Bol bebiş topiği

günaydın fındıklarım fıstıklarımmm
bugün güne enerjik başladım
ohh camları kapıları açtım misss temiz hava
evi toparladım Kenan ın odasını topladım
tozları aldım ,çiçekleri suladım ve hemen hazırlıga koyuldum misafirler için.
canınız çekmesin die detaya girmeden üstten söyliim,
5 çeşitten 2 sini yaptım diğer 3 ünü de eşim kalkınca yaparım artık.yoruldum.
daha evin erkekleri uyyolar
şimdi onları dürtmeye gidicem

sizler nasılsınız bakalım?
çoook mutlu huzurlu bir gün diliyorum sizeee

ayşemm günaydın erkenci iş kuşum
oo sabah sabah iş mi yaptın.
acele etme canım ya kendini yorma yawaş yawaş yaparsın.
ağrın olur bak yine :18:

kıskançlıklar başladı demek
benim eşim de abisinin kızına (5 aylık) kız uzun etek giy,heryerin meydanda.terbiyeli ve hanım hanımcık ol diyor daha bebek yaww
kızlara daha farklı davranılıyor haliyle.daha bir korumacı olunuyor
kızı,erkeği hepsi aynı bence. can bunlar cannnnnnn
doğsada sevsek

kızlar hepinize iyigünler, ben dün biraz kötü bir gecee geçirdim, akşam mide ağrım oldu biraz uyursam geçer diye uyumuşum,sonra uyanınca fena mide bulantım başladı zor yetiştim lavaboya ama boğazım öyle acıdı ki afedersiniz.. sonra eşim yarın işe gidecek diye yatağa gittik o hemen uyuyakaldı,ben hemen yine lavabo derken ağzımdan kan gelmeye başladı,baktım öğürdükçe kan kusuyorum.çok korktum hemen eşimin yanına gittim acile gittik,serum yedim ama doktor bidaha olursa gel dedi bugün kendi doktoruma görüncem bakalım.Allah sağlık versin herşeyden önce hepimize.

Sende bi sürü şey yapmış sabah sabah.Senin hareketlerin benimkinden kısıtlıdır.Ben yine eğilip doğrulabiliyorum çok şükür. Perde asıp,koltuk bile çektim sabah sabah.Alt komşum rahatsız olmamıştır inşallah.
Doğum heyecanı bende geri planda şu aralar.Maalesef...
Biraz sitelerde dolaştımda kendime elbise,kot tulum heveslerim vardı onlar bile kalmamış onu farkettim.
Esprili bebek tulumu alayım dedim kızıma.Ona bile elim varmadı..Hayırlısıyla bi bitseydi şu ameliyat konusu...

Sabah sabah geçmiş olsun canım.Doktorundan bizede haber getir.Merak ederiz.Kendine dikkat et

canımcım kan aşırı olmadıkça korkma.
bende çok öğürüyordum.öğürdükçe bogaz ve miğde tahriş olup kanama olabiliyor.
çok bilirim kan kustugumu.
şiddetli öğürmede ve boş miğdeyle öğürmede daha çok oluyor.
canını sıkma bunlar zor ama rutin şeyler
sevin bence miğde bulantısı iyiye işaret.bebişin büyüyor annesiiiiiiii

hiç deme ayşem yaa ağlanıcak halime gülüyorum
yerden egilip bişey alamıyorum,çoraplarımı giyemiyorum
hele ki oturuyorsam yere zaten eğilemiyorum.
bende koltuk çekip altlarını siliyorum ama eşim kızıyor :18:
napim ya içim rahat etmiyor silmeyince.evim pis gibi geliyor.
erkeklerim kalksın daha evi süpürüp yerleri silicem.

birde geçenlerde yine bu sitede oda kokularıyla ilgili bir konu okurken biri yazmış,
boş bir spray şişesinin içine 1 paket vanilya ve az bişey su ekleyip püskürtün evinize.çok güzel kokuyor demişti.
güzel koku hastası olarak yaptımdı dün,perdelere sıktım özellikle.
şimdi camları açtım ya,esen rüzgarla evimin içi vanilya kokuyor sanki pasta yapılmış evde
ayy çok mutlu oldum. elektrikli spreyleyen air wick bile onun yanında sönük kaldı.
güzel koku evdeki temizliğin tamamlayıcısı bence

canımcım neden hevesin kalmasın kii...
al bence tulum t-shirt felan.hem eşin de mutlu olur sen heveslendikçe.
kendini kısıtlama herşey düzene giricek.
göbüş büyüyüp de hiçbir kıyafetin olmayınca 'aa keşke alsaydım ' deme
bende dünden beri lcw pijamalarına bakıyorum. 2 takım alsam yeter. bir de sabahlık alıcam üstüne.hastanede koridorda sabaha kadar volta atacagım için sabahlık çok iyi olucak.ilk doğumumda önü düğmeli pijama mağduru olarak rezil olmuştum da
bu defa tecrubeli kararlar alıcam inşallah...

merak ettiğiniz olursa yardımcı olurum hee...

