- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.941
kuzum kusura bakma geç cevap yazıyorum giderek daha da kötü oluyorum hem bulantım hemde kusmam çok arttı hatta sabah aç karnına bile çıkarıyorum.
canım kasık ağrın çok normal bebek geliştiği için sende kasık ağrısı yapıyo,çapraz komşum beş aylık hamile onunda 3.ayında sadece kasık ağrısı vardı aynı senin gibi bulantısı,kusması yoktu ama sadece o ağrısı vardı sıkıntı etme kuzum.
:
bugün aynı menüden gidiyoruz canım :)) afiyet olsun canım. aynı kasık ağrısını hatta bazen10-15 saniye süren şiddetli adet sancısını bende yaşıyorum, ama büyüyor bizim sıpalar :))
kızlar cicilerimiz...alt acma minderimiz kapitone battaniyemiz ve yeleğimiz. bu yeleğin badisini istiyordum ama kalmamış....
Eki Görüntüle 720943 Eki Görüntüle 720944 Eki Görüntüle 720946
Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah iyi günlerde...
Ayyy canımmmm çok güzel hepsiiii bayıldımmmmmmTsk ederim tubisim. Dimi ya ben de duramam evde. Hanim hanimcik otur bakiiim yok voleybol filan ancak kenanla yerden top yuvarlamaca oynayabilirsiniz benim yakisikli damadim
Size iyi eglenceler tubisim.
Ohhh yemekler tamam incim. Afiyet olsun.
Arada agrilar oluyor cnm rahim genisliyor ya hatta benim bazen bicak saplanir gibi oluyor karnima. Rahimdeki baglar geriliyormus.
Buyuycek tabi annei kucuk mu kalcak...
Evet canim ya mecbur haftasonlari temizlik. Haftaici zaman kalmiyor. Banyoyu bitirdim fayanslari sildim tuvalet lavabo ilacla yikandi yerleri de yikadim ohhh. Simdi balkonda sira ama kocise yikmayi dusunuyorum onu da. Bebise yazik ya ben kipirdandikca o da icerde sersem oluyordursimdi sut saatimiz. Cok mu yiyorum acep gecen aydan bu yana 2 kilo almisim. Neyse dogumdan sonra spor yapariz artik tombik anne olucammm bu gidisle.
kızlar cicilerimiz...alt acma minderimiz kapitone battaniyemiz ve yeleğimiz. bu yeleğin badisini istiyordum ama kalmamış....
Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah iyi günlerde...[/QUOT
AMİNNN inşallah ...çok şekerler canım :))
Tesekkur ederiz teyzesi daha iyileri sizin olsun insallah. Erkek cocuklarina da cok guzel seyler var. Hayirlisi olsun canim benim.Ayy leylamm hoşgeldinn.. ama kötüymüşsün kıyamam ya.İnşallah biran önce kusmalardan kurtulursun .
kötü oldugun için gelemediğini tahmin etmiştim. yanılmamışım. İnşallah 3. aydan sonra hiççç bulantın kalmıcak.
Canım menümüz aynı demekAfiyet olsun sizlerede. Oyy kasık ağrısının normal olduguna sevindim. Bak tubişe derdim kıpır kıpırsın otur diye ama yine rahatt durmadı totomm. Ivır zıvır topladım yine. ohh içim rahatladı.
Ayyy canımmmm çok güzel hepsiiii bayıldımmmmmm
kızım olursaaa bende alıcam.
sen de yorma kendini canımm kociş yıkasın balkonu
Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah iyi günlerde...[/QUOT
AMİNNN inşallah ...çok şekerler canım :))
Tesekkur ederiz. Daha iyileri sizin olsun insallah.
Cinsiyetleri ogrenin sonra da sizin ceyizleri gorelim
Tesekkur ederiz teyzesi daha iyileri sizin olsun insallah. Erkek cocuklarina da cok guzel seyler var. Hayirlisi olsun canim benim.
Duramam ki cnm ben. Beraber yikadik. Simdi de utuye dalicam. Bitmez benim askerlik
Tesekkur ederiz. Daha iyileri sizin olsun insallah.
