- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.961
Aminnn canım inşallah. Daha iyileri senin kızının olsun inşallah. Nazlı Melekcim ya hem de nasıl nazlı. Gömdü kafayı yine göremedik yüzünü. Arkadaş da diyor sana sıkı sıkı bağlı olcak bak diyor.İnşallah öyle olur da yakama yapışır bırakmazsa yandık.
bak cimcimeye yaa bir daha kı aya kaldı yıne desene güzel yüzünü görmek . annesi çalışan bayansın valla çok da düşkün olursa sana çok zor olur. kızlar babaya düşkün olur derler bakalım doğsunlar da sağlıkla neler yaptırcaklar bize. ellerinde oynatırlar.
evet kızlar babaya düşkün olur derler ama bakalım göreceğiz. Doktordan geldik ben uzandım. Küçük cadıya dedim ki sen gösterme yüzünü sanki hep orda kalacaksın. Nasılsa çıkacaksın ordan göreceğiz yüzünütabi ben onunla konuşunca hemen cevabı yiyorum sağdan soldan Çok ilginç ama seslenince tepki veriyor artık. Bazen eşim konuşuyor BEBEEEEEKKK diye sesleniyor Allahım Yarabbim kızım desene o işin gırgırında.
Melekcim geçen ayda göremedik biz yüzünü. Arkası dönüktü yine. Herhalde öyle rahat ediyor. Kulak gördük sadece bol bol sırt dekoltesi verdi bize12.haftada görmüştük ama çok küçüktü pek belirgin değildi.
Bakalım senin minik kızın nasıl pozlar verecek?
Arkadaş 20.haftada profil fotoğrafı vermişti doktor aynısı da çıktı diyordu hep. ben de dedim görecez inşallah neye benziyor. ama hüsran yine hüsran. Ama nasılsa çıkacaksın ordan sıpaaa 52:
üzülme annesi sağlığı yerindeyse tamamdır. bu arada 5. ayda mı hissediliyor hareketleri biz de gazdan başka birşey hisstmiyorz. insan çok merak ediyor ağzı yüzü kaşı gözü nasıl olacak acaba diye. bize mi babaya mı benzeyecekler bakalım kız annesi olcaz ya eşim ;ben iki kızla napıcam batırısnız beni diyor. ben daha hiç alışveriş yapmadım ama o kadar çok eşyamız oldu ki çok hediye alıyorum sanslıyım . suan 8 aylık yeğenimiz var kız. ondan kalan beşik araba da bize gelir gerek yok almaya bakalım zaman ne gösterecek. insan heves ediyor almaya fakat düşününce çabucak büyüyorlar idare ederiz onunkılerle diyorum
kızlar cicilerimiz...alt acma minderimiz kapitone battaniyemiz ve yeleğimiz. bu yeleğin badisini istiyordum ama kalmamış....
Eki Görüntüle 720943 Eki Görüntüle 720944 Eki Görüntüle 720946
Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah iyi günlerde...
Merhaba kızlar. Ben mayısın 24 ünde sezeryan doğum yapacaktım ama 21 mayısta sancılandım ve gece saat 00:40 da oğlumu dünyaya getirdim. Bazı şartlardan dolayı 5 saat sancı çekmek zorunda kaldım ve 3 cm açılmayla sezeryana girdim. Oğlum da bende iyiyiz çok şükür. Evimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz.
Bu da doğum hikayemiz. Epey stresli bir doğumdu. Rabbim sizlere en kolaylarını nasip etsin inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...nneleri-dogum-hikayeleri-11.html#post30540553
ayy çok sevimlilerr
eee kız olunca pembiş pembiş iç açar renkler.
erkekte de yeni yeni seçenekler çoğalmaya başladı.önceleri standart mavidir gidiyordu.
kuzucuklarımızın canları sağolsun,güzel günlerde kullanılsın ciciler inşallah
Tokoyay cımmm hayrlı olsun gözünüz aydın.Rabbim hayırlı evlat etsin inşallahh
şaka maka sıra bize geliyor.
haziran annesi mayıs ta doğum yaptıysa temmuz annesi olan ben de haziran da yaparmıyım acep
canım benim ben 17.haftada hissetmeye başlamıştım pıt pıt balon patlar gibi. gaz sanmıştım başlarda ama gazım yoktu. sonra daha da belirginleşti.
