- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.381
selam kızlarrr bugün benim 18.günüm ve hala silik cıkıyor testlerim 11. gün yapmaya başlamıştım ben yumurtlamadım mı yumurtlama bu kadar uzunmu sürer yaaaaa(((
bende gecen ay 18 gunumde yumurtladım ılk dfge abu kadr gec yumurtladım bende sasırmıstımm
selam kızlarrr bugün benim 18.günüm ve hala silik cıkıyor testlerim 11. gün yapmaya başlamıştım ben yumurtlamadım mı yumurtlama bu kadar uzunmu sürer yaaaaa(((
testlerim hep silik cıkıyor fakat 11.gün daha koyuydu ama tam değil sonra silikleşmeye başladı ama hala cıkıyor bu yumurtlayacağım anlamına mı geliyor devam edeyim mi testlere peki(( yumurtlamış olsam sanırım silinirdi ikinci cizgi??? ilk defa kullanıyorum bu testleriyardımcı olur musunuz?
bende gecen ay 18 gunumde yumurtladım ılk dfge abu kadr gec yumurtladım bende sasırmıstımm
Eglenceli doğru söylüyor.Yumurtlama her ay değişebiliyor.Ben bi ay 10.gün yumurtladım birinde 16.gün.Siklusum 30 gün.İnşallah erken olmamıştır yumurtlaman yakalarsınız bu ay.Ama o markada tam netlik çıkmadı bende hiç.Sıvı alımını 2 saat önce kesin diyor ama ben 5-6 saat önce kestiğim halde sadece daha koyu olmuştu o günlerde.Tam koyuluk hiç olmadı.Seninki de öyle olabilir mi?Sıvı alımına dikkat ediyor musun?O çok etkiliyor sonucu.
Ovu testi kullananların topiğine de sor istersen.Orda daha deneyimli arkadaşlar var.Yardımcı olurlar.
ilki koyuydu acaba erken mi yumurtladım diyorum ama bi yandan da ikinnci cizginin silinmesi gerekirdi iye düşünyorum bilmiyorum yaa(( ayşecim sordum ama yardımcı olan cok olmadı ayrıca gün aşırı benim ve eşim için zor oluyor ikimizde cok yoğun hareket gerektiren işlerde calışıyoruz bebek içinmi ilişkiye girdin falan bundan sonrada kendin için çalış gibi konu oldu kırıldım acıkcası yazmak istemiyorum o yüzden ( bizi en iyi anlayacak kişiler bazen kırıcı olabiliyorlar malesef...
Merhaba kızlar. .
Dün gece sabaha karşı bir rüya gördüm Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah hala etkisindeyim.
Rüyamda doğum yapmışım hastane odasında yatıyorum. Bebeğimi emzirmek için kalkıyorum bebeğimi kucağıma alıyorum. Nasıl mis gibi kokuyor anlatamam. Kokusu hala burnumda. Bebeğimin üzerinde pembe zıbın var. Eşime uzatıyorum bebeği. Babası bak oğlumuza bak diyorum. Kız dediler ama sürpriz yaptı erkekmiş meğersem diyorum. Ben bunları söylerken bebeğim nasıl gülümsüyor bi görseniz. Öyle uyandım. Ama şimdi bile gözüm doluyor anlatınca sanki gerçekti rüya değildi. .
Merhaba kızlar. .
Dün gece sabaha karşı bir rüya gördüm Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah hala etkisindeyim.
Rüyamda doğum yapmışım hastane odasında yatıyorum. Bebeğimi emzirmek için kalkıyorum bebeğimi kucağıma alıyorum. Nasıl mis gibi kokuyor anlatamam. Kokusu hala burnumda. Bebeğimin üzerinde pembe zıbın var. Eşime uzatıyorum bebeği. Babası bak oğlumuza bak diyorum. Kız dediler ama sürpriz yaptı erkekmiş meğersem diyorum. Ben bunları söylerken bebeğim nasıl gülümsüyor bi görseniz. Öyle uyandım. Ama şimdi bile gözüm doluyor anlatınca sanki gerçekti rüya değildi. .
İnsan sevdiğiyle güzel anlar geçirmek ister ama tabiki bebek içinde çabalıyoruz.Bunun bu şekilde olduğu aşikar.Neyse takma kafana sen.Stres çok etkiler bebeğin gelişini.Ne zaman oluruna bıraktın o zaman hamile kalırsın.Hepimiz öyle olduk.Spermler 3-4 gün bile yaşayabiliyorlarmış. O yüzden için ferah olsun.Allah ol dedikten sonra tek ilişkiyle bile oluyor.Burda yaşadık bunun örneğini.Bu ay sadece 1 kez oldu,o da denk geldimi bilmiyoruz diyen arkadaşlarım var şu an hamile olan.Takma kafana sen.Bu ayı kaçırırsanız da gelecek ay daha erken başlarsın ovu testlerine.Daha dikkat edersin yaptığın saatlere,sıvı alımına.
