- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.081
Özlem canım ekledim... Teşekkür ederim.. Bak bakalım güzel kızmıymışım :)
Ben teşekkür ederim cnm. Çok güzelsin Allah sahibine bağışlasın..
Ben de buyum işte..gerçi son zamanlarda biraz göbek yaptım ama :)
Bende işi bırakıp eve geçtiğimde aynı şeyi yapmaya başlayacağım inşallah.Doğmadan alışsın Kur'an sesine.Doğduktan sonra da düşünüyorum.Hatta ufak müzikçalar-mp3 ne işime yararsa artık ondanda alacağım daha.Listemde var.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Kızlar size bir tavsiyede bulunmak istiyorum...
Öğretmen arkadaşım kızı doğunca yapmıştı..
Doğumdan sonra hastaneden eve gittikten sonra...
Yatak odasına bebeğinin beşiğini kurmuştu...
Ve bebeğe çok yakın olmayacak şekilde mp3 koymuştu..
Bu mp3 içine kabe imamının sesinden baştan sona Kuranı kerimi okuduğu ses kaydını yüklemişti..
Ve tam 40 gün boyunca gece gündüz orta sesteki o kuran sesiyle bebeğini büyüttü..
Bebeğinin banyosunu herşeyini o odada yaptı.
Sadece aşı,doktor için dışarı çıktılar..
O 40 gün süresince eve gelen giden çok oluyordu..
Bebeği görmek isteyen yatak odasına geliyordu..
Tabi kuran sesini duyan çok oyalanmadan hemen bebeği görüp takısı varsa takıp salona geçiyordu..
Salona giren çıkan çok olduğu için sadece o odada vakit geçirdi bebek mikrop kapmasın diye..
Ve maşallah şuanda 1 yaşlarında..
Gayet uysal uyumlu sakin bir çocuk..
Annesi hep söyler hiç bi zorluğu olmadı bana diye...
Baktım kuzum. Hatta hemen youtube da videosunu da izledim. Gayet güzel bence. Ayakları üşümesin diye örtüsü de var güzel. Ben beğendim kuzum.Fazla yer de kaplamaz. Hafif bir araba. Kapanması kolay.
Benim kociş baston istemiyor. Tutacak kısmı öyle rahat edemezmiş. Bak bu da bizim begendiğimiz.
Pierre Cardin PS-2080 Travl Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 86252765
altta videosu da büyük ihtimal bunu alacağız.
bu da seçtiğimiz renk. Eki Görüntüle 723457 Eki Görüntüle 723458
Maşallah maşallah..
Sende çok güzelsin canım..
Hele şimdi hamilelik ne yakışmıştır sana..
Evet canımcım kesinlikle. En hafifi bu 6.9 kg. aynen cnm herkesin ihtiyacına göre...İyi günler kullanmayı nasip etsin Allah hepimize.Bende işi bırakıp eve geçtiğimde aynı şeyi yapmaya başlayacağım inşallah.Doğmadan alışsın Kur'an sesine.Doğduktan sonra da düşünüyorum.Hatta ufak müzikçalar-mp3 ne işime yararsa artık ondanda alacağım daha.Listemde var.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Çok güzel canım.Traveli de biz istemedik.İkimizde de bel fıtığı var.Kaldır indir bindir zor olmasın.Üstelik çok yer kaplıyor kapanınca bunlar.Herkesin ihtiyacı farklı tabiki.Bizim için baston harika bişey.Zaten ilk 6 ay park-bahçe çıkılmaz kışa denk geldiği için.Tulumu da var.Ben puset almayı da düşünmüyorum.Çok ağır onu taşımak.Taşıma çantası da almayacağım.Bebek battaniye ile içine sığmıyor huzursuz oluyor.2-3 ay için değmez.Arabayla gittikten sonra kışlık tulumuyla idare ederiz inşallah.Bakım çantası bakıyorum artık kendime.Çok çeşidi var.En çok cepli olanı bulmaya çalışıyorum.Ve tabi güzel bişey olmalı
selam kızlar nasılsınızzz???
