Bol bebiş topiği

Bende anne karnında hıçkıran bir bebekmişim :) Ama şimdi hıçkırdım mı geçmek bilmez..

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.

Kızlar herkese merhaba. Bugün bahar temizliğinin jubilesini yaptım:) Yardımcı ablayı da çağırdım okul çıkışı başladık bu saatte kadar sonunda bitti. Bir tek perdelerim kaldı ona da boy yetismiyor eşim halledecek onları da.
Gösteri tarihimi de değiştirdim. Haftaya 16 sında. Civcivlerimi izlemek isteyen herkesi beklerim. Gösterim olsun bitsin biran önce sters oldum ya. Kıyafetler müzikler aksesuarları süslemeler varda var :)

Bugün ilk klomen ilacımı içtim hayırlısı olsun bakalım. Tüplü dalışa kadar yolu var bakalım:)

evet canımcım az kaldı ya
Allah razı olsun tatlım.
Rabbim hepimize kolaylık nasip etsin inşallahh

sen neler yapıyorsun?
nasıl gidio hamişlik

iiyiz canım çok şükür herşey şimdilik yolunda içimde kıpırtılarını yasamak gerçekten çok zevkli bide hıçkırıyor olduklarını duyunca heycanlandım ne zaman olucak bu hıçkırıklar daha neler yasıcam kimbilir sağlıcakla kavuşalım birbirimize inş

aysedurmaz kullanıcısından alıntı

Eşim ameliyat olacak sunbalım.10 gün içinde yatacak hastaneye.Riski düşük,kanser riski olmayan bi beyin ameliyatı geçirecek.Duyanların dualarıyla tekrar eski günlerimize döneceğiz inşallah.Aminn canım.Baba-kızı birbirine bağışlasın Rabbim..

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inş herşey yolunda gider çabucak iileşir sizde bebişinzin keyfini doyasıya çıkarırsınız

iyi akşamlarrrr
ölük,bitik,yorgun,bel ağrılı ve göbüşümde sürekli hıçkıran bir bebişle ben geldiiiiiiimmmmmmm
namazımı kıldım evimi topladım kenan paşayı uyuttum mutfagı bal dök yala yaptım ve pilim bitmiş bir vaziyette burdayım

bugün 2 misafirim gelicekti ama onlardan 15 dk sonra 3 kişi daha geldi.onlardan 10 dk kadar sonra 2 kişi daha waşşş noluyoruz dedim.keşke çağırsaydım dediğim kişilerdi hepsi de. ama bu halimle zorlanmadım değil.
Allah'tan hazırlıkları bol bol yapmıştım.
sohbetli muhabbetli keyifli geçti ama misafirlerin ardından mutfagım içler acısıydı
bulaşıklar,artıklar,çöpler,sigara izmaritleriiiiiiii
içerde içemedikleri için mutfak penceresinde içtiler sağolsunlar.ama eşim içmediği için rahatsız oldum fazlasıyla :105:

sizler nasılsınız bakalım?
hepinizi çok çok öpüyoruum

ayşe can,kuzum bende gecelik almıştım kenanda. hem gecelik hemde 2 tane önü komple düğmeli olan pijamalardan,
gel gelelim gecelik benim açımdan kullanışlı olmadı. sürekli emzirmek gerektiği için yakaları da çok açılmadıgı için sıkıntı teşkil etti bende.suni sancı taktıklarında giymiştim geceliğimi.normal doğum olur die.isteyen kendi geceliğini giyebiliyordu. hastanenin verdiği şeyler arkadan cırt cırt bantlı oldugu için frikik vermek kaçınılmaz oldugu için geceliğimi giymiştim.tabii normal olamayınca ameliyat önlüğüyle değiştirmek zorunda kaldım :105:
pijama çok daha rahat oluyor bana göre.sadece tercihim yanlıştı.komple önü düğmeli olanlar kendiliğinden açılıyor.sezeryanlı dogumlarda,doğumdan çıkınca göbek halen 5-6 aylık hamiş gibi oldugu için komple düğme kullanışsız.
emzirme esnasında belin ve göbegin açılmasını engellemek için emzirme atleti,pijama olarak da lcw pijamalarından tercih edilebilir.
kullanışlı ve çok rahatlar.
ayrıca sezeryan sonunda çok kanama olmadıgı için pek sıkıntı olmuyor.hastaneden normal ped le çıkıyorsun.
lastik de zaten kasık bölgesinde giyilmediği için rahatsızlık vermiyor. normal yükseklikte giydiğinde ameliyat yerine gelmiyor bile.
işin püf noktası,pijamayı M yerine L almakta.sıkmaz,rahatsız etmez.
2 tane alınsa yetiyor zaten.ben 2. yi giymedim bile.1 tane yetti ama ne olur ne olmaz die yedek bulundurmak faydalı.

