- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.281
Kızlar muayene oldum.Rahim ağzında açılma yada kanama herhangi bir şey yok dedi dr.Sıkıntıdan,sıcaktan,dar bi yere girdiyse ondandır dedi dr.Ağrı sık sık ve şiddetli olursa içmem için ilaç verdi.Erken doğumu engellemek için.Kıpır kıpır prensesim :) Evet %90 kız dedi doktorum sonunda.Rabbim bunu uygun görmüş inşallah sağlıkla babasıyla büyütmeyi de nasip eder....
Aysemm hadi gozunuzaydin prenses geliyor bize arkadas....Kızlar muayene oldum.Rahim ağzında açılma yada kanama herhangi bir şey yok dedi dr.Sıkıntıdan,sıcaktan,dar bi yere girdiyse ondandır dedi dr.Ağrı sık sık ve şiddetli olursa içmem için ilaç verdi.Erken doğumu engellemek için.Kıpır kıpır prensesim :) Evet %90 kız dedi doktorum sonunda.Rabbim bunu uygun görmüş inşallah sağlıkla babasıyla büyütmeyi de nasip eder....
Allah razı olsun arkadaşım
inan Kenan çok kolay bir çocuk.Maşallah bizimle abdest alıyor,bizimle namaz kılıyor
yüksek bir ses olsa hemen gelip göbeğimi okşuyor 'ANNECİM ALLAH KORUSUN KARDEŞİM KORKMADI DİMİİ?' diyor
seve seve kendi beşiğini bıraktı kardeşine.küçülen kıyafetlerini de AL ANNE BU YUŞUF KAADEŞİMİN diyor
Hamd olsun Rabbime bize böyle bir evlat nasip etti.sizlere de gönlünüze göre verip hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
bence iyi anne olmak evladına terbiye ve edeple davranmayı öğretmektir.
tabiiki sevgi ve şefkatle...
bu 1 haftadır sevgi ve şefkatle davranmıyorum ama itiraf etmeliyim.
kimden öğrendiğini bilmediğim ŞALAK (salak) kelimesi yüzünden ha bire ceza alıyor benden
e büyüyor,ne duysa kaydediyor beyine.iyiyi ve kötüyü ayırması için ceza şart bence.şahsi fikrim tabiikiher anne yawrusunu aynı disiplinde yetiştiricek die bir kural yok tabiiki dimi ama
ayy maşallah sizeee.
ben 5 ay ne çektim yaa.
inşallah hep böyle gider.
aynen yaa ben doğurucam,kış gelicek sonra sizde sıra.
aman kuzum Antalya gibi bir yerde hava aşırı serin olmasa da yinede dikkatli olmak lazım.
buhar makinesini de şiddetle tavsiye ediyorum.
gece rahat uyur ve tıkanıklıklara iyi gelir.
hasta olmaması için çok faydalı.
listene onu da ekle derim...
Allah razı olsun arkadaşım
inan Kenan çok kolay bir çocuk.Maşallah bizimle abdest alıyor,bizimle namaz kılıyor
yüksek bir ses olsa hemen gelip göbeğimi okşuyor 'ANNECİM ALLAH KORUSUN KARDEŞİM KORKMADI DİMİİ?' diyor
seve seve kendi beşiğini bıraktı kardeşine.küçülen kıyafetlerini de AL ANNE BU YUŞUF KAADEŞİMİN diyor
Hamd olsun Rabbime bize böyle bir evlat nasip etti.sizlere de gönlünüze göre verip hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
kimden öğrendiğini bilmediğim ŞALAK (salak) kelimesi yüzünden ha bire ceza alıyor benden
e büyüyor,ne duysa kaydediyor beyine.iyiyi ve kötüyü ayırması için ceza şart bence.şahsi fikrim tabiikiher anne yawrusunu aynı disiplinde yetiştiricek die bir kural yok tabiiki dimi ama
ayy maşallah sizeee.
ben 5 ay ne çektim yaa.
aman kuzum Antalya gibi bir yerde hava aşırı serin olmasa da yinede dikkatli olmak lazım.
canım sen ev temizliğine başladınmı erkenmi acaba ben kendim yapcam da başlayım diyorum yavaş yavaş camları kociş silecek halılıar yıkanmaya verilecek içime dert oldu temizlik annem yapardı ama oda çalışıyor kıyamıyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun
Tubisim gecenlerde bir psikologun seminerine gitmistim. Orda cocugunuzla inatlasmayin diyordu. Cezadan cok ilgilenmeyin o davranisla dedi. Gormezden gelin ilgisini baska yone cekin dedi.