Evet canım en önemlisi sağlığı iyi olsun da nasılsa göreceğiz.. Merak ediyoruz işte yine de.
Kesinlikle canım çabucak büyüyecekler. Şanslısınız ne güzel beşik araba var şimdiden. Şanslı bir bebek olacak burçtaşım olacak o benim.
Canım benim fazla da masrafa gerek yok. İşinizi görsün yeter bence. Para su gibi gidiyor valla. Kapalı çarşıda gardıropla karyolaya adam bize 1000 tl fiyat çıkardı. Çok geldi bana. İnternette daha uygun geliyor bakalım. Yada gardırobu ertelesem çekmeceli beşikler idare eder mi yeter mi bilemiyorum. Eşimde nasılsa alınacak alalım şimdi diyor bilemiyorum karar vermek zorrrr:26::26::26::26::26:
Aminnn inşallah canım..
Nasılsın tubişim?Dün çok yormadın dimi kendini? Artık dinlenme zamanı. bol bol yat dinlen.
Oooooyyy aman yarabbim.Nasıl bir takvim o öyle.Ben okurken yoruldum.Allah yardımcın olsun tubiloshum.Kendini yormadan yavaş yavaş halledersin inşallah alışverişlerini de.İnternet alışverişi ne kadar güzel bişey böyle anlarda.En azından ilk bebeğin değil.Kalanlarla idare edebilirsin bi süre.Deneyimli olmanda cabası.Bende 2 yaşına girer girmez ikincileri düşünüyorum.günaydın kızlar
nasılsınız bakalım??
bugün bebişkom ciğerlerime çok baskı yapıyor.nefes almakta zorlanıyorum adeta
döndümü dönmedimi bilmiyorum ama başı yukardaysa halen,çok sıkıntı verirmiş.
Haziran ayı çok yoğun ve zor geçicek benim için.
5 Haziran Miraç kandili
7 Haziran dr randevum
7 Haziran akşamı sağdıcı oldugum arkadaşın kına gecesi
9 Haziran öğlen arkadaşın düğünü
9 Haziran akşam yakın komşumun kızının düğünü (ümraniyede)
bu aralarda bir tarihte eşim Konya'ya gidip gelicek
17 Haziran sağlık ocagı son kontrol
31 Haziran 38. haftamın bitişi... doğum olur belki o civarda.
daha kalan alışverişler bu ayda yapılıcak,
annem memleketten gelicek,
Ramazan alışverişi yapıkıcak (doğum olunca eşim tek yapamaz)
kim bilir ayrıyeten ne çıkıcak daha
Canımsın hiç sıkma canını.Evladına toz kondurmak istememiş belliki.İnşallah Rabbim hemen gönderir bebişinizi de biter bu tatsız konuşmalar.kizlar ya yine canim cok sikkin yaa hafta sonu kaynanam geldi beni uyuz edip gitmeyi becerdi..
ben uzunca bir sure sistittim ya sonunda bir urologa goturduler beni o doktor dedi bu ihneler bitince gel bir jinekologa gosterelim seni kanli idarar yapmanin baska bir sebebi olabilir dedi. ilaclari kullandim esime ve kaynanama dedim goturmediler beni buradaki suclu kocam sacma sapan sebeplerden hemde... esimin spermagraminda probemli cikti filan baska bir doktora gittik analizler yanlis demis guya ama 1 torba yine ilac vermiş... kaynanm gecmis karsima diyorki kocanda bir sorun yok onlarin hepsi yalan seni jinekologa goturelimde bir baksin iyice... ( daha once birlikte doktora gittik bana hic bir sorun yok dedi )
boyle var ya patliyorum haaaaaa insallah bu ay hamile olurumda sunlarin cenesinden kurtulurum lutfen bana dua edin...
