- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.981
Kız bata 3 gün kaldı var mı farklılık?Hadi bi müjde ver bize de şenlenelim kııızzzz
Canım benim aslında bişey yazmak istemiyordum ama madem sordun söyleyeyim :)) Geçen hafta pazartesi yani ayın 20 sinde erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yani adet günüme daha 10 gün varken... Son 10 gündür 2 gün arayla normal testlerden yapıyorum ve hepsinde 2. çizgi var. Yarın sabah doktordan randevu aldım. Adet gününe kadar bekleyemeyeceğim. Şimdi e bu kadın neden böyle soğuk, neden sevinmiyor diyeceksin belki ama, yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra ianan bana sevinmeye korkuyorum. Daha eşimin bile haberi yok.Umarım yarın güzel haberler alırım ve sizinle de paylaşabilirim... Ben de haberler bu kadar :))
Aaaaa hadi inşallah güzel haberlerle gel yarın.Tecrübeler insanın içindeki heyecanı da bastırıyor değilmi?Bu konuda yaşamadım ama başka konularda o kadar çok yaşadımki anlayabiliyorum korkularını.İnşallah çok güzel gidecek bu sefer herşey.Annesinin kucağına sorunsuz bir şekilde gelecek o minik.Dualarımız seninle canımCanım benim aslında bişey yazmak istemiyordum ama madem sordun söyleyeyim :)) Geçen hafta pazartesi yani ayın 20 sinde erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yani adet günüme daha 10 gün varken... Son 10 gündür 2 gün arayla normal testlerden yapıyorum ve hepsinde 2. çizgi var. Yarın sabah doktordan randevu aldım. Adet gününe kadar bekleyemeyeceğim. Şimdi e bu kadın neden böyle soğuk, neden sevinmiyor diyeceksin belki ama, yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra ianan bana sevinmeye korkuyorum. Daha eşimin bile haberi yok.Umarım yarın güzel haberler alırım ve sizinle de paylaşabilirim... Ben de haberler bu kadar :))
ayak şişmesi ve ya su toplaması olan annişler günde 1 patlıcan yiyin .kesinlikle şişmesini önlüyor ve vucuttaki ödemi söküyor. kızımda ayaklarım 40 numaraya cıkmıştı .şişlikten..Şimdi uzun süre ayaktada kalsam şişme yok su toplama yok 8. aydayız ama vucutta şişme yok.ayakkabı numaram hala 38 .bir deneyin çiğ yada közlenmiş olarak günde 1 tane tavsiye edlir.tecrübeyle sabiitir
kizlar tetanoz asisi zorunlu muymus? Ydisinda olmuyor da..
Ayşecik erken düşük olduğundan korunmuyoruz ben batımı da bilmiyorum artık( Düşük tarihim 14 Mayıs...
Ayşecik erken düşük olduğundan korunmuyoruz ben batımı da bilmiyorum artık( Düşük tarihim 14 Mayıs...
kizlar tetanoz asisi zorunlu muymus? Ydisinda olmuyor da..
10 sitenin 9unda "soda mide yanmasına iyi gelir" yorumu okuduk aldık sodamızı geldik pc başına.Şifa olsun diyerek yudumluyoruz kendisini..
canim mide yanman mi var yoksa bu zamanlarda gorulen cinsten mi? benim de ilk 3-4 ayda reflu gibi olmustu.
beeeeeeennnnnnn geelllldimmmmmmmm böle şen görünce beni gebe sanmayın ama hala gelen gidende yok nasıl sabrettigimi bilmiyorum ama kocamı birkere daha üzmemek için gitmiyorum dr4 benim adetlerim bazen böle olur testte çıkmadı en son 24 ünde yapmıştım ama inş vardır yaaaa çokkk dua ediyorum rabbim hayırlısını versin
Evet 1 haftadır falan sabah-akşam devam.Hatta öğlenleri o kadar fazlalaşıyorki kusmak zorunda kalıyorum bütün yediklerimi.Bugün de oldu maalesef.Reflüden beter bu yanma
Evet 1 haftadır falan sabah-akşam devam.Hatta öğlenleri o kadar fazlalaşıyorki kusmak zorunda kalıyorum bütün yediklerimi.Bugün de oldu maalesef.Reflüden beter bu yanma
Oooooooooofffffff daha ne kadar bekleyeceksin kuzuuumm?????Hadi kan veriver de sevinelim hep beraber.
:)))) Binlerce toka alacağım o ipek saçlara bensaçları uzuyo annesi kuzunun azcık sabır dogdugunda diceksinki ayşe allahımmmm iyiki yanmış kavrulmuşum o minicik saçlara tokalar takılıcak :)
Asitli,ekşi,baharatlı yememeye çalışıyorum.Saf zeytinyağı kullanıyorum yemeklere de.Soğanla domatesi de keserim olmazsa.acıkıyorum mide yanmasından bişey yemek gelmiyor içimden.O derece kötü.canim onu tetikleyen yiyecekleri kesmeye calissan. ben mesela asitli oldugu icin domates, salca fln yememistim, yemekleri sogansiz yemistim.
yarın sabah gidiyim diyorum ama inş vardır yaa yoksa cidden çokk üzülürümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?