Bol bebiş topiği

Canım benim haberlerine çok ama çok sevindim Mevlam tümüyle şifalandırsın inşallah. Bebişinizle mutlu Mesut yaşarsınız dualarım sizinle...

Benim bir aksilik olmazsa doğum belli oldu 10 Temmuz az kaldı beni korku sardı eşim kaçıncı oluyor korkma artık diyor ben tam tersi bildiğim için daha çok korkuyorum bebeğim iyi maşallah 1.5 kg olmuş yalnız kendisi ayaklarını rahmime dayamış secde vaziyetinde yatmış o yüzden çok sancım oluyor hareketim kısıtlandı mevlam tamamına Erdirsin inşallah

bir sorun çıkmaz inşallah kuzum içini ferah tut.
memlekete bilet almışın kıyamam ne güzel olur göbişinde çıkmış olur:)))annene nazlanırsın :)))
sat ını şundan dolayı sordum sen benden önce hamile kalmana rağmen kontrol tarihlerin benimle hep aynı.sen benden bir hafta önce öğrendin benim sat 19 mart anladınmı şimdi hemen hemen aynı tarihlerde hamile kalmışız gibi dr a gidiyoruz.gelişimi normalse takma kafana boşver kuzum.
kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın canım,çok sevindim.
sende de başladımı sanki bebek titriyomuş gibi seyirmeler başladı bende :))
kuzum ya maşallah senin hala bulantın yok dimi? tekrar tekrar maşallah ben hala çok kötüyüm hatta çarşamba günü acile gittim serum taktılar dua et çabucak geçsin...günde 2-3 defa kusuyorum((

Elhamdülillah canımmmm çok sevindim dualarımız sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;
Binbir kere Maşaallah...
Rabbim daha güzel günler nasip etsin hepimizeeeeeeee

Canım çok geçmiş olsun. Benimde bulantılarım geçmedi ama kusamıyorum her ikiside kötü Rabbim sağlıkla atlatmayı nasip etsin.
Benim bebişim sağ tarafta top gibi hissediyorum seyirme hissetmedim. Birde arada adet sancısı vuruyor acayip şekilde
Rabbim güzel günler nasip etsin hepimize

GÜÜÜNAAAYYYYDIIINNNN

nasılsınız sevgi pıtırcıklarımmm
bugün erkenciyim
eşimi kursa yolladım,saat 12 gibi de bir akrabanın gelin mevlütü var ona gidicez inşallah.
bu koca göbüşle ancak hazırlanırım.
hareket yetenegim kısıtlanmaya başladı da

hava güzel,sıcacık,hafif rüzgarlı misss
hepimiz için güzell bir gün olmasını diliyorum.

dünden beri kafama takıp başımı agrıtıcak derecede düşündüğüm kiloları artık düşünmeme kararı aldım.
Temmuz gibi doğum olucagı için sıcaktan,emzirmekten ve bol sıvı tüketerek hızla veririm.
çabuk alan,çabuk veren bir yapım var çünki.
o yüzden 16 kilo aldım ya

neyse hamd olsun.herşey yolunda olsun da...
ilkindeki 23 kiloyu nasıl verdiysek bunda da veririz inşallah

oy oy oyyyyy ço şekerler canım :)) güle güle giyindir tosunu inşallah :))

teşekkürler teyzesiiii
daha güzelleri sizin olsun inşallahhh

Kızlar çok mutluyum şuan çünkü 2 ağustosta memlekete gidiyorum. Biletimi aldım. 26 ağustos tada dönüş. Çok sevindim.

Sizinle paylaşmak istedim. zira ailemi çok özledim biliyorsunuz

oyyy incimmm nasıl sevindim anlatamaammm
sanki ben gidicem gibi heyecanlandımm

oh maşallah baya da kalıyosun.
ben hep 3-4 gün
eşim beni tek yollamak istemiyor.onun da işleri oluyor die az kalıp dönüyoruz.
ama hamd olsun arayı çok açmamaya çalışıyoruz.
adına çok sevindim.
boll boll memleket havası al,enerji depola gel inşallahh
o zamanlarda ben bebişle ugraşıyor olucam inşallahhh

feyzam merhabaaa
kız neden 10 Temmuz?
sezeryan olucagı için mi?
kaçıncı haftanda oluyorsun o zaman?

