- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.261
cooook teşekkürler aysecigimmmmm
Kızlar muayene oldum.Rahim ağzında açılma yada kanama herhangi bir şey yok dedi dr.Sıkıntıdan,sıcaktan,dar bi yere girdiyse ondandır dedi dr.Ağrı sık sık ve şiddetli olursa içmem için ilaç verdi.Erken doğumu engellemek için.Kıpır kıpır prensesim :) Evet %90 kız dedi doktorum sonunda.Rabbim bunu uygun görmüş inşallah sağlıkla babasıyla büyütmeyi de nasip eder....
Kızlar muayene oldum.Rahim ağzında açılma yada kanama herhangi bir şey yok dedi dr.Sıkıntıdan,sıcaktan,dar bi yere girdiyse ondandır dedi dr.Ağrı sık sık ve şiddetli olursa içmem için ilaç verdi.Erken doğumu engellemek için.Kıpır kıpır prensesim :) Evet %90 kız dedi doktorum sonunda.Rabbim bunu uygun görmüş inşallah sağlıkla babasıyla büyütmeyi de nasip eder....
Benim gibi bi kurtluyu acaba 1-2 saat oturtabilirler mi?Yorgunluktan ayaklarım karıncalanmaya başlayıncaya kadar oturamamki ben..gözlerin aydın olsun canım.çok sevindim.bebek büyüdükçe fazla ayakta kaldığında karnının altında ani kraplar ağrılar oluyor. korkma.Güzel kızına Rabbim Uzun sağlıklı ömürler versin . tekrar geçmiş olsun
Oh maşallah canım. Deniz Kızı geliyor demek.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah. Eminim senin gibi güçlü bir kadın olacak..
İnşallah sonuçlarınız da güzel çıkacak.Allahım gönlünüze göre versin kuzunuzu...:))) demek prensesin olacak,ne guzel,hayirli ugurlu saglikli olsun aysecim.dikkat et kendine..bizimde bugun 2 li test ve detayli ultrasonumuz vardi,ultrasonda hersey yolunda gorunuyor dedi dr ense kalinligi vs gayet iyiymis massallah,kan verdim ikisinin sonucunu haftaya ogrenicez insallah,bu arada doktor bize de yuksek ihtimalle erkek dedi ama kesin olarak 1 ay sonra belli olurmus..
Maşallah kocaman olmuşsunuz.Biz daha 450 gr mız.Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah Tuğbacım.Önce eşimi sağsalim yuvasına döndüreyim sonra kuzumuzu büyütürüz inşallah...SELAM KIZLAAAARRR
biz geldiiikkk
sabah sağlık ocagına gittik,tetanoz aşımı oldum,kan verdim,doppler de kalp atışını dinledik Yusuf paşa'nın ve hastaneye geçtik.
hastanede mayenemizi olduk ilaçlarımızı alıp eve döndük...
hamd olsun herşey yolundaymış.
minik paşam 1.550 gr ve 40 cm olmuş maşallah maşallah
gelişimi önde dedi dr.
plasenta tamamen yana kaymış artık doğum kanalını kapatmıyormuş.
miğdem çok ağrıyordu,sebebi belli oldubebişimin kafası yukarda ayakları aşağda.
o yüzden de aşağıyı tepikliyor.
doğum temmuz 10 a düştü. ama sez. olucagı için haziran sonunda olur büyük ihtimal.
babamız uzun uzun inceledi usg de Yusuf bey'i,
benden ilgili maşallah
ayrıca pipi usg resmimiz bile oldu
darısı tüm isteyenlere inşallahhh
ayyy ayşem hayırlı olsun kuzummmmmm
çok sevindimmm
sağlıkla kucagına alırsın inşallah prensesini
SELAM KIZLAAAARRR
biz geldiiikkk
sabah sağlık ocagına gittik,tetanoz aşımı oldum,kan verdim,doppler de kalp atışını dinledik Yusuf paşa'nın ve hastaneye geçtik.
hastanede mayenemizi olduk ilaçlarımızı alıp eve döndük...
hamd olsun herşey yolundaymış.
minik paşam 1.550 gr ve 40 cm olmuş maşallah maşallah
gelişimi önde dedi dr.
plasenta tamamen yana kaymış artık doğum kanalını kapatmıyormuş.
miğdem çok ağrıyordu,sebebi belli oldubebişimin kafası yukarda ayakları aşağda.
o yüzden de aşağıyı tepikliyor.
doğum temmuz 10 a düştü. ama sez. olucagı için haziran sonunda olur büyük ihtimal.
babamız uzun uzun inceledi usg de Yusuf bey'i,
benden ilgili maşallah
ayrıca pipi usg resmimiz bile oldu
darısı tüm isteyenlere inşallahhh
ayyy ayşem hayırlı olsun kuzummmmmm
çok sevindimmm
sağlıkla kucagına alırsın inşallah prensesini
Maşallah kocaman olmuşsunuz.Biz daha 450 gr mız.Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah Tuğbacım.Önce eşimi sağsalim yuvasına döndüreyim sonra kuzumuzu büyütürüz inşallah...
Tubişim çok sevindim.
Herşey yolunda maşallah.
Benimde sol kalçama bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor. Özellikle yürürken çok ağırıyor. umarım önemli bişi değildir.
dogum yaklaştı. hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebişini kucagına alırsın inşallah kuzucum.
