- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.241
Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz?
Cadiozy canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Ozayder canım umarım bebişin de sende iyisindir
Tubiloshh bebişin büyümüş maşallah
İnci baharın tadını çıkar oh bebeğinle..
Karapisso canım rabbim kolay hamilelik nasip etsin inşallah.
Bu arada şirin gene kayboldu nerelerde acaba?
Ben bu sabah kırmızı kartı yedim. Bu ay son şansımızdı. Salı günü tedavi başlanacak artık. Nasip kısmet. . Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah. .
-Ameliyatı atlatalım gidip bütün eşyalarını alalım.Şimdiden belirle ne alacağını.
-Boşver işi gücü sana sarılmak istiyorum...
-Bu tarafa dönsene sana bakmak istiyorum...
-Sen başka odadayken bile seni özlüyorum...
-Saat 5 olduğunda çok mutlu oluyorum.Sana sarılmama dakikalar kalmış oluyor...
-Seninle dışarda buluşmayı sevmiyorum.Doyasıya sarılamadıktan sonra seni görmek hep eksik kalıyor sanki...
-Keşke arabamız olmasaydı,elini daha çok tutuyordum yürürken...
-Sen sanki benden bi parçaymışsın da sonradan kopmuş yanımda olmuşsun gibi geliyor...
-Sana sarılırken zaman duruyor sanki..
-Seni seviyorum kelimesi ne kadar küçük geliyor duygularıma...
-Özlemek değil,hasret değil... Seni görmediğimde eriyorum sanki...
-Bu nasıl bi sevgi yaa..Bütün hataları,kırgınlıkları unutuyorum sana bakarken...
Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz?
Tubiloshh bebişin büyümüş maşallah
.
tmm canım kızı okula gönderdikten sonra okurum..cevabıniçinde sağol.hafta sonu dr daydım. clexan ığneyi kesmek istedi ama korktuğum için 1 ay daha devam etmeme izin verdi.sonayda bir aksilik olur diye korkuyorum ya.Allahım biz analara biraz kalbimizi serin tutma gücü ver.Allahım herşeyin hayırlısını bilir ama işte bu korku varya
kızlar doktora gittim geldim bugün,doktorum kanamalı alanın çok azda olsa küçüldüğünü bebişimin 2cm olduğunu söyledi,tam 8+3 günlük hamileymişim .kalp atışlarını duydum yine :)) Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.şimdi evdeyim saat 3'te iğnemi vurulmaya gidicem.
Allah yardımcın olsun canım.Zor bi dönem inşallah çok ağırlaşmadan atlatırsın.Allah bundan başka dert vermesin.Koku meselesi sonradan 3.aydan sonra hafifliyor.Hala balık ve sigara sıkıntı versede ilk zamanlardaki gibi değilim ben çok şükür.Adama utanmasam gece uyandırıp duş aldıracak haldeydim bende.Kokmadığı halde..canım son durum ne?bende pek giremiyorum nete bulantılarım giderek artıyo namazın farzlarını kılıyorum artık inşallah kısa sürer de normale dönerim,herşey kokuyo sanki çok sevdiğim su bile bana farklı geliyor artık,eşimden tiksindim :)))
duarım seninle canım yasinle tefriciye tamamdır,inşallah yerini bulur eşin en kısa zamanda toparlar kendini tabi sende!!!
kusura bakma ne olur nete girip bakamıyorum ama dualarım seninle...kızlarla...
Amiin Özlemcim.Allahım kimsenin yuvasını bozmasınnn...Rabbim sizi hic ayirmasin insallah. Sizi birbirinize bagislasin bebisinizi de...
Kızlar 6 aylıkken düşük yapan arkadaşımla konuştum.Bendeki bu bıçak saplaması gibi olan ağrılar tehlikeliymiş.Hemen git dra dedi.2,30da randevu aldım.Dua edin şu sıkıntımızın arasında bi de bu çıkmasın.Herşey yolunda olsun...
Kızlar 6 aylıkken düşük yapan arkadaşımla konuştum.Bendeki bu bıçak saplaması gibi olan ağrılar tehlikeliymiş.Hemen git dra dedi.2,30da randevu aldım.Dua edin şu sıkıntımızın arasında bi de bu çıkmasın.Herşey yolunda olsun...
İnşallah canım.İnşallah..aman ayşem Allah korusun .öyle bir şey olduğunu sanmam . bende cok yorulunca ve ayakta kalınca oluyor .Bebek anne otur diyor. büyük ihtimalle öyle bir şeydir.bu aralar da malum yaşadıkların içini ferah tut canım.tedbirli olmek iyidir .belki başka güzel haberlerde alırsın inşallah
buararda dr dan gelince ne olur bir şeyler yaz ben çok merak ederim şimdi. dualarım sizinle. UNUTMA
......................
Mrb hanımlar bu az önce yaptığım ovu testi t çizgisi kontrol çizgisinden bike koyu dün catlatma iğnesi oldum o yüzden mi bu kadar koyu ki bence catlio yumurtar belim ve kasık agrim var 5-6yumurtam varmış
Hadi inşallah biri tutar o yumurtalardan bu ay.Dualarım seninle canım...Mrb hanımlar bu az önce yaptığım ovu testi t çizgisi kontrol çizgisinden bike koyu dün catlatma iğnesi oldum o yüzden mi bu kadar koyu ki bence catlio yumurtar belim ve kasık agrim var 5-6yumurtam varmış
İnşallah güzel haberlerle geleceksin sende KEVOKcum bu ay.Dualarımda hep varsınız....Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Doktordan çıktım şimdi.
bugün itibariyle tedaviye başlanıyor. Klomen içicem eşimde haftasonu tekrar test yaptıracak. İnşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder..
amin ins dualarımız sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?