Cinsiyetleri ogrenin sonra da sizin ceyizleri gorelim
inşallah canım :)) önümüz cumartesi 2 li test belki öğreniriz canım :))
Tesekkur ederiz teyzesi daha iyileri sizin olsun insallah. Erkek cocuklarina da cok guzel seyler var. Hayirlisi olsun canim benim.
Duramam ki cnm ben. Beraber yikadik. Simdi de utuye dalicam. Bitmez benim askerlik
inşallah canım :)) önümüz cumartesi 2 li test belki öğreniriz canım :))
Ogrenebilirsiniz canim benim doktorum ikili test gunu soyleyecekti ama nazli kizim kapatti bacaklarini. Soylicektim ama bacaklarini acmiyor dedi doktor. Hayirlisi olsun cnm Rabbim gonlunuze gore versin insallah.
cadiozy ay ama bunlar çok güzel şeker pembesi... Bakarken çok keyif aldım...Güle güle giysin yavrularınız maşallah...
Ogrenebilirsiniz canim benim doktorum ikili test gunu soyleyecekti ama nazli kizim kapatti bacaklarini. Soylicektim ama bacaklarini acmiyor dedi doktor. Hayirlisi olsun cnm Rabbim gonlunuze gore versin insallah.
inşallah söyler canım :)) sadece o heyecanı yaşamak için öğrenmek istiyorum, yoksa hiç önemli değil kız veya erkek :)) sağlıklı olsunlar yeter :)
Merhaba kızlar. Ben mayısın 24 ünde sezeryan doğum yapacaktım ama 21 mayısta sancılandım ve gece saat 00:40 da oğlumu dünyaya getirdim. Bazı şartlardan dolayı 5 saat sancı çekmek zorunda kaldım ve 3 cm açılmayla sezeryana girdim. Oğlum da bende iyiyiz çok şükür. Evimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz.
Bu da doğum hikayemiz. Epey stresli bir doğumdu. Rabbim sizlere en kolaylarını nasip etsin inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nneleri-dogum-hikayeleri-11.html#post30540553
Merhaba kızlar. Ben mayısın 24 ünde sezeryan doğum yapacaktım ama 21 mayısta sancılandım ve gece saat 00:40 da oğlumu dünyaya getirdim. Bazı şartlardan dolayı 5 saat sancı çekmek zorunda kaldım ve 3 cm açılmayla sezeryana girdim. Oğlum da bende iyiyiz çok şükür. Evimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz.
Bu da doğum hikayemiz. Epey stresli bir doğumdu. Rabbim sizlere en kolaylarını nasip etsin inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nneleri-dogum-hikayeleri-11.html#post30540553
Evet ayaklar şiştiği için olmuyormuş ayakkabılar.Ben 40 numara giyiyorum nasıl edecem nerelere gidecem bilmem büyüyünce :))Bugun doktora gittik. Bizim kucuk hanim yine yuzunu gostermedi arkasi donuktu. Anlasilan dogunca gorcez yuzunu. Gecen ay da saklanmisti yine ayni. Nazli kizim benim. Ayrintili uktrasonu yaptiramadim radyoloji uzmani bugun calismiyormus. Cumaya randevu aldim. Ogun bakalim kucuk hanim yine mi sirti donuk olacak...
Tubisim civile gittim. Birsuru ciciler aldim. Gercekten fiyat olarak cok uygun. Yarin fotolarini sizlerle paylasicam insallah.
Aysem bende 5 kilo almisim. Ayrica benim ayakkabilarda sıkıyor sanki. Ozellikle isyerinde hissediyorum. Tansiyonum filan hep olcuyoruz. Ayak numarasi buyuyebiliyormus sanirim gebelikten.
