- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.621
Ben büyük bedenlerle uğraşmak istemedim çamaşır konusunda.Deneyimliler XL hamile külodu son dönemlere kadar işe yarar dediler.6-7 tane XL aldım çok rahat ettim.Hemde 9 ayı bunlarla tamamlarım diye düşünüyorum.Fazla mı detaycıyım ne
Ben de hissediyorum sürekli hareketleri eşim elini koyunca sakinleşiyor sanki.Garibim çok bozuluyor bana tekme atmıyor diye
Askerlik ömür boyu kadınlara.Bi de başımıza hürgeneraller geliyor.Hayırlısı artık
Ben daha başlamadım.Çok zorlanmam gibi geliyor ama.Çok sıkıldım evde çünkü.Eşim,misafirler,bebeğim derken hiç oturmuyorum ama yetmiyor sanki bu koşturma
Çok sağol canım.Herkes ailesiyle mutlu mesut yaşasın inşallahh..Ne güzel haberlerle gelmişsin.Sabırtaşı oluyoruz valla bebek sürecinde.Adet bekle,kalp atışı bekle,cinsiyet bekle,diğer kontrolü bekle.
(((((((((((( canımmmm çok geçmiş olsun.Üzülmemek elde değil biliyorum ama eksik gebeliklerin Allah tarafından geri alındığını da unutmamaya çalış olurmu?Doktorum ilk 3 ay içinde düşük yaşarsan bilki senin için hayırlı bi bebek olmadığı için düşmüştür dedi.Sağlıklı bir bebek ne olursa olsun düşmez demişti.Tabi biz dış etkenlerle düşmesine sebep olmazsak demişti birde.Sakın araştırmasını erteleme.Eltim de düşüğünü hemen araştırdı ve kan pıhtılaşması çıktı.İKinci bebeğini tedbirlerle doğurabildi.İlk düşüğü önemsemiyorlar sen sakın peşini bırakma araştırmasını yaptır mutlaka.En kısa zamanda kucağına alacağın sağlıklı bir bebeğin daha olur inşallah...
Eveett çok şükür canım.Hala nekahet döneminde de olsa iyi çok şükür eşim.Planlarımız bebişimize döndü şimdi :))
Çarşamba kontrolü var eşimin.Doktor ona ne zaman işe başla derse o zamana kadar evdeyim.Çünkü yalnız bırakmayın dedi dru.Düşebilir,başı dönebilir,uyuyakalabilir dedi.Koltukta falan uyuyakalıyor bazen.Yalnız bırakamam onu.Genel durumu iyi ama beyin sonuçta.Annesi de gelemez artık yanına.Torununa bakmaya başladı.Yalnız kalmaması lazım.
Arkadaşlar 14 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım. 5. haftadamda hcg 7000 lere düştü... Aynı gün yoğun bir kanamayla birlikte bebeğimi düşürdüm. Şoka girdim o kadar çok üzüldüm ki durmadan ağladım... Kendimi toparlamaya çalışıyor, bu duygu yoğunluğundan kurtulmaya çalışıyorum... Daha bebeğime yeni alışmışken, yokluğunun soğukluğu içimi acıtıyor...(((
Ayşeciğim canım çok sevindim okudum yazdıklarını...Yüzün gülüyor çok şükür...Büyük geçmiş olsun... Gözün aydın...
İnci
Kevok
Ayşee
Cadiozy
Nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıll?
Biz iyiyiz Elhamdülillah sizlerin dualarıyla inşaallah daha iyi olacağız
Kevok git bakalım inşaallah bebişin için Rabbim en güzel yumoşları yaratır sizeee ohhh ondan sonra gir gebeler kervanınaaaa
İnci
Kevok
Ayşee
Cadiozy
Kevok git bakalım inşaallah bebişin için Rabbim en güzel yumoşları yaratır sizeee ohhh ondan sonra gir gebeler kervanınaaaa
Kızların babasıyla olan aşkını kıskanabilirsin diyorlar hep.Kuzum gelsinde ben kıskanmam onu babasından.Benden başka bir tek KIZIna bakabilir zaten :))hür generallerbenim eşimde elini koyunca hiç tekmelemiyor. bütün tekmeler anneye. kuvvetleniyor sanki yavaş yavaş. bazen sağlam vuruyor irkiliyorum şimdiden babalara naz yapıyorlar bak şunlara ya. babasının kızı olacak bizim kızlar
Valla Ayşem ana ocağında iyiydi keyfim ye iç yan gel yat olunca biraz zor geldi sabah kalkmakdün de evi temizle toparla yıka ütüle biraz yorulmuşum. Maşallah canım sana ya Allah bozmasın enerjin hiç bitmesin inşallah.
