- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.601
Ipekcim bende alt taraftan kilo aldim cnm. Normalde de aldigm zaman popom ve ust bacaklardan aliyorum yine oyle oldu. 3,4 kilo kadar aldim henuz gerci ama ust tarafta birsey yok. Zaten kan dolasimi filan artiyor ister istemez sisiyor insan. Ben bol bol yuruyorum. Dogumdan sonra hepsini vericez insallah. Hatta daha bile zayif olucaz. Cunku sipalar durmayacak
Evet valla aynen öyle olacak gibi Özlemcim.Sen nasılsın?Bebiş nasıl?Sıkıntı varmı?
Ben de kalca bacak kismindan aliyorum. Gobek ve bel de kalinlasti haliyle zaten eski halimle belim 59 falandi simdi kilotlar rahatsiz ediyor en genis beden aldim:)
Bende bel filan kalmadi ipekcimellerimibelime koyamiyorum dogumdan sonra eski halimize donecegiz insallah.
Arkadaşlar 14 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım. 5. haftadamda hcg 7000 lere düştü... Aynı gün yoğun bir kanamayla birlikte bebeğimi düşürdüm. Şoka girdim o kadar çok üzüldüm ki durmadan ağladım... Kendimi toparlamaya çalışıyor, bu duygu yoğunluğundan kurtulmaya çalışıyorum... Daha bebeğime yeni alışmışken, yokluğunun soğukluğu içimi acıtıyor...(((
Ayşeciğim canım çok sevindim okudum yazdıklarını...Yüzün gülüyor çok şükür...Büyük geçmiş olsun... Gözün aydın...
Ben geldiiiiiiimmmmmm
Zooorrr ve kötü günler geride kaldı inşallahhh...Hastane çalışanlarıyla olan gerginlikler,boynumdan belime kadar duran kulunç ve ağrısı ana sıkıntımızın üstüne tuz biber oldu.Ama şu an evde olmak,yanımda tv izliyor olması,sağlıklı olması herşeyi unutturuyor bana..Ayaklarım yere basmıyor desem yeridir
Okudum hepinizin mesajlarını.Minik ailemiz için söylediklerinize binlerce teşekkür ederim.
Alışveriş çılgınlıkları başlamış.Yeni pıtpıtlar katılmış aramıza.Yeni batlar gelmiş (inşallah son kez). Cinsiyet heyecanları sarmış tazecik annelerimizi...
Misafirler falan derken yine çok sık gelemem aranıza.İşe başlayıncaya kadar ara ara uğrayacağım.Tekrar geldiğimde yeni hamişler duymayı ümit ediyorum.
Arkadaşlar 14 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım. 5. haftadamda hcg 7000 lere düştü... Aynı gün yoğun bir kanamayla birlikte bebeğimi düşürdüm. Şoka girdim o kadar çok üzüldüm ki durmadan ağladım... Kendimi toparlamaya çalışıyor, bu duygu yoğunluğundan kurtulmaya çalışıyorum... Daha bebeğime yeni alışmışken, yokluğunun soğukluğu içimi acıtıyor...(((
Ayşeciğim canım çok sevindim okudum yazdıklarını...Yüzün gülüyor çok şükür...Büyük geçmiş olsun... Gözün aydın...
Canım tekrardan Allah kavuştursun. Rabbim sağlıkla bir daha gitmeyi nasip etsin. Hayırlı haftalar olsun canım.günaydın şekerler.. bugün henüz kimse gelmemiş. tatilden sonra işe gelmek epey zor oldu ama neyapalım ekmek parası....
mutlu haftalar diliyorum herkese....
Canım benim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda Rabbim sağlıklı yeni bir evlat nasip etsin inşallah. Güzel günler zorlu duraklardan geçer canım. Bu duraktan hızla geçmen dileğimle. .Arkadaşlar 14 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım. 5. haftadamda hcg 7000 lere düştü... Aynı gün yoğun bir kanamayla birlikte bebeğimi düşürdüm. Şoka girdim o kadar çok üzüldüm ki durmadan ağladım... Kendimi toparlamaya çalışıyor, bu duygu yoğunluğundan kurtulmaya çalışıyorum... Daha bebeğime yeni alışmışken, yokluğunun soğukluğu içimi acıtıyor...(((
herkese günaydınlar
Ayşenin güzel haberlerini okudum çok sevindim.
