Bol bebiş topiği

Günaydın canım.Her kişi 1 tane okuyabiliyor canım.500 kişi 500 yasin yani.Sana 1 yazayım o yüzden.zaten sayı tamamlandı.Dağıtmana gerek yok daha fazla.Çok sağol..
Drdan dra değişiyormuş o.Benimki 4 haftada 1 gel diyor hep.Son aylarda sıklaşacakmış.Kalp atışı ve kese için 1 hafta sonra yine gel demişti.O da 10 gün içinde olunca kontrol oluyormuş.2li-3lü test falan yaptırcaksan daha sık çağırıyormuş diye duydum.Ben yaptırmadım ikisini de.Bi sıkıntı olsa drlar saklamıyor zaten için rahat olsun.

tmm canım kızı okula gönderdikten sonra okurum..cevabıniçinde sağol.hafta sonu dr daydım. clexan ığneyi kesmek istedi ama korktuğum için 1 ay daha devam etmeme izin verdi.sonayda bir aksilik olur diye korkuyorum ya.Allahım biz analara biraz kalbimizi serin tutma gücü ver.Allahım herşeyin hayırlısını bilir ama işte bu korku varya

Başka sıkıntılar verirse o evham-telaş unutuluyor zaten.Allahım başka dert tasa vermesin.Evham için ayetler var onları oku rahatlarsın.Benim teyzemde sen gibi çok evhamlıydı.Dr izin verse hergün gidip muayene olacaktı resmen.Allahım korusu beklesin bizleri,yavrularımızı,sevdiklerimizi..Biz ancak önlem alıp,dua edebiliriz..

mrb ayşe nasısın hatırladınmı benı uzun zamandır giremiyorum bu arada hamileyım bende senın çakrak otu işe yaradı galiba

Hatırlıyorum tabi.Hoşgeldin tekrar.Hayırlı olsun hamileliğin.Çok sevindim.Allah kucağına da almayı nasip etsin.Seni de listemize ekleyelim,bizleri habersiz bırakma ama :)
Bugünüme hamdolsun demekle yetiniyorum bu aralar.Eşim ameliyat olacak.Sağolsun herkes yardım etti 70.000 besmele,4444 tefriciye,500 yasin okuduk.En geç 10 gün içinde ameliyat olacak.Tam günü belli değil.21.haftaya girdik bizde.Babamız için endişelenip dua ediyoruz kuzumla.Daha cinsiyetimizi öğrenmedik.Kısmet artık.
Sen nasılsın yoktur inşallah sıkıntın falan.

yok bırakmam.çok şükür yok şuan bişey. çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda olur sıkıntı yapma bebeşinede zarar verme bol dua et benimde dualarım seninle cnm

yok bırakmam.çok şükür yok şuan bişey. çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda olur sıkıntı yapma bebeşinede zarar verme bol dua et benimde dualarım seninle cnm
Geçen haftalarda kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim.Dualarla,desteğinizle ayakta duruyorum artık.Bir koca bebeğim,bir de minik bebeğim var artık benim.İkisinin de bana ihtiyacı var.Hep ikiz istemiştim Rabbim'den.İkiz gibi bakacağım ikisine de inşallah.Sağlıkla yanımda olsunlar yeterki.Onlar için herşeye değer...

c.tesi doktora gıttım kızlar progesteron testı ıstedi sadece bu testın içinde başka hangı hormonları görebbılır bılgınız var mı
?

Keşke bilgim olsa..

ERBA'İN-İ İDRİSİYYE 16. İSM-İ ŞERİFİNİN BİR HAVASSI

Doğumu yaklaşan hamile bir kadın bu ismi şerifi ;

'' YA HÂNNANU ENTELLEZİ VE Sİ'TE KÜLLE ŞEY'İN RAHMETEN VE İLMÂ . YA HÂNNAN !!

( Ey Hannan !Rahmetiyle ve ilmiyle herşeyi kaplamış olan ancak sensin. Ey çok acıyan ! )

kendine virdi zeban edinirse ( çokca zikrederse ) doğumu çok kolay olur.
Doğan çocuğu sağ-salim dünyaya gelir ve uzun ömürlü olur.