Bende gecelik-sabahlık takım düşünüyorum 2 tane.Gecelik giymeyi severim zaten.Pijama çok rahat olmaz dediler.Sezeryan olursa sıkıntı olabiliyormuş kan-akıntı-bel lastiği acısı falan.Ne diyorsun bu konuda?
Ameliyat konusunu bi atlatalım da vurucam kendimi alışverişe zaten.Eşimin de benim de buna çok ihtiyacımız var,kafamızı dağıtacak bizi ameliyat anılarından uzaklaştıracak bişeyler lazım.En yakın çare de bebek gibi geliyor.Şehirdışı kaçamağı çok iyi olur aslında ama yapabilir miyiz bilmiyorum.İkimizde sıkıntılıyken zor olur sanki.Belki 3-4 gün Ankara falan yaparız.Değişiklik olur.
Senden doğum çantası için de fikirler isteyeceğim daha.Sen doğuma gitmeden o konuyu da netleştireyim diyorum.Hem deneyimlisin hemde ben gibi pimpirikli değilsin.Kullanışlı,mantıklı eşyalar yeter sanırım.

selam kızlar.. bugün sistem açık işyerinde hayır olsun inşallah :) yakalanırsam yine kapatırlar...
nasılsınız bakalım?özledim sizleri...
maşallah tubişim Ayşem size. size iş mi dayanır ya..
ozayder inşallah kötü birşey değildir bende de oluyordu kusarken. kan kusuyordum öğürmekten..telaşlanma inşallah kötü birşey değildir.

Temizlik diyince kendi sağlığımı bile hiçe sayarım.Hani titizlikte şah falan da değilim ama pisliğe tahammülüm yok.Uykumu bölüp gidip lavabo sürttüğümü,çamaşır astığımı bilirim.Fazlası da zarar takıntının ama napıyım huy işte.Dün o aklıma geldi.Bebeğim uslu olmazsa evi nasıl çekip çeviririm diye düşündüm.Allahım kaldıramayacağımız yük vermesin....
Şimdi daha iyisin değilmi Özlemcim.Geçti inşallah o kötü günlerin.

Ayşecim canım çok sevindim kızına, hayırlı olsun. Umarım avatar resmindeki bebiş gibi tatlı ve sağlıklı bir kızın olur :))

aminnnnn...
ok şükür Ayşem. ayy ne ağladım ama ya kusuyorum yiyemiyorum diye. şimdi gülümseyerek hatırlıyorum o günlerimi.. hafif hafif hareketleri de hissetmeye başladım. konuşuyorum onunla. eşime diyorum konuş direk bebeeeeekkkk diye sesleniyor ya. kızım desene be adam :)..ondan sonra kızım deyince dün elini karnıma koydu o da hissetti hareket ediyor burda birşey dedi..Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu. o kötü günleri unuttum bile.
temizlik iyidir kuzum bence senin bebişin akıllı uslu olacak her işini aynen devam edeceksin hatta büyüyünce sana yardım da edecek annesi.. ben de anacımı göreyim geleyim diyorum izin alabilirsem önümüzdeki hafta. sonra başlıycam. kayınvalidem temizlikçi bulmuş halledecek. bende perdelerimi filan hallederim.olur biter. doğuma yakın bir dip temizlik daha tamamdır bebişe hoşgeldine hazırız..
Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla hepsi olup geçecek inşallah. Rabbim sağlık versin
ama seni de iyi gördüm Ayşem. her zaman dualarımdasınız...İnan herşey olup bitecek gecenin ardından mutlaka güneş doğar...... öptüm cnm beslenme saatim geldi...

İyi olmayıp ne yapacağım Özlem.İki tane can var bana ihtiyacı olan..Biri canımın canı,yan odadayken bile özlemim olan eşim...Diğeri de dünyanın en masum,en savunmasız varlığı yavrum...Allahım ikisini birbirine bağışlasın...İkisinden birinin yokluğu düşüncesi bile nefesimi kesiyor..Dünyaları sermek istiyorum önlerine.Canımı isteseler 1 sn düşünürsem Allah'ın kulu olmayım...Allahım ikisini de birbirine bağışlasın.İnsanın gözyaşı ateş olup yakarmıymış ciğerini,yakarmış..

