- 23 Ağustos 2012
- 727
- 373
- 158
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.361
Arkadaşlarım ve sonunda bennnn deeeee hamileyimmmmmmm.... Çok şükürrrrrrrr...
Doğum günüm bugün ve bat günüm.... Saat 5 civarı gebelik testi yaptım bugünün hediyesi olur bana dedim OLDU MU oldu.... Heyecanla bekledim ellerim titredi oğlum dokuz yaşında epey oldu... Çift çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım hemen eşimi aradım Hamileyim dedim şaka yapıyorsun dedi... Ay ama uçtu adam ya... bugün çifte mutluluk yaşıyorum.. Oğluma bile söyleyemedim henüz... Farklı duygular içindeyim Allahım nasip etsin herkeslere.....
Akromegalinin sebebi iyi huylu bir tumor benim bildigim ve tedavisi olan bir hastalik ve teshisi zor cunku sinsi bir hastalik. Ebn azindan teshis edildi ve Allahin izniyle iyilesecek cnm.ellerim titriyor.iki profunda özgeçmişini arıyorum nette.agromegali hastalığında hangisi daha iyi diye bakıyorum.dua edin nolur.
Ipekcim gecmis olsun usuttun mu ne yaptin?bol bol limonlu ilik su ic derim..canim hayirli sonuclarla gelin insallah dualarimiz sizinle..
Insallah bir an once olur da kurtulrursunuz Aysem. Dua ediyorum hep. Rabbim onu size bagislasin.Moral olarak çok iyi gördüm eşimi.Benden sağlam çok şükür.Bana belli etmemek için rol yapıyorsa da kendi de bunu yaşıyor resmen.İnşallah çok iyi olacak Salı günü ameliyat olma ihtimali çok yüksek.
Doğum günüm bugün ve bat günüm.... Saat 5 civarı gebelik testi yaptım bugünün hediyesi olur bana dedim OLDU MU oldu.... Heyecanla bekledim ellerim titredi oğlum dokuz yaşında epey oldu... Çift çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım hemen eşimi aradım Hamileyim dedim şaka yapıyorsun dedi... Ay ama uçtu adam ya... bugün çifte mutluluk yaşıyorum.. Oğluma bile söyleyemedim henüz... Farklı duygular içindeyim Allahım nasip etsin herkeslere.....
Akromegalinin sebebi iyi huylu bir tumor benim bildigim ve tedavisi olan bir hastalik ve teshisi zor cunku sinsi bir hastalik. Ebn azindan teshis edildi ve Allahin izniyle iyilesecek cnm.
Ipekcim gecmis olsun usuttun mu ne yaptin?bol bol limonlu ilik su ic derim..
Insallah bir an once olur da kurtulrursunuz Aysem. Dua ediyorum hep. Rabbim onu size bagislasin.
Sen de moralini yuksek tut cunku iyi olacak. Rabbim beterinden korusunn.
esimden gecti benim de zaten sorunlu burun, bogaz bolgem. hemen sol bademcik tek taraf iltihaplanir. Napcam bilmiyorum ya duaya cok ihtiyacim var insallah ilerlemez
Bol bol meyve ye ki direncin artsin. Ben de daha yeni toparladim. Parol ictim. Bol bol limonlj ilik su ictim artik agzim eksiden buzuldu ama o gecirdi yoksa gecmezdi. Hamileyken zaten vucudun direnci dusuyor.
Bulantilarin nasil oldu? Biraz hafifledi mi?
