Bol bebiş topiği

Ayy leylamm hoşgeldinn.. ama kötüymüşsün kıyamam ya. İnşallah biran önce kusmalardan kurtulursun .

kötü oldugun için gelemediğini tahmin etmiştim. yanılmamışım. İnşallah 3. aydan sonra hiççç bulantın kalmıcak.
:
bugün aynı menüden gidiyoruz canım :)) afiyet olsun canım. aynı kasık ağrısını hatta bazen10-15 saniye süren şiddetli adet sancısını bende yaşıyorum, ama büyüyor bizim sıpalar :))

Canım menümüz aynı demek Afiyet olsun sizlerede. Oyy kasık ağrısının normal olduguna sevindim. Bak tubişe derdim kıpır kıpırsın otur diye ama yine rahatt durmadı totomm. Ivır zıvır topladım yine. ohh içim rahatladı.

Ayyy canımmmm çok güzel hepsiiii bayıldımmmmmm

kızım olursaaa bende alıcam.

sen de yorma kendini canımm kociş yıkasın balkonu

Tesekkur ederiz teyzesi daha iyileri sizin olsun insallah. Erkek cocuklarina da cok guzel seyler var. Hayirlisi olsun canim benim.
Duramam ki cnm ben. Beraber yikadik. Simdi de utuye dalicam. Bitmez benim askerlik

Son düzenleme:

cadiozy ay ama bunlar çok güzel şeker pembesi... Bakarken çok keyif aldım...Güle güle giysin yavrularınız maşallah...

Merhaba kızlar. Ben mayısın 24 ünde sezeryan doğum yapacaktım ama 21 mayısta sancılandım ve gece saat 00:40 da oğlumu dünyaya getirdim. Bazı şartlardan dolayı 5 saat sancı çekmek zorunda kaldım ve 3 cm açılmayla sezeryana girdim. Oğlum da bende iyiyiz çok şükür. Evimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz.

Bu da doğum hikayemiz. Epey stresli bir doğumdu. Rabbim sizlere en kolaylarını nasip etsin inşallah.

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nneleri-dogum-hikayeleri-11.html#post30540553

Tokoyay canım gözün aydın... İyisiniz ya çok şükür heyecanla beklediğin dokuz ay sona ermiş Allahım analı babalı büyütsün inşallah...
Hoşgeldin dünyaya Yiğit Ali...

tebrık ederim tokayay rabbim ailene uzun ömürler ve sağlık versin inşallah. bebeğin analı babalı büyütsün. Zor bir süreç geçirmişsin ama bundan sonrası hep kolay geçsin inşallah masalllah

Son düzenleme:

Tokoyay gözünaydın Allah analı babalı büyütsün. Hikayeni okudum. Biraz zorlu bir doğum olmuş ama ikinizde iyisiniz çok şükür.
Aminnnnn biz neler yaşıycaz bakalım...

Evet ayaklar şiştiği için olmuyormuş ayakkabılar.Ben 40 numara giyiyorum nasıl edecem nerelere gidecem bilmem büyüyünce :))

Evet haklısın bu konuda.Ama sağlık açısından bi zararı olmadığını söyleyenlerde var.Ben tedbir alayım da kullanmazsa da keyfi bilir.Çünkü evde de olsam çalışmayı düşünüyorum.Home-ofis kanunu onaylandı sonunda.Kucağa alışmasındansa emziğe alışması daha mantıklı geliyor bana.25 yaşında değilimki 24 saat ayakta dikileyim bu acemi halimle.Kısmet zaman ne gösterecek bakalım:))

Aman Allahım Bir an doğum yaptım diyeceksin sandım Tubiiii...Sen benden de betermişsin.Beni de bağlayacaklar sanırım bi süre sonra.Sen gibi top-gezme-temizlik peşinde olduğumdan bende laf falan anlamıyorum.Ama 2 gündür sıkı bi kasık ağrım var.Batma desem daha doğru olur.Dün küçük hanım 2-3 saat oynamayınca daha bi kötü oldum.Uyuyormuşki uyandı küçük hanım sonunda.Aman dikkat et artık kendine.Paşamız zamanında doğsun gelsin dünyamıza.

Ooooohh maşalllah başlanmış pembişler düzülmeye.Düle güle güzel günlerde giyin inşallah.Bende dün gittim civile."lohusa" kocacım yüzünden bakamadık hiçbişeye.Daraldı,nefessiz kaldı,gerildi beyefendi hemen çıktık mecburen

Aramıza hoşgeldin Yiğit Ali Beyy
Ayrıntılarına kadar okuyacağın hikayenizi.Allah analı babalı büyütsün canım.

lohusa Teşekkür ederiz Ayşem. Allah size daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Benim kociş de mızmızlandı ama zafer benim oldu alışverişimi yaptım mağazanın bütün heryerini gezdim.Fiyat olarak da uygun geldi. Battaniyeyi 17 tl ye aldık. Kapitone bir de. Penyeler daha ince ama daha pahalı şaşırdım. 4-5 TL ye badiler vardı. Daha çoook eksik var. Allah sağlık versin. Her ay biraz biraz almayı planlıyorum.

