Bol bebiş topiği

Hem teyzem,hem kardeşim ameliyat oldu benim.20 gün arayla oldular hemde.Hangisine yanacağımızı bilemedik o zamanlar.Teyzeminki omurilikti.Tüm açtılar sırtını boynundan kuyruk sokumuna kadar.7 platin takıldı.Sabah 11de girdi ameliyata çıktığında akşam 7 olmuştu.Felç kalma riski çok yüksekti.Kardeşiminki de 1 saat sürdü.Onunda kör olma riski çok yüksekti.Üstelik teyzem için hazırlık yaparken öğrendik kardeşimin rahatsızlığını.İkisinde de refakatçi kaldım.Çok soğukkanlıyımdır hastane gibi ortamlarda.Orada olursam bi sorunum olmaz.Ama olmazsam hastanelik olurum tansiyonum yüzünden.O yüzden bi an önce hastaneye girmek istiyorum.O ortamda olmak daha sakinleştiriyor beni.Eşim o zaman anlayacak neden ısrar ettiğimi.Çünkü ağrı çekmeye,koşturmaya,uykusuzluğa bile razıyım.Ama onu hastanede bırakıp da eve gidemem ben.Hele de gece...Onsuz sadece 1 gece uyudum evlendiğimden beri.O da asırlar gibi geldi.Şimdiki durum ise çok çok farklı.Huyumu az çok bilenler kesinlikle hastanede kalmam gerektiğini biliyorlar zaten.Maske-eldiven-steril ne varsa önlemimi alacağım.Kızımı da koruyacağım,eşimin de yanında olacağım.İnşallahh...

evet testim labog.. testim geç geldiği için 11 gün kullanmaya başladım o gün koyu cıktı bayağı koyuydu ama tam değildi yinede diğer günler ise silikleşmeye başladı dün de silikti bugün tekrardan yapıcam normal adet döngüm 30 gün olduğu için 13.günden başlayın diordu ama ben erken başladım yinede.11.gün akıntımda var ama şimdi akıntım falan kalmadı. acaba erke mi yumurtladım diyorum diyorum.bide ikinci cizginin silik cıkması yumurtlama olacağı anlamına mı geliyor.yumurtlama olmayan günlerdede silik cizgi cıkıyor mu yine ??? birde gün aşırı ilişkide mi bulunmak gerekiyor ben öyle yaptım ve devam ediyorum.cevapladığınz için tşk ederim Allah c.c. hepimize sğlıklı hayırlı evlatlar versin inş :)

bu 3. denememiz olcak ama diğer aylarda eşimin görevinden dolayı yumurtlama günlerimde yanımda olmadı.bu ay hayırlısı inş bizimde süt kokulu bebişlerimiz olur :)))

kendini korursan birşeycik olmaz inşallah. zaten özel oda olacak.
gözünün önünde olması seni daha rahatlatır. en azından nasıl olduğunu ne durumda olduğunu görürsün. yoksa evde oturup beklemek daha kötü.
bak neler atlatmışsınız neler görüp geçirmişsin bu da geçecek inşallah Allahın izniyle..

T çizgisi C çizgisinden daha koyu veya C ile aynı koyulukta olması demek yumurtanın oluştuğunu gösteriyor.Koyuluktan sonra silikleştiği gün yumurtanın çatladığının göstergesi.Yani o güne kadar ilişki olmadıysa da o gün ve ondan sonraki 6-7 günü hiç kaçırmamalısınız.Testi kullananların birçoğu bunu yaptı ve hamile kaldı.Ben koyulaştığı gün ve ondan sonraki 4-5 gün ilişki yaşadım ve tuttu.Aminn.İnşallah sende fazla beklemezsin evladını.