Canim Allah´a sukur bulanti biraz hafifledi simdi bu basladiparol icmedim henuz. Insallah ilerlemez
hıçkırıyor haa oyy kıyamam yaa .... bugün güzel güzel dinlenin bakalım.
tubişim ben de öyleyim deli gibi temizlik yapıyorum sonra da sızıp kalıyorum bir köşede :)kendimi kaptırıyorum.. ama yaptığım zaman kendimi iyi hissediyorum. psikoterapi gibi geliyor bana...
sezeryanda o kadar sürüyor mu ağrı yaa. 1 hafta sonra alıyorlar galiba dikişi de dimi?
ben ikisinden de korkuyorum daha kolay bir yöntemi yok mu bunun :))
bir de arkadaşlarım hep şunu diyor suni sancı verirlerse normal doğum gerçekleşmiyormuş.. kendi sancın olursa normal doğur diyorlar..
nasıl çıkacak bu sıpalar burdan eyvah eyvah :)))
Hayirli olsun canim en guzel hediye:)
Ayy ne guzel bebegin sana dogum gunu hediyesi..Allah tamamina erdirsin...Rabbim kucagina da almayi nasip etsin.
evris MAşaallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah...
Ne güzel hediye verdi Rabbim sana
Çift çizgiyi gördüğün andaki Duygularını anlaybiliyorum çokkk güzel duygulaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
Çok şükür iyiyim Ebrum.Bi anım bi anımı tutmuyor bu aralar.Sabah sabah bi neşe bi enerji,eşim epey güldü halime.Onu gülerken görmek paha biçilemez bi duygu.Ben şebeklikler yaptım o da kahkahalar attı.Koalanın ağaca sarıldığı gibi ona sarılıyorum gülüyor :)) Allahım ağlatmasın artık bizi....güzelim nasılsın eşin nasıl oldu allahım yuvanızı mutluluğunuzu hiç bozmasın ayşecim
Allah razı olsun canım.İnşallah iyi olacak canımın canı..Geçmiş olsun Ayşecim, Allah şifa versin eşine...
Rabbim yardımcınız olsun...
Seninde olacak çok dua ediyorum ben sana.Ne zaman güzel yada sıkıntılı bi an yaşasam Allahım Ebsonuma da ver artık kuzusunu hayırlısıyla diyorum.Bütün bekleyenlere dua ediyorum hep.bi ben giremedim şu listeye ne güzel herkesin bebişi var
İnşallah canım.Çok sağol..İnşaallah herşey yolunda gider canım hep dualarımdasınız...
Cannıııımmmm...Harika bi haber buu..Hem doğumgünün hemde bebeğin sana geliyor..Allahım ikinize de sağlıklı uzuuun ömürler versin.Tebrik ediyorum canım.İşimde çiçekler açtı yemin ederim.Bebek haberleri almak beni inanılmaz mutlu ediyor..Arkadaşlarım ve sonunda bennnn deeeee hamileyimmmmmmm.... Çok şükürrrrrrrr...
Canım tuzlu su ile gargara yap sık sık.Çok iyi gelir.Yutmadığın için iltihabı da atmış olursun.Allah yardımcın olsun bitanem.kizlar bogazim iltihap, gribim napcam bilmiyorum
Evet 5-6 yılda teşhis ancak koyulabiliyor.Bizimki 2-3 yıl önce başlamış.Zaten umut veren hep iyi huylu olması ve kötü ihtimalin düşük olması.Ama yinede ameliyat işte.Onu o ameliyathane yazısının önünde beklemek çok zor olacak....Akromegalinin sebebi iyi huylu bir tumor benim bildigim ve tedavisi olan bir hastalik ve teshisi zor cunku sinsi bir hastalik. Ebn azindan teshis edildi ve Allahin izniyle iyilesecek cnm.
Ipekcim gecmis olsun usuttun mu ne yaptin?bol bol limonlu ilik su ic derim..
Insallah bir an once olur da kurtulrursunuz Aysem. Dua ediyorum hep. Rabbim onu size bagislasin.
Sen de moralini yuksek tut cunku iyi olacak. Rabbim beterinden korusunn.