Amiiin canım.İnşallah şifasını bulur ve döneriz evimize en kısa zamanda.allah analı babalı büyütsün canım demek kızıma arkadaş geliyor çok sevindim prensesine rabbim eşinin şifasını versin canım tez vakitte toparlanır inşallah
Kalçaya saplanan ağrının sebebi magnezyum eksikliğinden canım.Doktorun multivitamine veya magnezyum desteğine başlar başlamaz kesiliyor 1 günde.Doktoruna sor o ağrıyı kurtarsın seni o dertten.Ben kaşıntı için 1 hafta ara verdim hemen başladı o kramplar.Çok zor onlarla yürümek ve çalışmak..Tubişim çok sevindim.
Herşey yolunda maşallah.
Benimde sol kalçama bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor. Özellikle yürürken çok ağırıyor. umarım önemli bişi değildir.
dogum yaklaştı. hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebişini kucagına alırsın inşallah kuzucum.
Ayşecim, Kız annesi olacaksın demek. Hayırlı olsun. Kızlar annelerinin sırdaşı, arkadaşı olur. Ben hergün saatlerce annemle konuşurum. Dertleşiriz.Erkekte olsa, kız da olsa hepsi evlat. Darısı bizlerin başına bakalım
İnşallah canım benim.İnşallahhhh..Geçmiş olsun babacığına da.size de maşallah canım benim
önünüzde uzuuuun bir ömür var Rabbimin izniyle. Keyifle büyütüceksiniz prensesinizi inşallah
bu arada o bahsettiğin hastanede babam ameliyat oldu belinden 2 ay önce .süper bir yer. bende oraya gittim birkaç defa
ama İst da olsa ziyaretinize gelmek isterdik
ayşecim dr usg de 31 buçuk haftalık göründüğümü söyledi.doğumu da 10 gün öne çekti. 1 ay sonra tekrar gidicem doğum zamanına bakıcaz.sence hamilelik takvimimi değiştirmelimiyim?
Ayşe Rabbim ailece sağlık versin size.Prenses geliyo demek
İnşallah canım benim.İnşallahhhh..Geçmiş olsun babacığına da.
Ben senin yerinde olsam değiştirmem.Sonuçta doğuma gittiğini hepimiz takip edeceğiz burdan.Sağlıkla geleceksiniz Yusuf Bey ile aramıza...
Allah razı olsun canım benim.
hamd olsun bir sıkıntı yok.2gün sonra kan sonuçlarına bakıcaz ama bir sorun çıkıcagını sanmıyorum.
canımcım o ağrılar normal.bende de oluyordu.oturdugum yerde zıplıyordum
kalça da agrırmıymış derdim ama 2 hamileliğimde de agrıyodu.
sen kendini çok yormamaya gayret et olurmu?
1-2 haftaya agrıların azalır inşallah..
bulantı vs varmı bakalım?
Kuzum bunları duyduguma sevindim.
Allah a şükür hiç bulantım olmadı şimdiye kadar. Annemin de 3 hamileliğinde olmamış. Anneciğime çekmişim sanırım
Bugün Teyzecim aradı beni. O kadar mutlu oldum ki ağzından dökülen sözlere.
Herzaman yanındayım dedi. Sanırım konuşmaya ihtiyacım vardı
Yaz tatilinde memlekete gidicez inşallah.
sağolasın canımcım
tamam o zaman kalsın böyle.değiştirmiym.
ama fena sıkıntı basıyor beni doğum yaklaştıkça.
artık bilerek gidicem sezeryana ama nebiliym,geride Kenan'ım beklerken ya bana bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum.
aaayyyyy kendi kendimi strese sokuyorum yaaa gıcık oldum bak kendime
oh maşallah tatil heehemde memlekete oohhhh
ben bu yaz tatilinde eve 4. ferdi dahil etme işiyle ugraşıcam inşallah
tatil matil yok.
şimdiden geziyorum bol bol.
bulantının olmamasına sevindim.maşallah tü tü tü
kolay geçiyor demekki.
inşallah sonuna kadar böyle kolay devam edersiniz
Allahım ona bağışlayacak seni.Ve ben adım kadar eminim ki Kenan paşa bir abladan daha çok yardımcı olacak kardeşiyle sana.Çok güzel bi evlat yetiştiriyorsun gördüğüm kadarıyla.Allah bizlere de senin kadar iyi bi anne olmayı nasip etsin.Vesvese,korku çok normal.İnsan düğüne giderken bile gerilir aksilik olmasın diye.Herşey yolunda gidecek inşallah.Dualarımız seninle..
Kuzummm varya doktor hamilesin demese ben hiç anlamazdım hamiş oldugumu. Normal hayatıma devam ediyorum maşallah
İnşallah hep böyle rahat devam eder. Ve inşallah hayırlısıyla normal dogum yaparım. Tabi o zamana ne olur bilinmez ama gönlüm ondan yana. Sıpa döner inşalalh
Kuzum sen bebişi çatır çatır doguracaksın 4-5 aylık yapacaksın. Ben daha yeni doguracak olacam. ohooo asıl senin iş gıcırrr. bizde maraton yeni başlıcak
Benimki nasipse aralık bebişi olacak. soguklarda dogucak. İnşallahhh hastacıklar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?