Bol bebiş topiği

Bende işi bırakıp eve geçtiğimde aynı şeyi yapmaya başlayacağım inşallah.Doğmadan alışsın Kur'an sesine.Doğduktan sonra da düşünüyorum.Hatta ufak müzikçalar-mp3 ne işime yararsa artık ondanda alacağım daha.Listemde var.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Çok güzel canım.Traveli de biz istemedik.İkimizde de bel fıtığı var.Kaldır indir bindir zor olmasın.Üstelik çok yer kaplıyor kapanınca bunlar.Herkesin ihtiyacı farklı tabiki.Bizim için baston harika bişey.Zaten ilk 6 ay park-bahçe çıkılmaz kışa denk geldiği için.Tulumu da var.Ben puset almayı da düşünmüyorum.Çok ağır onu taşımak.Taşıma çantası da almayacağım.Bebek battaniye ile içine sığmıyor huzursuz oluyor.2-3 ay için değmez.Arabayla gittikten sonra kışlık tulumuyla idare ederiz inşallah.Bakım çantası bakıyorum artık kendime.Çok çeşidi var.En çok cepli olanı bulmaya çalışıyorum.Ve tabi güzel bişey olmalı

Maşallah maşallah..
Sende çok güzelsin canım..
Hele şimdi hamilelik ne yakışmıştır sana..

biraz topik olduk işte. tıs tıs tospağa gibi sürünüyorum yatakta daha şimdiden. ilerde ne olacak kimbilir. Artık diyorum eşime getirirsin vinç :))))

Evet canımcım kesinlikle. En hafifi bu 6.9 kg. aynen cnm herkesin ihtiyacına göre...İyi günler kullanmayı nasip etsin Allah hepimize.
Taşıma çantası ben de istemiyorum cnm. Çocuk rahat edemiyor gibi geliyor. Bakım çantasını nasıl alıcam bilmiyorum. Sen paylaşınca kafamda fikir oluşur herhalde. değişik değişik bir sürü model var.

selam kızlar nasılsınızzz???

sizlere ne haberlerle geldim sormayın :18:
akşam eşimle esenyurt a gittik.onun işleri vardı bende hava alayım die çıktımdı.
eve geldikten sonra wc ye girdim
buraya kadar problem yok tabi,wc den çıkınca biraz dolandım öyle evde.
derken banyonun kapısının önünde durdum bi acaiplik hissettim.
bir anda yine birşeyler gelmeye başladı
hemen wc ye girdim ama durdurmak ne mümkün.
eşime seslendim.yatırdı hemen yataga beni,kagıt havluyu kat kat yaptık koyduk ama gelmeye devam ediyor.
tabi o sırada eşim hazırlanıyor.'BEN NAPICAKTIM? NE GİYCEKTİM? NEREYE GİDİCEZ? İYİMİSİN? AYY NAPICAKTIM BEN YAA? '
tabi ben de dua ediyorum Rabbime bişey olmasın die.daha çok erken çünki.
hemen hazırlandık çıktık. hastaneye gidince direkt doğumhaneye çıktık.
ebe hemşireler baktım direkt doğuma hazırlıyorlar.
dedim yok yooook ben daha 8. ayımdayım. hem ben normal doğuramam sez. olması lazım dedim.
çatala yatırdılar alttan muayene sonrası açıklığım olmadıgını söyledi dr.
demekki üstte bir delik var sızıntı yapıyor dedi.
ama normal olamayacagı için nekadar durdurabilirsek kar dedi.
su içerek tamamlamaya çalışıcam işte.
ayın 7 sinde randevumun oldugunu söyledim. gel dr un gün versin sezeryan için dediler.
şu an için yapılabilicek tek şey çok hareket etmeyip bebişin kilosunu ve haftasını tamamlamasını beklemek.
dün çok su tükettim.ayrıca karpuz vs, de çok yiyince su en yüksek noktasına gelmiş olabilir.
ve akşam namazına yetişelim die hızlı geldik. araba rahatsız etti...

gece gece yaşadıgımıza bakın yaa. bildiğiniz yusuf yusuf yaptım

şu birkaç hafta da geçse iyi olucak yaa.
eksikleri bir an önce tamamlamak lazım

Aman Yarabbi.Neler yaşamışsın.Okurken nefesimi tuttum Tubilosh ya.:18::18::18::18::18: Aman gözünü seveyim bırak eksikleriyle olsun.Uzan artık,ayakta kalma.Rabbim zamanında sağlıkla gelmeyi nasip etsin bebeğine .Çok geçmiş olsun

aynen ayşem yaa. dikkat etmek lazım artık.sıcaklar da zorluyor,hepsi birbirini tetikliyor.
oldukça ekşın dolu bir geceydi.
yanımda normal doğum sancısı çeken kadını görünce bir an hiç hamile olmamayı istesemde Rabbime hamd olsun ki sez. olucam diyerek kendimi bu düşünceden uzaklaştırdım