Maalesef üstüste geliyor tubiloshum.Bunda da vardır bi hayır diyoruz artık.Yazdığın hadis-i şerif çok duygulandırdı beni.Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin bu zorlu yoldan....iyi akşamlar kızlarr...
güya bugün dinlenicektim
kayınvalidem aradı sabah,akşama yemekli misafiri geliomuş.
derken hazırlandık gittik oraya.yemek hazırlıgı,misafir hizmeti,ortalıgı toparla derken ancak bu saatte buldum kendimi evde.
çok yoruldum yaa
Allah'tan eltim de çok yardımcı oldu da altından kalkabildik.
bunun neresi zor diceksiniz, kayınvalidemler Antepli. yemeklerin zorlugunu siz düşünün artık
neyse hamd olsun ben Allah rızası için yardım ettim bu halimle.şimdi evimdeyim ve bir güzel dinlenicem inşallah.
yarın da anneler günü hediyesi almak için çıkmayı düşünüyorum bakalım.
sizler nasılsınız bakalım?
AYŞEM
canım çok geçmiş olsun.
geldimi üst üste geliyor gerçekten de.
İnşallah eşinin bu yaşadıkları günahlarına keffaret olur.
Rabbim hepimize hayırlı olanı versin.
dualarım sizinle...
hee ne dinlenme ama
bütün gün yine ayaktaydım.ama akşam namazını nasıl kıldım görmen lazımdı
normalde zaten oturarak kılıyorum,
biryere dayanarak secde ediyorum.karşımdaki kanepeye dayayamadım başımı.eğilemiyorum bile.
eşim gördü.ah canım benim yaa dedi acıdı halime
sezeryanda ağrı tabiiki oluyor ozim ya.
sonuçta göbek kısmında en çok kullandıgın sinirler kesiliyor.
bütün vücudun güç alma bölgesi.
benim tam 14. günümde ağrım geçmişti.rahat oturup kalkabiliyordum.
ilk 1 hafta tabiiki çok zor.
ama dikiş alma durumu olmuyor.artık estetik dikiş yapıyorlar ya?
eriyen ip kullanıyorlar.dikiş aldırma yok yani.
ben birkaç saat doğumhanede suni sancı takılı bekledim sancımın gelmesini.
benden sonra gelen 4 kişi suni sancı verilerek normal doğum yaptılar.
ama benim sancım hiç olmadı.suni sancı bana etki etmedi
oğluşum çok yukarda oldugu için hissetmedim sancıyı.mecburen sezeryan oldum.
eltim de suni sancıyla doğum yaptı.suni sancı sancıları sıklaştırarak daha çabuk doğumun gerçekleşmesi için veriliyor.
suni sancısız doğum pek duydugum birşey değil.arkadaşların yanlış bilgi vermiş sanırım :44:
hangisi olursa olsun doğumun her şekli zor. ama çekecegin agrı birkaç gün.sonrasındaki keyif bir ömür boyu
bu arada sizlerle okuyunca çok mutlu oldugum birşeyi paylaşmak istiyorum.
Peygamberimiz (s.a.v.) buyuruyor:
Bir kadın gebe kaldığı zaman, gündüzleri oruç tutmuş, geceleri namaz kılmış ve Allah yolunda cihad
etmiş gibi ona sevab yazılır. Doğum sancısı çekerken aldığı sevabı hiç kimse bilemez. Doğumdan
sonra da çocuğunu her emzirdiğinde, bir hayat kurtarmış gibi sevap alır. (Râmûzül-Ehâdis)
Çok sağol leylacım.Allah yardımcın olsun seninde.Bulantın başlayınca limona tuz ek yala.Bana çok iyi gelirdi.Dilim dilim limon yalardım sabahın köründe.Kusmanı engelliyor en azından...nasılsınız,nasıl gidiyo?
ayşem dularımdan hiç eksik etmiyorum bunu bilesin her ne kadar nete giremesemde soramasamda...
bu arada buğün kalp atışlarını duyduk çok şükür çok farklı bi duyguymuş rabbim ne olursun isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip eyle...
incim bence en kısa zamanda dr git duyarsın artık kalp atışını...
kevokum tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah bebişin bu ay gelir..
sirinim sen nasılsın,geçmiş olsun hastaymışın....
wawesim sen nasılsın canım?
diğer arkadaşlar umarım herşey yolundadır fazla giremiyorum nete çok kötüyüm şu sıralar sabah mide bulantısıyla başlıyorum geceye kadar dua edin ne olur...
