- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.041
Tamam canım.Hemen değiştiriyorum.
Dün ikinizde aklımdan geçtiniz mesaj atma hakkım olmadığından atamadım.İnşallah bir daha gelmez o batlarınız.
Slm kizlar. Sonuclarimi aldim. Bhcg 414 cikti. :)) adet gunumde yani persembe gunu tekrar cagirdi. Ha bu arada karindan yapilan ignelerden basladi. Hergun yapacakmisim. Ya ben heyecandan sersem gibi oldum. Daha esime bile soylemedim.darisi isteyen herkesin basina...
Hadi listedekiler sıra sizdeeeeee
Geçen ay ki patlamayı tekrar yaşatın bizlere hadiii:118::118::118::118::118:
Hamişlerimiz koca göbekleriyle eşya araştırsın topiğimizde
Bebişlerimiz doğdukça korku karışık heyecan kaplasın hepimizi:18::18::18::18::18:
Mübarek üç ayların yüzü sühürmetine Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
:79::79::79::79::79::79::79::79::124::124::124::124::124::124::124::124::129::129::129::129::129::129:
topiktekı en uzun süredir bekleyen benim galıba bu ay tam donanımlı olaraktan kürleri yapıoruz karı koca ,bı de hocaya gıttım dualar verdi hayırlısı artık
yok cnm bende varımmmm yalnız dgeılsın aynı sure içindeyız senınle
senın hıc kımsayal gebelık düşük flan oldumu
bende olmadıkimyasal gebelik senın oldu mu 1 yıl oldu artık benmde yumuş yumuş mınnak mınnak ellerı olan bı ççocuğum olcak mı acaba yaaa
topiktekı en uzun süredir bekleyen benim galıba bu ay tam donanımlı olaraktan kürleri yapıoruz karı koca ,bı de hocaya gıttım dualar verdi hayırlısı artık
tebrik ederim canımmmm saglıkla kucagın alırsın inş
amin cnaım amin bi gün bende şu tpıge yazabılcekmıyım acba yaaaa kan dgerımı hamıle oldugumu
Kim tutar seni bu ay.İnşallah zafere ulaşıp geleceksin sende kocacınla bebişinle.Stres yok sakın unutma.Onca ay bile geçmiş olsa da stresin olmaması çok önemli.
O ne demekmiş öyle.Tabiki yazacaksın.Hepimiz bu cümleleri kurmadık mı?Benim ateşim düştü adet geliyor dediğim gün öğrendim bebeğimi ben.Hepiniz yazacaksınız.Sitede ün yapacağız herkes tek tek hamiş kalmış bu topikte diye koşarak gelecekler aramıza
Dualar ediyoruz,bebek dışında sıkıntılar atlatıyoruz,kazalar geçirdik,ameliyatlar atlattık,teşhisler kondu kötü kötü gelen bebeğimiz umut ışığımız oldu,olmaz bu ay tek ilişkiyle diyenler mucizeyle döndüler,düşükler yaptık,tedaviye başlayacağız diyenler hamişim diye geldi aramıza daha hatırlayamadığım neler neler...Birlikte atlattık onca şeyi.Bir kişi yaşamadı bu acıları hepimiz yaşadık,üzüldük,ağladık birbirimize.Sonrada tek tek mutluluk çığlıkları attık.Sıra sizlerde artık.Bir sürü hamiş var sizlere dua eden.İnşallah olacak seninde kuzun.O zaman soracaksın kalbini ne zaman duydunuz,cinsiyeti ne zaman gösterdi falan diye.
İyi diyelim işte Ayşem patates çuvalı gibi bir oyana bir bu yana gidiyor.40 dan aşağı sayıyoruz artık yarın kontrol var , Eminönü havuzlu hana da gideceğiz annemle son eksikler için. Dün gece hahhhhh doğuruyorum dedim uzun uzun sancım ve kısılmam oldu tam arabaya bindik geçti geri döndük vaktinde gelsin hayırlısıyla...
Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Allah yardımcın olsun.Bol bol dua et bu son vakitlerinde.Melekler başında beklermiş bir isteği olur mu diye.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.
Beni sıkıntı basmaya başladı alışveriş yüzünden.İnan bir çorap için bile 10 kez düşünüyorum.Ya ben gelinlik seçerken bu kadar irdelememiştim.Noluyor bilmem bana
Senin gibi deneyimlilerin fikirlerine ihtiyacım var.Sorularım hiç bitmeyecek böyle giderse
Beşik konusunda kararsızım hala.Sallanan almassan sıkıntı olur diyorlar ben yatağa monte edilen bi model buldum onu yaptıracaktım.Kafam karıştı.Resmini yükleyebilirim umarım.Eki Görüntüle 722871
Sen ne diyorsun bu konuda?3-5 ay odamda idare edeceğim bişey istiyorum.Odasını hemen ayıracağım çünkü ben.
Bir de ana kucağı soktular aklıma.Ben gerek yok diye düşünmüştüm.Çok kullanışlı mutlaka al dediler.Puset almayacağız biz.(Arabaya monte edilenlerden yani) Ev tipi herhangi bir anakucağı alsam olurmuki?Marka olmak zorundamI?Alırsan şu özelliğine dikkat et diyeceğin bi çeşit varmı?
Slm kizlar. Sonuclarimi aldim. Bhcg 414 cikti. :)) adet gunumde yani persembe gunu tekrar cagirdi. Ha bu arada karindan yapilan ignelerden basladi. Hergun yapacakmisim. Ya ben heyecandan sersem gibi oldum. Daha esime bile soylemedim.darisi isteyen herkesin basina...
benımde 1 yıl doldu cnmm ama 4 once flan bı kımyasal gebelık oldu benım ondan sonra yıne bısey olmadı
olucak inşş hayırlısı ne zmnsa ozman olsun dıyoruz hep
dokotra flan gıttınmı hıc rahım fılmı flan cektırdınmı canım sen ?
doktora gecen ay gıttık benm testlerımde bişi cıkmadı.rahim filmimde doktor kemerlenme gördu ama pek yorum yapmadı sanırım önemlı bişi değil. eşimin sperm testnde haraket sayımız düşük cıktı sperm sayımız 16 milyon cıktı bu hafta tekrar dan vereceğiz sonuc yok suan maalesef tedavı vesaıre başlamadık eşime kür ypatım çakşır otları , keçiboynuzu pekmezlerı , kendıme çörekootu bal kürü bı de hocaya gıttım o da dualar verdı inşallah bakalım hayırlısı bıde kıloma dikkat edeyım dıorum yarından ıtıbaren elma sirkeli su içmeye başlıcam göbek yaptım bıraz hamiş kalmadan önce verelım kıloları sen doktora gıttın mı peki ?
ayyy feyzaam sancın mı olduu :18:
ben de dün korktum yaa.ilkinde hissetmediğim sancıları bunda hissediyorum.
oldukça ağrılı kasılmalarım oldu benim de.ama yalancı sancı diye önemsemedim.yada önemsemek istemedim
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
bakalım ayın 7 sinde dr bana hangi günü vericek sez. için...
eksikler tamamlanmıyor bir türlü canım yaa.
düşündükçe aa bu da vardı,aa şu da vardı diyor insan.
bir de tecrubeli oldugumuz halde böyle.
diğer arkadaşlara Allah yardımcıları olsun diyorum
canımcım ben de fikirlerimi beyan etmek isterim
feyza ya sormuşsun ama bende atlamadan edemeyecegim
ilk önce şunu söyliim, o begendiğin beşiği bende kenanda begenmiştim ama kullanışlı olup olmadıgı konusunda kararsızdım.
ama iyikide almamışım.okadar çabuk büyüyolar ki,o çok az bir zaman kullanılabilir birşey.
