- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.341
anladım cnm. kesinlikle özel oda iyi oluyor. annem üniv.hastanesinde ameliyat olduğunda ben kaldım başında. troit bezinden 7 tane kitle aldılar. boğazında geniş bir kesi vardı. epey sızlandık sabaha kadar. yutkunamadık su içemedi yemek yiyemedi. ama özel odada olmasak işimiz daha zordu. bir de uzağım ya ben. ameliyat olcam biyopsi yaptılar filan dedi. burdan nasıl gittiğimi hatırlamıyorum yani.. pzt biyopsi aldılar sonuç çıkmadan hemen 2 gün sonra ameliyata aldılar. Allaha çok şükür herhangi bir şey çıkmadı biyopside ama o yaşadıklarımı asla unutamam. tabi ki anne başka eş başka. ama ne olursa olsun en yakınlarına birşey olunca canın çok acıyor hele onun stresi kesinlikle çöküyor insan... Rabbim kimseyi sağlığından etmesin. en önemlisi sağlık. bazen değerini bilemiyoruz.
Teşekkür ederim dileklerin için.Erken yumurtluyor olabilirsin yada geç.O yüzden adetin bittikten sonra başlasaydın yapmaya tam koyulaştığı yada en koyu olduğu günü görürdün mutlaka.Testinin markası laboq... mi? Ben o testi 2 ay kullandım ikisinde de sıvı alımına çok dikkat ettiğim halde tam koyuluk görmedim.Sadece diğerlerine göre daha koyulaştı bir gün.Ama sonuçta oldu gebeliğim.Teste 7.-8. gün başlayıp adetine 3-4 gün kalaya kadar yapmanı tavsiye ederim.O zaman bilirsin ne zaman yumurtladığını..Kaç aydır bekliyorsunuz bebeğinizi?
Teşekkür ederim dileklerin için.Erken yumurtluyor olabilirsin yada geç.O yüzden adetin bittikten sonra başlasaydın yapmaya tam koyulaştığı yada en koyu olduğu günü görürdün mutlaka.Testinin markası laboq... mi? Ben o testi 2 ay kullandım ikisinde de sıvı alımına çok dikkat ettiğim halde tam koyuluk görmedim.Sadece diğerlerine göre daha koyulaştı bir gün.Ama sonuçta oldu gebeliğim.Teste 7.-8. gün başlayıp adetine 3-4 gün kalaya kadar yapmanı tavsiye ederim.O zaman bilirsin ne zaman yumurtladığını..Kaç aydır bekliyorsunuz bebeğinizi?
Hem teyzem,hem kardeşim ameliyat oldu benim.20 gün arayla oldular hemde.Hangisine yanacağımızı bilemedik o zamanlar.Teyzeminki omurilikti.Tüm açtılar sırtını boynundan kuyruk sokumuna kadar.7 platin takıldı.Sabah 11de girdi ameliyata çıktığında akşam 7 olmuştu.Felç kalma riski çok yüksekti.Kardeşiminki de 1 saat sürdü.Onunda kör olma riski çok yüksekti.Üstelik teyzem için hazırlık yaparken öğrendik kardeşimin rahatsızlığını.İkisinde de refakatçi kaldım.Çok soğukkanlıyımdır hastane gibi ortamlarda.Orada olursam bi sorunum olmaz.Ama olmazsam hastanelik olurum tansiyonum yüzünden.O yüzden bi an önce hastaneye girmek istiyorum.O ortamda olmak daha sakinleştiriyor beni.Eşim o zaman anlayacak neden ısrar ettiğimi.Çünkü ağrı çekmeye,koşturmaya,uykusuzluğa bile razıyım.Ama onu hastanede bırakıp da eve gidemem ben.Hele de gece...Onsuz sadece 1 gece uyudum evlendiğimden beri.O da asırlar gibi geldi.Şimdiki durum ise çok çok farklı.Huyumu az çok bilenler kesinlikle hastanede kalmam gerektiğini biliyorlar zaten.Maske-eldiven-steril ne varsa önlemimi alacağım.Kızımı da koruyacağım,eşimin de yanında olacağım.İnşallahh...
T çizgisi C çizgisinden daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması demek yumurtanın oluştuğunu gösteriyor.Koyuluktan sonra silikleştiği gün yumurtanın çatladığının göstergesi.Yani o güne kadar ilişki olmadıysa da o gün ve ondan sonraki 6-7 günü hiç kaçırmamalısınız.Testi kullananların birçoğu bunu yaptı ve hamile kaldı.Ben koyulaştığı gün ve ondan sonraki 4-5 gün ilişki yaşadım ve tuttu.Aminn.İnşallah sende fazla beklemezsin evladını.evet testim labog.. testim geç geldiği için 11 gün kullanmaya başladım o gün koyu cıktı bayağı koyuydu ama tam değildi yinede diğer günler ise silikleşmeye başladı dün de silikti bugün tekrardan yapıcam normal adet döngüm 30 gün olduğu için 13.günden başlayın diordu ama ben erken başladım yinede.11.gün akıntımda var ama şimdi akıntım falan kalmadı. acaba erke mi yumurtladım diyorum diyorum.bide ikinci cizginin silik cıkması yumurtlama olacağı anlamına mı geliyor.yumurtlama olmayan günlerdede silik cizgi cıkıyor mu yine ??? birde gün aşırı ilişkide mi bulunmak gerekiyor ben öyle yaptım ve devam ediyorum.cevapladığınz için tşk ederim Allah c.c. hepimize sğlıklı hayırlı evlatlar versin inş :)
kendini korursan birşeycik olmaz inşallah. zaten özel oda olacak.
gözünün önünde olması seni daha rahatlatır. en azından nasıl olduğunu ne durumda olduğunu görürsün. yoksa evde oturup beklemek daha kötü.
bak neler atlatmışsınız neler görüp geçirmişsin bu da geçecek inşallah Allahın izniyle..