Bebek şekerinden kapı süsüne kadar herşeyi kendim yapacağım Allah izin verirse.Çok severim bu tür şeylerle uğraşmayı.Ablan gibiyim yani bende :))Anladım canım. Bu süreci de sorunsuz geçirirsiniz inşallah. Artık şimdi prensesin hazırlıkları su gibi akıp gider zaman. Ablam hep cevresindeki hamilelere süslemeler hazırlardı. Kendisi yapar el emeği çok güzeldir. Şimdi hamile bende ona ellerimle hazırlamak istiyorum. Düğünumde nişanımda harika şeyler hazırlamıştı. Sende seviyorsun böyle şeyleri malzeme alıp kendin yapmanı tavsiye ederim.
Çok şükür iyiyiz biz teyzesi.Hazırlıkların heyecanı sardı artık evimizi.Çok şükür kötü günler geride kaldı inşallahhh....İnci
Kevok
Ayşee
Cadiozy
Çok şükür iyi cevocum.Evde dinleniyor.Hatta evden işlerini takip etmeye başladı bugün.Sen nasılsın kuzum...kızlar ben geldım nasılsınız
neler oldu ben yoken
ayşem eşin nasıl oldu?
Kızlar doktordan çıktım. Biri 20 biri 21 iki tane yumoşlarım var. Üç gün arka arkaya ilişki önerdi. On dört gün sonra görüşürüz dedi. Bu üç günde kafanı boşalt bir uğraş bul kendine dedi. Eve gidince kendimi yeni aldığım 1000 parçalı puzzle vurucam. Bir kaç gün topige gelmiyeyim bebek düşüncesi çıksın aklımdan. Sonra inşallah geri sayım için gelicem. Ne olur dualarınızda beni unutmayın. .
Ayyy maşaallah darısı bize canımmmÇok şükür canımcım iyiyiz yolu yarıladık artık çok şükür Allaha. darısı sizlerin başına. yavaş yavaş hazırlıklara da başladık zaman çok hızlı geçiyor.
daha da iyi olacaksın inşallah canım benim. 14.haftada toparlanmıştım ben. Rabbim yardım etsin.
Amin canım inşallah. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu ay doktorumu değiştirmiştim. Yeni bir doktor bulmustum onunla tedaviye başladım zaten. Çok iyi ilgili bir doktor kafamda hiç soru bırakmıyor. Rabbim ol derse olacak inşallah.
Ayyy maşaallah darısı bize canımmm
Bende isterim o heyecanı yaşamayı dua et bize
İnşaallah doktorun vesilieniz olur tatlımmmm
hür generallerbenim eşimde elini koyunca hiç tekmelemiyor. bütün tekmeler anneye. kuvvetleniyor sanki yavaş yavaş. bazen sağlam vuruyor irkiliyorum şimdiden babalara naz yapıyorlar bak şunlara ya. babasının kızı olacak bizim kızlar
Valla Ayşem ana ocağında iyiydi keyfim ye iç yan gel yat olunca biraz zor geldi sabah kalkmakdün de evi temizle toparla yıka ütüle biraz yorulmuşum. Maşallah canım sana ya Allah bozmasın enerjin hiç bitmesin inşallah.
canim 16+2 yiz bugun ama geceleri yatinca gobek deliginin ust kisminda solda top gibi bisey hissediyorum. Bu bebek mi bilemedim daha hareketler icin erken mi? hani bole distan derine basinc yaparsin ya onun icten gelen hali oluyor
bebişindir bence. ben ilk önceleri gaz sanıyordum. ilk önceleri kanat çırpması gibi oluyordu. sonra pıt pıt yapmaya başladı.balon patlaması gibi. şimdi dışardan da elini koyunca fark ediliyor. 1 hafta 15 güne kadar daha net anlarsın. bende hemen ayırt edemedim. sen de zayıfsın daha erken hissedersin genelde ilk gebeliklerde 20.hafta diyorlar...ben 18.haftada ayırt etmeye başlamıştım.
bu haftalarda rahim gobek deligi altinda yaziyor ama benim hissettigim yer gobek deliginden 3-4 parmak ustte solda yumruk gibi bisey oluyor. basinc gibi. bilemedim :))
henüz benimki o kadar yukarıya çıkmadı :) göbek deliğim hizasında hissediyorum zaman zaman..
daha aşağılardadır bebişin. bir iki haftaya daha net fark edeceksin. karnında sertlik vardır ama. bir de süte iyi tepki veriyorlar. uzandığında daha net anlarsın. hareket halindeyken fark edilmeyebiliyor...
ben niye okadar ustte hissediyorum anlamadim simdi baktim da gobek hizasi ya da az ustu gibi. bakalim ne zaman hissetcem bekliyorum eminim degisik bir duygudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?