zaman az daha ilerlesin hastane çantası,bebiş alışverişi,doğum alışverişi, hepsini konuşuruz inşallah

ooo ozim iş yeri sana kıyak geçmiş bugün he
inşallah artık hep açık olur sistem de gündüzleri de sık sık görüşebiliriz

temizlik dedinmi akan sular duruyor bizim için

arkadan atlı kovalıyor gibi nefes nefese kalmadan temizliğe ara vermek gelmiyor aklıma nedense
neyse bebiş doğsun 1 hafta kadar temizlik memizlik yapamıcam zaten. agrılarım bana yeticek
Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin inşallah

ben 1 haftadır net anlıyorum hıçkırdıgını.
ilk hamileliğimde de yaklaşık bu haftalarda hissediyordum.
ee büyücek,yeri daralıcakki hissedebilesin.
şu an kulagını dayadıgında kalp atışını bile duyabiliosun.tabi sırtını denk getirebilirsen.
genelde bizimkinin kafa üstte sırtı sol tarafıma dayalı oldugu için bulmakta sıkıntı çekmiyoruz
zaten sürekli o kafa oradan çıkıyor o değil agzıma sürekli miğde asitlerim geliyor.böyle de eziyet edilmezki anneye

hıçkırıyor haa oyy kıyamam yaa .... bugün güzel güzel dinlenin bakalım.
tubişim ben de öyleyim deli gibi temizlik yapıyorum sonra da sızıp kalıyorum bir köşede :)kendimi kaptırıyorum.. ama yaptığım zaman kendimi iyi hissediyorum. psikoterapi gibi geliyor bana...
sezeryanda o kadar sürüyor mu ağrı yaa. 1 hafta sonra alıyorlar galiba dikişi de dimi?
ben ikisinden de korkuyorum daha kolay bir yöntemi yok mu bunun :))
bir de arkadaşlarım hep şunu diyor suni sancı verirlerse normal doğum gerçekleşmiyormuş.. kendi sancın olursa normal doğur diyorlar..
nasıl çıkacak bu sıpalar burdan eyvah eyvah :)))

İnşallah ona gerek kalmaz.Bi çok kişi klomenle hamile kalıyor duyduğum kadarıyla.BTÇ kürümüzün tıp dilindeki karşılığı klomen :) Dualarım seninle canım.O koşturmacanın arasında geliversin kuzucun da mutluluktan uçun inşallah....

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inş herşey yolunda gider çabucak iileşir sizde bebişinzin keyfini doyasıya çıkarırsınız
Çok sağol canım.İnşallah dediğin gibi olur.Bi geçseydi hayırlısıyla şu ameliyat..

Günaydın kızlar.. bugün kimse gelmemiş. ben açayım bari topiği...
Güzel bir gün olması dileğiyle...
Günaydın özlemcim.Nasılsın? Ben yorgunluktan ölüyorum.Kendimi normal biriymiş gibi görüp 3 saat boyunca dolaşırsan dün akşam olacağı bu.1 takım pijama bulabildim sadece eşime.Tüm düğmeli ve kısa kollu bulmak ne kadarda zormuş.Bugün 1-2 dükkan daha kaldı onlara da bakabilirim inşallah.Şu an ayaklarım zonkluyor ağrıdan.Dün aldığım iç çamaşırlar tam oldu.Bugün gidip 3-5 tane daha alacağım.O fazla yormaz en azından bedeni belli,dükkan belli.Aramamış olurum.Dün kendime de alt eşofman aldım XL.Çok ince ve rahat oldu.Kotumda rahat ama yedek olsun yanımda.Ne olur ne olmaz.Akşam çamaşırları da yıkarım yarın toplamış olurum çantayı inşallah.
Evim temiz,hastaneye hazırım inşallah bugün ararlarda bi an önce başlar şu koşturma.Düşüncesi daha çok yoruyor sanki.

Günaydın Ayşem.. oyy kıyamam ya o ayaklar iki kişiyi taşıyor tabi bazen unutuyoruz ama asıl yük onlarda..
neyse ama işin büyük kısmı hallolmuş canımcım. bugün de iç çamaşırlarla o dükkanlara bakarsın inşallah hepsi tamamen biter eksik kalmaz.
Anlıyorum kuzum bazen herşey bir an önce olsun bitsin isteriz.. bir an önce haber gelir inşalllah hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı da..
en zoru da o kapıda beklemek.. annem ameliyat olduğunda kapıda öldük öldük dirildik resmen.. 4 saatten fazla sürdü. artık korkmaya başlamıştık. o 4 saat 4 sene gibiydi ömrümden ömür gitti resmen.. Rabbim yardımcınız olsun..

Beklemek çok geriyor insanı.O dediğin anı düşünmek bile istemiyorum.Nasıl dayanırım bilmiyorum o an.Allahım yardımcım olsun.Yaşlandığımı daha çok hissediyorum artık...