sizlere ne haberlerle geldim sormayın :18:
akşam eşimle esenyurt a gittik.onun işleri vardı bende hava alayım die çıktımdı.
eve geldikten sonra wc ye girdim
buraya kadar problem yok tabi,wc den çıkınca biraz dolandım öyle evde.
derken banyonun kapısının önünde durdum bi acaiplik hissettim.
bir anda yine birşeyler gelmeye başladı
hemen wc ye girdim ama durdurmak ne mümkün.
eşime seslendim.yatırdı hemen yataga beni,kagıt havluyu kat kat yaptık koyduk ama gelmeye devam ediyor.
tabi o sırada eşim hazırlanıyor.'BEN NAPICAKTIM? NE GİYCEKTİM? NEREYE GİDİCEZ? İYİMİSİN? AYY NAPICAKTIM BEN YAA?'
tabi ben de dua ediyorum Rabbime bişey olmasın die.daha çok erken çünki.
hemen hazırlandık çıktık. hastaneye gidince direkt doğumhaneye çıktık.
ebe hemşireler baktım direkt doğuma hazırlıyorlar.
dedim yok yooook ben daha 8. ayımdayım. hem ben normal doğuramam sez. olması lazım dedim.
çatala yatırdılaralttan muayene sonrası açıklığım olmadıgını söyledi dr.
demekki üstte bir delik var sızıntı yapıyor dedi.
ama normal olamayacagı için nekadar durdurabilirsek kar dedi.
su içerek tamamlamaya çalışıcam işte.
ayın 7 sinde randevumun oldugunu söyledim. gel dr un gün versin sezeryan için dediler.
şu an için yapılabilicek tek şey çok hareket etmeyip bebişin kilosunu ve haftasını tamamlamasını beklemek.
dün çok su tükettim.ayrıca karpuz vs, de çok yiyince su en yüksek noktasına gelmiş olabilir.
ve akşam namazına yetişelim die hızlı geldik. araba rahatsız etti...
gece gece yaşadıgımıza bakın yaa. bildiğiniz yusuf yusuf yaptım
şu birkaç hafta da geçse iyi olucak yaa.
eksikleri bir an önce tamamlamak lazım
Aman Yarabbi.Neler yaşamışsın.Okurken nefesimi tuttum Tubilosh ya.:18::18::18::18::18: Aman gözünü seveyim bırak eksikleriyle olsun.Uzan artık,ayakta kalma.Rabbim zamanında sağlıkla gelmeyi nasip etsin bebeğine .Çok geçmiş olsun
akşam eşimle esenyurt a gittik.onun işleri vardı bende hava alayım die çıktımdı.
eşime seslendim.yatırdı hemen yataga beni,kagıt havluyu kat kat yaptık koyduk ama gelmeye devam ediyor.
tabi o sırada eşim hazırlanıyor.'BEN NAPICAKTIM? NE GİYCEKTİM? NEREYE GİDİCEZ? İYİMİSİN? AYY NAPICAKTIM BEN YAA?'
dedim yok yooook ben daha 8. ayımdayım. hem ben normal doğuramam sez. olması lazım dedim.
ayın 7 sinde randevumun oldugunu söyledim. gel dr un gün versin sezeryan için dediler.
şu an için yapılabilicek tek şey çok hareket etmeyip bebişin kilosunu ve haftasını tamamlamasını beklemek.
dün çok su tükettim.ayrıca karpuz vs, de çok yiyince su en yüksek noktasına gelmiş olabilir.
Herkese selaaam :)) Nasılsınız kızlar ?
hoşgeldin. Çok şükür cnm sen nasılsın bakalım taze hamiş....
İyiyiz taze hamiş.Sen nasılsın bakiyim?Herkese selaaam :)) Nasılsınız kızlar ?