Allaha emant olun öpüyorum hepinizi......
Eşimi güldürmek için türlü şebeklikler yaparak uyandım bugün.İçimde bi neşe,bi enerji şaşırdım ben bile kendime.Zannedersinizki ameliyat iptal oldu,ilaç tedavisine başlandı.Allahım bozmasın gülüşümüzü....
Dün akşam mr çektirdik tekrar.Akşam 22,30da olan randevumuza gittik.Büyük bir trafik kazası olmuş.1,5 saat beklettiler bizi.1de dönebildik evimize.Çok yorulduk beklemekten.Dr ve hastanede değişiklik yaptık bu arada.Beynini açmadan burnundan girecekler eşime.Çok sevindirdi bu haber bizi.İnşallah hayırlı sonuçlarla çıkacağız o hastaneden.Ama özel odaları doluymuş.Salı gününe yetişir inşallah boşalması.Belki de 3-4 gün daha bekleriz boş oda için.Enfeksiyon riski,eşimin rahatsız edilmemesi ve refakatçinin rahatlığı için özel oda istiyoruz.İnşallah genel oda olmaz.O kadar erkeğin içinde ne ben ne de annesi rahat edebilir.Benimde kalmama izin vermezler zaten öyle olursa((((((((((( Bu da beni mahveder.
Kalan eksiklerini de aldım eşimin.Çantayı da tamamladım.Çok şükür hazırlıklar bitti.İnşallah özel odayı da hallederiz Allah'ın izniyle
o fabrika büyüycek büyüycek sana daha tekmeler atacak inşallah.Artık benim de içimde bir fabrika çalışıyorKarapisso tarif edemiyorum maksimum heyecan...
Bebeğim gerçekten de şahane bir doğum günü hediyesi oldu bana...Eşim pastayaDoğum günün kutlu olsun Aramıza hoş geldin yazdırmış...Canım ya....
Buradaki tüm güzel insanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Allah razı olsun bütün iyi dilekleriniz için, bugüne kadar ettiğiniz dualarınız için Amin diyorum...
iyi akşamlar kızlarr...
güya bugün dinlenicektim
kayınvalidem aradı sabah,akşama yemekli misafiri geliomuş.
derken hazırlandık gittik oraya.yemek hazırlıgı,misafir hizmeti,ortalıgı toparla derken ancak bu saatte buldum kendimi evde.
çok yoruldum yaa
Allah'tan eltim de çok yardımcı oldu da altından kalkabildik.
bunun neresi zor diceksiniz, kayınvalidemler Antepli. yemeklerin zorlugunu siz düşünün artık
neyse hamd olsun ben Allah rızası için yardım ettim bu halimle.şimdi evimdeyim ve bir güzel dinlenicem inşallah.
yarın da anneler günü hediyesi almak için çıkmayı düşünüyorum bakalım.
sizler nasılsınız bakalım?
AYŞEM
canım çok geçmiş olsun.
geldimi üst üste geliyor gerçekten de.
İnşallah eşinin bu yaşadıkları günahlarına keffaret olur.
