Bol bebiş topiği

hür generaller benim eşimde elini koyunca hiç tekmelemiyor. bütün tekmeler anneye. kuvvetleniyor sanki yavaş yavaş. bazen sağlam vuruyor irkiliyorum şimdiden babalara naz yapıyorlar bak şunlara ya. babasının kızı olacak bizim kızlar

Valla Ayşem ana ocağında iyiydi keyfim ye iç yan gel yat olunca biraz zor geldi sabah kalkmak dün de evi temizle toparla yıka ütüle biraz yorulmuşum. Maşallah canım sana ya Allah bozmasın enerjin hiç bitmesin inşallah.

Anladım canım. Bu süreci de sorunsuz geçirirsiniz inşallah. Artık şimdi prensesin hazırlıkları su gibi akıp gider zaman. Ablam hep cevresindeki hamilelere süslemeler hazırlardı. Kendisi yapar el emeği çok güzeldir. Şimdi hamile bende ona ellerimle hazırlamak istiyorum. Düğünumde nişanımda harika şeyler hazırlamıştı. Sende seviyorsun böyle şeyleri malzeme alıp kendin yapmanı tavsiye ederim.

İçim gitti arkadaşım inan nasıl bir duygu olduğunu biliyorum 2 düşük yaptım
İnanki bizim için düşmeleri daha hayırlı yoksa muhakkak sakat veya sağlıksız bebk olurlardı.
en kısa zamanda bütün tahlillerini yaptır 2 düşük olmadan yaptırmıyorlar ama bence 2.gebeliği bekleme benim çektiklerimi çekme.
Bende pıhtılaşma çıktı Elhamdülillah okadar zor seneden sonra şimdi bebişim bvenimle ve tadavimi oluyorum.
Tam 2 yıl çektim ben 1 kimyasak gebelikte yaşadım ve bebiş düşünmeye başlayalı 2.yılımızda tekrar gebe kaldım.
Tavsiyelerime kulak ver isterim sen,n iğliğin için.
Tekrar gebe kalırsan neyla karşılaşacağını bilmen -lazım ona göre tedavini olursun...
Rabbim yardımcın olsun yanlız değilsin...

İnci
Kevok
Ayşee
Cadiozy
Nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıll?
Biz iyiyiz Elhamdülillah sizlerin dualarıyla inşaallah daha iyi olacağız
Kevok git bakalım inşaallah bebişin için Rabbim en güzel yumoşları yaratır sizeee ohhh ondan sonra gir gebeler kervanınaaaa

Amin canım inşallah. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu ay doktorumu değiştirmiştim. Yeni bir doktor bulmustum onunla tedaviye başladım zaten. Çok iyi ilgili bir doktor kafamda hiç soru bırakmıyor. Rabbim ol derse olacak inşallah.

Çok şükür canımcım iyiyiz yolu yarıladık artık çok şükür Allaha. darısı sizlerin başına. yavaş yavaş hazırlıklara da başladık zaman çok hızlı geçiyor.
daha da iyi olacaksın inşallah canım benim. 14.haftada toparlanmıştım ben. Rabbim yardım etsin.

Kızların babasıyla olan aşkını kıskanabilirsin diyorlar hep.Kuzum gelsinde ben kıskanmam onu babasından.Benden başka bir tek KIZIna bakabilir zaten :))

Bebek şekerinden kapı süsüne kadar herşeyi kendim yapacağım Allah izin verirse.Çok severim bu tür şeylerle uğraşmayı.Ablan gibiyim yani bende :))

Çok şükür iyiyiz biz teyzesi.Hazırlıkların heyecanı sardı artık evimizi.Çok şükür kötü günler geride kaldı inşallahhh....

kızlar ben geldım nasılsınız
neler oldu ben yoken
ayşem eşin nasıl oldu?
Çok şükür iyi cevocum.Evde dinleniyor.Hatta evden işlerini takip etmeye başladı bugün.Sen nasılsın kuzum...

