorum tabi.Hoşgeldin tekrar.Hayırlı olsun hamileliğin.Çok sevindim.Allah kucağına da almayı nasip etsin.Seni de listemize ekleyelim,bizleri habersiz bırakma ama :)
Bugünüme hamdolsun demekle yetiniyorum bu aralar.Eşim ameliyat olacak.Sağolsun herkes yardım etti 70.000 besmele,4444 tefriciye,500 yasin okuduk.En geç 10 gün içinde ameliyat olacak.Tam günü belli değil.21.haftaya girdik bizde.Babamız için endişelenip dua ediyoruz kuzumla.Daha cinsiyetimizi öğrenmedik.Kısmet artık.
Sen nasılsın yoktur inşallah sıkıntın falan.
Geçen haftalarda kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim.Dualarla,desteğinizle ayakta duruyorum artık.Bir koca bebeğim,bir de minik bebeğim var artık benim.İkisinin de bana ihtiyacı var.Hep ikiz istemiştim Rabbim'den.İkiz gibi bakacağım ikisine de inşallah.Sağlıkla yanımda olsunlar yeterki.Onlar için herşeye değer...yok bırakmam.çok şükür yok şuan bişey. çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda olur sıkıntı yapma bebeşinede zarar verme bol dua et benimde dualarım seninle cnm
c.tesi doktora gıttım kızlar progesteron testı ıstedi sadece bu testın içinde başka hangı hormonları görebbılır bılgınız var mı
?
Kızlar günaydın.
Ben 200 tane daha dağıttım KEVOKcum.Böylelikle sayı tamamlanmış oldu.Okuyanlar olursa elimdeki 30dan düşerim artık.Haber beklediğim kişiler var.270 tanesi garantili.Hatta okundu bile.
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.Tanışmadığımız halde zaman ayırıp dua ettiniz bizim için.Okuyan okumayan herkese teşekkür ederiz..Eşime de söyledim o da çok teşekkür etti.Rabbim sizleri de sıkıntılarınızdan kurtarsın ve kimsenin başına böyle dertler vermesin...
Cumartesi günü delirmiş gibi temizlik yaptık.Ama o kadar harika olduki gözlerim doldu mutluluktan.Yıkanmadık hiçbir şey kalmadı binlerce şükür.Daha iç perdeleri asılmadı,ufak tefek süs eşyaları yerleşmedi ama hiç umrumda değil şu saatten sonra.Birkaç saatte akşam yaparım hepsini artık.
Pazar kardeşime misafirler geldi.Hayırlısı olsun diye dua ediyoruz.Yuva kurmak,insanları tanımak kolay değil.Şimdi araştırma aşamasına geçti annemler.Onların telaşı da arttı bizimkinin yanında.
Bugün sabah tetanoz aşısı oldum.Kolumda sızı var az az.3 kilo almışım daha.Kalp atışı için epey bi uğraştı ebem.Tedirgin olduk ikimizde.Çünkü Cuma günü 2 kez garip bir acı yaşadım.Öğlen Yasin okurken karnımı biri bıçakla boydan boya yırttı sanki.Nefesim tıkandı resmen.Besmeleyi bile zor çektim.3-4 dk sürdü.Yasin'e ara vermek zorunda kaldım.Diz çökünce sıkıştı ondan oldu sanırım dedim.Ama aynı akşam koltukta sırtüstü uzanınca da oldu aynı şey.Yüzüm falan bembeyaz oldu.Eşim çok korktu.Oda 3-4 dk sürdü.Kanama falan olmadı çok şükür.Kadın doğumcuna uğra bi ara dedi ebem.Sıkıntımızı da bilince önlem alınsın bişey varsa dedi.Onu da anlatınca korktuk açıkçası.Gerçi kıpırdıyor içimde hissediyorum ama insan yinede tedirgin oluyor bu kadar acının üstüne bişey oldumu diye.
Yeni haftayla 3 önemli işi geride bıraktık.Temizlik,dünürler,aşı...Bundan sonra odaklandığım tek şey eşim olacak inşallaj.Hastane için alışveriş yapacağım ona.Bu hafta içinde haber gelecek diye düşünüyoruz.Bi an önce olsun bitsin inşallah.Beklemek çok geriyor ikimizi de.Dün en az 3-5 gün 24 saat beraber olacağız diye sevinirken buldum kendimi.Onu görmediğim her dakika yıl gibi geliyordu,bu sıkıntıdan beri asrı gibi gelmeye başladı.Ameliyat günü belli olsun ikimizde yıllık izne çıkacağız.Zaten işlerimiz yoğun değil bu aralar.Rahat rahat gezeriz,kafa dağıtırız nişanlıyken yaptığımız gibi dedik.