Çok güzel bi pazar gününün ardından güzel haberler almak çok iyi geldi.Bütün hafta böyle geçer inşalllaahhhh.Ciciler alınmış,bebeğimizin biri annesinin kollarına terfi etmiş.Bi anneciğimizin yaramazlıkları yüreğimizi hoplatmış ama çok şükür sıkıntı yaşamamış

Çoook önceden olduğu gibi bi pazar geçirdik kocacımla ve kızıcımla Ev temizledik,gezdik,alışveriş yaptık,yemeğe çıktık,mini piknik yaptık.Daha neleer neler :)) Hastalığının sıkıntılarından olan kronik yorgunluğundan eser kalmadı sonunda kocacımda.4,5 saat gezmek ziyadesiyle yorsa da kızımla beni,bütün stresimizi attık sayılır.

Bebeğime diye çıktım kendime ciciler aldım bende.Kime niyet kime kısmet diyelim Dosya çok büyük olduğundan yükleyemiyorum ama Uçuk mavi renkte pijama takım aldım 4lü.Geceliği,altı-üst pijaması ve puantiyeli sabahlığı.135TL verdim.Markası bilindik bişey değil ama bildiğiniz kışlık,kalın penye.Kalitesine ve fiyatına bayıldık E ne yaparsın geçim derdi.Güzelini ucuza bulmak lazım artık.Har vurup harman savuramayız bu saatten sonra.
Kocacığımın nazından alışveriş yapamasamda civilde bebek arabası sorduk.399TL dediler.Baston ama normal araba gibi.Çift yönlü,tam yatan,kolay katlanan,hafif güzel bi araba.Baby to go.Almaya karar vererek çıktık.İyiki almamışız.Yemek yerken bi ailede gördüm aynısını.Sordum memnunmusunuz diye.Amaaan ne dertlilermiş.Sırt kısmı içine çöküyormuş çocuk kambur duruyormuş,çok sallanıyormuş,gıcırdıyormuş,terletiyormuş,leke çıkmıyormuş.Aman dedim bi sürü para verip çöpe atmamışız iyiki.Ondan vazgeçtik.Eşimin tabiriyle "memleket meselesi" haline gelen araba araştırmalarıma akşam 3 saat kadar daha devam ettim.250den aşağı kaliteli baston puset yok arkadaşlar.Listemi en aza indirgediğimde sizlere de yazacağım ayrıntılarını

Benden şimdilik bu kadar.Hepimize harikaaaa bir hafta diliyoruuuummm

Ameliyatlı olunca fazla kızamıyorum ben benimkine.Bu hafta kaçtı ama haftaya kaçamaz.Zaten renk körü olduğundan fikir veremiyor pek fazla :)
Giysi alışverişine girmedik daha biz.Anneler tembihliyor alma sakın biz alacağız diye.Büyük eşya derdindeyiz biz o yüzden.Ben işten ayrılınca gider gezer alırım annemlerle.Alt açmaları falan diktiriliyor duyduğum kadarıyla her iki tarafta da.O yüzden bakıp bakıp iç çekiyorum şimdilik onlara falan.Uyku tulumları bile örüldü.Oda takımını,beşiğini,perdesini,mama sandalyesini ve arabasını alayım dekoruna da başlayacağım inşallah

tokyaycım çok şükür almışsın kucağına yavrunu:)) zor bi süreç geçirmişsin gerçekten. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Allah bağışlasın tokoyay Allahım analı babalı büyütsün bebeğinizi çok güzel haber. darısı bize.

bunlarr harıkaaa çok cici şeyler güle güle mutlu günlerde kullanın annesi.. nazlı kızına bu ciciler çok yakışır.

ben de pijamamı aldım ama benimkinde gecelik yok. 135 tl dedi. Annem bir pazarlık yaptı 100 tl aldık zorla ama benim annemin çenesiyle kimse yarışamaz. iyiki oğlan doğurmamış geline acırdım valla.
ben de kimseden hiçbirşey istemiyorum Herşeyini kendim almak istiyorum siz karışmayın dedim. İçime sinen beğendiğim şeyler olsun istiyorum. ilk heyecanım o benim. Alsalar da zaten fazla mal göz çıkarmaz İçimizde kalmasın.

Araba sorun ama almışken iyi birşey olsun istiyoruz rahat kullanılan uzun ömürlü hafif. hayırlısı olsun Ayşem alınca bizimle paylaşırsın herhalde? Baby 2 go nun arabalarına biz de baktık civilde. Sonra joker mağazasına girdik orda bir araba vardı ama ne araba sanırsın motorlu araç. Farları bile var. Ekranı da var. dedim herhalde yol bilgisayarı. Eşim meraklıdır böyle şeylere epey kurcaladı. Dedim alalım istersen sudan ucuz 2800 tlcik Neler yapmışlar Yarabbim. Paradan haber ver.

Aminnn canım inşallah. Daha iyileri senin kızının olsun inşallah. Nazlı Melekcim ya hem de nasıl nazlı. Gömdü kafayı yine göremedik yüzünü. Arkadaş da diyor sana sıkı sıkı bağlı olcak bak diyor.İnşallah öyle olur da yakama yapışır bırakmazsa yandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…