ben de erkenden başladım teste yakalamak için yumurtlama günlerini.. ama bir türlü yakalayamadım, test bozuk sandım. diğer ay dijital testten alayım diye düşünürken 18.gün çift çizgiyi yakaladım. yani olabiliyor. her ay değişebileceğinden düzenli ve aynı saatte yapıp takip etmek gerek sanırım..
nasılsınız,nasıl gidiyo?
ayşem dularımdan hiç eksik etmiyorum bunu bilesin her ne kadar nete giremesemde soramasamda...
bu arada buğün kalp atışlarını duyduk çok şükür çok farklı bi duyguymuş rabbim ne olursun isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip eyle...
incim bence en kısa zamanda dr git duyarsın artık kalp atışını...
kevokum tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah bebişin bu ay gelir..
sirinim sen nasılsın,geçmiş olsun hastaymışın....
wawesim sen nasılsın canım?
diğer arkadaşlar umarım herşey yolundadır fazla giremiyorum nete çok kötüyüm şu sıralar sabah mide bulantısıyla başlıyorum geceye kadar dua edin ne olur...
Allaha emant olun öpüyorum hepinizi......
Arkadaşlarım ve sonunda bennnn deeeee hamileyimmmmmmm.... Çok şükürrrrrrrr...
Doğum günüm bugün ve bat günüm.... Saat 5 civarı gebelik testi yaptım bugünün hediyesi olur bana dedim OLDU MU oldu.... Heyecanla bekledim ellerim titredi oğlum dokuz yaşında epey oldu... Çift çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım hemen eşimi aradım Hamileyim dedim şaka yapıyorsun dedi... Ay ama uçtu adam ya... bugün çifte mutluluk yaşıyorum.. Oğluma bile söyleyemedim henüz... Farklı duygular içindeyim Allahım nasip etsin herkeslere.....
cevodileksuuu
babylove27
HICRAN4242
sekercik
eglenceli
hatibulut
Kızlar ne yaptınız?Batlar geçti,varmı ses soluk?Güzel haberlerinizi bekliyoruz hepimiz..... Sitenin arama kısmı hata veriyor o yüzden ulaşamıyorum sizlere.Merakta bırakmayın bizleri.16 gün oldu babylove.Artık bi test yaptırsan diyorum.Bi dra gitsen.Sıkıntımı var,bebekmi öğrensek..Hıcran 10 gün oldu seninde.Sende bi test yapsan artık.Yada kan versen diyorum.Bu kadar gecikme normal değil diyorlar.sekercik sende 1 haftayı doldurdun.Bi test yapında sevindirin bizleri hadi...
ayşem ben kartı yedim, olmadı bu ayda. Ondan gelmedim topiğe, uzgun sorunları var bebeğim yok,
İnci canım vallahi hediyelerin en güzeli... Çok teşekkür ederim...Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alır tanışırız inşallah...
ayşem ben kartı yedim, olmadı bu ayda. Ondan gelmedim topiğe, uzgun sorunları var bebeğim yok,
Leyla canım benim pıt pıtları duymuşsun gözün aydın canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insallah.nasılsınız,nasıl gidiyo?
ayşem dularımdan hiç eksik etmiyorum bunu bilesin her ne kadar nete giremesemde soramasamda...
bu arada buğün kalp atışlarını duyduk çok şükür çok farklı bi duyguymuş rabbim ne olursun isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip eyle...
incim bence en kısa zamanda dr git duyarsın artık kalp atışını...
kevokum tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah bebişin bu ay gelir..
sirinim sen nasılsın,geçmiş olsun hastaymışın....
wawesim sen nasılsın canım?
diğer arkadaşlar umarım herşey yolundadır fazla giremiyorum nete çok kötüyüm şu sıralar sabah mide bulantısıyla başlıyorum geceye kadar dua edin ne olur...
Allaha emant olun öpüyorum hepinizi......
Arkadaşlarım ve sonunda bennnn deeeee hamileyimmmmmmm.... Çok şükürrrrrrrr...
Doğum günüm bugün ve bat günüm.... Saat 5 civarı gebelik testi yaptım bugünün hediyesi olur bana dedim OLDU MU oldu.... Heyecanla bekledim ellerim titredi oğlum dokuz yaşında epey oldu... Çift çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım hemen eşimi aradım Hamileyim dedim şaka yapıyorsun dedi... Ay ama uçtu adam ya... bugün çifte mutluluk yaşıyorum.. Oğluma bile söyleyemedim henüz... Farklı duygular içindeyim Allahım nasip etsin herkeslere.....
hayırlara vesıle olur ıns canım
benımde annem görmüş rüyasında eşim müjde verıyomuş:)) nasıl sveınıyorum nasıl svenıyorum ruyamda dıyoo :
Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Çok güzel bir rüyaymış canım.Bende hamile kalmadan 1 ay önce karnım şeffafmış ve içinde bebeğimi görüyorum.Doktor yok dedi ama bak içimde görüyorum ben diyorum.İnşallah sende rüyanı yaşarsın gönlünüze göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?