Rabbim bu zor zamanlarda hepimizin yardımcısı olsun inşallah

dedim herhalde doğum oldu diyerek okudum inan. ben bile telaşlandım burda.
bol bol dinlen artık. eksikler bitmez zaten tubişim olduğu kadarıyla. internetten de alırsın yorma kendini.
çok az kaldı az daha sabret kuzucuk...

hoşgeldin. Çok şükür cnm sen nasılsın bakalım taze hamiş....

Vallaha canım aslında kelimenin tam anlamıyla salak gibiyim. Daha kendime gelemedim. Tabii yarım saat arayla çamaşır kontrolüne devam ediyorum :)) Eşim kızıyor ama napayım elimde değil. Korkuyorum...
Dünden beri iğneye başladım. Göbüşüm şimdiden morardı yav :))

Herkese selaaam :)) Nasılsınız kızlar ?
İyiyiz taze hamiş.Sen nasılsın bakiyim?
Bende normal doğum olsun istiyorum ama bilmiyorum ne olur sonum.Acı eşiğimde çok düşüktür,dayanamam diye korkuyorum ama istediğim yine de normal.Eşimin gözleri doluyor sen acı çekerken ben ölürüm diye.Doğum videosu falan izlerken.
Hayırlısı olsun hepimiz için.Sağlığımızdan ve bebeğimizden önemli değil hiçbiri.

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canım büyük geçmiş olsun,ben bile korkarak okudum seni düşünemiyorum... buna şükür canım yat dinlen bak zaten ne kaldı ki şurda :)) kurtlu tubiş gitsin bakalım bir süre :)) tekrar geçmiş olsun canım ...

ay aman Allah korusun kız özlemm :18:
accık daha sabretsin dediğin gibi.

bende netten tamamlamayı düşünüyorum zaten.daha pijama takımım felan yok.

eşim akşam diyor,bebişe kilo aldıran şeyler neyse onlardan alalım,çantaları hazırlayalım vs.
o da telaşlandı...

Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. bebiş 2 kilo 700 gr ı geçince küvöze almıyolarmış.
inşallah kilosu artmıştır kuzumun.
ayın 7 sinde görcez bakalım...

canımcım aynen bende öyleydim
sürekli çamaşır kontrolü vs.

ama iğne olunca insan daha iyi hissediyor.
daha olumlu bakıyor sanki.
ben 5 ay kullandım o iğneleri.
göbekten oluyordum.
ilk hibor kullandım sonra clexane a geçmiştim.

Rabbim kolaylık versin inşallahhh

Ooooofff ooooofff silikon dişi çıkıncaya kadar diyorlar ama kauçuk daha doğalmış.Damaklı al diyorlar,ama bebeklerin çoğu damaksız-kiraz tipi olanı kabul ediyormuş.Ooooooyyy ooooyyy.2li setler daha ucuz ondan alayım dedim ama karar veremedim ki silikonmu kauçukmu?

Aminnn canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.
Acıcık kaldı sabredecek o akıllıdır o benim yeğenim.. Telaş yapma canım. zaten önde gidiyor gününe göre değil mi? Geçmiş olacak inşallah 2700 ü..

Ayşem bende normal diyorum ama acaba dayanabilir miyiz? Hayırlısı olsun bakalım neler yaşıycaz o zaman gelince.

Bir an kendimi hatırladım ozamanlar bende öyleydim habire kontrol ediyordum
Zamanla alışacaksın bu yeni duruma.

Son düzenleme:
Canım benim hangi arada ilk sayfadaki listeyi değiştirdin sen :)))) Ayy görünce bir garip oldum. Sağolasın...

Değiştiririm tabe Dört gözle listeyi yenilemeyi bekliyorum kuzucuk haberleriyle.Bi ara oturup topik yazımızıda değiştireceğim.Artık bat bekleyen değil kontrol günü bekleyen annelerimiz çoğunlukta.Diğerleri de gelecek inşallah peşimizden

Anam ben ağda acısına gözümde yaşla dayanırım.Bazen yarıda bile bırakırım sinirden.Allahım sabrını verecektir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…