Özleeeemmmm şaka gibi bi haber aldım az önce.Eşim böbrektaşı düşürüyormuş 1 haftadır.Akşam çok ağrısı olmadığı için farketmemişim ben.Üzülmeyim diye banada söylememiş.Az önce idrar ve kan tahlillerini dra gösterince öğrenmiş o da.Bu ne şimdi yaa..... Şoktayım resmen.Allahım hamdolsun sıkıntılarımıza.Daha fazla verme artık((((((((((((((((((((((((((((((((((((

dur canım benim hemen telaş yapma. hemen kötü düşünme. çoğu insanda oluyor hatta bende de çıktı biliyorsun. kan çıktı idrarda. taş olabilir dedi.ürologa filan gitmedim ilaç verse içemicem. ultrasonla bakarlar taş mı kum mu? düşüyorsa zaten iyi. atar kurtulur. bol bol su... bir de idrar yollar antiseptiği verirler tamam?
çay kahve hatta süt bile böbrekte kristalleşip taşa sebep olabiliyormuş. birçok insanda çıkıyor zaten.
Rabbim beterinden korusun. ilaçla tedavi edilebiliyor ki kuzum üzme kendini.

Şaka gibi ya yaşadıklarımız.Valla duyduğumda şaka yapıyor sandım.Güldüm bi de.
Üstüste gelmese şaşarım zaten.Sancısı öldürür insanı.İnşallah yatıncaya kadar geçer sancısı (((((((((((((((

Canım gerçekten de birşey oldu mu hepsi üst üste geliyor. Tekrardan geçmiş olsun. Ama canım böbrek taşını çok takmayın. Hatırlarsan geçen ay bende de taş tespit edilmişti. Doktor enfeksiyon için bir ilaç veriyor ve bol su öneriyor. Ağrı eşiği yüksekse inan bana o kadar da feci birşey değil. Sanırım eşin de metanetli bu konuda. 1 haftadan beri sürüyorsa ve acile gitme ihtiyacı duymadıysa, emin ol dayanıklıdır. Valla ben işe gidip geldim. Akşamları ağrı biraz daha artıyor gerçi. Ama sıcak su torbası çok faydalı oluyor.
Hatta benim hemşire bir arkadaşım, sen bu ağrıyı umursamıyor ve dayanabiliyorsan, kesinlikle çok kolay normal doğum yaparsın demişti. :))) Eşin de ağrılara karşı dayanıklı. Merak etme sen, herşey düzelir, yoluna girer canım....

Şimdi eşim başka bir profa gitmiş.Beyin içinde kanama başlamış demiş.Salı yatış demiş.Tomografiye almışlar az önce.Kan veriyormuş şimdi.akşam 10da da detaylı mr çektirecekmiş.böbrek taşını unuttum sayılır.iki profa da en iyisi diyorlar.ne yapacağız bilmiyorum.Belki de akşamki mra göre yarın yatış diyecek dr.

Rabbim yardım etsin, şifa versin. inşallah bir an önce olur kurtulur.

ellerim titriyor.iki profunda özgeçmişini arıyorum nette.agromegali hastalığında hangisi daha iyi diye bakıyorum.dua edin nolur.

ellerim titriyor.iki profunda özgeçmişini arıyorum nette.agromegali hastalığında hangisi daha iyi diye bakıyorum.dua edin nolur.

dualarımız seninle ayşecim herşey yoluna girecek çok güzel günler sizi bekliyor eşin kızın ve sen çok mutlu olacaksınız tatlım rabbim yar ve yardımcınınz olsun.

Moral olarak çok iyi gördüm eşimi.Benden sağlam çok şükür.Bana belli etmemek için rol yapıyorsa da kendi de bunu yaşıyor resmen.İnşallah çok iyi olacak Salı günü ameliyat olma ihtimali çok yüksek.

güzelim nasılsın eşin nasıl oldu allahım yuvanızı mutluluğunuzu hiç bozmasın ayşecim

bi ben giremedim şu listeye ne güzel herkesin bebişi var

İnşaallah herşey yolunda gider canım hep dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…