Aminnn canım aranızdaki sevgi bağı öyle güçlü ki inşallah bugünleri çok çabuk atlatıp iyi olacak eşin..o sevgi onu iyileştirecek.
canım benim işte sırf bu yüzden güçlü olmalısın onların sana ihtiyaçları var ki biliyorum zaten sen çok güçlüsün...
hayatımız boyunca hep sınanıyoruz sınanmaya da devam edeceğiz.. Hep dualarımdasınız. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın...

Kafamdaki telaşe hiç bitmeyecek sanırım benim.Bir yandan çalışırım,bir yandanda şehri tur ediyorum.Şu dükkanda yoktur,şu tarafa gitmesemde olur,olmazsa şurda bulduğumu alır kollarını kısalttırırım terziye.Önü tüm düğmeli kısa kollu pijama bulunmazmı arkadaş koca şehirde.Yokmuş güya.Var 120 tl istiyorlar bi takıma.Hastanede kullanıp atacağı basit bişey alacağım altı üstü.Markaya falan ne gerek var.Ooooy oy.

Yukarıdaki yazı tamamen kafamın içindeki sözlerdir.Alıntıdır...

kıyamam ya ben de aynen öyleyim kırk sefer kurgularım kafamda halledene kadar.. Allah yardımcın olsun cnm.
önden düğmeli rahat olur sizin için.. bulursun herhalde ya.. yaz da geliyor çıkmış olması lazım şimdilerde bol bol..

kızlar geldim hastaneden kadın doğumcu bilemem ama bi cerraha görün istersen dedi ama oda endoskopi yapmak ister ama yaptırmaman daha iyi olur dedi,bende gittim hakkaten öyle oldu genel cerrah endoskopi yapalaım dedi ama hamileyim diyince kastamonuda gastroloji var oraya görün ben yapamam dedi.şimdilik gitmeyi düşünmüyorum kızlar sizlerden de edindiğim tecrübelerle :)) buda farklı bir tecrübe oldu bana ,halk arasında çocuğun saç çıkarma haftaları oluyormuş 8. ve 12 hafta ondan zorlarmış biraz.hepinize teşekkür ederim kızlar :))

Beni en çok yoran düşünmektir zaten.O yüzden sürekli listeler yaparım,işleri planlarım falan.Garip bi huy benimki de.Düşünsene evde bi sürü liste.Doğum çantasına alınması gerekenler listesi,hangi odaya hangi eşya lazım (düzen için),hastane listesi,tatile giderken bavul listesi,misafir gelecek yemek listesi,evdeki kıyafetleri tamamlayacak eksikler listesi vs vs.Millet market-pazar listesi yapar ben de deli gibi bunları listelerim hep.Kafamı ancak bu şekilde rahatlatabiliyorum ama.Ne eksiğim kalıyor,ne düşünmekten helak oluyorum.hastane listesini bi tamamlayım da bebek eşyaları listesi yapacağım daha.Kaç tane biberon,kaç tane zıbın,setler,eşyalar,battaniyeler.....Bitmez benim listeler..
Önden düğmeliler var ama uzun kollu.Eşim zaten rahatsızlığından ötürü çok terler oldu.Hastanede iyice bunalmasın istedim.Olmazsa 3-4 düğmeli geniş beden alayım takımlardan.Bugün akşama halletmem lazım.İnşallah bulurum bişeyler.

En doğru kararı vermişsin canım.Doktorum da hep söyler.Dayanamayacak hale gelmeden ilaç kullanma.Ne kadar az kimyasal o kadar iyi vücut demek.İnşallah bir daha olmaz.Yastığını yüksek tutmaya bak.O zaman mide yanmaların ve bulantıların az olur.Ben öyle yatıyorum artık.

aynen öyle canım yastık engin olduğunda aniden bastırıyor mide bulantısı...ilaç kolay kolay kullanmam canım, bugün salçasız yemeklere başlıyorum bakalım inşallah oda iyi gelecek :)

Çok geçmiş olsun.Ben de geçen gün piknikten sonra kötü oldum.Sabaha kadar çıkardım.Midem taş gibiydi. Kaç saat geçmişti ama yediklerimin hiç birini sindirmemişti. Biraz korktum ama Rabbim'e dua ettim. Oğluşuma bişey olmasın diye. İnş. sen de daha iyi olursun cnm.

sağol canım sanada geçmiş olsun,dediğin gibi kaç saat sonra yediklerimi hiç sindirmemiştim ,bende bide kanamalı alan olduğu için çok korktum,hatta doktor bugün kanamalı alanın yarım cm büyüdüğünü söyledi,inşallah bidaha yaşamayız canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…