ayrıca odasını ayırmak istiyormuşsun hemen,o yataktan alırsan bebiş kokuna alışıcagı için ayrı odaya alışması çok daha zor olur.
sallanan beşik konusuna gelince,
bazı anneler çocuklarını sallamaya alıştırmak istemezler.
yurt dışında bile beşikler hep sabittir.sallanan bulunmaz orda hiç.
bizim beşiğimizi dedemiz almıştı.sallanan beşiklerdendi.
ilk 2-3 ay salladım geceleri ama baktım ki sallanmaya alışıyor, hemen sallanmasını engelleyecek şekilde koydum.
kendi kendine uykuya dalması çok daha kolaylaştı.
dışardan müdahale etmeden uyuması için sallanmasa daha iyi.
ama gaz,vs gibi durumlarda zor uykuya daldıgı için mecburen sallıyordum.
hamd olsun 9-10 aylık oldugunda sallanmadan kendisi uyyordu
ana kucagı da bence çok kullanışlı birşey.
sen iş yaparken felan koyuveriosun ana kucagına,izlio ordan bebişcik
bizim abimizden hepsi oldugu için kardayız bu defa
naçizane fikirlerimi beyan ettim ayşecan
ama hiçbirşeyi içinde koyma.içinden nasıl geliyorsa öyle yap
öpüyorummm
aaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canımmmmmmm
çok sevindimmm
maşallah degerin de çok güzel hamd olsunnn
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
kizlar kabizlik sorunu olanlar nasil cozdu ya da cozebildi mi? benim onceden vardi 1 tane bitkisel ilac var onu 1 tane ictim 1 yil hic olmamisti tabi hamileyken icmem. kayisi su bu da tam cozum deil gibi.. dr a soran oldu mu?
Sorma ya tubim sancılar başladı yarın Dr dayım bakalım Ramazan'ın 1 i diyordu değişmemiştir inşallah eşim de telaşlanıyor sanki ilk bebek ama naparsın o kadar kayıptan sonra herseyden korkar oldu o da dün akşam sancım var deyince karşıdan bu tarafa 5 dk da geldi:)))
Ya bu alışveriş işi daralttı biraz beni sanki hiçbiri yetişmeyecek gibi hem de herşey tam gibi sanki herşeyi unutmuşum bir tuhafım yani ...hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah.
Ya bu sallanma konusunda bazı Dr lar da çok faydalı diyorlar tabi annelerimizin salladığı gibi değil de hafif hafif sallandığı zaman bebek beyini yerine oturuyormuş hatta sallanan bebeklerin daha akıllı olduğu kanıtlanmış birkaç yerde okudum bu tarz makaleleri. Tabi sallamaya da alıştırmamalı 4-5 yaşında hala sallananlar var. Pek tabi isteğe bağlı bu durum bir de çocuğun sakin veya huysuz oluşuna da benim de naçizane fikrim bu arkidişler
valla ipekcim ben de hiç kabızlık olmadı ben hep ishal oluyorum hele demir hapı içince kimseyi görmüyorum olimpiyatlara katılmışcasına koşuyorum wc yekizlar kabizlik sorunu olanlar nasil cozdu ya da cozebildi mi? benim onceden vardi 1 tane bitkisel ilac var onu 1 tane ictim 1 yil hic olmamisti tabi hamileyken icmem. kayisi su bu da tam cozum deil gibi.. dr a soran oldu mu?
benim doktorum 20.haftadan sonra yaptırabilirsin dedi. birer ay arayla iki doz yapılıyor. Bana doğumdan sonra başka yok dedi hemşirem.Bir de tetanoz asisi 23-24 haftada olur mu?
Yeni hamişimiizii tebrik ediyorum..
Kızlar uzun uzun sizlere yazmaki sohbet etmek istiyorum ama yazmaya üşeniyorum
bu ara temizliğe fena sardım..
hepinizi takip ediyorum ama merak etmeyin.
Öpüyorum hepiciğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?