Bol bebiş topiği

Ben de kalca bacak kismindan aliyorum. Gobek ve bel de kalinlasti haliyle zaten eski halimle belim 59 falandi simdi kilotlar rahatsiz ediyor en genis beden aldim:)

Evet valla aynen öyle olacak gibi Özlemcim.Sen nasılsın?Bebiş nasıl?Sıkıntı varmı?

Iyiyim cnmcim cok sukur Allah bugunlerimizi aratmasin. Memlekete gittim geldim yarin isbasi.
Sana bakmak icin geldim kalbimiz birmis seni yakaladim topikte
Ama sanirim kizim babamiza kusmus esim elini koydugunda hic tekmelemiyor. Halbuki memlekette hic durmuyordu senin bebis de artik masallah calismalara baslamis. Tabi o da hissediyor herseyi.biz mutlu olunca onlar da mutlu oluyor.
Aysem cok opuyorum seni. Kocis aciktim diyor. Sonra camasirlar makineye atilacak sonra utuler yapilacak. Evde hanim olmayinca ev curcuna olmus. Bugun bitmez benim askerlikkk

günaydın şekerler.. bugün henüz kimse gelmemiş. tatilden sonra işe gelmek epey zor oldu ama neyapalım ekmek parası....
mutlu haftalar diliyorum herkese....

herkese günaydınlar
Ayşenin güzel haberlerini okudum çok sevindim.
çok geçmiş olsun. Gözün aydın. Eşinle doğacak bebeğinle
sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.

bende ki haberler de gayet iyi
kan tahlillerimdede hiç problem çıkmadı
herşey normalmiş.
gitmişken gene baktık bebişimize
gördük sağlıklı olduğunu içimiz ferahladı
8hazirana kadar sabretmem gerek şimdi.

Arkadaşlar 14 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım. 5. haftadamda hcg 7000 lere düştü... Aynı gün yoğun bir kanamayla birlikte bebeğimi düşürdüm. Şoka girdim o kadar çok üzüldüm ki durmadan ağladım... Kendimi toparlamaya çalışıyor, bu duygu yoğunluğundan kurtulmaya çalışıyorum... Daha bebeğime yeni alışmışken, yokluğunun soğukluğu içimi acıtıyor...(((

Ayşeciğim canım çok sevindim okudum yazdıklarını...Yüzün gülüyor çok şükür...Büyük geçmiş olsun... Gözün aydın...

canım çok geçmiş olsun. Aynı duyguları 2 kez yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Üzülme demek faydasız çünki üzüleceksin.. Ne diyeyim ki allah sabır versin.. Kafanı dağıtmaya çalış canım, bir süre de hamilelik muhabbetlerinden uzak dur. İlk ay zor geçiyor ama bir sonraki ay yeni bebek ümidi, içindeki acıyı hafifletiyor...

ayşecim çok geçmiş olsun, oh ne güzel kötü günleri atlattınız... Haydi şimdi bebişin hazırlıklarına tam gaz devam :))

Canım benim çok geç geçmiş olsun. Çok üzüldüm bende inan ki

Bu duygu yogunlugundanda tez zamanda çıkarsın inşallah. Ve tekrar hamile kalırsın.

canım benim büyük geçmiş olsun, ne kadar üzülme desekte boş biliyorum. bak bişi ndiycem canım ben 2 kimyasal gebelik yaşadım ve doktorlar 2 defa olması normal değil diyip hemen trombofili ( kan pıhtılaşma) testi istediler, ankaraya gittik yaptırdık çok şükür bişi çıkmadı . daha sonra dokor bana hamile kalma ihtimalime karşı progestan diye bir hap verdi yumurtlamadan sonra başladım ve o ay hamile kaldım çok korkuyodum yine düşük olur mu diye ama çok şükür canım olmadı. şimdi doktorum bana diyoki eğer bu hapı kullanmasaydın büyük ihtimalle yine düşük yapardın dedi o hormon eksikmiş bende. canım demek istediğim üzülüyosun biliyorum ama düşük yaşamanın sebebi nedir iyi araştır bidaha üzülmezsin inşallah...biraz uzun oldu ama inşallah tez zamanda unutursun acını. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.

günaydın şekerler.. bugün henüz kimse gelmemiş. tatilden sonra işe gelmek epey zor oldu ama neyapalım ekmek parası....
Canım tekrardan Allah kavuştursun. Rabbim sağlıkla bir daha gitmeyi nasip etsin. Hayırlı haftalar olsun canım.

Canım benim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda Rabbim sağlıklı yeni bir evlat nasip etsin inşallah. Güzel günler zorlu duraklardan geçer canım. Bu duraktan hızla geçmen dileğimle. .

Oh maşallah. Rabbim nazarlardan korusun inşallah. İnşallah kolay bir hamilelik geçirirsin canım.