Ben henuz anne olmadigim icin isin icyuzunu bilemem kuzum. Sadece duydugumu paylasayim dedim. Cocuk yetistirmek cok zor dimi?
tubiloşum maşallah az kaldı desene rabbim kolaylıklar ihsan etsin hepimize
Tarlım iyi dileklerin için biraz gecikmeli teşekkür ediyorum
Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Kuzucum kesinlikle buhar makinesini alıcam.
Hemen not alıyorum. Çok teşekkürler. Senden çok şeyler öğreneceğiz.
Oğlunada maşallah allah nazarlardan saklasın.
Bizlerede hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Amin.
aminnn Allah razı olsun canım benim...
bebiş büyüyüp de içinde kıpır kıpır hareket edince tadı daha da güzel çıkıyor hamileliğin,
hele o içerde hıçkırması yokmu
hık hık hık hık hık hık yarım saat sürüyor ard arda.göbüş hop hop oynuyor
anne yüreği işte,ona bile dayanamiosun.o hıçkırmasın da ben hıçkırayım diyorsun.
ayyy kuzucuklarımız doğsa da koklasak,minicik cicilerini giydirip,uyudugunda da saatlerce beşiğinin başında izlesek
doğmadan özlemi başlıyor bebişlerin
sağolasın canım benim.Rabbim hepimizin kuzucuklarını nazarlardan saklasın inşallah.
birbirimize destek olmak için buradayızyardımlaşıcaz da,dertleşicez de,ağlıcaz da gülücez de...
merak ettiğiniz bişey olursa,veya sormak istediğiniz,bilgim dahilinde olursa herzaman cevaplamaya hazırım arkadaşlarım
slm kızlar
übiraz geç oldu ama eve yeni geldim forma zaten gireçek vakit bulamıyorumm
bugün 3 lü tarama testi sonuçlarımı aldım ve ardından hemen ayrıntılı ultrasyona girdim allaha şükür bebeğimin sağlığı sıhhati yerinde doktor herşey yolunda bütün sonuçları aldık artık rahat bir nefes alabilirsiin herşey yolunda dedi:)
çok mutluyum oyüzden
veeeee 5 ayındayım cinsiyetini göstermeyen benim küçük bebeğim bugün nihayet gösterdiler kıslarrr PRENSİM OLUYORRR
ayrınıtlı ultrasyon doktoru tam emin değilim ama galiba erkek dedi
cıktım doktoruma gittim valla 5 ay oldu o doktor emin değilmiş dedim iyi bide ben bakım dedi ve %100 erkek pipiyi cok rahat görüyorum dedi ve bizlerede gösterdi eşim havalara uçtu tabi bugün halamızda bizimle gelmişti onun şerefine bebeğim Prensliğini ilan etti...
Allahıma çok şükür sağlığı sıhhati yerinde sağlıkla gelsin dünya yeter
Ayşecim bu arada cok sevindim kızın olcakmış aynı anda öğrendik valla hem hamileliğimizi hem cinsiyetlerini allah tamamına erdirsin
İsteyen herkesi bebek sahibi yapsın herkesin gönlüne göre verin Rabbiim
slm kızlar
bugün 3 lü tarama testi sonuçlarımı aldım ve ardından hemen ayrıntılı ultrasyona girdim allaha şükür bebeğimin sağlığı sıhhati yerinde doktor herşey yolunda bütün sonuçları aldık artık rahat bir nefes alabilirsiin herşey yolunda dedi:)
çok mutluyum oyüzden
veeeee 5 ayındayım cinsiyetini göstermeyen benim küçük bebeğim bugün nihayet gösterdiler kıslarrr PRENSİM OLUYORRR
cıktım doktoruma gittim valla 5 ay oldu o doktor emin değilmiş dedim iyi bide ben bakım dedi ve %100 erkek pipiyi cok rahat görüyorum dedi ve bizlerede gösterdi eşim havalara uçtu tabi bugün halamızda bizimle gelmişti onun şerefine bebeğim Prensliğini ilan etti...
