Bol bebiş topiği

canım son durum ne?bende pek giremiyorum nete bulantılarım giderek artıyo namazın farzlarını kılıyorum artık inşallah kısa sürer de normale dönerim,herşey kokuyo sanki çok sevdiğim su bile bana farklı geliyor artık,eşimden tiksindim :)))

duarım seninle canım yasinle tefriciye tamamdır,inşallah yerini bulur eşin en kısa zamanda toparlar kendini tabi sende!!!

kusura bakma ne olur nete girip bakamıyorum ama dualarım seninle...kızlarla...

Tsk ederim cnm benim. Bugun biraz daha iyiyim.
Insallah bu son adetin olur kuzum. Belki kisa bir tedaviyle bebisine kavusursun. Opuyorum seni.

Rabbim sizi hic ayirmasin insallah. Sizi birbirinize bagislasin bebisinizi de...

selam kızlar nasılsınız?
bütün gün gelemedim ama aklım hep sizdeydi...
günümüz çok güzel ve dolu dolu geçti
kahvaltıdan sonra Eyüp-pierre loti ye gittik. kaşgari hz. nin çok maneviyatlı türbesi var. gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
manzarası güzel,heryer yemyeşil...
oradan da KAAB R.A. türbesine geçtik. o da Eyüp ün az ilersinde.surların dibinde. İstanbul'da olan arkadaşlara duyurulur tam stres atma yerleri. yemyeşil çimler ve Allah dostlarının huzuru...
ardından azcık alışveriş ettik 2 yere misafirliğe gittik ancak attık kendimizi eve.
sıpacıgım sabah öyle canımı acıttı ki ard arda ilk defa hissettiğim şiddette ağrılarım oldu.
korktum sancı mı die :18: ama ablamı aradım sağolsun sancı olmadıgını ama alttan alttan çok sert tekmeler yediğimi söyledi.
yarın sabah 9 da sağlık ocagında tahlil+kontrol+tetanoz aşısı sonra da 11.45 de hastanede randevumuz var.
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.
bugün minik Yusuf'um çok hareketli maşallah. göbüşümün her yerinden bişiler çıkıp duruyor
misafirlikte bile göbüşüm kayyo milletin gözü ee bi ordan çıkıntı bi burdan tekme. komik bir görüntü oluyor artık

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz?

Tubiloshh bebişin büyümüş maşallah
.

KEVOK canımcım evet büyüdü baya. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
darısı başına inşallah kuzum
sen nasıılsın ne var ne yok bakalım?

canımcım sen halen kullanıyormusun clexane? :44:
ben bırakalı çoook oldu. 22 haftada bıraktım. hatta 19 da olabilir.
bebe aspirini kullanıyorum günde 1 tane. ağrı yapmaya başlamıştı göbkten. gerildi ya iyice.
sen nasıl dayanıyorsun yaa helal olsun.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

ohhh bak kuzum herşey iyiye gidiyor.
maşallah size. herşey çok daha güzel olucak Rabbimin izniyle

oooo maşallah ya 2 cm olmuş bile yaa. kocaman olmuş bebişimiz

AYŞECİM
Canım nasılsın?
mesajlarımı begenion ama yazmion ne iş
şaka bi yana kuzu dualarım hep sizinle.
herşey güzel olucak Rabbimin izniyle.
ameliyat İstanbul'da mı olucak?

Allah yardımcın olsun canım.Zor bi dönem inşallah çok ağırlaşmadan atlatırsın.Allah bundan başka dert vermesin.Koku meselesi sonradan 3.aydan sonra hafifliyor.Hala balık ve sigara sıkıntı versede ilk zamanlardaki gibi değilim ben çok şükür.Adama utanmasam gece uyandırıp duş aldıracak haldeydim bende.Kokmadığı halde..
Allah razı olsun dualarınız ve desteklerinizle bitirdik duaları.Bu kadar kısa sürede hemen bitirmişsiniz diye hayret etti herkes.Çok şükür sizler gibi arkadaşlarım var.Allah kimseyi darda bırakmasın...
Son durum şöyle leylacım.Ameliyat için özel oda sırasına yazıldık.3 oda varmış.Biz 4.kişiyiz.Her an biri taburcu olabilir ve biz yatabiliriz.Bugün bile haber gelebilir.Gama knife tedavisi için acıbademe mr ve tahlil yollamıştık cuma günü.Daha dönüş yapmadılar.Telefonda çok ümitli konuşmadılar zaten boyutu büyük olunca tümörün.Tedavi olsa da çok net sonuçların alındığı bi yöntem değilmiş bu.Ameliyatı ertelemek,hatta büyümesine sebep olmaktan başka bişeye sebep olmuyormuş (BAZEN).Hayırlısı dedik ameliyata niyet ettik artık.Sağlıkla dönecek inşallah yuvamıza.