Bende durumlar böyle şimdilik.Sizlerden gelecek güzel haberler bekliyorum inşallah.Bekleyenler bu ay güzel müjdeler verir,kalp atışı heyecanına kapılırlar,sağlıklı haberlerle dönersiniz inşallah hepiniz...
ayşem nasılsın cnm cinsiyet belli oldu mu
Aysecim selam
Daha iyice ve moralli olmana cok sevindim,zorlu islerin bicogunu halletmissiniz ben daha kisliklarimi bile kaldiramadimsizin onunuzde sadece ameliyat kaldi,hayirlisiyla bi an once gunu belli olsun da atlatin allahin izniyle saglicakla o zaman cok rahat edeceksiniz..canim bu arada bende yasini okudum allahim kabul ederse bilgin olsun
Yarin bizimde kontrolumuz var 2 li test ve detayli ultrason yapilacak,allahimin izniyle insallah tum testlerimiz iyi cikar da hayirli haberler aliriz..zaman ne kadar cabuk geciyor allahim...
Elhamdülillah canım.Cinsiyet belli olmamıştı 2 hafta önce.İzne ayrıldığımda eşimle tekrar gideceğiz inşallah o zaman öğreniriz.
Sen nasılsın?Az kalmış maşallah..
Valla temizlik çok sıkıntı veriyordu bana.5 aydır süpürme ve paspas dışında hiçbişeye el sürmeyince çöp evi gibi hissetmeye başlamıştım artık.Bakmalara doyamıyorum şimdi evime.Kadında sağolsun işini çok iyi yaptı.1 aydır kışlıklar,yorganlar,yazlıklar,süsler,dolap içleri derken her akşam-her sabah koşturuyordum.Son noktayı da cumartesi koyduk elhamdülillah.Bir de eşim sağlıkla dönse evimize daha ne isterim.Darısı hepinizin başına.
Tamam canım çok sağol.İnşallah kabul eder dualarımızı da atlatırız bu kara günleri...
İnşallah testlerin de kontrolünde çok iyi çıkar.Allahım kucağına da almayı nasip etsin kuzunuzu sağlıkla..
Allah yardımcın olsun.Bi avazda kurtarsın inşallah...ayy ayşem ben sinir oldum bak hala mı öğrenemedin bence öğrenme daha doğunca nede olsa öğrenirsin şunun şurasında doğuma ne kalmış ki neyse cnm hayırlısı olsun artık
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum ama ağrılar ve sancılar olmazsa daha iyi olcam evet ya şafak sayıyorum cnm heyecan arttı valla biran önce doğurmak istiyorum artık
ayşem ben okudum yasini şerifi canım rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah şifasıyla versin. eksik dilek ve duadan ona sığınalım o herşeyin iyisini bilir taşıyamayacağımız yükle sınamasın inşallah .amin.
Allah yardımcın olsun.Bi avazda kurtarsın inşallah...
Onu kafama takacak durumda değilim bu aralar.Eşimle ilgileniyorum.2 gündür öğrenelim diye ısrar etmese benim aklıma bile gelmiyor.Arada kıpırdamasa,ben burdayım demese hamileliğimi bile unutacağım resmen.Rabbim eşimin ona,onu da eşime bağışlasın başka bi dileğim yok bu aralar....
Allah kabul etsin canım.Amiiin diyorum dualarına.Çok sağol.
Tamam canım elimde 30 tane kaldı zaten.Ondan düşüyorum artık gelen haberleri.Sadece dağıtmaya gerek kalmadı.Haberi olanlar dönüş yapıyorlar sağolsunlar senin gibi.
Yıllık izin konusu iyi oldu.Eşim doğumdan sonraya bırakmıştı yıllık iznini.Nasip böyleymiş.Ameliyata 1-2 gün kala çıkarsak,hastane koşturmacası da dinlenme de daha iyi olacak inşallah.En fazla 10 gün kalınıyormuş zaten.3-4 günde çıkarsın dedi dr.Bende 3 günde çıkarız diye düşünüyorum.Yoğun bakıma falan almayacaklar çünkü.Bu arada annelerle de konuştuk hastanede kalmama izin verdiler.Bende maske-eldiven takacağım,yemeklerime falan dikkat ediyorum şimdiden.Doktora da gideceğiz eşimle cinsiyet için.Ameliyattan önce öğrenelim dedi.İnşallah eşimin gönlüne göre gelir cinsiyetimizde.Ameliyat öncesi iyi bi doping olur ona.Diğerine de üzülmeyeceğiz ama herkesin gönlünde yatan bir aslan oluyor mutlaka.Eşimle,ailelerimizle,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzumuzu da.Ağlama safhalarını atlattım sayılır.Bazen gelsede saatler sürmüyor en azından.Duaların bu kadar çabuk okunup bitmesi beni çok rahatlattı.İnşallah eski sağlığına kavuşacak canımın canı.
Rabbim senin gönlüne göre versin ayşem,bak ne kadar ferahlamış gördüm seni çok mutlu oldum. ne güzel cinsiyetinide öğrenin bugün bizde çok merak ederiz ama :))) herşey anlattığından daha kolay ve güzel olacak inşallah,sen gönlünü aynen böyle ferah tut yeter :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?