Ayşecim bu arada cok sevindim kızın olcakmış aynı anda öğrendik valla hem hamileliğimizi hem cinsiyetlerini allah tamamına erdirsin
Evet canım.Meleğimiz geliyormuş.Kıpır kıpır içerde.Sanki ben gelinceye kadar toparlanın,kurtulun sıkıntılarınızdan.Size umut,neşe,masumiyet getiriyorum der gibi kıpırdıyordu.Gözlerim dolunca dr gülümsedi.Ne bilecekki benim babası için hüzünlendiğimi... Bereketiyle,sağlığıyla,Peygamber efendimizin kokusuyla gelecek inşallah meleğimiz. Pamukşekerimiz olacak bizim.Koklamalara doyamayacağız onu,babasıyla...
Kızım olursa çip taktırırım kesin.Nerde kimle başına bişey mi geldi izlerim diyordu eşim.Akşama alır sanırım çipini :)
Çok doğru söylüyorsun.Şimdiki nesli çok şımartıyorlar.Sussun diye her dediğini yapıyorlar sonra da bu nasıl böyle canavar oldu diyorlar.Sen verdikçe ister çocuk dediğin.Aslında hepimiz öyle değil miyiz?Her istediğimizi yapan birileri olsa hiç hayır der mi insan?Çocuğun kölesi oluyor anne babalar.Davulun sesi hoş geliyor tabi sana diyorlar bana.Ama Allah izin verirse ben onun kölesi olmamak için elimden geleni yapacağım.Tabiki hayatımı,kararlarımı,ev düzenimi,yaşamımı etkileyecek.Onu gözardı edemem asla.Ama hayatımı ele geçirmesine ve kendi kurallarını koymasına da izin veremem.Evleninceye kadar benim ve eşimin kurallarına uymak zorunda kusura bakmasın küçük hanım.Hayat onun gördüğünden daha az renkli ve karanlık maalesef...Allah razı olsun arkadaşım
ayy maşallah sizeee.
ben 5 ay ne çektim yaa.
Çok sağol canım.Allahım seni de sıkıntından kurtarsın inşallah.ayy hayırlı olsun ayşecimmm :)) çok sevindimmm, demek bir prenses geliyorr, hayırlı olsun canım :)) yasini okudum canım haber vermeyi unutmuşum, Serdar kardeşimize şifa olsun inşallah..
Eşim ameliyat olacak sunbalım.10 gün içinde yatacak hastaneye.Riski düşük,kanser riski olmayan bi beyin ameliyatı geçirecek.Duyanların dualarıyla tekrar eski günlerimize döneceğiz inşallah.Aminn canım.Baba-kızı birbirine bağışlasın Rabbim..aysecim hayırlı olsun güzel kızın evinize huzur bereket getirsin inş hayırdır eşiin nesi var geçmiş olsun
tubiloşum maşallah az kaldı desene rabbim kolaylıklar ihsan etsin hepimize
Çok nadir kişi kız demişti onlar haklı çıktı.%95 erkek diyorlardı.Bu da beni ister istemez etkilemiş.Allahım sağsalim doğmayı ve kucaklamayı nasip etsin,eşimle...Maşaallah çok güzel haberler vermişsin oy yerim onu ben, gönlümden geçen oldu kız demiştim
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah herşey çok güzel olacak
Giremiyorum ama hepiniz aklımda dualarımdasınız
Hayırlı olsun canım paşan.Sağsalim kucağına da aldırsın Rabbim.Evet müjdeleri hep beraber alıyoruz seninle.Bakarsın ikimizde aynı gün doğururuz :))slm kızlar
çok mutluyum oyüzden
Evet canım.Meleğimiz geliyormuş.Kıpır kıpır içerde.Sanki ben gelinceye kadar toparlanın,kurtulun sıkıntılarınızdan.Size umut,neşe,masumiyet getiriyorum der gibi kıpırdıyordu.Gözlerim dolunca dr gülümsedi.Ne bilecekki benim babası için hüzünlendiğimi... Bereketiyle,sağlığıyla,Peygamber efendimizin kokusuyla gelecek inşallah meleğimiz. Pamukşekerimiz olacak bizim.Koklamalara doyamayacağız onu,babasıyla...
Kızım olursa çip taktırırım kesin.Nerde kimle başına bişey mi geldi izlerim diyordu eşim.Akşama alır sanırım çipini :)
tebrikler ayşecim. sevdiklerinle birlikte sağlıkla, mutlulukla, hayırla kucağına alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?