Bol bebiş topiği

Ne güzel Ayşem darısı başıma
Aile hekimim çok tahlil yapıyor. Şuana kadar iki kere tam kan sayımı yapıldı. İki ay sonra bir daha yaptıracak.
Kendi doktorum da ikili ve dörtlü tarama yaptırdı. İkisi de eşitmiş yaw. amma çok kan almışlar benden haaa. kan kalmaz tabi. özlem iç demiri derler sonra da..

Hmmm.Benim aile hekimim drun yaptıysa tekrara gerek yok dedi.İkili-üçlü-dörtlü de yaptırmayınca benimki ondan sapsade geçiyor

selamün aleyküm kızlar nasılsısnız nasıl gidiyor cinsiyeti belli olan varmı

Aleykümselam canım.Benim ve cadiozyin kızlarımız olacak inşallah.Sen nasılsın??

iyiyim bende sadece mide bullantım var başkada sorunum yok çok şükür rabbime isim düşündünüzmü kızlar ne koymayı düşünüyorsunuz yakında isim muabbetide olur burda

iyiyim bende sadece mide bullantım var başkada sorunum yok çok şükür rabbime isim düşündünüzmü kızlar ne koymayı düşünüyorsunuz yakında isim muabbetide olur burda

Bizim isimlerimiz nişanlıykenden belliydi.Kız olursa benim ismim,erkek olursa babasının ismi.2 isim sevmiyoruz ikimizde.Belki yanına ek olabilir.su,lal gibi

Feyzacım nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

İyi diyelim işte Ayşem patates çuvalı gibi bir oyana bir bu yana gidiyor.40 dan aşağı sayıyoruz artık yarın kontrol var , Eminönü havuzlu hana da gideceğiz annemle son eksikler için. Dün gece hahhhhh doğuruyorum dedim uzun uzun sancım ve kısılmam oldu tam arabaya bindik geçti geri döndük vaktinde gelsin hayırlısıyla...

Sen nasılsın, nasıl gidiyor

Allah yardımcın olsun.Bol bol dua et bu son vakitlerinde.Melekler başında beklermiş bir isteği olur mu diye.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

Beni sıkıntı basmaya başladı alışveriş yüzünden.İnan bir çorap için bile 10 kez düşünüyorum.Ya ben gelinlik seçerken bu kadar irdelememiştim.Noluyor bilmem bana
Senin gibi deneyimlilerin fikirlerine ihtiyacım var.Sorularım hiç bitmeyecek böyle giderse
Beşik konusunda kararsızım hala.Sallanan almassan sıkıntı olur diyorlar ben yatağa monte edilen bi model buldum onu yaptıracaktım.Kafam karıştı.Resmini yükleyebilirim umarım.
Sen ne diyorsun bu konuda?3-5 ay odamda idare edeceğim bişey istiyorum.Odasını hemen ayıracağım çünkü ben.
Bir de ana kucağı soktular aklıma.Ben gerek yok diye düşünmüştüm.Çok kullanışlı mutlaka al dediler.Puset almayacağız biz.(Arabaya monte edilenlerden yani) Ev tipi herhangi bir anakucağı alsam olurmuki?Marka olmak zorundamI?Alırsan şu özelliğine dikkat et diyeceğin bi çeşit varmı?

aysecim erken dogum riskin nasil belli oldu?
bide ben minisi dunden beri hissetmiyorum ya bukadar uyku olur mu? 1 haftadir hergun hissediyordum

aysecim erken dogum riskin nasil belli oldu?
bide ben minisi dunden beri hissetmiyorum ya bukadar uyku olur mu? 1 haftadir hergun hissediyordum

Benim akıntım çok fazla en başından beri.Ped kullanma enfeksiyon yapar dediği için ebem daha da çekilmez oluyor.Bazen kıyafetime kadar ıslanıyor.Bazen gün içinde çamaşır değiştiriyorum.Koku ve renk yok,idrar da yanma da yok,enfeksiyon da yokmuş.Testlerim temiz çıktı.Ama drum bu kadar fazla akıntı erken doğuma neden olur kesmemiz lazım dedi.2 ayrı fitil verdi.İkisi de bitkisel.15 gün kullandım iki kutuyu da.Hafiflemedi bile.Azalma var ama çok çok az.3te doktorumu arayacağım bu haftaki kontrolümde testleri yenilermi bilmiyorum.Bakacağız:18:

Bende pazar günü tüm gün hissedememiştim kuzumu.Dürttüm,sıkıştırdım,meyvesuyu içtim,süt içtim,tatlı yedim hiçbir işe yaramadı.Ebem 2 gün aralıksız oynamazsa gel demişti.Akşam kıpırdayınca rahatladık.O kıpırdarken uyumuşum hatta :) Çok yorulduğunda fazla oynamıyor ben dikkat ettim.Dinlendiğinde kıpırdıyor.

akinti olayini bilmiordum iyi oldu ogrendim.insallah sorun olmaz aysecim ..

Ederim tabi canım benim sen de dua et inşallah .

Ayşeciğim ben de alışveriş de çok kararsızım birşeye karar verene kadar canım çıkar.beşikte ben sallanan tercih ediyorum gece çok işe yarıyor benim düşüncem bu model güzelmiş ama hem küçük hem de çok az bir süre yatabilir yine de sen bilirsin
Ana kucağı bence de şart çok kullanışlı ben diğer iki oğlumda da kullandım gittiğim yerde onda uyudu evde bile onda uyuyorlardı gündüzleri . Marka farketmez bence mesele rahat ve kullanışlı olsun içinin rahatlığına ve fazla dik durmamasına dikkat et yeterli

Slm kizlar. Sonuclarimi aldim. Bhcg 414 cikti. :)) adet gunumde yani persembe gunu tekrar cagirdi. Ha bu arada karindan yapilan ignelerden basladi. Hergun yapacakmisim. Ya ben heyecandan sersem gibi oldum. Daha esime bile soylemedim.darisi isteyen herkesin basina...

akinti olayini bilmiordum iyi oldu ogrendim.insallah sorun olmaz aysecim ..
İnşallah canım.

Tamam listeye ekliyorum onu da.Yatağı bile bile böyle seçtim odamı hemen ayıracağım ben.Geceleri kalkmak sorun olsa da uyandıktan sonra diğer odaya gidip gelirim.İnşallah yani

Hayırlı olsuuuuunnnnn İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek.Kucağına gelecek o minik kuzuu:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Hadi listedekiler sıra sizdeeeeee
Geçen ay ki patlamayı tekrar yaşatın bizlere hadiii:118::118::118::118::118:
Hamişlerimiz koca göbekleriyle eşya araştırsın topiğimizde
Bebişlerimiz doğdukça korku karışık heyecan kaplasın hepimizi:18::18::18::18::18:
Mübarek üç ayların yüzü sühürmetine Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

:79::79::79::79::79::79::79::79::124::124::124::124::124::124::124::124::129::129::129::129::129::129:

tebrikler cnm Allah tamamına erdirsin. hemen halaya katılıyorum....:79::79::79::79::79::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun canım :)) Allah tamamına erdirsin inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…