Beklemek çok geriyor insanı.O dediğin anı düşünmek bile istemiyorum.Nasıl dayanırım bilmiyorum o an.Allahım yardımcım olsun.Yaşlandığımı daha çok hissediyorum artık...

Rabbim yardım edecek inşallah. hepimiz dua ediyoruz cnm. yalnız değilsin hepimiz sizin için dua ediyoruz.
Seni inan çok iyi anlıyorum. Yaşanacak ve bitecek. yeniden eski günlerinize döneceksiniz hem de üç kişi..

Ayşeciğim canım eşin ameliyattan sonra daha iyi olacak inşallah dualarımızla... Zor ve yorucu bir dönem ama selametle inşallah... Eşinle kızınla bir ömür hep beraber olacaksınız inanıyorum...

Ayşeciğim canım eşin ameliyattan sonra daha iyi olacak inşallah dualarımızla... Zor ve yorucu bir dönem ama selametle inşallah... Eşinle kızınla bir ömür hep beraber olacaksınız inanıyorum...

O kadar güzel konuşuyorsunuzki bi an için bütün olumsuzlukları unutup herşey yolundaymış gibi rahat oluyorum.Allah razı olsun hepinizden.

Hastane ile görüştüm.Odalardan birinde taburcu olduğu an bizi arayacaklarmış.Bugün de olabilir 10 gün sonra da diyor hemşire.İnşallah bugün ararlar.Beklemek o anları yaşamaktan daha zor sanki...Dakikalar geçmez oldu...

inşallah bir an önce biri taburcu olur da sizi çağırırlar cnm.
o kadar mı dolu acaba ya bütün odalar? üniv. hastanesi filan mı? ya da özel oda filan mı istiyorsunuz?

inşallah bir an önce biri taburcu olur da sizi çağırırlar cnm.
o kadar mı dolu acaba ya bütün odalar? üniv. hastanesi filan mı? ya da özel oda filan mı istiyorsunuz?

Özel oda bekliyoruz canım.Erkeklerle aynı odaya verirlerse ben kalamam.Hemde enfeksiyon riski olmasın istiyoruz.

ayşe hanım geçmiş olsun Allah c.c. şifa versin inş...bayanlar bende aranıza yeni katıldım hamile kalmak istiyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.11. günden itibaren yapmaya başladım döngüm 30 günde bir düzenli oluyorum.11. gün koyuydu fakat tam değildi siliklik vardı az da olsa.daha sonra giderek silikleşmeye başladı akıntımda pek kalmadı.bugün 17. ci günüm daha test yapmadım sizce koyulaşır mı??? yapmaya devam edeyim mi yoksa ben erken mi yumurtladım hiçbişey anlamadım yardımcı olur musunuz cift cizgileri göremicem galiba ((( bu testler hakkında pek bilgim yok bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen...

Özel oda bekliyoruz canım.Erkeklerle aynı odaya verirlerse ben kalamam.Hemde enfeksiyon riski olmasın istiyoruz.

anladım cnm. kesinlikle özel oda iyi oluyor. annem üniv.hastanesinde ameliyat olduğunda ben kaldım başında. troit bezinden 7 tane kitle aldılar. boğazında geniş bir kesi vardı. epey sızlandık sabaha kadar. yutkunamadık su içemedi yemek yiyemedi. ama özel odada olmasak işimiz daha zordu. bir de uzağım ya ben. ameliyat olcam biyopsi yaptılar filan dedi. burdan nasıl gittiğimi hatırlamıyorum yani.. pzt biyopsi aldılar sonuç çıkmadan hemen 2 gün sonra ameliyata aldılar. Allaha çok şükür herhangi bir şey çıkmadı biyopside ama o yaşadıklarımı asla unutamam. tabi ki anne başka eş başka. ama ne olursa olsun en yakınlarına birşey olunca canın çok acıyor hele onun stresi kesinlikle çöküyor insan... Rabbim kimseyi sağlığından etmesin. en önemlisi sağlık. bazen değerini bilemiyoruz.

Teşekkür ederim dileklerin için.Erken yumurtluyor olabilirsin yada geç.O yüzden adetin bittikten sonra başlasaydın yapmaya tam koyulaştığı yada en koyu olduğu günü görürdün mutlaka.Testinin markası laboq... mi? Ben o testi 2 ay kullandım ikisinde de sıvı alımına çok dikkat ettiğim halde tam koyuluk görmedim.Sadece diğerlerine göre daha koyulaştı bir gün.Ama sonuçta oldu gebeliğim.Teste 7.-8. gün başlayıp adetine 3-4 gün kalaya kadar yapmanı tavsiye ederim.O zaman bilirsin ne zaman yumurtladığını..Kaç aydır bekliyorsunuz bebeğinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…