çok geçmiş olsun. Gözün aydın. Eşinle doğacak bebeğinle
sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.
bende ki haberler de gayet iyi
kan tahlillerimdede hiç problem çıkmadı
herşey normalmiş.
gitmişken gene baktık bebişimize
gördük sağlıklı olduğunu içimiz ferahladı
8hazirana kadar sabretmem gerek şimdi.
Ben de kalca bacak kismindan aliyorum. Gobek ve bel de kalinlasti haliyle zaten eski halimle belim 59 falandi simdi kilotlar rahatsiz ediyor en genis beden aldim:)
Ben de hissediyorum sürekli hareketleri eşim elini koyunca sakinleşiyor sanki.Garibim çok bozuluyor bana tekme atmıyor diyeIyiyim cnmcim cok sukur Allah bugunlerimizi aratmasin. Memlekete gittim geldim yarin isbasi.
Sana bakmak icin geldim kalbimiz birmis seni yakaladim topikte
Ama sanirim kizim babamiza kusmus esim elini koydugunda hic tekmelemiyor. Halbuki memlekette hic durmuyordusenin bebis de artik masallah calismalara baslamis. Tabi o da hissediyor herseyi.biz mutlu olunca onlar da mutlu oluyor.
Aysem cok opuyorum seni. Kocis aciktim diyor. Sonra camasirlar makineye atilacak sonra utuler yapilacak. Evde hanim olmayinca ev curcuna olmus. Bugun bitmez benim askerlikkk
Ben daha başlamadım.Çok zorlanmam gibi geliyor ama.Çok sıkıldım evde çünkü.Eşim,misafirler,bebeğim derken hiç oturmuyorum ama yetmiyor sanki bu koşturmagünaydın şekerler.. bugün henüz kimse gelmemiş. tatilden sonra işe gelmek epey zor oldu ama neyapalım ekmek parası....
mutlu haftalar diliyorum herkese....
Çok sağol canım.Herkes ailesiyle mutlu mesut yaşasın inşallahh..Ne güzel haberlerle gelmişsin.Sabırtaşı oluyoruz valla bebek sürecinde.Adet bekle,kalp atışı bekle,cinsiyet bekle,diğer kontrolü bekle.herkese günaydınlar
Ayşenin güzel haberlerini okudum çok sevindim.
çok geçmiş olsun. Gözün aydın. Eşinle doğacak bebeğinle
sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.
bende ki haberler de gayet iyi
kan tahlillerimdede hiç problem çıkmadı
herşey normalmiş.
gitmişken gene baktık bebişimize
gördük sağlıklı olduğunu içimiz ferahladı
8hazirana kadar sabretmem gerek şimdi.
Eveett çok şükür canım.Hala nekahet döneminde de olsa iyi çok şükür eşim.Planlarımız bebişimize döndü şimdi :))ayşecim çok geçmiş olsun, oh ne güzel kötü günleri atlattınız... Haydi şimdi bebişin hazırlıklarına tam gaz devam :))
Herkese merhaba kızlar. Şuanda yoldayım doktora gidiyorum. Yumoşlarıma bakılacak inşallah çatlama evresine gelmiştir. Çalışmalara başlarız. Hadi hayırlısı:)
Herkese merhaba kızlar. Şuanda yoldayım doktora gidiyorum. Yumoşlarıma bakılacak inşallah çatlama evresine gelmiştir. Çalışmalara başlarız. Hadi hayırlısı:)
canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz biz ne kadar yapsak ne desek boş. Tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah.
canım benim güzel haberlerini bekliyorum. Bu ay gelecek inşallah nazlı bebiş :)
Ayşem canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah. Ne zaman başlıyorsun işe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?