Evet haklısın bu konuda.Ama sağlık açısından bi zararı olmadığını söyleyenlerde var.Ben tedbir alayım da kullanmazsa da keyfi bilir.Çünkü evde de olsam çalışmayı düşünüyorum.Home-ofis kanunu onaylandı sonunda.Kucağa alışmasındansa emziğe alışması daha mantıklı geliyor bana.25 yaşında değilimki 24 saat ayakta dikileyim bu acemi halimle.Kısmet zaman ne gösterecek bakalım:))Ayşe merhaba canım kızma ama bu konuda hevesli olmamalısın .. Doğumdan sonra çalışmaya devam edip etmeyeceğini bilmiyorum ama evdeysen asla...Nerede olsa kim olsa yazarım bu konu üstüne Biberon ve emzik... Hele de emzik... Yavrucağın çenesi yorulursa seni emmeye hali kalır mı hiç? Ayşe... Bir tanem sen yapma bari...Evde bulunmamalı böyle yapay şeyler...Ağladıkça istedikçe sadece anne sütü vermelisin... Ben oğlumu böyle büyüttüm emzik yok, biberon yok kuralım bu...
Aman Allahımmerhaba kızlar nasılsınız bakalım?
bugün gelemedim pek.
günüm çok koşuşturmalı geçti.
sonucu da pek hoş olmadı açıkçası
kayınvalidelere gittik,pazara çıktık,alışveriş ettik biraz...
hava çok sıcaktı ve sabahtan beri geçmeyen bir bel agrısı...
eve geldim oturur oturmaz bir anda bir ıslaklık hissettim
kontrol ettiğimde su gibi birşey oldugunu gördüm.
yani akıntı felan değil.bildiğiniz su
önce önemsemedim. üzerimi değiştirdim.derken yine aynı şey oldu.
yerden bişey almaya çömeldim ve yine sırılsıklam :26:
hemen dr umu aradım. sancımın olup olmadıgını sordu.sancım yok ama
hemen uzan dedi.devam ederse hemen geliyorsun dedi.
havaların çok sıcak olmasından,bebegin suyunun fazla olmasından,çok su içmiş olabilecegimden... birçok nedeni olabilirmiş.
sanki şu an için azaldı gibi.
bir süredir bişey yok.
Kenanda da olmuştu çok az.suyu fazlaymış ve kesenin üst tarafındaki minik delikten sızıyormuş.
deli danalar gibi koşuşturmaya son verdim.
artık son haftalarında olan hamile bir kadın gibi davranmam lazım sanki
Ooooohh maşalllah başlanmış pembişler düzülmeye.Düle güle güzel günlerde giyin inşallah.Bende dün gittim civile."lohusa" kocacım yüzünden bakamadık hiçbişeye.Daraldı,nefessiz kaldı,gerildi beyefendi hemen çıktık mecburenkızlar cicilerimiz...alt acma minderimiz kapitone battaniyemiz ve yeleğimiz. bu yeleğin badisini istiyordum ama kalmamış....
Evet ayaklar şiştiği için olmuyormuş ayakkabılar.Ben 40 numara giyiyorum nasıl edecem nerelere gidecem bilmem büyüyünce :))
Evet haklısın bu konuda.Ama sağlık açısından bi zararı olmadığını söyleyenlerde var.Ben tedbir alayım da kullanmazsa da keyfi bilir.Çünkü evde de olsam çalışmayı düşünüyorum.Home-ofis kanunu onaylandı sonunda.Kucağa alışmasındansa emziğe alışması daha mantıklı geliyor bana.25 yaşında değilimki 24 saat ayakta dikileyim bu acemi halimle.Kısmet zaman ne gösterecek bakalım:))
Aman AllahımBir an doğum yaptım diyeceksin sandım Tubiiii...Sen benden de betermişsin.Beni de bağlayacaklar sanırım bi süre sonra.Sen gibi top-gezme-temizlik peşinde olduğumdan bende laf falan anlamıyorum.Ama 2 gündür sıkı bi kasık ağrım var.Batma desem daha doğru olur.Dün küçük hanım 2-3 saat oynamayınca daha bi kötü oldum.Uyuyormuşki uyandı küçük hanım sonunda.Aman dikkat et artık kendine.Paşamız zamanında doğsun gelsin dünyamıza.