benim de ikinci sez olucak kısmetse.
dr 10 temmuz tahmini tarih dedi ama 40 haftalık hesap o.
sence benimki ne zaman olur ki
Haziran 7 de tekrar gel doğum zamanını konuşalım dedi

benimki de hazırol pozisyonunda
kafa yukarda ayaklar aşağı doğru.
ama Allah'tan sakin bir çocuk da çok kıpraşmıyor.
yoksa işim iş ti

Sezeryanı çoğu doktor 38 bitip 39 un içindeyken yapıyor ama inatla 40 ı doldurmasını bekleyenleri de var. benim doktorum 38+5 de yapmak istiyordu ama benim paşam niyeti bozdu, sancılarım var. 24 mayıs saat 09:00 da sezeryana giriyorum inşallah. 38+2 olacağım Allah nasip ederse.

Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

günaydın canlar benim doktorumda haziran 7 sinde cağırdı o zaman konuşuruz dedi bakalım nasip kısmet artık burda hava bulanık ve rüzgar var kaç gündür bir güneş yüzü göremedim ya

Leylam kontrollerimiz hep aynı evet. Benimki geç döllendi sanırım :44: Gerçi doktor öyle bişi demedi ama ben öyle düşünüyorum. Pıtpıtları duydum gümbür gümbürdü maşallahh

Ya leylam ben aralık annelerine yazmıştım ya sancım var diye. Dün gece yine oldu. Oldugum yerden kıpırdayamadım neden oluyor ya korkuyorum :44:

Bende bulantı hiç olmadı maşallahh. Kuzum inşallah seninkide çabucak geçerde annesini yormaz daha fazla. Genetik herhalde benim annemdede olmadıgı için bende de yok.

Normal hayata devam.

Çok zordur bulantılar tahmin ediyorum. Neden dersen benimde otobüs fobim var Otobüse adım attıgım gibi midem bulanıyor. Afedersin uzun seyahatlerdede hep istifra ederim o yüzden heryere uçakla gidiyorum artık Çok zor ya. Doktora bile gittim piskolojik dedi. Anlamadım gitti yenemedim bi türlü:26:

Kuzum çok sağol. Ben eşimden 1 hafta erken gidicem. Zırıl zırıl ağladıgım için ilk defa onsuz gidicem. ama oda arkamdan gelicek hemen. yıllık izin kullanacak. Bende yılda 1 kez gidebiliyorum. Aslında istesem giderim de eşimide yalnız bırakasım gelmiyor. Yemek yapmayı bilse arkama bakmadan kaçıcam da olmuyo :) o git diyo ben gitmiyorum.

ama sağolsun kardeşlerim annem yoklarlar beni. Gelip giderler. Babamında işleri yogun o gelemiyor. Ne yapalım sağlık olsunda herşey olur gider.

Kiloları verirsin kuzum sen.bi ara fotonu görmüştüm fizigin çok güzel. Emzirerek, su içerek zaten yazın verirsin.

Bende 2 kilo almışım. 54 kilo oldum. Ben oldum olası zayıftım bakalım kaç kilo alıcam çok merak ediyorum

rüyamda da dogum yapmışım. ama o kadar mı rahat bir dogum olur ne sancı , ne acı hiçbişi yoktu. Kızım olmuş. ama yürüyor büyük 5-6 yaşlarında olmuş. Tersi çıkar derler ya erkek mi olcak ne sıpa

Bide tubiloş leylayada dediğim gibi 2 gündür akşamları sancım oluyor. bıçakla kesiyorlar gibi hareket etsem batıyor. Neden oluyor acaba ? bakıyorum bi kan filan var mı yok çok şükür.

Bebişim annesini bırakmasın. Ona çok alıştım. fotosuna bakıp bakıp duruyoruz eşimle.

Allah olmayan herkese nasip etsin.

Ay canım doguma çok az kaldı. İnşallahh kolay bir dogum yapıp yavrunla çok mutlu olursunuz eşinle beraber. Bizi habersiz bırakma canım. Allah yardımcımız olsun.
ah canım benim,Allah kavuştursun o günlere ve ailene inşallah :) hem göbüşte büyümüş olur :)

Canım benimmm çok teşekkürlerrr. Göbüşte büyücek. Bakalım nasıl bir görüntüm olacak ? çok merak ediyorum

Ben geldiiiiiiimmmmmm
Zooorrr ve kötü günler geride kaldı inşallahhh...Hastane çalışanlarıyla olan gerginlikler,boynumdan belime kadar duran kulunç ve ağrısı ana sıkıntımızın üstüne tuz biber oldu.Ama şu an evde olmak,yanımda tv izliyor olması,sağlıklı olması herşeyi unutturuyor bana..Ayaklarım yere basmıyor desem yeridir

