Bol bebiş topiği

Kız bata 3 gün kaldı var mı farklılık?Hadi bi müjde ver bize de şenlenelim kııızzzz

Canım benim aslında bişey yazmak istemiyordum ama madem sordun söyleyeyim :)) Geçen hafta pazartesi yani ayın 20 sinde erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yani adet günüme daha 10 gün varken... Son 10 gündür 2 gün arayla normal testlerden yapıyorum ve hepsinde 2. çizgi var. Yarın sabah doktordan randevu aldım. Adet gününe kadar bekleyemeyeceğim. Şimdi e bu kadın neden böyle soğuk, neden sevinmiyor diyeceksin belki ama, yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra ianan bana sevinmeye korkuyorum. Daha eşimin bile haberi yok.Umarım yarın güzel haberler alırım ve sizinle de paylaşabilirim... Ben de haberler bu kadar :))

İnşallah dr dan hayırlı haberle dönersiniz rabbim umudunuzu beklentinizi boşa çıkartmasın inaşallah

ayak şişmesi ve ya su toplaması olan annişler günde 1 patlıcan yiyin .kesinlikle şişmesini önlüyor ve vucuttaki ödemi söküyor. kızımda ayaklarım 40 numaraya cıkmıştı .şişlikten..Şimdi uzun süre ayaktada kalsam şişme yok su toplama yok 8. aydayız ama vucutta şişme yok.ayakkabı numaram hala 38 .bir deneyin çiğ yada közlenmiş olarak günde 1 tane tavsiye edlir.tecrübeyle sabiitir

Aaaaa hadi inşallah güzel haberlerle gel yarın.Tecrübeler insanın içindeki heyecanı da bastırıyor değilmi?Bu konuda yaşamadım ama başka konularda o kadar çok yaşadımki anlayabiliyorum korkularını.İnşallah çok güzel gidecek bu sefer herşey.Annesinin kucağına sorunsuz bir şekilde gelecek o minik.Dualarımız seninle canım

Hmmm bugün akşam başlıyorum yapmaya.Çünkü daha 23.haftadayım ve kapalı ayakkabılar yüzünden nasır olmaya başladı.Tuzu da çok azaltamıyorum tansiyonum düştüğü için.İyiki varsınız tecrübeli hamişler

kizlar tetanoz asisi zorunlu muymus? Ydisinda olmuyor da..

Zorunlu mu bilmiyorum ama doktorum olabilirsin dedi bana.Bi de aşı kartı verdiler.2si hamileyken 3ü doğumdan sonra yapılacakmış.Birini oldum,1-2 haftaya diğerine gitcem.Sen de araştır istersen orda nasıl oluyor.Sonuçta senin ve bebeğin iyiliği için.

Ayşecik erken düşük olduğundan korunmuyoruz ben batımı da bilmiyorum artık( Düşük tarihim 14 Mayıs...

Ayşecik erken düşük olduğundan korunmuyoruz ben batımı da bilmiyorum artık( Düşük tarihim 14 Mayıs...

canım benim erken düşük olsada 3 ay dinlenmen gerek..
Doktor banada erken korunmana gererk yok dedi ama illaki rahmin Yıpranmıştır.ben korunmadığım ,için çok pişman olmuştum.
Bence 2 ay bi bekle
İnşaalah sonrası güzel olacak...

kizlar tetanoz asisi zorunlu muymus? Ydisinda olmuyor da..

e pack cım zorunlu değil .kızımı bende almanyada dünyaya getirdim. orda da yapılmıyor.yani kızımda yapılmadı. ama türkiyede yapılıyormuş. hemşireye sordum. da tedbir amaçlı isterseniz yaptırın dedi.dr sorabilirsiniz dedi . dr um da zorunluluk yok dedi.yani şart değil canım.

10 sitenin 9unda "soda mide yanmasına iyi gelir" yorumu okuduk aldık sodamızı geldik pc başına.Şifa olsun diyerek yudumluyoruz kendisini..

beeeeeeennnnnnn geelllldimmmmmmmm böle şen görünce beni gebe sanmayın ama hala gelen gidende yok nasıl sabrettigimi bilmiyorum ama kocamı birkere daha üzmemek için gitmiyorum dr4 benim adetlerim bazen böle olur testte çıkmadı en son 24 ünde yapmıştım ama inş vardır yaaaa çokkk dua ediyorum rabbim hayırlısını versin

Oooooooooofffffff daha ne kadar bekleyeceksin kuzuuumm????? Hadi kan veriver de sevinelim hep beraber.

Evet 1 haftadır falan sabah-akşam devam.Hatta öğlenleri o kadar fazlalaşıyorki kusmak zorunda kalıyorum bütün yediklerimi.Bugün de oldu maalesef.Reflüden beter bu yanma

saçları uzuyo annesi kuzunun azcık sabır dogdugunda diceksinki ayşe allahımmmm iyiki yanmış kavrulmuşum o minicik saçlara tokalar takılıcak :)

Evet 1 haftadır falan sabah-akşam devam.Hatta öğlenleri o kadar fazlalaşıyorki kusmak zorunda kalıyorum bütün yediklerimi.Bugün de oldu maalesef.Reflüden beter bu yanma

canim onu tetikleyen yiyecekleri kesmeye calissan. ben mesela asitli oldugu icin domates, salca fln yememistim, yemekleri sogansiz yemistim.

saçları uzuyo annesi kuzunun azcık sabır dogdugunda diceksinki ayşe allahımmmm iyiki yanmış kavrulmuşum o minicik saçlara tokalar takılıcak :)
:)))) Binlerce toka alacağım o ipek saçlara ben

canim onu tetikleyen yiyecekleri kesmeye calissan. ben mesela asitli oldugu icin domates, salca fln yememistim, yemekleri sogansiz yemistim.
Asitli,ekşi,baharatlı yememeye çalışıyorum.Saf zeytinyağı kullanıyorum yemeklere de.Soğanla domatesi de keserim olmazsa.acıkıyorum mide yanmasından bişey yemek gelmiyor içimden.O derece kötü.

yarın sabah gidiyim diyorum ama inş vardır yaa yoksa cidden çokk üzülürümm

Kaç gün geçti tam olarak?İnşallahh vardır.Haber et bizede.Yarın çifte halay var inşalllahhhhhh

ayyyyy kızzzz ayşeeee delircem şimdi allahım sen kucagamı boş koyma kızzz şimdi karbonat testi yaptım pek köpürdü kız ilk defa ogluma hamile kaldıgımda hamileyken bile yaptım köpürmemişti varmıdırki yaaa 23 ünde olmam lazımdı ayyy hadi inş vardırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…