Ooooohh maşalllah başlanmış pembişler düzülmeye.Düle güle güzel günlerde giyin inşallah.Bende dün gittim civile."lohusa" kocacım yüzünden bakamadık hiçbişeye.Daraldı,nefessiz kaldı,gerildi beyefendi hemen çıktık mecburen
Aramıza hoşgeldin Yiğit Ali Beyy
Ayrıntılarına kadar okuyacağın hikayenizi.Allah analı babalı büyütsün canım.
lohusaTeşekkür ederiz Ayşem. Allah size daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Benim kociş de mızmızlandı ama zafer benim oldu alışverişimi yaptım mağazanın bütün heryerini gezdim.Fiyat olarak da uygun geldi. Battaniyeyi 17 tl ye aldık. Kapitone bir de. Penyeler daha ince ama daha pahalı şaşırdım. 4-5 TL ye badiler vardı. Daha çoook eksik var. Allah sağlık versin. Her ay biraz biraz almayı planlıyorum.
Ameliyatlı olunca fazla kızamıyorum ben benimkine.Bu hafta kaçtı ama haftaya kaçamaz.Zaten renk körü olduğundan fikir veremiyor pek fazla :)
Giysi alışverişine girmedik daha biz.Anneler tembihliyor alma sakın biz alacağız diye.Büyük eşya derdindeyiz biz o yüzden.Ben işten ayrılınca gider gezer alırım annemlerle.Alt açmaları falan diktiriliyor duyduğum kadarıyla her iki tarafta da.O yüzden bakıp bakıp iç çekiyorum şimdilik onlara falan.Uyku tulumları bile örüldü.Oda takımını,beşiğini,perdesini,mama sandalyesini ve arabasını alayım dekoruna da başlayacağım inşallah
Çok güzel bi pazar gününün ardından güzel haberler almak çok iyi geldi.Bütün hafta böyle geçer inşalllaahhhh.Ciciler alınmış,bebeğimizin biri annesinin kollarına terfi etmiş.Bi anneciğimizin yaramazlıkları yüreğimizi hoplatmış ama çok şükür sıkıntı yaşamamış
Çoook önceden olduğu gibi bi pazar geçirdik kocacımla ve kızıcımlaEv temizledik,gezdik,alışveriş yaptık,yemeğe çıktık,mini piknik yaptık.Daha neleer neler :)) Hastalığının sıkıntılarından olan kronik yorgunluğundan eser kalmadı sonunda kocacımda.4,5 saat gezmek ziyadesiyle yorsa da kızımla beni,bütün stresimizi attık sayılır.
Bebeğime diye çıktım kendime ciciler aldım bende.Kime niyet kime kısmet diyelimDosya çok büyük olduğundan yükleyemiyorum ama Uçuk mavi renkte pijama takım aldım 4lü.Geceliği,altı-üst pijaması ve puantiyeli sabahlığı.135TL verdim.Markası bilindik bişey değil ama bildiğiniz kışlık,kalın penye.Kalitesine ve fiyatına bayıldık E ne yaparsın geçim derdi.Güzelini ucuza bulmak lazım artık.Har vurup harman savuramayız bu saatten sonra.
Kocacığımın nazından alışveriş yapamasamda civilde bebek arabası sorduk.399TL dediler.Baston ama normal araba gibi.Çift yönlü,tam yatan,kolay katlanan,hafif güzel bi araba.Baby to go.Almaya karar vererek çıktık.İyiki almamışız.Yemek yerken bi ailede gördüm aynısını.Sordum memnunmusunuz diye.Amaaan ne dertlilermiş.Sırt kısmı içine çöküyormuş çocuk kambur duruyormuş,çok sallanıyormuş,gıcırdıyormuş,terletiyormuş,leke çıkmıyormuş.Aman dedim bi sürü para verip çöpe atmamışız iyiki.Ondan vazgeçtik.Eşimin tabiriyle "memleket meselesi" haline gelen araba araştırmalarıma akşam 3 saat kadar daha devam ettim.250den aşağı kaliteli baston puset yok arkadaşlar.Listemi en aza indirgediğimde sizlere de yazacağım ayrıntılarını
Benden şimdilik bu kadar.Hepimize harikaaaa bir hafta diliyoruuuummm
Allah bağışlasın tokoyay Allahım analı babalı büyütsün bebeğinizi çok güzel haber. darısı bize.
bunlarr harıkaaa çok cici şeyler güle güle mutlu günlerde kullanın annesi.. nazlı kızına bu ciciler çok yakışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?