Bol bebiş topiği

Güne yeni eşyamızı sergileyerek başlayım.Kendisi marka falan değil,yerli bi ürün.Hem öne arkaya,hem de yana doğru sallanabiliyor.Sabitleniyor,üzerinin tentesi ve sinekliği var.3 kademeli oturma-dik-yatma şeklinde.Bu resimde yok ama bizimkinde ayaklarına kadar fırfırlı örtü dikmişler.80tl.
İlk biberonumuzu,burunluğumuzu,tırnak makasımızı,saç fırça ve tarağımızı da aldık.Herşey o kadar mini mini ki oyuncak gibi
Banyo setinde de sebamed düşünüyorum.Herkes (satıcılar dahil.kendi bebeklerine kullanan satıcılar tabiki) onu öneriyor.Biraz tuzlu mağazalarda.Şimdi fiyat araştırmasına gireceğim nette.Aldığımda bilgilendiririm sizleri de.
Dün akşam iş çıkışı bunları aldık biz.Yorgunluktan öldüm.Çok zor seçim yapmak.Pazar günü de annemin biriyle alışverişe çıkmaya karar verdik.Giysilerini de alayım artık.Eksikleri liste yapacağım daha.Chicco liteway baston pusete bayıldık.7 kg sadece.Çok pratik.Tam yatıyor,çabuk kapanıyor.325tl istediler.Rengine karar verebilirsem onu da alırız bi akşam.Beşiklere de baktım.Hepten kafam karıştı.Napacağım bilmiyorum beşik konusunu
Bizden haberler böyle.Sizler nasılsınız bakem?

evet feyzacım o makaleleri ben de okudum. Büyüme hormonu salgılanmasına yardımcı oluyormuş hafif hafif sallamak. Hiç sallamamak değil de biraz sallamaktan yanayım ama fazla da alıştırmadan.

Ben hiç duymadım bunu.İyi oldu söylediğiniz.Zaten emziği de,sallamayı da uyumak için kullanmayın diyorlar.Yoksa vazgeçmiyorlarmış.Elinle pışpışlamak bebeğe daha iyi geliyormuş.Kendi yatağına yatırıp tabi.Zaten bütün eşyalar sallanıyor şimdi.Sabitlenmeleri güzel bişey.

Çok güzel Ayşem güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. Fiyatı da çok iyi. Marka olsa ne olacak ki zaten.Çok uzun yıllar kullanacak değiliz.
Burunluk nedir Ayşem?Burun aspiratörü mü?
Kesinlikle karar vermek çok zor sanki hayati bir karar ben de öyleyim karar veremiyorum.

Huysuzluğu olduğunda uyumadığında sallayabilirim ama tabi öyle beyin sarsıntısı geçirecek kadar değil hafif hafif. Ama bende çok sallamaya alıştırma taraftarı değilim. Çarşafta sallanmaya alışanlar var. Sonra da tabi uyumazlar sallanmadan.Çarşafta sallamayı düşünmüyorum. en kötü ihtimal ağlaya ağlaya uyuyakalır.

Burun aspiratörü canım.Yazmaya üşenince burunluk dedim geçtim
Kız ben gelinlik seçerken bile bu kadar acabamı demedim :26: Eşim dün akşam seni tanıyamadım bi an mağazada dedi.Ben araştırırım,aklıma en çok yatanı sorar alırım.Fiyatı da aklımdakine yakın olursa 3-5 hesabı yapmam.Ama heves de olunca ve tabi en iyisi olsun istiyorsun yavrun için.Alışverişlerim çok kısa sürer benim.Mavi çizgili,kısa kollu gömlek arıyorsam kimse başka bişey aldıramaz bana.Buluncaya kadar gezerim alırım.Ama işte bebeğim benim huyumu değiştirdi resmen.:26:
Ayakta sallama,çarşafta sallama,ağlayınca kucaklama ve ayakta durma bunları yapmayı düşünmüyorum.Ağlaya ağlaya büyüyecek elbette.Bu konuda ayetler-dualar var.Okuyunca sakinleşecek inşallah.Yatağının başucuna asacağım kağıdı.Yasin suresini çok dinledim ben.Onunla da sakinleşecektir eminim.Telefonumda da yüklü.Sabaha kadar çalsın.Yatağını alınca hemen dönence alacağım.Ve onu açıp öyle uyuyacağım.Alışsın onunla uyumayaki yadırgamasın doğunca :))

Kesilikle canımcım huy değiştirdik resmen...Bu sıpalar daha doğmadan bize neler ettiler doğduktan sonra neler edecekler kim bilir
Ağlamadan olur mu ağlayacaklar tabi sesleri güzel olsun :))

Günaydın Kızlar...
Nasılsınız bakem...

Sosyoloji canım benim tebrik ederim. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah.
Maşallah maşallah diyeyim.
Rabbim sonuna kadar sağlıklı götürsün inşallah...
Halay başı olarak halay çekmeden duramıycam...

fmfm canım rabbiim yardımcın olsun.
Zamanında ve kolay sağlıklı bir doğum olur inşallah..

Tokoyay canım Allah bağışlasın. Maşallah kucağına almışsın bebeğini.. Darısı diğer kızlara olsun inşallah..