az kaldı canım benim tekmelere. uzak doğu sporlarına başlar yakındabizimde daha alışveriş şansımız olmadı ama az çok fiyatlardan haberim var büyük insanların bile daha az tutuyor giyimi kuşamı Allah yardım etsin hepimize bebişlerimiz rızızklarıyla gelsinler ben de bebeğimi hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım??
bugün bebişkom ciğerlerime çok baskı yapıyor.nefes almakta zorlanıyorum adeta
döndümü dönmedimi bilmiyorum ama başı yukardaysa halen,çok sıkıntı verirmiş.
Haziran ayı çok yoğun ve zor geçicek benim için.
5 Haziran Miraç kandili
7 Haziran dr randevum
7 Haziran akşamı sağdıcı oldugum arkadaşın kına gecesi
9 Haziran öğlen arkadaşın düğünü
9 Haziran akşam yakın komşumun kızının düğünü (ümraniyede)
bu aralarda bir tarihte eşim Konya'ya gidip gelicek
17 Haziran sağlık ocagı son kontrol
31 Haziran 38. haftamın bitişi... doğum olur belki o civarda.
daha kalan alışverişler bu ayda yapılıcak,
annem memleketten gelicek,
Ramazan alışverişi yapıkıcak (doğum olunca eşim tek yapamaz)
kim bilir ayrıyeten ne çıkıcak daha
Oooooyyy aman yarabbim.Nasıl bir takvim o öyle.Ben okurken yoruldum.Allah yardımcın olsun tubiloshum.Kendini yormadan yavaş yavaş halledersin inşallah alışverişlerini de.İnternet alışverişi ne kadar güzel bişey böyle anlarda.En azından ilk bebeğin değil.Kalanlarla idare edebilirsin bi süre.Deneyimli olmanda cabası.Bende 2 yaşına girer girmez ikincileri düşünüyorum.İkizlerimi yani :))) Akıllanmam kız ben.
oyyy tubişim ya haziran senin için koşturmacalı geçecek. Allah sağlık versin iyi olun da hepsi olur geçer inşallah.
38.hafta bitince mi alırlar. 37.haftada alıyorlar diye biliyorum ben. belki bir hafta bile önce gelebilir. Hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım sağlıkla gelsin paşamız..
iyi diyelim iyi olalım ozimm
yok dün çok birşey yapmadım kuzuşkom.
bugün evde de pek iş olmadıgı için dinlenme günü ilan ettim
daha evin erkekleri uyyolar.
bende yatamıyorum artık çok fazla. 9 da dikildim ayaga.geceleri geç yatıyoruz biz.2-3 ü buluyor.normal zamanlarda sabahları 11-12 ye kadar yatardım ama olmuyor artık.ya acıkıyorum ya wc ye sıkışıyorum yada rahat edemiyorum.
bu günümüze de hamd olsun.geçici oldugunu bilmek insanı rahatlatıyor
sen nasılsın canımcım?
minik cadımız nasıl
çok şükür canım. Minik cadı da iyi herhalde sabah sporunu yaptı. Şimdi uyuyor herhalde
Kıyamam ya son zamanlar hepimiz ağırlaşıcaz öyle. ama dediğin gibi geçici olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor.
Paşa temmuzu bulmadan gelir bence.
Ben doğum yaptığımda siz 3-4 aylık olacaksınız toparlanmış olacaksınız.
oh maşallah bebişimize
uyansın spora devam
ayy ne güzel söyledim ozim yaaa
inşallah dediğin gibi Temmuzu bulmaz.bazı dr lar ısrarla 39-40 haftaları bekleyebiliyorlar.
Ramazan gelmeden ayaklanayım istiyorum inşallah.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?