CÜBBELİ AHMET HOCA

Aysecim selam
Daha iyice ve moralli olmana cok sevindim,zorlu islerin bicogunu halletmissiniz ben daha kisliklarimi bile kaldiramadim sizin onunuzde sadece ameliyat kaldi,hayirlisiyla bi an once gunu belli olsun da atlatin allahin izniyle saglicakla o zaman cok rahat edeceksiniz..canim bu arada bende yasini okudum allahim kabul ederse bilgin olsun
Yarin bizimde kontrolumuz var 2 li test ve detayli ultrason yapilacak,allahimin izniyle insallah tum testlerimiz iyi cikar da hayirli haberler aliriz..zaman ne kadar cabuk geciyor allahim...

Valla temizlik çok sıkıntı veriyordu bana.5 aydır süpürme ve paspas dışında hiçbişeye el sürmeyince çöp evi gibi hissetmeye başlamıştım artık.Bakmalara doyamıyorum şimdi evime.Kadında sağolsun işini çok iyi yaptı.1 aydır kışlıklar,yorganlar,yazlıklar,süsler,dolap içleri derken her akşam-her sabah koşturuyordum.Son noktayı da cumartesi koyduk elhamdülillah.Bir de eşim sağlıkla dönse evimize daha ne isterim.Darısı hepinizin başına.
Tamam canım çok sağol.İnşallah kabul eder dualarımızı da atlatırız bu kara günleri...
İnşallah testlerin de kontrolünde çok iyi çıkar.Allahım kucağına da almayı nasip etsin kuzunuzu sağlıkla..

Elhamdülillah canım.Cinsiyet belli olmamıştı 2 hafta önce.İzne ayrıldığımda eşimle tekrar gideceğiz inşallah o zaman öğreniriz.
Sen nasılsın?Az kalmış maşallah..

ayy ayşem ben sinir oldum bak hala mı öğrenemedin bence öğrenme daha doğunca nede olsa öğrenirsin şunun şurasında doğuma ne kalmış ki neyse cnm hayırlısı olsun artık

çok şükür iyi olmaya çalışıyorum ama ağrılar ve sancılar olmazsa daha iyi olcam evet ya şafak sayıyorum cnm heyecan arttı valla biran önce doğurmak istiyorum artık

ayşem ben okudum yasini şerifi canım rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah şifasıyla versin. eksik dilek ve duadan ona sığınalım o herşeyin iyisini bilir taşıyamayacağımız yükle sınamasın inşallah .amin.

Allah yardımcın olsun.Bi avazda kurtarsın inşallah...
Onu kafama takacak durumda değilim bu aralar.Eşimle ilgileniyorum.2 gündür öğrenelim diye ısrar etmese benim aklıma bile gelmiyor.Arada kıpırdamasa,ben burdayım demese hamileliğimi bile unutacağım resmen.Rabbim eşimin ona,onu da eşime bağışlasın başka bi dileğim yok bu aralar....

Allah kabul etsin canım.Amiiin diyorum dualarına.Çok sağol.

Son düzenleyen: Moderatör:

amin cn çok sağol tabi öyle sağlıklı olsun da cinsiyet çok da önemli değil ama işte insan merak ediyor yine de hayırlısı geç olsun güç olmasın

Rabbim senin gönlüne göre versin ayşem,bak ne kadar ferahlamış gördüm seni çok mutlu oldum. ne güzel cinsiyetinide öğrenin bugün bizde çok merak ederiz ama :))) herşey anlattığından daha kolay ve güzel olacak inşallah,sen gönlünü aynen böyle ferah tut yeter :))

Söylerim tabi sizlerede.En yakınlarımdan oldunuz hepiniz.Elimden geleni yapıyorum sakin olmak için.Eşim sağlığına kavuşur da bir de bebeğimizin sorunları olursa Allah korusun eşim tekrar hastalanır,ben mahvolurum.Ona artık sinirlenmek,yorulmak yasak. Ne kadar az sorun o kadar çabuk şifa olacak inşallah.Ben de sorun yaratmamak için elimden geleni yapacağım.

kızlar doktora gittim geldim bugün,doktorum kanamalı alanın çok azda olsa küçüldüğünü bebişimin 2cm olduğunu söyledi,tam 8+3 günlük hamileymişim .kalp atışlarını duydum yine :)) Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.şimdi evdeyim saat 3'te iğnemi vurulmaya gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…