Herkese merhaba kızlar. Şuanda yoldayım doktora gidiyorum. Yumoşlarıma bakılacak inşallah çatlama evresine gelmiştir. Çalışmalara başlarız. Hadi hayırlısı:)

Ben de kalca bacak kismindan aliyorum. Gobek ve bel de kalinlasti haliyle zaten eski halimle belim 59 falandi simdi kilotlar rahatsiz ediyor en genis beden aldim:)
Ben büyük bedenlerle uğraşmak istemedim çamaşır konusunda.Deneyimliler XL hamile külodu son dönemlere kadar işe yarar dediler.6-7 tane XL aldım çok rahat ettim.Hemde 9 ayı bunlarla tamamlarım diye düşünüyorum.Fazla mı detaycıyım ne

Ben de hissediyorum sürekli hareketleri eşim elini koyunca sakinleşiyor sanki.Garibim çok bozuluyor bana tekme atmıyor diye
Askerlik ömür boyu kadınlara.Bi de başımıza hürgeneraller geliyor.Hayırlısı artık

Ben daha başlamadım.Çok zorlanmam gibi geliyor ama.Çok sıkıldım evde çünkü.Eşim,misafirler,bebeğim derken hiç oturmuyorum ama yetmiyor sanki bu koşturma

Çok sağol canım.Herkes ailesiyle mutlu mesut yaşasın inşallahh..Ne güzel haberlerle gelmişsin.Sabırtaşı oluyoruz valla bebek sürecinde.Adet bekle,kalp atışı bekle,cinsiyet bekle,diğer kontrolü bekle.

(((((((((((( canımmmm çok geçmiş olsun.Üzülmemek elde değil biliyorum ama eksik gebeliklerin Allah tarafından geri alındığını da unutmamaya çalış olurmu?Doktorum ilk 3 ay içinde düşük yaşarsan bilki senin için hayırlı bi bebek olmadığı için düşmüştür dedi.Sağlıklı bir bebek ne olursa olsun düşmez demişti.Tabi biz dış etkenlerle düşmesine sebep olmazsak demişti birde.Sakın araştırmasını erteleme.Eltim de düşüğünü hemen araştırdı ve kan pıhtılaşması çıktı.İKinci bebeğini tedbirlerle doğurabildi.İlk düşüğü önemsemiyorlar sen sakın peşini bırakma araştırmasını yaptır mutlaka.En kısa zamanda kucağına alacağın sağlıklı bir bebeğin daha olur inşallah...

ayşecim çok geçmiş olsun, oh ne güzel kötü günleri atlattınız... Haydi şimdi bebişin hazırlıklarına tam gaz devam :))
Eveett çok şükür canım.Hala nekahet döneminde de olsa iyi çok şükür eşim.Planlarımız bebişimize döndü şimdi :))

Ayşem canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah. Ne zaman başlıyorsun işe?

canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz biz ne kadar yapsak ne desek boş. Tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah.

Herkese merhaba kızlar. Şuanda yoldayım doktora gidiyorum. Yumoşlarıma bakılacak inşallah çatlama evresine gelmiştir. Çalışmalara başlarız. Hadi hayırlısı:)

canım benim güzel haberlerini bekliyorum. Bu ay gelecek inşallah nazlı bebiş :)

Hayırlısıyla inşallah canım ya. 2 günde bir doktordayım. Oturduğumuz yerde de yok. Doktor için birde Osmaniye ye geliyorum bu sıcaklar da.. Gelsin artık ya:))

Sağlık ocağımıza gittik az önce.Babamızla pıtpıtlarımızı dinledik.Sürekli hareket ediyor prensesim.Eşim üşütmesin diye hemen evimize döndük.Hava almak iyi geldi ikimize de.5 kg almışım ben.Eşim için kendime iyi baktım işe yaramış
Kuzumuz için araştırmaları hızlandırdım.Zaman az kaldı.Çabucak geçermiş son haftalar.Baby shower partisi için hazırlıkları tamamlamam lazım.Ev süslemesi,balonlar,tüller,kadehlerin süslenmesi,butik kurabiyelerimiz,şekerlemelerimiz,misafirlerim için küçük hediyeler vs vs.
Sonrası bebeğimin odası için süslere de bakıyorum.Hastane odası süslemeleri,kapı süsü beğendim iki tane.Sizin de fikrinizi alacağım resimleri yükleyip.Bebek şekerlerimizi seçeceğiz daha.Ooooff iş çok :)))))

Ayşem canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah. Ne zaman başlıyorsun işe?

Çarşamba kontrolü var eşimin.Doktor ona ne zaman işe başla derse o zamana kadar evdeyim.Çünkü yalnız bırakmayın dedi dru.Düşebilir,başı dönebilir,uyuyakalabilir dedi.Koltukta falan uyuyakalıyor bazen.Yalnız bırakamam onu.Genel durumu iyi ama beyin sonuçta.Annesi de gelemez artık yanına.Torununa bakmaya başladı.Yalnız kalmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…