Okudum hepinizin mesajlarını.Minik ailemiz için söylediklerinize binlerce teşekkür ederim.
Alışveriş çılgınlıkları başlamış.Yeni pıtpıtlar katılmış aramıza.Yeni batlar gelmiş (inşallah son kez). Cinsiyet heyecanları sarmış tazecik annelerimizi...
Misafirler falan derken yine çok sık gelemem aranıza.İşe başlayıncaya kadar ara ara uğrayacağım.Tekrar geldiğimde yeni hamişler duymayı ümit ediyorum.

Hadi MAşaallah Ayşecimmm çook mutlu olsum yaaaaa anlatamam binbir kere maşaallah...
Sana söylemeyi unuttum eşine Besmele okurken çok esnedim bizde derlerki birine dua okurken esneme halszlik olursa o kişinin üzerinde nazar vardır.
Eşinde sende bolbol nas felak okuyun ayetel kürsi okuyun inşaallah sizi korur...

merhaba ayşecim nasılsın eşin nasıl oldu geçen kandilde o kadar dua ettim ki size rabbim mutluluğunuzu bozmasın güzelim

Merhaba canım benim ;benim hamileliğim sıkıntılı biliyorsun 3 senede 2 bebeğimi kaybettiğim için Dr bir an önce almak istiyor tabii bebek sağlıklı duruma tamamen geldiğinde şu an bebek iri gözüküyor 36 .haftada alalım diyor .bakalım kısmet ....

Seninki de 10 Temmuz 40 haftayı gösteriyorsa sezeryanda 38. Haftada alıyorlar genellikle Haziran sonu gibi alır bence seni de ..Mevlam sağlıkla kurtarsın hepimizi ...

Çok sevindim.MAşallah

kizlar bir sey sorcam ben normalde zayif biriyim el, kol fln cocuk gibi :) Minimum 41 kg maksimum da 44 olmus biriyim. Kilo alinca sadece kalcam ve bacak ust kismim aliyor. Simdi gebelikte de boyle oldu bacaklar ve kalca aldi. Boyle durumda olan var mi? Yuruyus mu yardimci olur ne yapmak lazim bilemedim?

Okuruz sürekli o sureleri canım.Ne zaman birileriyle zaman geçirsek kavga ederiz biz.Ordan biliyoruz nazar değdiğini.Daha çok dikkat ederiz bundan sonra.Çok sağol...

aysecim çok geçmiş olsun eve dönmeniz çok güzel haber allah mutluluğunuzu daim etsin
Döndük çok şükür.Bir de normal hayatımıza dönsek daha iyi olacağız :)

merhaba ayşecim nasılsın eşin nasıl oldu geçen kandilde o kadar dua ettim ki size rabbim mutluluğunuzu bozmasın güzelim
Canım ebruum.Allah bin kere razı olsun canım benim.Rabbim kalbinin güzelliğiyle eş değer bi kuzu göndersin bu ay sana canım benim.

Her gebelik farklı oluyor ipekcim.Kız da basen genişler,altlar büyür derler hep beni bi görsen sadece göbeğim var.Kalçam,bacaklarım aynı eskisi gibi.İki oğlu olan arkadaşım var onun da kalçası ve basenleri dağ kadar oldu resmen.Bünyen nerden kilo alıyor bilemiyorsun.Sıkma canını.Yürüyüş çok faydalı diyor drumda,doğum yapanlarda.Yiyip içip yatanlardan olma (tabi düşük tehliken falan yoksa).Ben sürekli ayaktayım.Çok halsiz düşüyorum ama oturamıyorum 1 saat bile.Kızım da ben gibi kıpır kıpır sürekli hareket ediyor :)

Aysem cnm cok gecmis olsun cok sukur evinizdesiniz artik. Rabbim mutlulugunuzu bozmasin.
Kizin da sana cekecek anlasilan kipir kipir olacak

Ipekcim bende alt taraftan kilo aldim cnm. Normalde de aldigm zaman popom ve ust bacaklardan aliyorum yine oyle oldu. 3,4 kilo kadar aldim henuz gerci ama ust tarafta birsey yok. Zaten kan dolasimi filan artiyor ister istemez sisiyor insan. Ben bol bol yuruyorum. Dogumdan sonra hepsini vericez insallah. Hatta daha bile zayif olucaz. Cunku sipalar durmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…