Rabbim sizi hic ayirmasin insallah. Sizi birbirinize bagislasin bebisinizi de...
Amiin Özlemcim.Allahım kimsenin yuvasını bozmasınnn...

Yine planlı bi güne başladım ben.Akşam eve giderken eşimin hastane alışverişini yapacağım Allah izin verirse.Her an hastaneden gel diyebilirler.İki ayağımız bi pabuca girmesin birde alışveriş için.
Yorgunluğu atabilmiş değilim hala.Ayakta uyuyorum sanki.
Rabbim sağlık afiyet versin hepimize.Gerisi zamanla olur..
Sizler nasılsınız?Ne var ne yok hayatlarınızda?Yeni yeni baktığımı görmeye başlıyorum ben.Yada öyle sanıyorum.Günlük telaşlar,başka işler insana çok iyi geliyor.Şimdi daha iyi anlıyorum bebek düşüncesiyle yatıp kalktığım aylarda neden hamile kalamadığımı..Farkında olmadan kendimi o kadar sıkıyorum ki ameliyatı düşününce karnım acıdığında farkediyorum yaptığımı. Sizler böyle yapmayın lütfen.Allahım en kısa zamanda ol desin yavrularınıza,sağlıkla-sevdiklerinizle büyütün kuzularınızı..

Kızlar 6 aylıkken düşük yapan arkadaşımla konuştum.Bendeki bu bıçak saplaması gibi olan ağrılar tehlikeliymiş.Hemen git dra dedi.2,30da randevu aldım.Dua edin şu sıkıntımızın arasında bi de bu çıkmasın.Herşey yolunda olsun...

aman ayşem Allah korusun .öyle bir şey olduğunu sanmam . bende cok yorulunca ve ayakta kalınca oluyor .Bebek anne otur diyor. büyük ihtimalle öyle bir şeydir.bu aralar da malum yaşadıkların içini ferah tut canım.tedbirli olmek iyidir .belki başka güzel haberlerde alırsın inşallah

evet canım hala kullanıyorum iğneleri. göbeğim feleket halde boksör suratı gibi her tarafı morarıyor. karın gerildikçe ağrısıda artıyor.işte bu korku olunca acıyı unutuyorum canım. bu arada çok güzel bir gün geçirmişsin darısı başımıza inşallah.

buararda dr dan gelince ne olur bir şeyler yaz ben çok merak ederim şimdi. dualarım sizinle. UNUTMA

İnşallah canım.İnşallah..

buararda dr dan gelince ne olur bir şeyler yaz ben çok merak ederim şimdi. dualarım sizinle. UNUTMA

Yazarım mutlaka.Pc başına geçer geçmez gelirim buraya.İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur.

Mrb hanımlar bu az önce yaptığım ovu testi t çizgisi kontrol çizgisinden bike koyu dün catlatma iğnesi oldum o yüzden mi bu kadar koyu ki bence catlio yumurtar belim ve kasık agrim var 5-6yumurtam varmış

Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Doktordan çıktım şimdi.
bugün itibariyle tedaviye başlanıyor. Klomen içicem eşimde haftasonu tekrar test yaptıracak. İnşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder..

Mrb hanımlar bu az önce yaptığım ovu testi t çizgisi kontrol çizgisinden bike koyu dün catlatma iğnesi oldum o yüzden mi bu kadar koyu ki bence catlio yumurtar belim ve kasık agrim var 5-6yumurtam varmış

Canım koyu ise daha çatlamamiş demektir. Ama ağrın varsa çatliyordur. Yarın ki testin silik çizgiyi görürsen çatlamıştır.

Hadi inşallah biri tutar o yumurtalardan bu ay.Dualarım seninle canım...

Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Doktordan çıktım şimdi.
bugün itibariyle tedaviye başlanıyor. Klomen içicem eşimde haftasonu tekrar test yaptıracak. İnşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder..
İnşallah güzel haberlerle geleceksin sende KEVOKcum bu ay.Dualarımda hep varsınız....

Kızlar muayene oldum.Rahim ağzında açılma yada kanama herhangi bir şey yok dedi dr.Sıkıntıdan,sıcaktan,dar bi yere girdiyse ondandır dedi dr.Ağrı sık sık ve şiddetli olursa içmem için ilaç verdi.Erken doğumu engellemek için.Kıpır kıpır prensesim :) Evet %90 kız dedi doktorum sonunda.Rabbim bunu uygun görmüş inşallah sağlıkla babasıyla büyütmeyi de nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…