Rabbim hepimize hayırlı olanı versin.
dualarım sizinle...
hee ne dinlenme ama
bütün gün yine ayaktaydım.ama akşam namazını nasıl kıldım görmen lazımdı
normalde zaten oturarak kılıyorum,
biryere dayanarak secde ediyorum.karşımdaki kanepeye dayayamadım başımı.eğilemiyorum bile.
eşim gördü.ah canım benim yaa dedi acıdı halime
sezeryanda ağrı tabiiki oluyor ozim ya.
sonuçta göbek kısmında en çok kullandıgın sinirler kesiliyor.
bütün vücudun güç alma bölgesi.
benim tam 14. günümde ağrım geçmişti.rahat oturup kalkabiliyordum.
ilk 1 hafta tabiiki çok zor.
ama dikiş alma durumu olmuyor.artık estetik dikiş yapıyorlar ya?
eriyen ip kullanıyorlar.dikiş aldırma yok yani.
ben birkaç saat doğumhanede suni sancı takılı bekledim sancımın gelmesini.
benden sonra gelen 4 kişi suni sancı verilerek normal doğum yaptılar.
ama benim sancım hiç olmadı.suni sancı bana etki etmedi
oğluşum çok yukarda oldugu için hissetmedim sancıyı.mecburen sezeryan oldum.
eltim de suni sancıyla doğum yaptı.suni sancı sancıları sıklaştırarak daha çabuk doğumun gerçekleşmesi için veriliyor.
suni sancısız doğum pek duydugum birşey değil.arkadaşların yanlış bilgi vermiş sanırım :44:
hangisi olursa olsun doğumun her şekli zor. ama çekecegin agrı birkaç gün.sonrasındaki keyif bir ömür boyu
bu arada sizlerle okuyunca çok mutlu oldugum birşeyi paylaşmak istiyorum.
Peygamberimiz (s.a.v.) buyuruyor:
Bir kadın gebe kaldığı zaman, gündüzleri oruç tutmuş, geceleri namaz kılmış ve Allah yolunda cihad
etmiş gibi ona sevab yazılır. Doğum sancısı çekerken aldığı sevabı hiç kimse bilemez. Doğumdan
sonra da çocuğunu her emzirdiğinde, bir hayat kurtarmış gibi sevap alır. (Râmûzül-Ehâdis)
Maşallah Rabbim bozmasın cnm. Ömür boyu böyle gülün inşallah..
Hazırlıklar tamam artık iş özel odaya kalmış inşallah o da boşalır en kısa zamanda hemen sizi alırlar.
Ne güzel en azından başında kesi olmayacak burnundan girip alacaklar. Çok güzel bir haber bu kuzum. Bak güzel haberler gelmeye başladı inşallah artık hep hayırlı haberler alacağız senden. Hayırlısıyla da ameliyatı da olup evinize döneceksiniz yine eşine koala gibi yapışacaksın :)..Rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
Eşimi güldürmek için türlü şebeklikler yaparak uyandım bugün.İçimde bi neşe,bi enerji şaşırdım ben bile kendime.Zannedersinizki ameliyat iptal oldu,ilaç tedavisine başlandı.Allahım bozmasın gülüşümüzü....
Dün akşam mr çektirdik tekrar.Akşam 22,30da olan randevumuza gittik.Büyük bir trafik kazası olmuş.1,5 saat beklettiler bizi.1de dönebildik evimize.Çok yorulduk beklemekten.Dr ve hastanede değişiklik yaptık bu arada.Beynini açmadan burnundan girecekler eşime.Çok sevindirdi bu haber bizi.İnşallah hayırlı sonuçlarla çıkacağız o hastaneden.Ama özel odaları doluymuş.Salı gününe yetişir inşallah boşalması.Belki de 3-4 gün daha bekleriz boş oda için.Enfeksiyon riski,eşimin rahatsız edilmemesi ve refakatçinin rahatlığı için özel oda istiyoruz.İnşallah genel oda olmaz.O kadar erkeğin içinde ne ben ne de annesi rahat edebilir.Benimde kalmama izin vermezler zaten öyle olursa((((((((((( Bu da beni mahveder.
Kalan eksiklerini de aldım eşimin.Çantayı da tamamladım.Çok şükür hazırlıklar bitti.İnşallah özel odayı da hallederiz Allah'ın izniyle
kizlar bogazim iltihap, gribim napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?