Bol bebiş topiği

İnşallah vardııııırrrr

Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Ayşem benim de dün gece midem tuttu. Yukarı doğru çıktıkça rahim mide içeriiği geri kaçıyor.Yandı acıdı sonra öyle uyuyakalmışım.. Saçlanıyor herhalde bizim kız :) Sen nasıl oldun Ayşem?Soda iyi geliyor mu? Ben de alayım..

kizlar bebek hareketleri hissetmek icin 16+3 gibi erken mi? Ben ozamandan beri solumda bebegi hissediyorum da kimi erken diyor.
Ben daha erken hissetmiştim.Gaz sanıp 8-10 kez wcye koştum sonradan düştü jeton.Batma gibi,kelebek gibi garip bişey.1-2 haftaya kadar netleşir hissetmelerin.Hayırlı olsun

Günaydın Özlemcim.Soda geçici iyi geldi bana.Sadece 1-2 saat.En iyisi rennie duo surup.Bi kaşık iç bitsin bu işkence Yalnız sen sorunca farkettim evden yanıma alacaktım unuttum:26: İnşallah olmaz bugün.Asitten uzak durmaya çalış kuzum.İçecekler,asitli meyveler,domates,turşu,acı,baharat falan.Allah yardımcımız olsun valla.

aminnn cnm cümlemizin yardımcısı olsun. Bazen çok iyi oluyorum bazen ben de pil bitiyor. öyle olacak herhalde. Çok şükür yine de. Allah bugünümüzü aratmasın. .Rennie ben de alayım bari. Ama sanırım baharattan oldu dün yemek biraz baharatlı geldi yerken de fark ettim sonradan çıktı acısı.. Neyse teşekkür ederim Ayşem bunlara dikkat edeceğim.

günaydın fıstıklarrr
nasılsınız bakalım?

dün akşam kociş ve oğluşla piknik alanı var oraya gittik.
ohh gece gece temiz hava iyi geldi doğrusu.
önce istemedi yok gitmeyelim dedi.sonra baktı ki çok bunaldım.sen sıkıldın hadi gidelim dedi.
korkuyor ya suyum gelirse yine diye :26:
hamd olsun sıkıntısız eve döndük.

çok fazla çömelmiyorum,çok eğilip kalkmıyorum.
Rabbim hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin hepimizin kuzucuklarının...

butikbebe den aldıgımız ciciler dün öğlen sonu geldiler.
hepsi çok kaliteli ve içime sindiler.

artık kendi alışverişime başlıyorum inşallah.

ayrıca geceleri daha zor uykuya dalmaya başladım.
dizlerim sızlıyor,belim ağrıyor.yüküm iyice agırlaşınca vücut error vermeye başladı sanırım
ayrıca da 3-4 tane taze çatlagım oldu.minik minik ama olmasa daha iyiydi. napalım,Kenan dan kalanlarla idare edemedik,yenileri de hortladı eee bu göbege çatlak olmazmı
her hamiş kadının dediği gibi, 'CANIMIZ SAĞOLSUN'

ayyy canımcım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
ve bebişini artık sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın

10 sitenin 9unda "soda mide yanmasına iyi gelir" yorumu okuduk aldık sodamızı geldik pc başına.Şifa olsun diyerek yudumluyoruz kendisini..

canım bende sana Rennie dicektim ama zaten biliyormuşsun Rennie yi.
ben pastil şeklinde olanı kullanıyorum.
ara ara atıyorum ağzıma.
çok faydası oluyor.
bu sıralar miğde yanması sık görülüyor kuzum.Rabbim yardımcın olsun...

seyide cm canımcım inşallah meleğin seninledir ve hayırlı haberlerle gelirsin kuzum

kızlarrr doktordan geldim ultrasonla baktı kese görünmedi kan tahlili yapmadı arada gecikmelerim oldugu için gelmezse kırmızılar pazartesi günü tahlile gidicem varsa bugün 5 haftalık olması lazım görünmesi içinde erken galiba geç döllenmede olabilir dedi bence biraz daha sabret kesinleşsin şimdi kanda çıkmaz yok derim sora çıkar olmaz dedi bakalım hayırlısı yani ne var ne yok :)

Hadi inşallah daha yenidir de ondan görünmemiştir.Heyecanla haberini bekliyoruz

merhab kızlarrr nasılsınızzz:?

ayşecim çok gecmıs olsunnnnnnn yazmadım bı turluu esın ıyılesmıssss

benım batadaaa az kaldı ama hıc kendımde farklılık hısetmnıyorm bakalım artık haftasonu bellı olur :26::26:

kolum acıyooorrrrrr...
tetanoz aşımı oldummm...
her ay bir iğne arkadaş. ya kan alıyorlar ya aşı yapıyorlar ama yazık değil mi bana da bir ay sonra aşı. aynı zamanda şeker yükleme testi. sonraki ay yine kan tahlili oy anammm oyyy bitmez bu askerlik

Günaydın canıım.
Ooohh temiz havalarda alınmış.Yarasın ikinize de inşallah.Çatlaklar için hem cilt drunun hem de kendi drumun önerdiği bi krem var.Herkes aynı üründen memnun genelde.Lierac jel.Ben ondan kullanıyorum.Eczanede 95 tl idi.Nette 40tlye aldım ben.Ertesi gün geldi hem.
Oluşmuş çatlaklar için de serum şeklinde bi ürünü var %85-90 oranında azaltıyormuş.Denemek istersin belki.

Benimde erken doğum riskim var.:18::18::18::18:
O yüzden eşyaları kesinleştirip alalım dedik artık.6.ayı dolduruyoruz haftaya.Ne giysi ne eşya hiçbişeye karar veremedim ben Bebek arabası bakıyorum artık 2 gündür.Alayım da kurtulayım.Oda takımı ve beşiğini de bir alırım.Pazar gününe en az 2-3 parça almış olmalıyım.

Çok sağol canım.Hergün biraz daha iyi çok şükür.
Ben dün soracaktımda daha var diye ses çıkarmadım.Heyecan yaratmayım şimdiden İnşallah senin ayın olacak bu ay

Oyy kuzuma.Kıyamam sana.Benimki o kadar acımamıştı.Neden sık sık tahlil yapıyorlarki.Ben en son 2.ayda tam kan vermiştim.Şeker için de bişey söylemedi drum.:44::44::44::44:

acıttı hemşireeee tam da omzuma yaptı ya taaa yukarı.
bilmyorum ki canımcım. Gelen deliyor beni giden deliyor...
Şeker yüklemesi 24.haftada dedi hemşirem. doktoruma da sorcam bir ay sonrada gel dedi ama. cuma günü gitcem yine ayrıntılı ultrasona..ozaman ben bir danışayım.

Benim dr pek fazla rahat :) Doğur öyle gel falan diyecek sanırım 9.ayda bana
Ne şekerden bahsetti bana ne başka bişeyden.Her ay kontrole gidiyorum ya ona denk geleceğini hesapladı sanırımBende 1 haziranda gitmeyi düşünüyorum.Şeker için haftaiçi gel derse pazartesi giderim yada cuma.Bugün bi arayım dru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…