Bende normal doğum olsun istiyorum ama bilmiyorum ne olur sonum.Acı eşiğimde çok düşüktür,dayanamam diye korkuyorum ama istediğim yine de normal.Eşimin gözleri doluyor sen acı çekerken ben ölürüm diye.Doğum videosu falan izlerken.aynen ayşem yaa. dikkat etmek lazım artık.sıcaklar da zorluyor,hepsi birbirini tetikliyor.
oldukça ekşın dolu bir geceydi.
yanımda normal doğum sancısı çeken kadını görünce bir an hiç hamile olmamayı istesemde Rabbime hamd olsun ki sez. olucam diyerek kendimi bu düşünceden uzaklaştırdım
Rabbim bu zor zamanlarda hepimizin yardımcısı olsun inşallah
dedim herhalde doğum oldu diyerek okudum inan. ben bile telaşlandım burda.
bol bol dinlen artık. eksikler bitmez zaten tubişim olduğu kadarıyla. internetten de alırsın yorma kendini.
çok az kaldı az daha sabret kuzucuk...
Vallaha canım aslında kelimenin tam anlamıyla salak gibiyim. Daha kendime gelemedim. Tabii yarım saat arayla çamaşır kontrolüne devam ediyorum :)) Eşim kızıyor ama napayım elimde değil. Korkuyorum...
Dünden beri iğneye başladım. Göbüşüm şimdiden morardı yav :))
ay aman Allah korusun kız özlemm :18:
accık daha sabretsin dediğin gibi.
bende netten tamamlamayı düşünüyorum zaten.daha pijama takımım felan yok.
eşim akşam diyor,bebişe kilo aldıran şeyler neyse onlardan alalım,çantaları hazırlayalım vs.
o da telaşlandı...
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. bebiş 2 kilo 700 gr ı geçince küvöze almıyolarmış.
inşallah kilosu artmıştır kuzumun.
ayın 7 sinde görcez bakalım...
canımcım aynen bende öyleydim
sürekli çamaşır kontrolü vs.
ama iğne olunca insan daha iyi hissediyor.
daha olumlu bakıyor sanki.
ben 5 ay kullandım o iğneleri.
göbekten oluyordum.
ilk hibor kullandım sonra clexane a geçmiştim.
Rabbim kolaylık versin inşallahhh
Ayşem bende normal diyorum ama acaba dayanabilir miyiz? Hayırlısı olsun bakalım neler yaşıycaz o zaman gelince.İyiyiz taze hamiş.Sen nasılsın bakiyim?
Bende normal doğum olsun istiyorum ama bilmiyorum ne olur sonum.Acı eşiğimde çok düşüktür,dayanamam diye korkuyorum ama istediğim yine de normal.Eşimin gözleri doluyor sen acı çekerken ben ölürüm diye.Doğum videosu falan izlerken.
Hayırlısı olsun hepimiz için.Sağlığımızdan ve bebeğimizden önemli değil hiçbiri.
Bir an kendimi hatırladım ozamanlar bende öyleydim habire kontrol ediyordumVallaha canım aslında kelimenin tam anlamıyla salak gibiyim. Daha kendime gelemedim. Tabii yarım saat arayla çamaşır kontrolüne devam ediyorum :)) Eşim kızıyor ama napayım elimde değil. Korkuyorum...
Dünden beri iğneye başladım. Göbüşüm şimdiden morardı yav :))
Canım benim hangi arada ilk sayfadaki listeyi değiştirdin sen :)))) Ayy görünce bir garip oldum. Sağolasın...
Aminnn canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.
Acıcık kaldı sabredecek o akıllıdır o benim yeğenim.. Telaş yapma canım. zaten önde gidiyor gününe göre değil mi? Geçmiş olacak inşallah 2700 ü..
Ayşem bende normal diyorum ama acaba dayanabilir miyiz? Hayırlısı olsun bakalım neler yaşıycaz o zaman gelince.
Bir an kendimi hatırladım ozamanlar bende öyleydim habire kontrol ediyordum
Zamanla alışacaksın bu yeni duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?