T çizgisi C çizgisinden daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması demek yumurtanın oluştuğunu gösteriyor.Koyuluktan sonra silikleştiği gün yumurtanın çatladığının göstergesi.Yani o güne kadar ilişki olmadıysa da o gün ve ondan sonraki 6-7 günü hiç kaçırmamalısınız.Testi kullananların birçoğu bunu yaptı ve hamile kaldı.Ben koyulaştığı gün ve ondan sonraki 4-5 gün ilişki yaşadım ve tuttu.Aminn.İnşallah sende fazla beklemezsin evladını.
Özleeeemmmm şaka gibi bi haber aldım az önce.Eşim böbrektaşı düşürüyormuş 1 haftadır.Akşam çok ağrısı olmadığı için farketmemişim ben.Üzülmeyim diye banada söylememiş.Az önce idrar ve kan tahlillerini dra gösterince öğrenmiş o da.Bu ne şimdi yaa..... Şoktayım resmen.Allahım hamdolsun sıkıntılarımıza.Daha fazla verme artık((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dur canım benim hemen telaş yapma. hemen kötü düşünme. çoğu insanda oluyor hatta bende de çıktı biliyorsun. kan çıktı idrarda. taş olabilir dedi.ürologa filan gitmedim ilaç verse içemicem. ultrasonla bakarlar taş mı kum mu? düşüyorsa zaten iyi. atar kurtulur. bol bol su... bir de idrar yollar antiseptiği verirler tamam?
çay kahve hatta süt bile böbrekte kristalleşip taşa sebep olabiliyormuş. birçok insanda çıkıyor zaten.
Rabbim beterinden korusun. ilaçla tedavi edilebiliyor ki kuzum üzme kendini.
Şaka gibi ya yaşadıklarımız.Valla duyduğumda şaka yapıyor sandım.Güldüm bi de.
Üstüste gelmese şaşarım zaten.Sancısı öldürür insanı.İnşallah yatıncaya kadar geçer sancısı(((((((((((((((
Canım gerçekten de birşey oldu mu hepsi üst üste geliyor. Tekrardan geçmiş olsun. Ama canım böbrek taşını çok takmayın. Hatırlarsan geçen ay bende de taş tespit edilmişti. Doktor enfeksiyon için bir ilaç veriyor ve bol su öneriyor. Ağrı eşiği yüksekse inan bana o kadar da feci birşey değil. Sanırım eşin de metanetli bu konuda. 1 haftadan beri sürüyorsa ve acile gitme ihtiyacı duymadıysa, emin ol dayanıklıdır. Valla ben işe gidip geldim. Akşamları ağrı biraz daha artıyor gerçi. Ama sıcak su torbası çok faydalı oluyor.
Hatta benim hemşire bir arkadaşım, sen bu ağrıyı umursamıyor ve dayanabiliyorsan, kesinlikle çok kolay normal doğum yaparsın demişti. :))) Eşin de ağrılara karşı dayanıklı. Merak etme sen, herşey düzelir, yoluna girer canım....
Şimdi eşim başka bir profa gitmiş.Beyin içinde kanama başlamış demiş.Salı yatış demiş.Tomografiye almışlar az önce.Kan veriyormuş şimdi.akşam 10da da detaylı mr çektirecekmiş.böbrek taşını unuttum sayılır.iki profa da en iyisi diyorlar.ne yapacağız bilmiyorum.Belki de akşamki mra göre yarın yatış diyecek dr.
ellerim titriyor.iki profunda özgeçmişini arıyorum nette.agromegali hastalığında hangisi daha iyi diye bakıyorum.dua edin nolur.
ellerim titriyor.iki profunda özgeçmişini arıyorum nette.agromegali hastalığında hangisi daha iyi diye bakıyorum.dua edin nolur.
Moral olarak çok iyi gördüm eşimi.Benden sağlam çok şükür.Bana belli etmemek için rol yapıyorsa da kendi de bunu yaşıyor resmen.İnşallah çok iyi olacak Salı günü ameliyat olma ihtimali çok yüksek.
bi ben giremedim şu listeye ne güzel herkesin bebişi varMerhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı
[/TD]
[TD]
Batasıca BAT[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa [/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]babylove27[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HICRAN4242[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sekercik[/TD]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]9 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taana[/TD]
[TD]11 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]13 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygubaby[/TD]
[TD]18 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eliflider[/TD]
[TD]28 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eglenceli[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KEVOK[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı
[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti
[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]27 Mart 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ufuk bebek [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]01 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]msmesi[/TD]
[TD]02 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]29 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmadas[/TD]
[TD]10 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]12 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]16 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]31 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evenescence[/TD]
[TD]17 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]19 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]25 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fidele[/TD]
[TD]27 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]5 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roter[/TD]
[TD]10 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]11 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]13 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]14 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]25 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefes007[/TD]
[TD]03 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
Moral olarak çok iyi gördüm eşimi.Benden sağlam çok şükür.Bana belli etmemek için rol yapıyorsa da kendi de bunu yaşıyor resmen.İnşallah çok iyi olacak Salı günü ameliyat olma ihtimali çok yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?