Kızlar bata son 4 gün...
Kızcaksınız bana biliyorum ama bu ay olmadığını düşünüyorum..
Çünkü hiç bir belirtim hiç birşey yok...

Kızlar bata son 4 gün...

Canım benim hiç takma kafana. Hangimizde belirti vardı. Bat geçtikten sonra belirtiler başlıyor. Bence hiç bozma moralini...

Son düzenleme:
Kızlar bata son 4 gün...
:)) Bende de hiç belirti olmadıı

Gittigidiyorda sebamed bakım seti çantalı 69,90 tl Ücretsiz kargo...62,90 a da var..

Sebamed Bebek Bakım Seti - GittiGidiyor

Setler pahalı kuzum ya.60-70 tl istiyorlar ama ürünlerin miktarları küçük.Neyse aldım bakalım.Gelsin de görelim :))
şampuan 250ml-12,76
sabun-11,35
bebe yağı 150ml-12,76
pişik kremi 200ml-18,39
Siparişi verdim az önce.

hımm anladım Ayşem tabi miktar olarak seninkiler daha fazla.
İyi günlerde kullansın minik prenses inşallah...Ben de alırken dikkat edeyim aklımda bulunsun....

hımm anladım Ayşem tabi miktar olarak seninkiler daha fazla.
İyi günlerde kullansın minik prenses inşallah...Ben de alırken dikkat edeyim aklımda bulunsun....

Kız Özlem bebek arabası almayı düşünüyorsan chicco-liteway'e bakmadan sakın karar verme.Harika bi araba.Hem hafif,hem pratik,hem 0+,hem yazlık kışlık tulumu,hem yağmurluğu var.Tek elle kapanıyor,baston kadar yer kaplıyor.Fiyatı da uçuk değil.Ben %90 ondan alacağım. Hala %10 kararsızım bakarmısın

Kızlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum...
Öğretmen arkadaşım kızı doğunca yapmıştı..
Doğumdan sonra hastaneden eve gittikten sonra...
Yatak odasına bebeğinin beşiğini kurmuştu...
Ve bebeğe çok yakın olmayacak şekilde mp3 koymuştu..
Bu mp3 içine kabe imamının sesinden baştan sona Kuranı kerimi okuduğu ses kaydını yüklemişti..
Ve tam 40 gün boyunca gece gündüz orta sesteki o kuran sesiyle bebeğini büyüttü..
Bebeğinin banyosunu herşeyini o odada yaptı.
Sadece aşı,doktor için dışarı çıktılar..
O 40 gün süresince eve gelen giden çok oluyordu..
Bebeği görmek isteyen yatak odasına geliyordu..
Tabi kuran sesini duyan çok oyalanmadan hemen bebeği görüp takısı varsa takıp salona geçiyordu..
Salona giren çıkan çok olduğu için sadece o odada vakit geçirdi bebek mikrop kapmasın diye..

Ve maşallah şuanda 1 yaşlarında..
Gayet uysal uyumlu sakin bir çocuk..
Annesi hep söyler hiç bi zorluğu olmadı bana diye...

Baktım kuzum. Hatta hemen youtube da videosunu da izledim. Gayet güzel bence. Ayakları üşümesin diye örtüsü de var güzel. Ben beğendim kuzum.Fazla yer de kaplamaz. Hafif bir araba. Kapanması kolay.
Benim kociş baston istemiyor. Tutacak kısmı öyle rahat edemezmiş. Bak bu da bizim begendiğimiz.

Pierre Cardin PS-2080 Travl Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 86252765

altta videosu da büyük ihtimal bunu alacağız.
bu da seçtiğimiz renk.

Son düzenleme:

canim ben de epey su iciyorum. 1.5-2 gibi. Bu arada demir eksilikligi normal insanda olan gibi nelirti veriyor mu? Bende bikez olmustu asiri uyku, halsizlik yapiyordu oyle sikayet verip mi dra sordunuz? Burda kadin dogumcu olmayinca ebeye gidiyoruz o da 2 ayda bir simdilik kan testi de yok da ondan sordum belirtileri.

yok canikom herhangi bir şikayetim yoktu benim. aile hekimim tahlil istedi. Orda kanım düşük çıkınca başladı. Demir hapı bazı kişilerde kabızlık yaparmış. Bende tam tersi.
Bir de arkadaşım demişti. bilmiyorum bulabilir misin?akşamdan kuru erikleri ılık suyun içine bırak sabah suyu da iç erikleri de ye. o da iyi geliyormuş...

belirti olmamasi kotuymus burda tahlil de yok en kotu ben gidip belirti solerim artik yapcak bisey yok :)

belirti olmamasi kotuymus burda tahlil de yok en kotu ben gidip belirti solerim artik yapcak bisey yok :)

Kansızlık belirti verir dediklerin olur canım benim. halsizlik yorgunluk uyku hali. tırnakların kolay kırılır. aklıma gelen demir eksikliği belirtileri bunlar.
20.haftada belki demir ilacı başlarlar..gerçi o da kabızlık da yapabiliyor kişiye göre.
İnşallah atlatırsın canım o da zor benim ki de zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…