- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.001
ayyyyy kızzzz ayşeeee delircem şimdi allahım sen kucagamı boş koyma kızzz şimdi karbonat testi yaptım pek köpürdü kız ilk defa ogluma hamile kaldıgımda hamileyken bile yaptım köpürmemişti varmıdırki yaaa 23 ünde olmam lazımdı ayyy hadi inş vardırrr
İnşallah vardııııırrrr
yarın kocacıgımda şehirdışına gidiyo inş vardır güzel haberi gelince veririrm tabi varsa inş vardır yaaa
Dualarım seninle..İnşallahhh çok güzel haberlerle gelirsiinn
Ben daha erken hissetmiştim.Gaz sanıp 8-10 kez wcye koştum sonradan düştü jeton.Batma gibi,kelebek gibi garip bişey.1-2 haftaya kadar netleşir hissetmelerin.Hayırlı olsunkizlar bebek hareketleri hissetmek icin 16+3 gibi erken mi? Ben ozamandan beri solumda bebegi hissediyorum da kimi erken diyor.
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Ayşem benim de dün gece midem tuttu. Yukarı doğru çıktıkça rahim mide içeriiği geri kaçıyor.Yandı acıdı sonra öyle uyuyakalmışım.. Saçlanıyor herhalde bizim kız :) Sen nasıl oldun Ayşem?Soda iyi geliyor mu? Ben de alayım..
Ben daha erken hissetmiştim.Gaz sanıp 8-10 kez wcye koştum sonradan düştü jeton.Batma gibi,kelebek gibi garip bişey.1-2 haftaya kadar netleşir hissetmelerin.Hayırlı olsun
Günaydın Özlemcim.Soda geçici iyi geldi bana.Sadece 1-2 saat.En iyisi rennie duo surup.Bi kaşık iç bitsin bu işkenceYalnız sen sorunca farkettim evden yanıma alacaktım unuttum:26: İnşallah olmaz bugün.Asitten uzak durmaya çalış kuzum.İçecekler,asitli meyveler,domates,turşu,acı,baharat falan.Allah yardımcımız olsun valla.
Canım benim aslında bişey yazmak istemiyordum ama madem sordun söyleyeyim :)) Geçen hafta pazartesi yani ayın 20 sinde erken gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yani adet günüme daha 10 gün varken... Son 10 gündür 2 gün arayla normal testlerden yapıyorum ve hepsinde 2. çizgi var. Yarın sabah doktordan randevu aldım. Adet gününe kadar bekleyemeyeceğim. Şimdi e bu kadın neden böyle soğuk, neden sevinmiyor diyeceksin belki ama, yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra ianan bana sevinmeye korkuyorum. Daha eşimin bile haberi yok.Umarım yarın güzel haberler alırım ve sizinle de paylaşabilirim... Ben de haberler bu kadar :))
10 sitenin 9unda "soda mide yanmasına iyi gelir" yorumu okuduk aldık sodamızı geldik pc başına.Şifa olsun diyerek yudumluyoruz kendisini..
beeeeeeennnnnnn geelllldimmmmmmmm böle şen görünce beni gebe sanmayın ama hala gelen gidende yok nasıl sabrettigimi bilmiyorum ama kocamı birkere daha üzmemek için gitmiyorum dr4 benim adetlerim bazen böle olur testte çıkmadı en son 24 ünde yapmıştım ama inş vardır yaaaa çokkk dua ediyorum rabbim hayırlısını versin
kızlarrr doktordan geldim ultrasonla baktı kese görünmedi kan tahlili yapmadı arada gecikmelerim oldugu için gelmezse kırmızılar pazartesi günü tahlile gidicem varsa bugün 5 haftalık olması lazım görünmesi içinde erken galiba geç döllenmede olabilir dedi bence biraz daha sabret kesinleşsin şimdi kanda çıkmaz yok derim sora çıkar olmaz dedi bakalım hayırlısı yani ne var ne yok :)
Çok sağol canım.Hergün biraz daha iyi çok şükür.merhab kızlarrr nasılsınızzz:?
ayşecim çok gecmıs olsunnnnnnn yazmadım bı turluu esın ıyılesmıssss
benım batadaaa az kaldı ama hıc kendımde farklılık hısetmnıyorm bakalım artık haftasonu bellı olur :26::26:
Oyy kuzuma.Kıyamam sana.Benimki o kadar acımamıştı.Neden sık sık tahlil yapıyorlarki.Ben en son 2.ayda tam kan vermiştim.Şeker için de bişey söylemedi drum.:44::44::44::44:kolum acıyooorrrrrr...
tetanoz aşımı oldummm...
her ay bir iğne arkadaş. ya kan alıyorlar ya aşı yapıyorlar ama yazık değil mi bana dabir ay sonra aşı. aynı zamanda şeker yükleme testi. sonraki ay yine kan tahlili oy anammm oyyy bitmez bu askerlik
Çok sağol canım.Hergün biraz daha iyi çok şükür.
Ben dün soracaktımda daha var diye ses çıkarmadım.Heyecan yaratmayım şimdidenİnşallah senin ayın olacak bu ay
inşşş canım baklaım hayırlısıı artk
Çok sağol canım.Hergün biraz daha iyi çok şükür.
Ben dün soracaktımda daha var diye ses çıkarmadım.Heyecan yaratmayım şimdidenİnşallah senin ayın olacak bu ay
Oyy kuzuma.Kıyamam sana.Benimki o kadar acımamıştı.Neden sık sık tahlil yapıyorlarki.Ben en son 2.ayda tam kan vermiştim.Şeker için de bişey söylemedi drum.:44::44::44::44:
acıttı hemşireeee tam da omzuma yaptı ya taaa yukarı.
bilmyorum ki canımcım. Gelen deliyor beni giden deliyor...
Şeker yüklemesi 24.haftada dedi hemşirem. doktoruma da sorcam bir ay sonrada gel dedi ama. cuma günü gitcem yine ayrıntılı ultrasona..ozaman ben bir danışayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?