Kızlar doktordan çıktım. Biri 20 biri 21 iki tane yumoşlarım var. Üç gün arka arkaya ilişki önerdi. On dört gün sonra görüşürüz dedi. Bu üç günde kafanı boşalt bir uğraş bul kendine dedi. Eve gidince kendimi yeni aldığım 1000 parçalı puzzle vurucam. Bir kaç gün topige gelmiyeyim bebek düşüncesi çıksın aklımdan. Sonra inşallah geri sayım için gelicem. Ne olur dualarınızda beni unutmayın. .

hadi inşallah cnm benim. stres de yapmazsan inşallah gelecek hayırlısıyla bebişin..
dularım seninle... seni bekliycez...

Ayyy maşaallah darısı bize canımmm
Bende isterim o heyecanı yaşamayı dua et bize

İnşaallah doktorun vesilieniz olur tatlımmmm

Ayyy maşaallah darısı bize canımmm
Bende isterim o heyecanı yaşamayı dua et bize

İnşaallah doktorun vesilieniz olur tatlımmmm

etmez olur muyum hiç. hep dualarımdasınız.
sen de yaşayacaksın elbet cnm az kalmış 2 hafta sonra rahat bir nefes alacaksın tehlikeli dönem bitmiş olacak. cinsiyet heyecanı derken hoopp pıtpıtlar. sonra gelsin hazırlıklar alışverişler.. bir bakmışsın kucağında.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..

canim 16+2 yiz bugun ama geceleri yatinca gobek deliginin ust kisminda solda top gibi bisey hissediyorum. Bu bebek mi bilemedim daha hareketler icin erken mi? hani bole distan derine basinc yaparsin ya onun icten gelen hali oluyor

canim 16+2 yiz bugun ama geceleri yatinca gobek deliginin ust kisminda solda top gibi bisey hissediyorum. Bu bebek mi bilemedim daha hareketler icin erken mi? hani bole distan derine basinc yaparsin ya onun icten gelen hali oluyor

bebişindir bence. ben ilk önceleri gaz sanıyordum. ilk önceleri kanat çırpması gibi oluyordu. sonra pıt pıt yapmaya başladı.balon patlaması gibi. şimdi dışardan da elini koyunca fark ediliyor. 1 hafta 15 güne kadar daha net anlarsın. bende hemen ayırt edemedim. sen de zayıfsın daha erken hissedersin genelde ilk gebeliklerde 20.hafta diyorlar...ben 18.haftada ayırt etmeye başlamıştım.

bu haftalarda rahim gobek deligi altinda yaziyor ama benim hissettigim yer gobek deliginden 3-4 parmak ustte solda yumruk gibi bisey oluyor. basinc gibi. bilemedim :))

bu haftalarda rahim gobek deligi altinda yaziyor ama benim hissettigim yer gobek deliginden 3-4 parmak ustte solda yumruk gibi bisey oluyor. basinc gibi. bilemedim :))

henüz benimki o kadar yukarıya çıkmadı :) göbek deliğim hizasında hissediyorum zaman zaman..
daha aşağılardadır bebişin. bir iki haftaya daha net fark edeceksin. karnında sertlik vardır ama. bir de süte iyi tepki veriyorlar. uzandığında daha net anlarsın. hareket halindeyken fark edilmeyebiliyor...

ben niye okadar ustte hissediyorum anlamadim simdi baktim da gobek hizasi ya da az ustu gibi. bakalim ne zaman hissetcem bekliyorum eminim degisik bir duygudur

ben niye okadar ustte hissediyorum anlamadim simdi baktim da gobek hizasi ya da az ustu gibi. bakalim ne zaman hissetcem bekliyorum eminim degisik bir duygudur

kesinlikle çok değişik bir duygu. içeride bir can var ben burdayım diyor.
ipekcim sen ne zaman gideceksin tekrar ultrasona?cinsiyet belli değil dimi? ben öğrendiğimde 16+4 tü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…